Stukkó dekoráció

Stukkó ötletek

A stukkó ötletek a stukkó dekoráció lehetőségeit mutatják be homlokzaton és lakásban. A stukkó ötletek a homlokzat és lakberendezési ötletek széles tárházát kínálja. Gyűjtsön ötleteket! Számos stukkó dekoráció képe és az ahhoz tartozó magyarázat segít Önnek saját ötlete megvalósításában!

A stukkó díszítés beltéri és kültéri polisztirol stukkó kínálatunk termékeiből származik. Minden díszlécet, homlokzati profilt és azok kiegészítő elemeit (pl. sarokelem), melyeket a stukkó ötletek kialakításához felhasználtunk, megtalálja az adott stukkó díszítés oldalán. Így gyorsan tájékozódhat és könnyen kiválaszthatja, mely stukkóra van szüksége. Tekintse meg ajánlatainkat:


Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt bel- és kültéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

- ötleteket meríthet, tervezhet szabadon

- biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg

- időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

- pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

 

 


Stukkó ötletek, stukkó dekoráció

A stukkó évszázadok óta kedvelt díszítőelem. A történelmi épületek stukkózása továbbra is lenyűgöző. Minden korszaknak megvan a saját stílusa. És manapság?

Manapság kimondhatatlan szerencsénk van, hogy személyes stílusunkat a lakberendezésben és homlokzatkialakításban kifejezhetjük. Használja ki ezt a lehetőséget! A modern polisztirol stukkóval megvalósíthatja terveit! A polisztirol stukkóval a stukkózás gyorsan és egyszerűen kivitelezhető. A kültérben beépíthető homlokzati stukkó saját kezűleg is beépíthető. Melyik mellett teszi le voksát?

A minimalista stílustól kezdve a gazdagon díszített rokokóstílusig manapság minden lehetséges! A számtalan stílus közül választhat egyet vagy akár kedve szerint különböző stílusirányzatokat kombinálhat egymással! Alkosson saját stukkó díszítés tervet, mely személyes preferencia és igények szerint állít össze! Lakberendezési ötletek közül néhány itt láthat:

 

 

 

 

 

 

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Egy elsőosztályú homlokzatdíszítésről álmodik? Mit szólna a következő ablakkeretezések egyikéhez? Letisztult és dekoratív egyszerre! Ezek a stukkó ötletek hivatottak Önt bátorítani saját homlokzatdíszítési ötletei tervezésében és megvalósításában!

A modern homlokzati profil kérgesített polisztirolstukkó. A stukkóhomlokzat polisztirol díszléceinkkel és homlokzati elemeinkkel nem luxus többé! A kedvező árú, natúr és kérgesített kivitelű díszlécek és homlokzati elemek méretben és stukkóprofilban azonosak egymással és sokoldalúan kombinálhatók. Ez értékes időt és felesleges munkát takarít meg Önnek és garantálja a professzionális végeredményt!

Melyik ablakkeretezés tetszik Önnek leginkább?

 

 

 

 

 

 

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A modern polisztirol díszlécek és homlokzati elemek a stukkózást nem csak egyszerűbbé teszik, hanem számtalan lehetőséget is kínálnak, melyek az építtetők számára évszázadokkal ezelőtt nem állt rendelkezésre. Korábban az egyes stukkóelemeket időigényes és költséges gipszből állították elő.

Ma már a letisztult és mintás polisztirol stukkóelemek széles választéka található meg, mely könnyű, kedvező árú és beépítése egyszerű. Bőséges felhasználási lehetőségek nyílnak meg Ön előtt, ha a polisztirol stukkóelemeket hosszú élettartamú és költségkímélő LED világítással köti össze.

A LED szalagok vagy RGB szalagok láthatatlanul építhetők be a polisztirol díszlécbe és egy varázslatos indirekt világítást ad, mely az egész szobát egyenletesen világítja meg. A LED izzók pontosan ott gondoskodik elegendő fényről, ahol dolgozik, olvas vagy barkácsol. Kombi díszprofiljainkkal mindhármat kombinálhatja: stukkózást, rejtett LED világítást és közvetlen LED világítást. Korábban ilyen a királyoknak sem volt!

Stukkó ötletek – stukkó díszítés

Amennyiben még nincs saját stukkó dekoráció ötlete vagy további inspirációkat szeretne látni, a következő alkategóriák áttekintését javasoljuk: „Stukkó ötletek beltérben díszléccel és stukkórozettával” és „Stukkó ötletek kültérben”. Válasszon ki egy alkategóriát és kattintson az adott képre. Ekkor egy új oldal nyílik meg a stukkó ötletek áttekintésével. Mindkét alkategóriában áttekinthetően csoportosítottuk a stukkó ötleteket, mellyel gyorsabban kiválaszthatja az Önnek tetsző díszítő elemeket. Ezen kívül további tudnivalókat talál lakberendezés és homlokzatdíszítés témában.

 

 

 

 

Amennyiben már tudja, hogyan nézne ki egyedi stukkó díszítése, a következő áttekintés segít Önnek az ötlethez szükséges stukkóelemek gyorsabb megtalálásában:

Beltéri díszlécek, mennyezeti díszlécek, oldalfali díszlécek, rozetták

 

 

A „Beltéri díszléc” főkategóriájában talál holkerléceket, mennyezeti díszléceket, oldalfali díszléceket és stukkórozettákat beltéri stukkó dekoráció megvalósításához. A különböző stukkóprofilok széles választéka számtalan lehetőséget kínál a lakberendezési ötletek kialakításához. A méretben és stukkóprofilban passzoló sarokelemeket (pl. belső és külső sarokelemek) az egyes díszléc termékoldalán találja. A különböző mintájú és méretű rozetták széles palettáját ugyancsak itt találja. A mennyezeti és oldalfali díszlécekkel és rozettákkal a falakat és mennyezetet hangsúlyozhatja ki vagy mennyezeti világítással egyedülálló díszítést hozhat létre. Az egyes stukkó elemeket egyéni, személyes ízlése szerint kombinálhatja egymással! Váltsa valóra álmait! Valósítsa meg stukkó ötleteit polisztirol stukkó elemeinkkel.

Itt juthat el a Beltéri díszlécekhez és rozettákhoz >>>

Direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécek

 

 

A „LED stukkó” főkategóriában találja a LED szalaggal történő indirekt LED világítás kialakítására alkalmas díszlécet, a LED izzóval történő direkt világítás kiépítésére alkalmas díszléceket és az indirekt és direkt LED világítás kialakítására alkalmas díszléceket. Dekoratív design lámpákat és ahhoz illő holkerléceket is használhat az exkluzív fényhatás és figyelemfelkeltés érdekében. A rejtett világítás meleg fehér fénye egyenletesen világítja meg az egész szobát és a helyiségnek meghittséget kölcsönöz. A direkt világítás fénye oda irányítja a fényt, ahová Önnek szüksége van rá: megvilágítja kedvenc képét vagy serlegét, az íróasztal vagy olvasósarok felett, konyha vagy hobbiszoba pultja felett világít. Milyen stukkó ötletek jutnak eszébe? Hol használná ki a hosszú élettartamú és energiatakarékos LED világítás előnyeit, mely egyszerű és gyors beépítést tesz lehetővé?

Itt juthat el az indirekt és direkt világítás kialakítására alkalmas díszlécekhez >>>

Homlokzati profilok kérgesített és natúr kivitelben

 

 

A „Kültéri stukkó” főoldalon találja a „Kültéri díszléc kérgesítve” és „Kültéri natúr stukkó” nevű alkategóriákat. A kérgesített homlokzati profil időt és energiát spórol Önnek a stukkózásnál. Így gyorsabban elkészül az esztétikus stukkóhomlokzat. Kreatív barkácsolók szívesebben használják a natúr homlokzati profilokat, mert a natúr díszléceket fantáziadúsan kérgesíthetik. A natúr díszlécek alkalmasak lakásdíszítésre is. Ajtók, ablakok és árjárók díszítéséhez. Amennyiben a natúr díszléceket lakásdíszítésre használja, a natúr polisztirol stukkókat a beépítés után ütésálló bevonattal vagy vízbázisú festékkel vonhatja be. Ne használjon alapozót! Kész az egyedi stukkó ötletek megvalósítása, melyet most már csak csodálni és élvezni kell!

Itt juthat a homlokzati profilokhoz >>>

Homlokzati stukkó – kávatakarás, timpanonok és ablakpárkányok

 

 

A „Kültéri stukkó” főkategóriában további homlokzati elemeket választhat ki, melyek megkönnyítik a homlokzati munkát és felcserélhetetlen házhomlokzatot eredményez. Amennyiben az egyes alkategóriákban körülnéz, gyorsan megállapítja majd, hogy homlokzati stukkó kínálatunk széleskörű és a stukkó elemek tökéletesen illeszkednek egymáshoz. A „Timpanon” alkategóriában komplett beépítésre kész timpanonokat talál, melyeket már csak a homlokzathoz kell rögzíteni. Ehhez illenek alumíniumlemez borítású ablakpárkányaink, melyeket az „Ablakpárkány” alkategóriában talál. Egy további alkategóriát képeznek az L-formájú „Ablakstukkó, ajtóstukkó” nevű homlokzati profilok, melyek szigetelik az ablakkávát és egyidejűleg egy letisztult ablakkeretezést biztosítanak. Használja a homlokzati elemek előnyeit egy esztétikus homlokzat kialakításához. A kérgesített kültéri stukkó alkalmas ablakok és ajtók díszítésére is.

Itt juthat el a kültéri homlokzati elemekhez >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket