Kültéri stukkó, homlokzati díszléc

Kültéri stukkó, homlokzati díszlécek

Kültéri, natúr stukkó profil

Kültéri stukkó kínálatunkban natúr homlokzati elemeket és stukkóprofilokat talál. A díszlécek és párkányprofilok alkalmasak ajtó- és ablakkeretezésre, valamint különböző párkányok beépítésére, kialakítására, legyen szó ablakpárkányról, eresz- vagy osztópárkányról. Ezek a homlokzati stukkók kedvező megoldást nyújthatnak a homlokzat díszítésére.

A kültéri natúr stukkóprofilokat XPS, zárt cellaszerkezetű polisztirol alapanyagból gyártjuk. Natúr díszléceink esetén, a helyszínen kell elvégezni a kültéri lécek felületkezelését, kéreganyaggal történő bevonását annak érdekében, hogy a stukkó védett legyen az időjárás és mechanikai hatásokkal szemben.

24 Items

per page
Set Descending Direction

24 Items

per page
Set Descending Direction

Natúr polisztirol homlokzati profilok egy esztétikus homlokzat kialakításához

Ezen az oldalon találja a natúr homlokzatstukkóinkat. Kínálatunkban található polisztirol homlokzatprofilok, díszlécek, homlokzatstukkó díszelemek, ablakpárkányprofilok és párkányprofilok beépítésével egyedivé varázsolhatja háza homlokzatát. Gyorsan, egyszerűen és szakszerűen oldhatja meg az ajtó- és ablakkeretezést a könnyen kezelhető polisztirol díszléceinkkel. Ablakpárkány, osztópárkány vagy ereszpárkány? Öné a döntés! Válassza azt, mely az Ön házának homlokzatához illik és alakítson ki egy ízléses, modern homlokzatot!

A kültéri stukkóprofilok termékoldalain megtalálja a polisztirol homlokzatprofilokat és a méretben és mintában hozzá illő ékkövet, sarokelemet, homlokzatstukkó díszítőelemeket; sőt, ívre hajlítható stukkót is mely íves és kerek ablakok díszítésére alkalmas. Válassza ki kínálatunkból az Ön ízlésének megfelelő kültéri stukkóprofilokat és kiegészítő elemeket, a termékoldalakon mindent megtalál, ami a homlokzati stukkóelemek beépítéséhez szükséges.

Hogy tetszik Önnek a középső képen látható homlokzatdekoráció? Az ablak felső részét a Szolnok 107-F nevű kültéri stukkó díszíti timpanonként, az oldalsó keretet pedig a Nyíregyháza 111 kültéri díszléc alkotja. Ez az ablakkeretezés továbbá különböző kültéri stukkó díszítő elemekkel, sordíszekkel van kiegészítve, ezzel kölcsönözve egy egyedi megjelenést a homlokzatnak. Kérem, gondoljon a natúr kültéri stukkók kiválasztásánál arra, hogy ezeket a profilokat, és a termékcsaládjukba tartozó kiegészítő elemeket Önnek, a helyszínen kell felület kezelni, kéreganyaggal bevonni, hogy a stukkók az UV-sugárzástól és az időjárástól védettek legyenek.

Szolnok 107-F kültéri stukkó, hungarocell díszléc

 

Kültéri stukkó profilok homlokzat díszítésként

 

Nyíregyháza 111 homlokzat burkolat, kültéri díszléc

 

A mi szolgáltatásunk nem áll meg csupán a termék gyártásánál, értékesítésénél. Oldalunkon számtalan hasznos információt kínálunk a homlokzati munkák kivitelezéséhez. Segítséget nyújtunk abban, hogy Ön felkészült legyen a stukkómunkák kivitelezésében és saját maga „építészeként” időt és pénzt spóroljon családi háza homlokzatának kialakítása során. Számos hasznos tippet és trükköt kínálunk ingyen a könnyen beépíthető homlokzatstukkóinkhoz; kültéri stukkó, ablakkeretezés, ablakdíszítés és párkánykialakítás témában!

A kültéri díszlécek előnyei

A natúr kültéri polisztirol díszlécek, homlokzati profilok, és ablakpárkányprofilok XPS alapanyagból készülnek, mert ez a polisztirolfajta a könnyű, zárt cellaszerkezete miatt ideális a homlokzatdíszítésre. A tömör szerkezet megakadályozza, hogy a nedvesség a polisztirolból készült homlokzati stukkó belsejébe szivárogjon, ezzel meggátolva a repedéseket

A kültéri stukkóprofilok és azok kiegészítő elemeinek előállításához pihentetett XPS anyagot használunk. A pihentetett azt jelenti, hogy a felhasznált anyagokkal legalább 3 hónapig nem dolgozunk tovább, ilyenkor megy végbe a természetes tömörödési folyamat.

 

Kültéri homlokzat díszítés

 

 

Homlokzat díszítés stukkó díszlécekkel

 

 

Stukkó díszlécek díđzítéseként ház homlokzaton

 

Ily módon megőrzik formájukat homlokzati díszléceink, kültéri stukkóink, díszítőelemeink és ablakpárkányprofiljaink, valamint párkányelemeink a homlokzatdíszítésnél. Használja ki ezt és valósítsa meg homlokzati ötleteit!

Ezen kategória kültéri stukkóira Önnek kell a kéreganyagréteget felvinnie, hogy védje a polisztirolelemeket az UV-sugárzástól és az időjárás hatásaitól. A rétegnek köszönhetően a natúr polisztirolprofilok erősek és ellenállóak lesznek a mechanikai sérülésekkel szemben. Nyugodtan használhat tehát natúr kültéri díszléceket, homlokzatstukkó díszítőelemeket és ablakpárkányprofilokat az ablakdíszítéshez és családi háza homlokzatának kreatív kialakításához.

Milyen anyag alkalmas, hogy mi magunk felület kezeljük, kérgesítsük az XPS alapanyagból gyártott homlokzati stukkót? A kültéri lécek kérgesítését polisztirol lapragasztóval lehet a ház homlokzatán megoldani. Amennyiben Ön ezekkel a gyönyörű, kültéri stukkóprofilokkal az ajtókat és az ablakokat beltérben szeretné díszíteni, elég a beépítéshez a polisztirol stukkóragasztó, a kérgesítés nem szükséges. A kérgesített homlokzati stukkókat fesse le a homlokzathoz illő oldószermentes, vízbázisú festékkel (diszperziós festék), hogy sokáig öröme legyen a stukkóban. Beltérben használjon a díszléc festéséhez egy oldószermentes, vízbázisú festéket.

 

Stukkó díszítés homlokzaton

 

 

Stukkó díszek ház homlokzaton

 

 

Stukkó díszek natúr kivitelben ház homlokzatán

 

A natúr homlokzati stukkóinkkal időt, energiát és felesleges bosszankodást spórol meg, hiszen a homlokzati munkák a kültéri stukkóknak köszönhetően jelentősen gyorsabbak és egyszerűbbek, mint egy kültéri gipszstukkó esetében. A homlokzatdíszítés homlokzati díszléceinkkel minden olyan szakember és építtető számára ideális, aki szívesen elvégzi a kérgesítés műveletét a kültéri homlokzatstukkókon. Próbálja ki! Válasszon polisztirolprofiljaink kínálatából és állítsa össze ablakkeretét kreatívan az Ön egyedi elképzelése szerint!

Háza új fényben fog ragyogni egy egyedülálló, modern stukkóval! Hangsúlyozza ki ablakait a megfelelő ablakkerettel, mely úgy fog ragyogni, mint egy jól sminkelt női szem. A továbbiakban bemutatjuk Önnek a stukkóelemeinket, hogy könnyebben tudjon választani kínálatunkból.

Homlokzati profilok ablakdíszítésként az ablak felső részén

Az oldal tetején található terméktáblázat az ablak felső részének kialakítására alkalmas homlokzati profilokkal kezdődik. Ezeket a kültéri díszeket 5 különböző stukkómintával kínáljuk Önnek. Minden termékoldalon megtalálja az adott homlokzati profilhoz méretben és mintában hozzá illő kiegészítő elemeket, mint pl. a végelemeket, sarokelemeket.

A Szolnok 107-F és Tatabánya 107-K nevű gazdagon díszített homlokzati profiljaink méretben azonos polisztirolprofilok, de a kreatív homlokzatkialakításhoz középen eltérő díszítőmintával láttuk el őket. A Szolnok 107-F stukkóprofil modern formájú farkasfog mintával lett kialakítva, míg a 107-K diszkrétebb, kúpos mintával rendelkezik, melyeket évszázadok óta használnak a homlokzatdíszítésben és egyre kedveltebb manapság is a homlokzat kialakításánál - ablakdíszítéshez az ablak felső részén és párkányként is egyaránt gyönyörű:

Szolnok 107-F kültéri stukkó, hungarocell díszléc

 

Tatabánya 107-K kültéri díszléc, polisztirol lé

 

Ezzel a két profillal és kiegészítő elemeikkel egy dekoratív, egyedi homlokzatdíszítést hozhat létre. Mindkét elem ereszpárkányként vagy osztópárkányként is tökéletesen beépíthető, ehhez további sarokelemeket kínálunk, mely lehetőséget ad Önnek, hogy háza homlokzatának sarkán az osztópárkányt és ereszpárkányt tovább vezesse.

A következő 4 képen láthatja a Szolnok 107-F nevű kültéri díszléchez tartozó jobb oldali és bal oldali végelemet, ékkövet és a homlokzati sarokelemet. A Tatabánya 107-K elnevezésű polisztirolprofilhoz is kínálunk méretben és stukkóprofilban hozzá illő kiegészítőelemeket.

Szolnok 107-F hungarocell díszléc bal oldali végelem

 

Szolnok 107-F hungarocell díszléc sarokelem

 

Szolnok 107-F hungarocell díszléc jobb oldali végelem

 

Szolnok 107-F hungarocell díszléc ék

 

Letisztultabb díszlécek a Budapest 108, Veszprém 114 és Pécs 103 natúr homlokzati profilok:

Budapest 108 kültéri stukkó, homlokzati díszléc

 

Veszprém 114 hungarocell díszléc, homlokzati elem

 

Pécs 103 polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Különböző variációkat állíthat össze ablaka díszítésénél polisztirolprofiljainkkal, mint a Budapest 108, Veszprém 114 és Pécs 103. Így az ablakkeretezésből egy igazán egyedi ablakdíszítés lesz. Természetesen ez a 3 kültéri polisztirol díszléc használható osztópárkányként is az egyes emeletek egymástól való optikai elválasztására, akár egy egyhangúnak tűnő homlokzat "fellazítására". Élvezze a kreatív homlokzatkialakítás szabadságát! Valósítsa meg egyéni ötleteit és a kültéri stukkó kiegészítőelemek segítségével hozza létre egyedi stukkóhomlokzatát:

A végelemek és különböző ékkövek mellett...

Budapest 108 homlokzati díszléc bal oldali véglezárás

 

Budapest 108 homlokzati díszléc sarok elem

 

Budapest 108 homlokzati díszléc jobb oldali véglezárás

 

...találhat kínálatunkban ezekhez a polisztirolprofilokhoz különböző sarokelemeket és hajlítható stukkókat. Az első sarokelemet a körbefutó párkányokhoz alkottuk meg, mellyel gond nélkül tovább vezetheti az osztópárkányt vagy ereszpárkányt a homlokzat sarkánál. A két további sarokelem az ablakdíszítéshez, illetve díszlécek végeihez lettek tervezve.

Budapest 108 homlokzati díszléc bal oldali kombi sarok

 

Budapest 108 homlokzati díszléc jobb oldali kombi sarok

 

Budapest 108 homlokzati díszléc Df

 

A hajlítható stukkókkal, amit ugyancsak a kültéri profil termékoldalán kiegészítőtermékként talál, íves és kerek formákat varázsolhat homlokzatára. Az íves stukkóprofilnál ill. a homlokzati díszlécek találkozásánál a hézagok kitöltéséhez stukkóragasztót ajánlunk. A ragasztó felesleget legegyszerűbben a polisztirol termékhez tartozó stukkóprofil negatív elemével távolíthatja el, melyet ugyancsak a kültéri stukkó termékoldalán kínálunk:

 

Budapest 108 homlokzati díszléc profilsimító

 

Alakítsa ki ablakkeretét és párkányát egy stukkóprofillal vagy akár kombinálja fantáziadúsan a különböző kültéri díszléceket saját igénye szerint. Így teremthet praktikus polisztirolstukkókkal egy az elképzeléseinek megfelelő mutatós homlokzatot, amivel nem mindenkinek büszkélkedhet!

Díszléc ablakkeretként

Polisztirol lapragasztóval bevonva az ablakdíszítés amellett, hogy esztétikus, ellenáll az időjárásnak és a mechanikai sérüléseknek. A díszlécek tökéletesen alkalmasak ablakkeret kialakítására. A lapos díszlécek hátoldala elrejti a kisebb egyenetlenségeket, ha a homlokzat és a káva közötti átmenet nem tökéletesre sikerült. A díszléceket gyorsan és egyszerűen méretre vághatja egy sűrű fogazású fűrésszel, gérvágó ládában a kívánt szögben is elvághatja és polisztirol lapragasztóval a homlokzatra ragaszthatja ablakkeretként. Polisztirol lapragasztóval bevonva az ablakkeret letisztult és esztétikus díszítést kap. Ha minden ilyen egyszerű lenne...

 

Ablakdíszítés stukkó díszlécekkel

 

 

Ablak stukkó díszlécekkel

 

 

Ablakkeretezés íves megoldásokkal

 

Minden díszléc termékoldalán megtalálja az ahhoz illő kiegészítő elemeket: ékkövet, homlokzatstukkó díszelemet és a beépítéshez szükséges tartozékot, mellyel ablakkeretezése elsőosztályú lesz.

A Debrecen 100 díszléc a hosszanti mélyedéseinek köszönhetően megidézi a klasszikus homlokzatdíszítés hangulatát. A Debrecen 100 polisztirol profil sarokelemével a stukkózást gyorsan és szakszerűen kivitelezheti.

A Szombathely 115 úgymond a Debrecen 100 stukkó kisebb testvére, hiszen a Szombathely 115 is ugyanazzal a stukkóprofillal rendelkezik. Ha Ön a Debrecen 100 nevű díszléc mellett dönt, használhatná a Szombathely 115-ös stukkót kisebb ablak köré, pl. egy kamraablakhoz. Ezzel egy harmonikus homlokzatdekorációt érhet el házán.

Debrecen 100 homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

 

Szombathely 115 kültéri polisztirol díszléc

 

A Nyíregyháza 111 és Kecskemét 112 nevű kültéri polisztirol díszléceink 140 mm szélesek és 19 mm vastagok. Mindkét homlokzatstukkó mintáját az élek és íves részek harmonikus kombinációja adja, ennek köszönhetően egy igazán impozáns, figyelemkeltő díszlécként tekinthetünk rájuk. A kisebb méretekkel rendelkező Székesfehérvár 113 díszléc csak 105 mm széles és 16 mm vastag, ezért a Székesfehérvár 113 díszléc tökéletesen alkalmas kisebb ablakok díszítésére vagy keskenyebb párkányok kialakítására.

Nyíregyháza 111 homlokzat burkolat, kültéri díszléc

 

Kecskemét 112 kültéri dekoráció, polisztirol léc

 

Székesfehérvár 113 homlokzati elem, homlokzati díszléc

 

A Debrecen 100, Nyíregyháza 111 és Kecskemét 112 nevű kültéri stukkó termékoldalakon talál homlokzatstukkó díszelemeket, úgynevezett sordíszeket, melyekkel a hosszú, egyhangú hatást keltő díszléceket optikailag megtörheti, fellazíthatja. Ezek a díszítőelemek a homlokzaton díszlécek nélkül is beépíthetők: Egymásra helyezve ablakkeretként vagy párkányként kialakítva – csak egyféle díszelemet vagy különböző sordíszeket felváltva elrendezve. A Debrecen DT-3 díszítőelem látványosságként használható a homlokzaton elosztva. Kölcsönözzön háza homlokzatának egy egyedülálló karaktert:

Debrecen 100-k-1 polisztirol stukkó díszítőelem

 

Debrecen 100-k-2 polisztirol stukkó, polisztirol dísz

 

Debrecen 100-DT-3 polisztirol stukkó, polisztirol dísz, dísztégla

 

A díszléchez továbbá kínálunk sarokelemeket is. Ezzel lényegesen gyorsabban és egyszerűbben kivitelezheti az ablakkeretezést és a homlokzatdekorációt.

A Debrecen 100 díszlécből kínálunk irdalt változatot, mellyel ívelt és kerek formákat alakíthat ki ablakkeretén vagy háza homlokzatán. Használjon a hézagok kitöltéséhez stukkóragasztót, a ragasztófelesleg eltávolításához pedig az adott stukkóprofil negatívját, hogy időt és energiát takaríthasson meg a kivitelezés során. Ilyen egyszerűen díszítheti kerek és íves ablakait!

Többi kültéri stukkó profilokhoz is kínáljuk a profilok negatívját. A polisztirolprofilokhoz illő stukkóprofilok negatívját megtalálja az adott stukkó termékoldalán:

Debrecen 100 polisztirol stukkó sarok elem

 

Debrecen 100 homlokzati díszléc, polisztirol stukkó, íves díszléc

 

Debrecen 100 polisztirol stukkó, polisztirol dísz profilsimító

 

Homlokzati profilok a visszafogott ablakkerethez

Kedvelt termékeink közzé tartozik a Szeged 101 és Miskolc 102 elnevezésű kültéri díszléc. A Szeged 101, Miskolc 102 és Békéscsaba 117 nevű kültéri stukkókkal az egész ablakkeretet egy egységes, visszafogott stílusban alkothatja meg. Osztópárkányként is alkalmasak ezek a változatosan felhasználható homlokzati stukkók - külön használva vagy az ablakkeretezést kiegészítve, hogy egy egységes stílust valósítson meg a homlokzaton:

Szeged 101 homlokzati elem, hungarocell díszléc

 

Miskolc 102 homlokzat dekoráció, kültéri díszléc

 

Békéscsaba 117 homlokzati polisztirol, külétri díszléc

 

Természetesen minden kedvelt homlokzati díszléchez kínálunk megfelelő kiegészítő elemeket is. Hogy munkáját leegyszerűsítsük, léteznek ezekhez a profilokhoz végelemek. Kínálatunkban számos kültéri polisztirol stukkóhoz talál ívrehajlítható díszlécet, melyek mintában és méretben tökéletesen illeszkednek az egyenes profilokhoz. Használjon a hézagok kitöltéséhez stukkóragasztót, a ragasztófelesleg eltávolításához pedig az adott stukkóprofil negatívját, hogy időt és energiát takaríthasson meg a kivitelezés során. A polisztirolprofilokhoz illő stukkóprofilok negatívját megtalálja az adott stukkó termékoldalán.

Miskolc 102 kültéri díszléc bal oldali véglezárás

 

Miskolc 102 kültéri díszléc jobb oldali véglezárás

 

Miskolc 102 homlokzat dekoráció, kültéri díszléc, hajlítható díszléc

 

Miskolc 102 kültéri díszléc, profilsimító

 

A Szeged 101 és Miskolc 102 kültéri díszlécekhez többféle sarokelemet kínálunk az egyedi ablakdíszítés és homlokzati dekoráció kialakításához. Egy egyszerű sarokelemet a klasszikus ablakkeretezéshez, valamint egy jobb és bal dupla sarokelemet, hogy kreatív formákat hozhasson létre:

Miskolc 102 kültéri díszléc sarok elem

 

Miskolc 102 kültéri díszléc, bal oldali díszes sarok elem

 

Miskolc 102 kültéri díszléc, jobb oldali díszes sarok elem

 

Használja ezeket a sokoldalúan alkalmazható homlokzati stukkó profilokat és azok kiegészítőelemeit, hogy megvalósíthassa egyéni homlokzati ötleteit. Ha szeretné, a polisztirolprofilra egy esztétikus ékkövet is beépíthet az ablak felső részére. Higgye el, a kreatív homlokzati díszítés még soha nem volt ilyen egyszerű és kedvező árú, mint kültéri stukkóval polisztirolból!

Ablakpárkány vízorral

Mi lenne egy gyönyörűen kialakított ablakdíszítéssel egy szép formájú lezárás nélkül az ablak alsó részénél? A fent bemutatott ablak felső részének díszítéséhez és az ablak oldalánál használható homlokzati elemekhez hasonlóan kínálunk ablakpárkányprofilokat is polisztirolból. Minden ablakpárkány profilunk természetesen rendelkezik vízorral, hogy az esővíz ne a homlokzathoz folyjon. A beépített vízorrnak köszönhetően háza homlokzata száraz és tiszta marad.

Minden ablakpárkányprofilhoz kínálunk méretben és mintában megegyező jobbos és balos végelemet és az ablakpárkány beépítéséhez szükséges kiegészítőket. A végelemeket és a tartozékokat az adott ablakpárkány termékoldalán találja meg.

Különösen letisztult hatású díszléceink a Zalaegerszeg 116 és a Győr 105. A kisebb ablakpárkány Zalaegerszeg 116 tökéletes egy kisebb ablakhoz. A Győr 105 ablakpárkány nagyobb ablakon is jól mutat. Mindkét termék rendelkezik vízorral.

Zalaegerszeg 116 ablakpárkány, ablak díszléc

 

Győr 105 ablakpárkány, kültéri stukkó

 

Az ablakpárkány profilok termékoldalán ablakpárkány profil záróelemeket talál és a gyors és zökkenőmentes beépítés érdekében egy negatív profilt az ablakpárkány ill. végelem toldásánál keletkezett ragasztófelesleg elsimításához:

Zalaegerszeg 116 ablak díszléc bal oldali végelem

 

Zalaegerszeg 116 ablak díszléc jobb oldali végelem

 

Zalaegerszeg 116 ablak díszléc profilsimító

 

A Dunaújváros 106 F és a Cegléd 106 K nevű ablakpárkány díszlécek méretben megegyeznek, középen azonban eltérő díszítőmintával láttuk el őket. A Dunaújváros 106 F stukkóprofil modern formájú farkasfog mintával lett kialakítva, míg a 106 K diszkrétebb, kúpos mintával rendelkezik, melyeket évszázadok óta használnak a homlokzatdíszítésben és egyre kedveltebb manapság is a homlokzat kialakításánál. Kínálatunkban talál megegyező mintájú kültéri díszléceket, melyek az ablak szemöldök részének díszítésére alkalmasak és kombinálhatók a 106 F és 106 K párkányelemekkel. Az ablakpárkány alsó részében egy vízorr van beépítve, melyet a következő két képen jól láthat:

Dunaújváros 106 F ablakpárkányok, párkénylécek

 

Cegléd 106 K ablak párkányok, ablak könyöklő

 

Ablakpárkány díszléc ablakkeretezéshez

Egy visszafogottabb ablakkeretezést szeretne, esetleg egy keskenyebb ablakpárkány díszléc beépítésén gondolkodik? Erre is van megoldásunk webshopunkban:

Az Eger 104-F és Nagykanizsa 104-K kisebb díszlécek, melyek az ablak alsó részéhez lettek tervezve, amennyiben Ön nem szeretne ablakpárkányt vagy nincs elég hely hozzá, nem kell lemondania a megfelelő ablakkeretezés lezárásáról.

A két kültéri díszléc méretben megegyezik, mintában viszont eltérnek. A 104 F típusú kültéri ablakpárkány farkasfog mintával, a 104 K párkány díszléc pedig egy visszafogottabb, kúpos mintával rendelkezik. A 104 F és 104 K párkányprofilok kisebbek, mint a vízorral ellátott, nagyobb párkány lécek, de ez a kültéri ablakpárkány lécek is kombinálhatók az ablak felső részének díszítésére alkalmas kültéri homlokzati stukkókkal.

Eger 104-F ablak stukkó, polisztirol díszléc

 

Nagykanizsa 104-K ablak könyöklő, kültéri stukkó

 

Homlokzati profil ereszpárkányként?

A Sopron 110 nevű homlokzatléccel egy gyönyörű, lekerekített átmenetet készíthet a homlokzat és a tető között. Ehhez a Sopron 110 kültéri stukkóhoz kínálunk végelemeket, melyek még több lehetőséget kínálnak a kreatív homlokzat kialakításához. Ez a klasszikus mintájú stukkó egy ragyogó megjelenést kölcsönöz a homlokzaton az eresz alatti, általában sötét résznek, mely pozitívan hat az egész homlokzat karakterére.

Sopron 110 kültéri stukkó, bal oldali végelem

 

Sopron 110 homlokzati polisztirol, kültéri stukkó

 

Sopron 110 kültéri stukkó, jobb oldali végelem

 

Az Érd 109 és Ózd 60 nevű homlokzati profilokkal tovább vezetheti a szép Sopron 110 formáját más helyen, mint pl. osztópárkánynál és ablakkeretezésnél:

Érd 109 homlokzat dekoráció, homlokzati elem

 

Ózd 60 polisztirol léc, homlokzati elem

 

Az Érd 109 homlokzati stukkó osztópárkány funkciója mellett ablakkeretezésre is kiválóan alkalmas. Ehhez kínálunk végelemeket és sarokelemeket, melyek megkönnyítik a beépítést.

Érd 109 homlokzati elem, bal oldali végelem

 

Érd 109 homlokzati elem, jobb oldali végelem

 

Érd 109 homlokzati elem, belső sarok elem

 

Érd 109 homlokzati elem, külső sarok elem

 

Remekül néz ki, ha ezt a stukkóprofilt az osztópárkányhoz és ereszpárkányhoz kiegészítésül, valamint ablakkeretként alkalmazza. Mint a legtöbb kültéri polisztirol profilhoz, az Ózd 60 nevű stukkóhoz is kínálunk végelemeket és egy profil simítót, mely a toldásoknál keletkezett ragasztófelesleg eltüntetésére szolgál.

Ózd 60 homlokzati elem bal oldali véglezárás

 

Ózd 60 homlokzati elem jobb oldali véglezárás

 

Ózd 60 homlokzati elem, belső íves stukkó

 

Ózd 60 homlokzati elem n ív belső

 

Ózd 60 homlokzati elem n ív külső

 

A két záróelem mellett hajlítható stukkót és 2 különböző negyedkör díszléc elemet is beépíthet, hogy egy páratlan ablakkeretezést kapjon. Adjon egy esélyt homlokzati ötleteinek!

Hajlítható stukkók ablakdíszítéshez és homlokzatdekoráláshoz

Hajlítható stukkóelemeink valóban rugalmasak, így könnyen használhatja ablak- és ajtókeretezéshez vagy homlokzatdekoráláshoz. Ki mondja, hogy egy ablak nélküli házhomlokzatnak díszítés nélkül kell maradnia? Legyen kreatív homlokzata kialakításánál! Ékesítse üresnek ható homlokzatát kerek, ovális vagy téglalap alakú polisztirol díszítőelemekkel, melyeket Ön állíthat össze háza homlokzatához! Ennél egyedibb nincs! Olcsóbb és gyorsabb sem létezik, mint a könnyű és kedvező árú polisztirol!. Ösztönzésképpen itt van néhány példa egyedi ötletekre:

Budapest 108 homlokzati díszléc, belső ívre hajlítható díszléc

 

Ózd 60 homlokzati elem n ív belső

 

Ózd 60 homlokzati elem n ív külső

 

Homlokzati díszlécek homlokzatdekorálásra

Ezek az egyszerű, mégis csodálatos homlokzatdíszek az ablak alatt a bal oldalon látható Balatonfűzfő 51 nevű elemekkel lettek kialakítva. Ugyanolyan hatásos egy ilyen homlokzati díszítés, mint a kisebb Komló 55 nevű stukkóval. Elkülönített stukkódíszként a homlokzaton, vagy úgynevezett vakablakként egy ablak nélküli házhomlokzaton vagy az ablakkeretezést kiegészítve. Mindkét polisztirolprofil számos lehetőséget kínál Önnek a homlokzat kialakításához - más, ezen az oldalon bemutatott homlokzati profillal kombinálva.

 

Mennyezeti, oldalfali díszléc Balatonfűzfő 51

 

 

Oldalfali díszléc

 

 

Oldalfali, mennyezeti stukkó Komló 55

 

Természetesen a Balatonfűzfő 51 és Komló 55 nevű díszlécekhez is kínálunk sarokelemeket, melyekkel könnyedén díszítheti háza homlokzatát.

 

Balatonfűzfő 51 sarokelem mennyezeti, oldalfali díszléchez

 

 

Komló 55 sarokelem mennyezeti, oldalfali stukkóhoz

 

Homlokzatdíszítés változatos kültéri stukkó profilokkal

A következő képgalériában a legkülönbözőbb példákat állítottuk össze Önnek. Ilyen változatosan használhatja fel a polisztirol elemeket háza homlokzatán. Használja Ön is a kültéri díszprofilokat és teremtse meg egyedi, varázslatos házhomlokzatát!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket