Kültéri kérgesített dekorációs oszlopok

Kültéri dekoráció oszlopok kérgesítve – LED világítással is

Kültéri kérgesített dekorációs oszlopok

 

A komplett, kérgesített dekorációs oszlopok ideális kiegészítői lehetnek háza homlokzatdíszítésének, vagy akár egy kerti parti kellékeként is jól mutatnak. Önnek is tetszene egy exkluzív dekor oszlop kertjében, vagy teraszán? LED világítással felszerelt oszlopaink különleges hangulatot adnak otthonának.

Kültéri dekorációs oszlopainkat – LED világítással és anélkül – 3 különböző méretben találja kínálatunkban, melyeket háromféle mintájú oszlopfővel és oszloptalppal készítünk, LED világítás nélkül vagy LED világítással, meleg fehér LED szalaggal és többszínű RGB szalaggal, a hangulatos estékért a teraszon, az erkélyen vagy a kertben.

Részletes információkat kültéri dekoráció és LED-es oszlop világítás témakörben a terméktáblázat alatt talál. Kérem vegye figyelembe, hogy a kültéri dekoráció szállítási ideje 1-2 hét lehet.

18 Items

per page
Set Descending Direction

18 Items

per page
Set Descending Direction

Kérgesített kültéri dekoráció

Komplett kérgesített polisztirol kültéri oszlopok, oszlop világítás

Ezen az oldalon találja a komplett, polisztirol kültéri dekorációs oszlopainkat. Minden kültéri oszlop dekoráció készre szerelt és kérgesített, így a kültéri dekor oszlop fagyálló és ellenállóképes. A ráhelyezett üveglap – oszlopfő formájától függően kerek vagy négyzetes – a kültéri oszlopnak eleganciát kölcsönöz.

Az esztétikus kérgesített oszlop világítás tökéletes kültéri oszlop dekoráció kertbe, erkélyre vagy teraszra, hiszen a polisztirol oszlop figyelemfelkeltő és praktikus is. Az oszlopra állítva különböző tárgyakat helyezhet a figyelem középpontjába: virágot, vázát – vagy vendégek részére az üdvözlő italt is elkészítheti. A diszkrét formatervezésnek köszönhetően a komplett kültéri dekoráció tökéletesen illik minden környezetbe.

Az oldal tetején kültéri dekor oszlop termékeink áttekintését találja. A kérgesített oszlop világítás kínálatunkban 3 különböző méretben szerepel. Minden méretben 3 eltérő oszlopfő és ahhoz illő oszloptalp áll rendelkezésre. Kattintson a kiválasztott méretre és a megfelelő termékoldal megnyílik.

 

Dekorációs oszlopok kültérre

 

 

Dekor oszlopok kültérre

 

 

Dekorációs oszlopok kültérre LED világítással

 

 

Dekor oszlopok kültérre LED világítással

 

A komplett, ütésálló kültéri dekorációs oszlop rendelésénél így járjon el: Válasszon ki egy oszlopot és kattintson a megfelelő képre. A megnyíló kültéri dekor oszlop termékoldalán talál egy áttekintést névvel, cikkszámmal, árral és mennyiséggel. Írja be a kültéri dekor oszlop mennyiségét és kattintson a bevásárlókosár szimbólumra.

Kérem olvassa tovább az oldalt, hiszen további hasznos információkat olvashat a helyes kérgesített kültéri oszlopok kiválasztásáról. A szöveg figyelmes olvasása, a képek és videók megtekintése során számos tippet mutatunk Önnek kültéri dekoráció témában.

Kültéri dekoráció 3 különböző méretben

Komplett, készre szerelt, ütésálló kültéri dekorációs oszlopokat 3 különböző méretben kínáljuk. A kültéri oszlopok átmérője 17 cm, 27 cm vagy 39 cm. Kérem, tekintse meg kérgesített oszlop világítás kínálatunkat és válassza az Ön ízléséhez illő oszlopot:

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Kültéri oszlopok 3 különböző oszlopfővel

A készre szerelt, kérgesített oszlopot 3 eltérő mintájú oszlopfővel kínáljuk. Az oszlopok és az oszlopfők polisztirol habból készülnek. A kültéri oszlopok oszlopfőből, oszloptestből és oszloptalpból állnak és rá üveglapot teszünk. Tekintse meg a 3 különböző oszlopfőt és oszloptalpat és válassza ki azt az oszlopfőt, mely Önnek a legjobban tetszik:

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

+1 extra: Komplett kérgesített dekor oszlop és világítás
Kültéri oszlopok LED világítással

A készre szerelt és kérgesített kültéri oszlopok energiatakarékos és hosszú élettartamú LED világítással utánozhatatlan, kellemes hangulatot teremtenek. Élvezze az exkluzív hangulatot, melyet a dekoratív kültéri oszlopok és az indirekt világítás nyújtanak. A kültéri oszlopok világítása lehet meleg fehér vagy többszínű RGB LED világítás. A LED-es dekor oszlopot különböző méretben és oszlopfő formában választhatja. Győződjön meg róla a következő képgalériában:

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Különböző méretű polisztirol oszlop LED világítással

A LED világítással ellátott kültéri oszlopok átmérőtől függetlenül remek látványt nyújtanak. A kültéri dekorációba épített LED szalag ill. RGB LED szalag a hagyományos világítás hosszú életű és költségkímélő alternatívája. A bekapcsolt LED világítás növeli a kültéri dekoráció látványosságát. Egy karcsú és egy nagyobb átmérőjű kültéri dekorációnak is megvan a maga varázsa, melyet LED világítással – meleg fehér LED szalaggal vagy többszínű RGB szalaggal – növelni lehet. A következő képgaléria bemutatja a kültéri oszlopok eleganciáját és dekoratív megjelenését – LED világítással, különböző méretben:

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Polisztirol kültéri oszlopok – különböző oszlopfők LED világítással

Kínálatunkban háromféle oszlopfő minta közül választhat. Klasszikus, lépcsőzetes formájú, úgynevezett minimalista vagy egy talppal ellátott, szintén klasszikus mintájú oszlopfőt választ, az Ön ízlésén múlik. A kérgesített polisztirol kültéri oszlop LED világítása kiemeli az oszlopfő elegáns formáját és növeli a rá helyezett tárgy látványosságát. Meleg fehér és többszínű RGB LED szalagok közül választhat. Az Ön kertje, terasza vagy erkélye éke is lehet egy exkluzív megjelenésű kültéri oszlop dekoratív LED világítással?

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Kérgesített polisztirol kültéri oszlopok változó színű világítással

Egy exkluzív kültéri oszlop dekorációt kap, ha az egyik RGB LED szalaggal ellátott kérgesített oszlop világításunkat választja! A meleg fehér LED-ek kellemes fényt és biztonságot közvetítenek. A többszínű RGB LED szalagokat egyéni hangulatához illően állíthatja be: partivilágításként vagy a különböző színekkel hangulatát befolyásolhatja. A piros és sárga színárnyalatok reggel felfrissítenek, a zöld és kék színek egy fárasztó nap után nyugtatnak. A beépített RGB LED szalagok lehetővé teszik a szín változtatását hangulata szerint. A LED világítással ellátott oszlop világítás egy igazán szembetűnő dekoráció! Tekintse meg RGB LED szalagos, kültéri dekorációs oszlopokról készült képeinket:

Komplett dekor oszlop LED világítással

Komplett dekor oszlop LED világítással piros

Komplett dekor oszlop LED világítással zöld

Komplett dekor oszlop LED világítással kék

Komplett kérgesített kültéri dekoráció

Mit kap a kérgesített oszlop áráért?

Egy komplett megoldás: kültéri oszlopok készre szerelve és kérgesítve!

Az oszloptesteket 2 m hosszú negyed darabokból készítjük, az oszlopfőket és oszloptalpakat fél darabokban gyártjuk. A komplett, kérgesített kültéri oszlop dekorációhoz tehát 4 oszloptest negyed darab, 2 oszlopfő és 2 oszloptalp fél darab szükséges. Az összeépítés után a kültéri oszlopok többrétegű kéreganyagot kapnak. A kert vagy terasz oszloppal való díszítéséhez nem szükséges betonoszlop! A készre szerelt, ütésálló kültéri oszlop egy önálló dekorációs elem az egyedi ötletek megvalósításához. Az esztétikus kültéri dekorációt igénye szerint más helyre teheti. Ennél egyedibb nincs:

 

Komplett kültéri kérgesített dekor oszlopok

 

 

Kérgesített kültéri komplett oszlopok

 

Polisztirol kültéri dekoráció építése saját kezűleg

Ebben a videóban megmutatjuk Önnek, hogyan építjük össze komplett oszlop világításainkat. Amennyiben kézügyességét és szorgalmát szívesen alkalmazná, a kérgesített oszloptest, oszlopfő és oszloptalp elemeket megrendelheti és saját kezűleg összeállíthatja, végül egy vízbázisú festékkel festheti.

 

Kérem, tekintse meg videónkat, hiszen számos tippet kaphat a polisztirol oszlop saját kezű összeszereléséhez.

A komplett, kérgesített kültéri dekoráció összeállítása

Készítse el a kérgesített alkotóelemeket: a kérgesített oszloptest negyedet, a 2 kérgesített oszlopfő fél darabot, a 2 kérgesített oszloptalp fél darabot és 4 csatlakozó elem fél darabot.

Először a csatlakozó elem fél darabokat ragassza egymáshoz. Így a 4 csatlakozó fél darabból 2 kerek csatlakozó elemet kap. A következő lépésben ragassza össze a két oszloptalp fél darabot és ragassza hozzá a kerek csatlakozó elemeket úgy, hogy a csatlakozó elem fele kilátszódjon. Ugyanígy járjon el a másik kerek csatlakozó elemmel és az oszlopfővel.

Az oszloptest negyedeket vágja egy sűrű fogazású fűrésszel a kívánt méretre és ragassza az oszlopfőből és oszloptalpból kiálló csatlakozó elemekhez. Ehhez a 4 oszloptest negyedet rögzítse az oszloptalphoz és az oszlopfőt a kész oszloptesthez.

Végül fesse le a kész oszlopot egy vízbázisú festékkel. Kész a polisztirol kültéri dekoráció! Végezetül helyezzen egy homokfúvott üveglapot a polisztirol oszlopfőre.

 

Kültéri kérgesített komplett dekor oszlop

 

 

Kültéri kérgesített komplett dekor oszlop LED világítással

 

Ezt a munkafolyamatot szívesen átvállaljuk! Spóroljon időt és rendeljen egy kész kültéri oszlop dekorációt! Egy készre szerelt és kérgesített oszlopot kap üveglappal. LED világítással vagy anélkül – Öné a választás!

Szeretne egy egyedi kültéri dekorációt más méretben? Az sem probléma! Tekintse meg kérem ajánlatainkat különböző átmérőjű oszlopainkkal. Minden oszloptest átmérőhöz kínálunk háromféle mintájú, méretben megfelelő kérgesített oszlopfőt és oszloptalpat. Lehetősége van arra, hogy az egyedi méretű, esetleg magasabb és vagy nagyobb átmérőjű polisztirol oszlopot saját kezűleg állítsa össze vagy kívánságait közölheti velünk is. Szívesen elkészítjük egyedi méretű oszlopát, mellyel időt és költséget spórol!

A kérgesített kültéri oszlopokat átmérő szerint soroltuk fel. Az oszlopfőket és oszloptalpakat a termékoldalán találja, mert a méretben és profilban az adott oszloptesthez illő oszlopfőket és oszloptalpakat a termékoldalhoz soroltuk be. Így mindent áttekinthetően talál meg:

Itt találja a kérgesített kültéri dekorációkat >>>

Oszlopok natúr kivitelben

Komplett dekorációs oszlopainkat természetesen natúr kivitelben is kínáljuk nappalija díszítéséhez. A natúr oszlopokat is polisztirolból készítjük. A zárt cellaszerkezetnek köszönhetően a polisztirol stukkóoszlopok alkalmasak beltérben – nappaliban vagy dolgozószobában. A fehérre festett polisztirol oszlopokat világítás nélkül, illetve meleg fehér LED világítással vagy többszínű LED világítással rendelheti:

Komplett beltéri dekor oszlop

 

Itt találja a polisztirol dekorációs oszlopokat >>>

Kérgesített kültéri dekoráció más méretben?

Ön is szeretne egy elegáns, komplett kérgesített oszlopot, de más méretre van szüksége? Nem probléma – szívesen gyártunk Önnek egyedi magassággal és átmérővel rendelkező oszlopot! Világítás nélkül, egyszínű LED világítással vagy többszínű RGB világítással? Írja meg nekünk elképzeléseit és készítünk Önnek egy kötelezettség nélküli árajánlatot:

info@stukko24.hu

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket