LED panelek

LED panelek

LED panelek

A LED panel és a polisztirol stukkó tökéletes párosítás! A mennyezeti LED panel kevés helyet és energiát igényel – azonban erőteljes direkt fényt ad Önnek. A direkt világítás kialakítására alkalmas díszléceinkbe építhető süllyesztett LED panel ezért egy helytakarékos, könnyen kiépíthető, közkedvelt mennyezeti világítás.

Alakítsa ki LED mennyezeti világítását ízlése szerint különböző formájú díszléccel – L-formájú díszléccel a fal mentén, U alakú stukkóval a mennyezeten, vagy kisebb alapterületű helyiség esetén használjon stukkólámpát. Direkt világítás kialakítására alkalmas polisztirol díszléceink elegendő helyet kínálnak a beépíthető LED panel számára.

A mennyezeti LED panel számának kiválasztásáról és a díszlécbe történő beépítéséről információkat a süllyeszthető LED panel oldalán és a direkt világítás kialakítására alkalmas polisztirol stukkó oldalain talál.

8 Items

per page
Set Descending Direction

8 Items

per page
Set Descending Direction

Süllyeszthető LED panelek stukkó díszlécekbe

A LED panelek – mint a nevéből is kiderül – LED technológiával készülnek, melyek számos előnyt biztosítanak a korábban gyártott fényforrásokkal szemben. A hosszú élettartamú, energiatakarékos és nagyon kevés hőt termelő LED panelek praktikusak, otthoni és irodai környezetben is bátran alkalmazhatók.

A kínálatunkban található LED panelek fehér színű alumínium kerettel vannak ellátva, melyek remekül illeszkednek minden lakberendezési stílushoz. A LED chipeket eltakaró műanyag fehér opál panel rendkívül előnyös, hiszen eloszlatja a LED-ek fényét, ezzel egyidejűleg az erős fény akkor sem vakít, ha belenézünk a lámpába. Minden általunk forgalmazott LED panel sugárzási szöge 120°.

Méret, forma, teljesítmény

LED áruházunkban négyzetes és kerek formájú LED panelek találhatók, melyek meleg fehér és hideg fehér színhőmérséklettel rendelhetők meg. A süllyeszthető LED panelek különböző méretben kaphatók: a kisebb méretű négyzetes LED panelek mérete 85x85 mm, a kerek LED panelek 84 mm átmérővel rendelkeznek. Kínálatunk nagyobb méretű négyzet alakú LED panelei 170x170 mm nagyságúak, a kerek formájúak átmérője 170 mm.

 

LED Panel négyzet alakú meleg fehér

 

 

LED Panel kör alakú hideg fehér

 

Minél nagyobb a LED panel, annál nagyobb a fényforrás teljesítménye (Watt) és fényereje (Lumen). Ezek az adatok minden LED panel termékoldalán fel vannak tüntetve a könnyebb tájékozódás érdekében.

LED panelek és stukkó díszlécek

A LED panelek beépíthetők pl. hálószobába, nappaliba, gyerekszobába, étkezőbe, folyosóra. Letisztult megjelenése elegáns kiegészítője lehet otthonának vagy üzletének. Az általunk forgalmazott LED panelek víz- és páramentes helyiségekben építhetők be, de igény esetén fürdőszobai LED paneleket is rendelkezésre bocsátunk. Ehhez kérem, írjon e-mailt ügyfélszolgálati munkatársunknak az oldal alján lévő e-mail címre.

A LED panelek tökéletesen alkalmasak a direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas LED stukkókba és a direkt világítás kiépítésére használható LED profilokba történő beépítésre. A LED stukkók alsó részében tetszőleges mennyiségben, távolságban és elrendezésben alakítható ki a LED világítás.

A LED panelek LED világítás nélküli lámpaszigeteinkbe is beépíthetők. Készítsen egyedi LED világítást polisztirol mennyezeti lámpasziget és LED panelek felhasználásával.

Beépítés

A LED panelek beépítése nagyon egyszerű: a polisztirol profilba vagy lámpaszigetbe készítse elő a LED panelek helyét, vezesse oda a megfelelő kábelt az áramellátáshoz és a rugók segítségével rögzítse a LED paneleket. A beépítéshez (a polisztirol profilokban és lámpaszigetekben) kb. 2-3 cm helyre van szükség. A LED panelek rendkívül helytakarékosak, így használatuk praktikus megoldást jelentenek alacsony helyiségekben is.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket