Holker díszléc, holkerléc

Holker díszléc, holkerléc

Holker díszléc, holkerléc

 

 

Kínálatunkban található polisztirol holkerlécek és sarokelemeik beépítésével otthonát könnyedén átalakíthatja, saját ízlésére formálhatja. Ezen az oldalon különböző mintával ellátott stukkót, díszlécet és holkerlécet talál a mennyezet és a fal közötti sarok díszítéséhez.

Válasszon kínálatunkból stukkót és holkerlécet, melyek méretben és stílusban legjobban az Ön otthonához illenek! Kis holkerlécek kis helyiségekhez; nagy polisztirol díszlécek magas vagy nagy termek díszítéséhez. Tekintse meg polisztirol holker díszléc kínálatunkat és alkossa meg velük egyedi ötleteit!

A holker díszléc terméktáblázata alatt összegyűjtöttük Önnek a legfontosabb információkat. Megtudhatja, hogyan építhető be a polisztirol stukkó és milyen díszítési lehetőségeket kínál Önnek a stukko24.hu oldal.

66 Items

per page
Set Descending Direction

66 Items

per page
Set Descending Direction

A holker díszléc, ami több, mint díszes átmenet az oldalfal és a mennyezet között!

1 beltéri stukkó, 5 stukkódíszítési megoldás!

Dombóvár 14 beltéri stukkó, az egyik legnépszerűbb díszlécünk.

Ebben a videóban megmutatjuk Önnek, hogyan tudja otthonát egységesen, visszafogott eleganciával díszíteni stukkóinkkal.

Stukkódíszítés és funkció egyben, 5 felhasználási lehetőség!

Kérem most nézze meg a videót!

 

 

Nézze meg a videóban szereplő további termékeket:

Tovább a Dombóvár 400+14 termékhez >>>

Tovább a Dombóvár 400+2x14 termékhez >>>

Tovább a készre szerelvényezett design lámpa kategóriába >>>

Tovább a mennyezeti lámpasziget világítás nélkül kategóriába >>>

Tovább az egyedi stukkó kategóriába >>>

Holker díszléc: polisztirol stukkó holker díszítéséhez

Épp otthona díszítését tervezi? Szeretné hangulatosabbá tenni lakását polisztirol díszléc beépítésével?

Webáruházunkban biztosan megtalálja a megfelelő díszlécet. Ezen az oldalon a holkerlécek széles választékát találja.

Holkerléc: LED-es díszléc

Kérem kapcsolja be számítógépén a hangot és tekintse meg a videókat!

 

 

Dekorációs ötletek stukkó, holkerléc és LED izzó felhasználásával

Holkerléceinkhez és stukkóinkhoz különböző kiegészítőelemeket kínálunk. A díszlécek lehetővé tesznek egy teljesen új fajta lakásdíszítést! Korábban sajnos nem volt lehetőség stukkó és díszléc világítással történő kombinálására. Most az energiatakarékos LED világításnak köszönhetően minden lehetséges!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Stukkó: polisztirol díszléc LED világítás megvalósításához

A Dombóvár 14, Érd 10, Abony 21 díszlécekhez direkt világítás kialakítására alkalmas kiegészítőelemeket is kínálunk.

A polisztirol stukkóba épített LED világítás előnyei sokoldalúak. Összeállítottuk Önnek a legfontosabb előnyöket:

  • energiatakarékos LED világítás LED izzóval és polisztirol díszléccel

  • hungarocell díszléc pormentes beépítése a direkt világítás megvalósításához

  • komplett megoldás: az Ön által kiválasztott holkerléchez kínálunk LED izzókat, lámpa kereteket és további tartozékokat.

  • Spóroljon időt és költséget díszléc beépítésével! A drága és körülményesen felszerelhető gipszkarton helyett holker díszléc segítségével gyorsan, egyszerűen és kedvező áron alakíthat ki egy tökéletes mennyezeti világítást.

  • Polisztirol holker díszléc egyszerűbb beépítése: stukkóinkat, holkerléceinket Ön is beépítheti! Tekintse meg szerelési videónkat!

Polisztirol stukkó LED-ekkel a fal mentén

Direk világítás kiépítése LED stukkóval a konyhában? A LED izzóval történő direkt világítás kialakítására alkalmas modern stukkó egy egyszerű és dekoratív lehetőség a LED világítás kiépítésére. Az L-formájú hungarocell díszléc egy alaplapból (lent) és egy díszlécből áll (mintás rész).

Amennyiben Ön tehát egy LED izzós direkt világítást szeretne kialakítani, polisztirol díszléceinkkel időt és munkát spórolhat magának. A képen is látható, hogy a LED izzók a stukkó alsó részébe építhetők be. LED díszléc beépítésével egyszerre hozhat létre egy impozáns világítást és díszítheti otthonát saját ízlésének megfelelően.

Polisztirol stukkó LED-ekkel a fal mentén

 

 

Mennyezeti stukkó – LED világítás

Szeretné a tárgyalóban az asztalt vagy a konyhában a reggelizőpultot megvilágítani? Tekintse meg új stukkó kínálatunkat a direkt világítás kialakításáért! A közvetlen világítás kialakítására alkalmas modern stukkó két részből áll:

A stukkó alsó részébe LED izzókat építhet be, a két oldalát dekoratív díszléc díszíti. Ezzel a stukkóprofillal 3 lépést végezhet el egyszerre!

Mennyezeti stukkó – LED világítás

 

A komplett megoldás érdekében természetesen szögletes és kerek végelemeket, valamint csatlakozó elemeket is kínálunk.

 

Kombi stukkó a direkt és indirekt világítás megvalósításáért

Kérem kapcsolja be számítógépén a hangot és tekintse meg a videókat!

 

 

 

Karnistakaró díszléc

Több holkerléc termékcsaládjában megtalálható a speciális karnistakaró funkciót ellátó modern stukkó. Ezt a hungarocell díszlécet karnistakaró díszlécnek nevezzük, mely kiszélesített ragasztási felülettel rendelkezik, hiszen a díszléc a függönykarnis előtt csak a mennyezetre ragasztható. A szélesebb ragasztási felület lehetővé teszi a karnistakaró díszléc egyszerű és biztos beépítését akkor is, ha csak egy ragasztási felület (mennyezet) áll rendelkezésre.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Karnistakaró díszléc a függönysínek elrejtéséért

  1. A legnépszerűbb holker díszlécek termékcsaládját méretben és mintában megegyező karnistakaró díszléccel bővítettük ki. A karnistakaró stukkót és a hozzá illő sarokelemeket mindig az Ön által kiválasztott holker díszléc termékoldalán találja. Holkerléc és karnistakaró díszléc kínálatunkat állandóan bővítjük és korszerűsítjük. Jelenleg a következő stukkókhoz kínálunk karnistakaró díszlécet: Dombóvár 14, Érd 10, Sopron 11, Hajdúszoboszló 18, Vác 09, Tihany 06, Szekszárd 41, Szigetvár 23, Paks 15 és Abony 21.

  2. Komplett megoldás: A holker díszléc és a karnistakaró díszléc méretben és mintában milliméret pontosan megegyezik. Használja a karnistakarót az ablak előtt, a szoba egyéb holker részeit a normál hungarocell díszléccel díszítse.

  3. A függönysín egyszerűbb, pormentesebb beépítése. A karnistakaró díszléc rögzítése éppolyan egyszerű, mint a holker díszléc ragasztása.

Műanyag függönysín és polisztirol karnistakaró díszléc

Komplett megoldás alatt tényleg teljes körű megoldást értünk: Beltérben használható holker díszléc mellett a következő oldalon karnistakaró díszléc, különböző műanyag függönysín és kellékei találhatók.

Műanyag függönysín és polisztirol karnistakaró díszléc

 

Holker díszléc, stukkó előnyei

XPS-ből készült holkerléc

A stukkók és díszlécek XPS alapanyagból készülnek.

Díszléc - jó hőszigetelőképesség

Anyagának köszönhetően a stukkók, díszlécek megbízhatóan és tartósan szigetelnek.

Stukkó - magas mechanikai ellenállóképesség

A holkerléc, stukkó magas nyomásállósággal, húzószilárdsággal, hajlítási szilárdsággal és nyírásnak való ellenállással rendelkezik. Az XPS alapanyagból készült díszléc, modern stukkó továbbá ütésálló és ellenáll a dinamikus terhelésnek.

Holker díszléc magas víz- és gőzellenállással

A zárt cellaszerkezet hatása, hogy hungarocell díszléceink nedvességgel való tartós érintkezés esetén is megőrzik stabilitásukat.

Jó ragaszthatóság

Holker díszléceink és stukkóink megfelelő ragasztási felülettel rendelkeznek, mely által a ragasztó kötése a felső réteggel biztosított.

Stukkó, díszléc csekély súlya

A polisztirolból készült modern stukkó lehetővé teszi a gyors és egyszerű beépítést. Így a karnistakaró díszlécet és holkerlécet Ön is beépítheti.

Lakásdíszítési ötletek holker díszléc, stukkó felhasználásával

Amennyiben ötletre van szüksége, hogy eldöntse, melyik holkerlécet, modern stukkót válassza, tekintse meg dekorötleteinket. Itt talál megoldásokat, melyeket ügyfeleink díszléceinkkel valósítottak meg.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket