Holker díszléc, holkerléc

Holker díszléc, holkerléc

Holker díszléc, holkerléc

 

 

Kínálatunkban található polisztirol holkerlécek és sarokelemeik beépítésével otthonát könnyedén átalakíthatja, saját ízlésére formálhatja. Ezen az oldalon különböző mintával ellátott stukkót, díszlécet és holkerlécet talál a mennyezet és a fal közötti sarok díszítéséhez.

Válasszon kínálatunkból stukkót és holkerlécet, melyek méretben és stílusban legjobban az Ön otthonához illenek! Kis holkerlécek kis helyiségekhez; nagy polisztirol díszlécek magas vagy nagy termek díszítéséhez. Tekintse meg polisztirol holker díszléc kínálatunkat és alkossa meg velük egyedi ötleteit!

A holker díszléc terméktáblázata alatt összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb információkat. Megtudhatja, hogyan építhető be a polisztirol stukkó és milyen díszítési lehetőségeket kínál Önnek a stukko24.hu oldal.

61 Items

per page
Set Descending Direction

61 Items

per page
Set Descending Direction

A holker díszléc, ami több, mint díszes átmenet az oldalfal és a mennyezet között!

Otthona esztétikus díszítéséhez többféle stukkó áll rendelkezésre. A töretlen népszerűségnek örvendő polisztirol holkerléc a helyiségek díszítésének kedvező árú alternatívája, mellyel elegáns, kellemes és ízléses környezetet teremthet.

 

Beépített stukkó díszlécek

 

A polisztirolból készült holkerléc XPS alapanyagból készül, súlya könnyű, egyszerűen méretre vágható és a kívánt helyre ragasztható. A holkerlécet a mennyezet és az oldalfal találkozásához kell ragasztani. Kínálatunkban sokféle méret és minta közül választhat, így biztosan megtalálja azt, mely az Ön ízlésének megfelel.

1 beltéri stukkó, 5 stukkódíszítési megoldás!

A Dombóvár 14, az Abony 21 és az Érd 10 beltéri stukkók, a legnépszerűbb díszléceink.

Ezekben a videókban megmutatjuk Önnek, hogyan tudja otthonát egységesen, visszafogott eleganciával díszíteni stukkóinkkal.

Stukkódíszítés és funkció egyben, 5 felhasználási lehetőség!

Kérem most nézze meg a videókat!

Holkerlécek: méretek, formák, minták

A holkerlécek 2 méter hosszúak. Minden holkerléchez kínálunk belső és külső sarokelemeket, melyek a 90°-os sarkokban az egyszerű beépítést segítik elő. A sarokelemek mérete és mintája megegyezik a díszléccel.

 

Stukkó díszlécek beépítve

 

 

Polisztirol stukkó

 

Rendelés előtt mérje le a díszíteni kívánt falak hosszát, számolja össze a külső és belső sarkok számát, a mennyezeti karnis szélességét és az azokhoz tartozó sarkokat. Ennek tükrében biztosan a megfelelő mennyiségű holkerlécet és sarokelemeket fogja kiválasztani.

Kínálatunkban számos holkerléc közül választhat, melyek gyártását gondos tervezés előzte meg. Stukkóink megálmodója és tervezője ugyanis azonos mintájú, de eltérő méretű holkerléceket hozott létre, melyekkel a különböző méretű helyiségek díszíthetők. Így egységes stukkóminta uralkodik az egész lakásban, mely egyúttal harmóniát is teremt otthonában.

Vegyük például legnépszerűbb holkerléceinket. A Gyula 12 polisztirol díszléc a kisebb helyiségeket (kamra, fürdőszoba) díszítheti, a Dombóvár 14 holkerlécet bátran alkalmazhatja közepes méretű szobákban (nappali, háló-, gyerekszoba, étkező). A magas, galériás helyiségekben a Paks 15 díszlécet építheti be. Ezek mintája egyforma, különböző méretükből adódóan mégis remekül illeszkednek az adott helyiségekbe.

 

Polisztirol díszléc Gyula 12

 

 

Holker díszléc Dombóvár 14

 

 

Polisztirol stukkó Paks 15

 

A Makó 01, Érd 10 és Sopron 11 díszlécek letisztultabb mintával díszítettek, melyek kiválóan alkalmasak különböző méretű helyiségek egységes stukkódíszítésére.

 

Stukkó díszléc Makó 01

 

 

Polisztirol holkerléc Érd 10

 

 

Holker díszléc Sopron 11

 

A Sárospatak 20, Abony 21 és Szigetvár 23 polisztirol holkerléceket gazdagon díszítik élek és íves részek. A harmonikus lakásdíszítés kiválóan megvalósítható ezekkel a holkerlécekkel is.

 

Polisztirol stukkó Sárospatak 20

 

 

Polisztirol holkerléc Abony 21

 

 

Holker díszléc Szigetvár 23

 

Holker díszléc, stukkó előnyei

XPS-ből készült holkerléc

A stukkók és díszlécek XPS alapanyagból készülnek.

Díszléc - jó hőszigetelőképesség

Anyagának köszönhetően a stukkók, díszlécek megbízhatóan és tartósan szigetelnek.

Stukkó - magas mechanikai ellenállóképesség

A holkerléc, stukkó magas nyomásállósággal, húzószilárdsággal, hajlítási szilárdsággal és nyírásnak való ellenállással rendelkezik. Az XPS alapanyagból készült díszléc, modern stukkó továbbá ütésálló és ellenáll a dinamikus terhelésnek.

Holker díszléc magas víz- és gőzellenállással

A zárt cellaszerkezet hatása, hogy hungarocell díszléceink nedvességgel való tartós érintkezés esetén is megőrzik stabilitásukat.

Jó ragaszthatóság

Holker díszléceink és stukkóink megfelelő ragasztási felülettel rendelkeznek, mely által a ragasztó kötése a felső réteggel biztosított.

Stukkó, díszléc csekély súlya

A polisztirolból készült modern stukkó lehetővé teszi a gyors és egyszerű beépítést. Így a karnistakaró díszlécet és holkerlécet Ön is beépítheti.

Karnistakarás stukkó díszlécekkel

Közepes és nagy méretű holkerléceinkhez karnistakaró díszlécet is gyártunk, melyeket a függönysín eltakarására és a dekoratív stukkóminta továbbvezetésére használhat. A karnistakaró díszléc különlegessége, hogy felső ragasztási felülete szélesebb, így a beltéri stukkó mennyezetre történő ragasztásakor biztonsággal rögzíthető. A karnistakaró díszléchez is gyártunk belső és külső sarokelemeket, melyek leegyszerűsítik a beépítést és megkímélik Önt a gérvágás nehézségeitől.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Legkisebb méretű holkerléceink (példánkban Gyula 12, Makó 01 és Sárospatak 20) a függönysín elé is felragaszthatók, hiszen felső ragasztási felületük elegendő a biztonságos ragasztáshoz. A közepes (Dombóvár 14, Érd 10 és Abony 21) és legnagyobb méretű (Paks 15, Sopron 11 és Szigetvár 23) holkerlécek mérete és súlya is számottevőbb, ezért ezekhez karnistakaró díszléceket gyártottunk. A karnistakaró díszléceket ugyanolyan mintával díszítettük, mint az azonos nevű holkerléceket. A különbség csupán abban rejlik, hogy a karnistakaró díszléc felső ragasztási felületét kiszélesítettük. Ennek köszönhetően a díszléc stabilan rögzíthető a mennyezetre.

 

Polisztirol díszléc karnistakaró Dombóvár 14

 

 

Polisztirol stukkó karnistakaró Paks 15

 

 

Polisztirol stukkó karnistakaró Érd 10

 

 

Holker díszléc karnistakaró Sopron 11

 

 

Polisztirol holkerléc karnistakaró Abony 21

 

 

Holker díszléc karnistakaró Szigetvár 23

 

Műanyag függönysín

Komplett megoldás alatt tényleg teljes körű megoldást értünk, hiszen kínálatunkban a műanyag mennyezeti karnisokat is megtalálja, annak minden kiegészítőjével együtt.

Nézze meg kínálatunkat

Műanyag függönysínek

 

Holkerlécek és direkt LED világítás egyben

Az Érd 10, Dombóvár 14 vagy Abony 21 holkerléc felkeltette érdeklődését? Már gondolkodik a kialakításon, de hasznos lenne a konyhai előkészítő pult, reggelizőpult vagy a fal mellett húzódó kanapé feletti közvetlen világítás kiépítése? Mutatunk Önnek megoldásokat, melyekkel a holker díszítését és a direkt világítás ötletét egyszerre megvalósíthatja!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Válassza ki az egyik holkerlécet, legyen ebben az esetben a Dombóvár 14 holkerléc. A közvetlen világítás kialakítására a Dombóvár 400+14 polisztirol profil alkalmas. A stukkó alapja 400 mm széles, így igény szerint tetszőleges számú és elrendezésű LED spot izzó építhető be a fal mentén beépített stukkóba. A Dombóvár 400+14 polisztirol profil egyik oldalát a Dombóvár 14 holkerléc díszíti, így a minta egységesen továbbvezethető. (A Dombóvár 400+14 termékcsaládjáról bővebben a Közvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatával oldalán olvashat.)

 

Spot lámpa világítás polisztirol díszléc Dombóvár 400+14

 

 

Spot izzó világítás polisztirol stukkó Érd 400+10

 

 

Mennyezeti spot lámpa polisztirol stukkók Abony 400+21

 

A reggelizőpult megvilágításához használhatja a Dombóvár 400+2x14 polisztirol stukkónkat, melynek alapja ugyancsak 400 mm széles. Ezt a stukkót azonban két oldalon díszíti a Dombóvár 14 díszléc. (A Dombóvár 400+2x14 polisztirol profilhoz is számos kiegészítőelemet gyártunk, melyekről itt olvashat részletesen: Közvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatával.)

 

Led spot lámpa világítás polisztirol díszléc Dombóvár 400+2x14

 

 

Led spot izzó világítás polisztirol stukkó Érd 40032x10

 

 

Mennyezeti led spot lámpa polisztirol stukkók Abony 400+2x21

 

3x2 perc a stukkó előnyeiről

Az idő pénz, tartja a mondás. Rohanó világunkban mi is nap mint nap tapasztaljuk, hogy valóban az időnk a legdrágább fizetőeszköz. Kétszer is meggondoljuk, hogy mire érdemes költenünk. Mindarra, ami nekünk fontos és értékes: családunk, barátaink, otthonunk. Értékelünk mindent, amivel idővel spórolunk magunknak, szeretteinknek, mégis előrébb visz minket, hozzátesz az életünkhöz, tájékoztat, ismeretet ad. Hiszen az információ érték.

Az alábbi három rövid- csupán 2-3 perces- videóban igyekeztünk összegyűjteni Önnek a legfontosabb információkat és bemutatni stukkóléceink kombinációs lehetőségeit, hiszen nem csupán egy díszlécet, hanem egy komplett rendszert kínálunk. Az előregyártott stukkóelemek egymással kombinálhatók és számtalan lehetőséget kínálnak Önnek beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításához.

Kérem, tekintse meg a rövid videókat és ismerje meg a polisztirol stukkó nyújtotta előnyöket és lehetőségeket!

 

 

 

Polisztirol díszlécek beépítési útmutatója

1. Munka előkészítése

A stukkó beépítése előtt a padlót borítsa le fóliával, hogy megvédje azt a kosztól és ragasztótól.

 

Takarófólia járható

 

 

Takarófólia vékony

 

2. A fal és mennyezet előkészítése

A polisztirol díszlécek ragasztása előtt a fal és mennyezet felületét, melyre a stukkó kerül, elő kell készíteni. A felületnek száraznak és pormentesnek kell lennie, továbbá fontos, hogy a vakolat egyenletes legyen.

3. Méretek feljegyzése és méretre vágás

Először a ragasztani kívánt díszlécek méretét fel kell jegyezni a falra, ill. mennyezetre. Kérem, a pontos végeredmény érdekében dolgozzon alaposan, mérje le többször a díszléceket, és csak utána vágja méretre egy profilsimító segítségével azokat.

 

Méretek feljegyzése 1. lépés

 

 

Méretek feljegyzése 2. lépés

 

 

Polisztirol díszléc méretre vágása 1. lépés

 

 

Polisztirol díszléc méretre vágása 2. lépés

 

 

Polisztirol díszléc méretre vágása 3. lépés

 

 

Polisztirol díszléc méretre vágása 4. lépés

 

4. A polisztirol díszléc ragasztása

Először a belső sarokelemet és a külső sarokelemet ragassza fel. Ezután mérje le a sarokelemek közötti távolságot. Így a következő munkát gyorsabban elvégezheti.

 

A polisztirol díszléc ragasztása 1. lépés

 

 

A polisztirol díszléc ragasztása 2. lépés

 

 

A polisztirol díszléc ragasztása 3. lépés

 

 

A polisztirol díszléc ragasztása 4. lépés

 

5. A díszléc felhelyezése

Először vágja méretre az egyes polisztirol díszléceket. Ezután vigye fel a polisztirol ragasztót az elvágott polisztirol díszléc ragasztófelületére. Ne felejtsen el a díszlécek végeire ragasztót tenni. Miután ez megvan, ragassza a méretre vágott stukkó elemeket a mennyezetre és a falra.

 

A díszléc felhelyezése 1. lépés

 

 

A díszléc felhelyezése 2. lépés

 

 

A díszléc felhelyezése 3. lépés

 

 

A díszléc felhelyezése 4. lépés

 

 

A díszléc felhelyezése 5. lépés

 

 

A díszléc felhelyezése 1. lépés

 

 

A díszléc felhelyezése 7. lépés

 

6. A toldási hézagok simítása

A toldási hézagoknál kitüremkedett felesleges ragasztót el kell távolítani. Ehhez használjon spaklit vagy még egyszerűbb, ha negatívprofil kiegészítőnket használja, melyet minden díszléchez kínálunk.

 

A toldási hézagok simítása 1. lépés

 

 

A toldási hézagok simítása 2. lépés

 

 

A toldási hézagok simítása 3. lépés

 

 

A toldási hézagok simítása 4. lépés

 

7. Utómunkálatok

Végül a mennyezet és díszléc, illetve a fal és díszléc közötti hézagokat kell lezárnunk. Ragasztót nyomunk pisztollyal a fugákba, ezután nedves szivaccsal vagy ujjheggyel elsimítjuk a ragasztót.

Ne becsülje alá a sikerélményt, melyet egy sikeres beépítés után érezni fog.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket