Monthly Archives: March 2024

Beltéri stukkó

Kazettás fal és dekoratív fali keret tapétával és polisztirol díszléccel

Látványos fali dekoráció kialakítására számtalan lehetőségünk van. Olykor csupán csak néhány apróságra és egy kreatív ötletre van szükségünk hozzá. Mit szólna egy saját készítésű elegáns kazettás falburkolathoz vagy dekoratív fali kerethez? Van olyan ismerőse, akinél akad egy kis maradék tapéta, ami pont illene az Ön nappalijába? Remek! Akkor már csak egy ízlésének megfelelő polisztirol díszlécre, egy éles szikére és stukkóragasztóra van szüksége. Olvasson tovább és részleten bemutatjuk, hogy tudja saját kezűleg elkészíteni a látványos fali dekorkereteket polisztirol díszléc és tapéta felhasználásával!

Beltéri stukkó

Fali dekor keret polisztirol oldalfali díszlécekből

Legyen szó képkeretről vagy tükörkeretről- polisztirol oldalfali díszlécekből rendkívül esztétikus és látványos fali dekor kereteket hozhat létre. Egy remek példa erre a fenti képen látható fali dekoráció tükörrel, polisztirol díszlécből készült ízléses kerettel és többféle falszínnel. A tükörnek köszönhetően a helyiség sokkal tágasabbnak és világosabbnak érződik. A tükör köré két külön egységként felragasztott polisztirol díszlécek egy modern, látványos keretet alkotnak. A tükör két oldalán látható üres dekorkeretek remekül illenek ebbe a könnyed, korszerű enteriőrbe és teret adnak a fantáziának. Ön mivel díszítené ezeket az üres kereteket? Hangulatos tájképekkel vagy esetleg kellemes emlékeket idéző családi fotókkal? Olvasson tovább és adunk néhány ötletet, hogyan alkothat kretív feli dekorációkat polisztirol stukkóval.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket