Monthly Archives: June 2021

Kültéri stukkó , Oszlopok

Távtartó saját oszlop építéséhez

Bejáratát féloszlop díszítéssel tenné szembetűnővé? Különálló oszlopot szeretne teraszára vagy nappalijába? Egyedi oszlop dekorációra van szüksége, melyet használhat akár beltérben vagy kültérben, és igény szerint máshová is helyezhet? A következőkben megmutatjuk Önnek, hogyan valósíthatja meg a felsorolt ötleteket.

Kültéri stukkó , Oszlopok

Kérgesített oszloptalp

A kültéri oszlop burkolása látszólag bonyolult feladatnak tűnhet, ám kültéri polisztirol oszlop burkolat elemeinkkel mindez gyerekjáték. Burkolja oszlopát kérgesített oszloptalp elemeinkkel, hogy dekoratív és időjárásálló oszlopdíszítést hozhasson létre!

Kültéri stukkó , Oszlopok

Kérgesített oszlopfő

Oszlopa burkolásához oszlopfő elemeket szeretne? Szívesen emlékezik vissza a kirándulások alkalmával megcsodált oszlopok oszlopfőire? Az élményt most szó szerint otthonába viheti! Az oszlopok felső részének díszítéséhez polisztirolból gyártott oszlopfőket kínálunk. Bejegyzésünkből megtudhatja, mely előnyöket nyújtják Önnek kérgesített oszlopfőink.

Kültéri stukkó , Oszlopok

Kérgesített bordázott oszlopok: oszloptest

Az oszlop évszázadok óta az épület egyik legimpozánsabb építőeleme. Az oszlop elsősorban teherhordó funkciót lát el, de díszítő szerepe is jelentős. Az Ön otthonában is vannak oszlopok, melyek beltérben a magas igénybevétel, kültérben az időjárás viszontagságai miatt rendszeres felületkezelést igényelnek? Oszlopa felülete már nem esztétikus? Tartós és dekoratív oszlop burkolat megoldásra van szüksége?

Beltéri stukkó

Oldalfali díszléc egy pompás díszítéshez

Ebben a bejegyzésben ismét egy elégedett ügyfél beltéri stukkódíszítését csodálhatjuk meg. Önt is lenyűgözi az alábbi képeken látható stílusos stukkózás? Tartson velünk, hiszen megtudhatja, milyen díszlécet használt megrendelőnk és milyen előnyöket kínálnak stukkóink!

Oszlopok

Oszlopok a Paradicsomban

Újabb elégedett ügyfelünk készített képeket a polisztirol stukkóinkkal végzett beltéri átalakításról. Megrendelőnk egy teljesen átlagos helyiségből igazi mennyországot alakított ki, mely a jövőben egy fotóstúdiónak ad otthont.

Kültéri stukkó

Ereszpárkány – kültéri stukkó homlokzatdíszítéshez

A homlokzatdíszítés sokféleképpen megvalósítható, az egyik legesztétikusabb eljárás az ereszpárkány kialakítása. Az ereszpárkány a homlokzat és a tető közötti részt hivatott díszíteni, mely igen fontos, hiszen ez a rész képezi a homlokzat felső keretét. Hozzon létre egy dekoratív ereszpárkányt a homlokzatdíszítés részeként kérgesített kültéri stukkóink segítségével!

Kültéri stukkó

Osztópárkány – kültéri stukkó homlokzatdíszítéshez

Az osztópárkány az épületek homlokzatán kialakított vízszintes vagy függőleges irányú díszítést jelenti. A függőlegesen beépített osztópárkány az épületet optikailag magasabbá teszi. A vízszintesen kialakított osztópárkányt szintelválasztó párkánynak is nevezzük, hiszen egyes emeletek elválasztására is kitűnően alkalmas. Használja polisztirol kültéri stukkóinkat és a hozzájuk tartozó kiegészítőelemeket osztópárkány kialakításához, melyekkel rövid időn belül dekoratív és egyedi stukkódíszítés valósítható meg!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket