Dekorációs oszlopok LED világítással

Oszlop dekoráció LED világítással

Dekorációs oszlopok LED világítással

 

A beltéri oszlop otthondíszítéshez használt feltűnő dekoráció és prezentációs felület is egyben! Használja ezt a lehetőséget kedvenc tárgyai középpontba állításához:

Kupák, kitüntetések, növények, különleges figurák vagy más tárgyak... Komplett oszlop dekoráció kínálatunkban 3 eltérő profilú oszlopot vezetünk 3 különböző méretben – LED világítással és anélkül. A LED világítás rejtett fénye kiemeli az oszlopra helyezett tárgyak varázsát. A beltérben használható oszlop dekoráció natúr kivitelben rendelhető.

A terméktáblázat alatt további hasznos részleteket tudhat meg a rejtett világítás nélküli oszlop dekoráció és LED-es beltéri oszlop témakörben. A LED szalaggal ellátott dekor oszlop egy kellemes, rejtett LED világítással – meleg fehér LED-ekkel vagy RGB LED-ekkel teszi az estéket hangulatossá.

18 Items

per page
Set Descending Direction

18 Items

per page
Set Descending Direction

Komplett oszlop dekoráció, beltéri oszlop polisztirolból

Ezen az oldalon találja komplett polisztirol oszlop termékeinket az egyedi otthondíszítés megvalósításához. Minden beltéri oszlop egy exkluzív dekoráció, hiszen az oszlop világítás egyedülálló módon figyelemfelkeltő és még praktikus is. Egy dekor oszlopon különböző tárgyakat helyezhet a figyelem középpontjába: virágot, serleget, kitüntetést vagy vázát – mindent, ami a szívéhez nőtt.

Az oldal tetején oszlop dekoráció szériatermékeink áttekintését találja. A dekor oszlop kínálatunkban 3 különböző méretű oszlopot talál. Minden méretben hároféle mintájú oszlopfő és ahhoz illő 3 különböző oszloptalp áll rendelkezésre. Kattintson a kiválasztott méretre és a megfelelő termékoldal megnyílik.

A komplett oszlop dekoráció rendelésénél így járjon el: Kattintson a megfelelő képre. A megnyíló dekor oszlop termékoldalán talál egy áttekintést névvel, cikkszámmal, árral és mennyiséggel. Írja be a beltéri oszlop mennyiségét és kattintson a bevásárlókosár szimbólumra.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kérem olvassa tovább az oldalt, hiszen további hasznos információkat olvashat a helyes oszlop dekoráció kiválasztásáról. A szöveg figyelmes olvasása, a képek és videók megtekintése során számos tippet mutatunk Önnek oszlop dekoráció témában.

Fehér dekor oszlop LED világítással

A fehér, készre szerelt dekor oszlop energiatakarékos és hosszú élettartamú LED világítással utánozhatatlan, kellemes hangulatot és biztonságérzetet teremt. Élvezze az exkluzív hangulatot, melyet az oszlop dekoráció és indirekt világítás nyújtanak. A beltéri oszlop világítása lehet meleg fehér vagy többszínű RGB LED világítás. A LED világítással ellátott dekor oszlop különböző méretben és oszlopfő formában érhető el. Győződjön meg róla a következő képgalériában:

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Oszlop dekoráció, oszlop 3 különböző méretben

Komplett, készre szerelt oszlop dekoráció termékeinket 3 különböző méretben kínáljuk. A beltéri oszlopok átmérője 17 cm, 27 cm vagy 39 cm. Kérem, tekintse meg oszlop világítás kínálatunkat és válassza az Ön ízléséhez illő oszlopot:

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Dekor oszlop, oszlop 3 különböző oszlopfővel

A készre szerelt polisztirol oszlopok három különböző mintájú oszlopfővel szerepelnek kínálatunkban. Az oszlopok és az oszlopfők XPS polisztirol alapanyagból készülnek. A beltéri oszlopok fehérre festett oszlopfőből, oszloptestből és oszloptalpból állnak és rá üveglapot szerelünk. Tekintse meg a 3 különböző oszlopfőt és válassza ki azt, mely Önnek a legjobban tetszik:

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Különböző méretű beltéri oszlop LED világítással

A LED világítással ellátott oszlop dekoráció átmérőtől függetlenül remek látványt nyújt. A LED-ekkel ellátott rejtett világítás egy költséghatékony és hosszú élettartamú alternatíva. A bekapcsolt LED világítás növeli az oszlopra helyezett tárgy látványosságát – legyen az kitüntetés, szobor vagy akár egy számunkra fontos fénykép. Egy karcsú és egy nagyobb átmérőjű oszlop dekorációnak is megvan a maga varázsa, melyet LED világítással – meleg fehér LED szalaggal vagy többszínű RGB szalaggal – növelni lehet. A következő képgalériával betekintést nyerhet a különböző színű LED világítással ellátott és eltérő méretű dekor oszlop világába:

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Beltéri oszlop – különböző oszlopfők LED világítással

LED világítással ellátott oszlop dekoráció kínálatunkban nem csak különböző méretű, hanem különböző formájú oszlopfő termékek közül választhat. Klasszikus, minimalista vagy talppal kiegészített klasszikus oszlopfő mellett dönt, az Ön ízlésén és a helyiség berendezésén múlik. A dekor oszlop LED világítása kiemeli az oszlopfő elegáns formáját és növeli a rá helyezett tárgy látványosságát. Az Ön nappalijában is jól mutatna egy exkluzív hatású polisztirol beltéri oszlop az energiatakarékos LED világítással?

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Komplett oszlop dekoráció az egyedi otthondíszítésért - Mit kap a kérgesített oszlop áráért?

Egy komplett megoldás: beltéri oszlop készre szerelve és festve

Az oszloptesteket 2 m hosszú negyed darabokból készítjük, az oszlopfőket és oszloptalpakat fél darabokban gyártjuk. A komplett oszlophoz tehát 4 oszloptest negyed darab, 2 oszlopfő és 2 oszloptalp fél darab szükséges. A dekor oszloppal való díszítéséhez nem szükséges meglevő betonoszlop a lakásában! A készre szerelt oszlop egy önálló dekorációs elem az egyedi ötletek megvalósításához. Az esztétikus oszlop dekoráció igény szerint más helyre helyezhető. Ennél egyedibb nincs:

 

 

 

 

Oszlop dekoráció építése és festése saját kezűleg

Ebben a videóban megmutatjuk Önnek, hogyan építjük össze komplett oszlop világításainkat. Amennyiben kézügyességét és szorgalmát szívesen alkalmazná, az oszloptest, oszlopfő és oszloptalp elemeket megrendelheti és saját kezűleg összeállíthatja, végül egy vízbázisú festékkel festheti.

Kérem, tekintse meg videónkat, hiszen számos tippet kaphat a polisztirol oszlop saját kezű összeszereléséhez és festéséhez. Ily módon kedvező árú oszlop dekorációt hozhat létre és otthonát egy exkluzív dekor oszloppal gazdagíthatja.

 

A komplett oszlop dekoráció összeállítása

Készítse el a beltéri oszlop alkotóelemeit: 4 oszloptest negyedet, 2 oszlopfő fél darabot, 2 oszloptalp fél darabot és 4 csatlakozó elem fél darabot.

Először a csatlakozó elem fél darabokat ragassza polisztirol ragasztóval egymáshoz. Így a 4 csatlakozó elem fél darabból 2 kerek csatlakozó elemet kap egy kerek dekor oszlophoz. A következő lépésben ragassza össze a két oszloptalp fél darabot és ragassza hozzá a kerek csatlakozó elemeket úgy, hogy a csatlakozó elem fele felül kilátszódjon. Ugyanígy járjon el a másik kerek csatlakozó elemmel és az oszlopfővel is.

Az oszloptest negyedeket vágja egy sűrű fogazású fűrésszel a kívánt méretre és ragassza az oszlopfőből és oszloptalpból kiálló csatlakozó elemekhez. Ehhez a 4 oszloptest negyedet rögzítse az oszloptalphoz és az oszlopfőt a kész oszloptesthez.

Az egyes elemek közötti toldási hézagokat polisztirol ragasztóval töltse fel. A felesleges ragasztót a megfelelő profilsimítóval tüntesse el. Végül fesse le a kész oszlopot vízbázisú festékkel. Kész a polisztirol oszlop dekoráció! Végezetül helyezzen egy homokfúvott üveglapot a polisztirol oszlopfőre.

Ezeket a munkafolyamatokat szívesen átvállaljuk! Spóroljon időt és rendeljen egy kész oszlop dekorációt! Egy készre szerelt és festett oszlopot kap üveglappal. LED világítással vagy anélkül – Öné a választás!

 

 

 

 

Szeretne egy egyedi oszlop dekorációt más méretben? Az sem probléma! Tekintse meg kérem ajánlatainkat különböző átmérőjű oszlopainkkal. Minden oszloptest átmérőhöz kínálunk 3 megfelelő méretű kérgesített oszlopfőt és oszloptalpat. Lehetősége van arra, hogy az egyedi magas és átmérőjű polisztirol oszlopot saját kezűleg állítsa össze vagy kívánságait közölheti velünk is. Szívesen elkészítjük egyedi méretű oszlopát, mellyel időt és költséget spórol!

A dekor oszlopokat átmérő szerint soroltuk fel. Az oszlopfőket és oszloptalpakat a termékoldalon találja, mert a méretben és profilban az adott oszloptesthez illő oszlopfőket és oszloptalpakat a termékoldalhoz soroltuk be. Így mindent áttekinthetően talál meg:

Itt találja az oszloptesteket dekor oszlopához >>>

Oszlopok kérgesített kivitelben

Komplett dekorációs oszlopainkat természetesen kérgesített kivitelben is kínáljuk, melyeket kültérben is használhat. A kérgesített oszlopokat is polisztirolból készítjük. A zárt cellaszerkezetnek köszönhetően a polisztirol stukkóoszlopok alkalmasak teraszra, erkélyre és kertben felállítva. A kérgesített polisztirol oszlopokat világítás nélkül, meleg fehér LED világítással vagy többszínű LED világítással rendelheti:

Kültéri dekor oszlopok kérgesítve – LED világítással is

 

Itt juthat el a kérgesített dekorációs oszlopokhoz >>>

Oszlop dekoráció más méretben?

Ön is szeretne egy elegáns, komplett kérgesített oszlopot, de más méretre van szüksége? Nem probléma – szívesen gyártunk Önnek egyedi magassággal és átmérővel rendelkező oszlopot! Világítás nélkül, LED világítással vagy többszínű RGB világítással? Írja meg nekünk elképzeléseit és készítünk Önnek egy kötelezettség nélküli árajánlatot:

info@stukko24.hu

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket