Díszléc ragasztó és rezsianyagok

Díszléc ragasztó és rezsianyagok

Díszléc ragasztó és rezsianyagok

 

Ezen az oldalon mindent megtalál, ami a polisztirol díszléc, beltéri stukkó beépítéséhez szükséges. A beltéri díszlécek, rozetták, 3D dekor habbetűk ragasztásához szükséges ragasztók is megvásárolhatók ezen az oldalon. Komplett megoldást kínálunk Önnek a lakásdíszítés megvalósításához. Nézzen körül az oldalon és rendelje meg a szerszámokat és kellékeket a polisztirol beltéri díszlécekkel együtt.

18 Items

per page
Set Descending Direction

18 Items

per page
Set Descending Direction

Polisztirol stukkó megmunkálásához és beépítéséhez szükséges kellékek

Ezen az oldalon találja a szerszámokat, segédeszközöket és kellékeket. Azért hoztuk létre Önnek ezt az oldalt, hogy egy helyen beszerezhessen minden általunk ajánlott és kipróbált kelléket:

Polisztirolragasztó, szilikonpisztoly és spakli

A polisztirol stukkóragasztóval pillanatok alatt minden polisztirol kiegészítő elemet és kültéri homlokzati profilt ráragaszthat egy por- és zsírmentes felületre. Amennyiben a szilikonpisztolyt is megrendeli, egyenletes mennyiségű polisztirolragasztót tud adagolni. Ha a flakon kiürül, gond nélkül kicserélheti a tubust és zavartalanul folytathatja a munkát. A spaklival a polisztirolragasztót könnyen eloszlathatja, simíthatja és a felesleget is eltávolíthatja.

A polisztirolragasztó előnye a könnyű felhelyezés és adagolás. A polisztirolragasztó oldószermentes és száradás után is kissé rugalmas marad. A hézagokból kitüremkedő polisztirolragasztót azonnal eltüntetheti a stukkó negatív profiljával. Száradás után a ragasztófelesleg finom szemcséjű csiszolópapírral eltávolítható. A polisztirol stukkóragasztó felületét a polisztirol homlokzati profilokhoz hasonlóan vízbázisú festékkel festheti.

Polisztirol stukkó ragasztó

 

Szilikonpisztoly

 

Spakli 75 mm, műanyag nyelű

 

Kéreganyag, műgyanta, kvarchomok és ecset

A polisztirol stukkólécek, kültéri elemek, azok kiegészítőelemei és a stukkó oszlopok egymáshoz való illesztésekor hézagok keletkeznek. Egy tökéletes végeredmény érdekében ajánljuk Önnek kültéri kérgesített díszlécek, oszlophéjak esetén a hézagok kéreganyaggal, kültéri oszlopfők és oszloplábak esetében pedig műgyantával és kvarchomokkal való kitöltését. Vigye fel a kéreganyagot a kültéri lécek, oszlophéjak toldási hézagaiba először hígított, majd hígítatlan állapotban. Oszlopfők, oszloplábak toldási hézagába vigye fel a műgyantát egy ecsettel és oszlassa el rajta a kvarchomokot. A kvarchomok a nedves műgyantába ragad. Ismételje meg a folyamatot még legalább egyszer.

Kéreganyag

 

Gyanta 200 ml

 

Kvarchomok 1 kg

 

Fanyelű ecset 60 mm

 

Mérőszalag, gérvágó láda és kézi fűrész

Minden ablak egyedi mérettel rendelkezik. Annak érdekében, hogy Ön a kültéri stukkót, ablakkáva profilokat, ablakpárkányokat és ablakpárkányprofilokat és díszléceket az ablaka méretéhez tudja igazítani, első lépésben szüksége van az ablak pontos méretére. Egy helytakarékos, szalagját behúzó mérőszalag megkönnyíti a mérést. Ezután jelölje be a mérőszalag segítségével a méreteket a homlokzati profilokon. Helyezze egy gérvágó ládába a méretre vágandó stukkólécet. A gérvágó ládában a homlokzati profilt fűrészelésnél könnyebb megtartani és a szükséges szöget betartani. A polisztirol stukkó díszlécek vágásához pedig sűrűfogazatú fűrészt ajánlunk.

Mérőszalag 5 m

 

Gérvágó 200x200

 

Gérvágó fűrész 500 mm

 

Takarófólia, védőruha, szike és ragasztószalag

Valóban igaz, hogy a polisztirol stukkókkal történő munkát gyorsan el lehet végezni és kevés piszokkal jár. Mégis előfordulnak balesetek. Ezért tanácsoljuk Önnek a padló és a szobában maradt bútorok takarófóliával történő lefedését. Ezzel védi a padlót és a takarítás is könnyebben megy. A takarófóliát az éles szikével a megfelelő méretre vághatja és a ragasztószalaggal rögzítheti.

A ragasztószalag kiválóan alkalmas a falon történő jelölésre, hiszen könnyen eltávolítható. Írhat rá anélkül, hogy a falat telekarcolná. A fal és díszléc közötti hézag kitöltésénél szorosan a homlokzati elemhez rögzített ragasztószalag megakadályozza, hogy a falat összekenje. Így dolgozhat hatásosan és minimális utómunkálattal egy szakszerű végeredményt varázsolhat.

Kínálatunkban megtalálhatók a védőruhák is azok számára, akik csak ritkán végeznek hasonló munkát és nem rendelkeznek védőruházattal. Húzza ezt a védőruhát a ruhájára és a munkák végeztével dobja ki azt.

Takarófólia vékony 4 m x 5 m

 

Nippon Kés 19 mm

 

Maszkolószalag, ragasztószalag 38 mm széles, 50 m hosszú

 

Védőruha XL méret

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket