Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, ODK-2-260-678

Az ODK-2 260/678 dekorációs oszlop lehetővé teszi a modern otthondíszítést, hiszen szívéhez nőtt kedvenc tárgyait egyedi módon helyezheti a figyelem középpontjába. Ezen kívül a dekoratív oszlopot igénye és kedve szerint újra és újra más helyre állíthatja.

A polisztirolból készült oszlop készre szerelt és fehérre festett. A komplett dekorációs oszlop dór oszlopfővel és oszloptalppal rendelkezik, így beltérben egy exkluzív hangulatról gondoskodik és más stukkó elemekkel nagyon jól kombinálható.

In stock
SKU
odk-2-260-678-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, ODK-2-260-678

Cikkszám: odk-2-260-678

20 072 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Oszlopdíszítés saját kezűleg oszloptest, oszlopfő és oszloptalp segítségével

2 rövid videó 3 perc alatt a dekor oszlop beépítéséről

Kérem kapcsolja be számítógépén a hangot és tekintse meg a videókat!

 

 

 

 

Kérem tekintse meg videóinkat, melyekben lépésről lépésre megmutatjuk, hogyan díszítheti gyorsan és egyszerűen oszlopát saját kezűleg. Számos tippet mutatunk Önnek, melyek az oszlopdíszítést megkönnyítik.

Az első videóban a kültéri oszlop burkolását tekintheti meg – az oszloptalp beépítésétől az oszlopfő pontos elhelyezéséig, valamint az oszloptest rögzítését és a toldási hézagok elsimítását. A kész oszlop egységes megjelenést kölcsönöz.

A második videó megmutatja Önnek, milyen egyszerű az oszloptalp, oszlopfő és oszloptest elemekből egy dekor oszlop összeállítása, mely otthona helyiségeit díszítheti. Helyezzen a kész oszlop stukkó tetejére egy üveglapot, és használja az exkluzív oszlopot figyelemfelkeltésre és kedvenc tárgyai bemutatására.

Dekor oszlop ODK-2 260/678

Komplett dekorációs oszlop beltérben

A bordázott felületű oszlopok nagyon népszerűek. A komplett dekor oszlop ODK-2 260/678 bordázott oszloptestből, egy kerek oszlopfőből és oszloptalpból áll. A dekor oszlop felső lezárását egy négyzet alakú, matt üveglap képezi.

Az ODK-2 260/678 dekor oszlop teljes magassága 67,8 cm. Az oszlop külső átmérője 16,6 cm, az oszlopfő és oszloptalp legnagyobb külső átmérője 25 cm. Az oszlopfőre helyezett üveglap átmérője 26 cm.

 

Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, ODK-2-260-678

 

 

Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, ODK-2-260-678

 

A komplett oszlop rendeléséhez lapozzon az oldal tetejére: a terméktáblázatban az ODK-2 260/678 dekor oszlop méretekkel ellátott rajza, mellette a dekor oszlop fotója, cikkszám, ár és egy mennyiség beírására szolgáló négyzet található. Kérem, írja be a kívánt dekor oszlop mennyiségét és kattintson a bevásárlókosár szimbólumra.

Kérem, olvasson tovább, hiszen további hasznos információkat talál a komplett polisztirol oszlopokról.

Dekor oszlop összeépítése és festése saját kezűleg?

A videóban megmutatjuk Önnek, hogyan állítjuk össze a komplett dekor oszlopot. Hagyja ránk az ODK-2 260/678 polisztirol oszlop összeszerelését és élvezze a kész végeredményt!

Amennyiben az oszlop összeállítását Ön szeretné elvégezni, rendelhet alkotóelemeket (oszloptestet, oszloptalpat és oszlopfőt) és elvégezheti az összeépítést. A videó elárulja Önnek, hogyan járjon el az oszlop összeszerelése során. Így polisztirol dekor oszlopát saját kezűleg építheti össze és otthonát egy exkluzív dekorációval gazdagíthatja.

Itt juthat el a polisztirol oszlopokhoz >>>

A komplett ODK-2 260/678 dekor oszlop összeépítése

Először készítsen elő minden alkotóelemet: 4 oszloptest negyedet, 2 oszlopfő fél darabot, 2 oszloptalp fél darabot és 4 távtartó fél darabot.

Ragassza össze a 4 távtartó elemet úgy, hogy 2 kerek távtartó keletkezzen. A következő lépésben ragassza össze a két oszloptalp fél darabot és ragassza hozzá a kerek távtartó elemeket úgy, hogy a távtartó fele kilátszódjon. Ugyanígy járjon el a másik kerek távtartóval és az oszlopfővel.

Az oszloptest negyedeket vágja egy sűrű fogazású fűrésszel a kívánt méretre és ragassza az oszlopfőből és oszloptalpból kiálló távtartókhoz. Ehhez a 4 oszloptest negyedet rögzítse az oszloptalphoz és az oszlopfőt a kész oszloptesthez.

 

Polisztirol oszlop, oszlop stukkó, ODK 527/755

 

 

Polisztirol oszlop, oszlop dekoráció, beépített LED rejtett világítás ODK-2-260-678

 

Az egyes elemek toldási hézagait töltse ki polisztirol ragasztóval. A felesleges polisztirol ragasztót távolítsa el könnyedén a hozzá illő profilsimítóval. A kész dekor oszlopot több rétegben fesse le vízbázisú (diszperziós) festékkel. Helyezzen egy homokfúvott üveglapot a polisztirol oszlopfőre. Kész a polisztirol dekor oszlop!

Ezt a munkafolyamatot szívesen átvállaljuk! Spóroljon időt és rendeljen egy kész oszlop dekorációt! Egy készre szerelt és festett oszlopot kap üveglappal. LED világítással vagy anélkül – Öné a választás!

Itt találja az ODK-2 260/678 dekor oszlopot világítással >>>

Dekor oszlop egyéb méretben

A komplett, készre szerelt ODK-2 260/678 dekor oszlopot további 2 méretben kínáljuk. Ez lehetővé teszi Önnek az igény szerinti helyes dekor oszlop kiválasztását. Egymás mellé állított azonos vagy eltérő méretű oszlopok esztétikus látványt nyújtanak. Webáruházunkban 17 cm, 27 cm és 39 cm átmérőjű dekor oszlopokat kínálunk. Tekintse meg kérem különböző méretű polisztirol oszlopainkat:

Dekor oszlop egyéb méretben

 

Itt találja az egyéb méretű dekor oszlopokat >>>

Polisztirol oszlop más oszlopfővel/oszloptalppal

A dór oszlopfő és oszloptalppal, melynél a kerek oszlopfő formát egy négyzet alakú fedőlap zár le, mellett 2 különböző oszlopfő és oszloptalp formájú oszlopot is kínálunk. Az egyik egy lépcsőzetes oszlopfő, a másik egy kerek oszlopfő zár le. A 3 különböző oszlopfő forma által az oszlop modern és időtlen dekoráció. Az oszloptalp minden oszlopnál méretben és mintában megegyezik az oszlopfővel. Válasszon ízlésének megfelelő oszlopot:

Polisztirol oszlop más oszlopfővel/oszloptalppal

 

A komplett dekor oszlop sokkal több díszítési lehetőséget rejt magában, mint azt gondolná: A polisztirol oszlop nappal elegáns megjelenésével kápráztat el, este a LED világítás titokzatos fénye kényeztet. A LED világítással ellátott oszlop sajátos, különleges hangulatot teremt. A dekor oszlopon bemutatott, LED világítással kiemelt tárgyak is más fényben ragyognak. Ön is el tudja képzelni otthonában? Választhat többszínű RGB LED és meleg fehér LED világítás közül!

Dekor oszlop LED világítással

 

Komplett, készre szerelt dekorációs oszlopainkat természetesen kérgesített kivitelben is kínáljuk kültéri használatra. A kérgesített oszlopokat is polisztirolból készítjük. A zárt cellaszerkezetnek és a kéreganyag bevonatnak köszönhetően polisztirol stukkóoszlopaink teraszok, kertek és erkélyek díszei lehetnek. Az ütésálló bevonattal ellátott polisztirol oszlop LED világítással és LED világítás nélkül is rendelhető:

Dekor oszlop kérgesített kivitelben

 

Itt juthat el a kérgesített polisztirol dekorációs oszlopokhoz >>>

Oszlop dekoráció más méretben?

Igen! Amennyiben – homlokzati stukkójához illően – másik oszlopfő és oszloptalp profilt szeretne vagy egyéb méretű dekor oszlopra van szüksége, írja meg egyedi elképzeléseit: Csatolja a kiszemelt profillal és pontos méretekkel ellátott rajzot. Nevezze meg az oszlop magasságát, az oszloptest átmérőjét, az oszlopfő és oszloptalp átmérőjét és magasságát. Szeretne LED világítást dekor oszlopába? Adja meg a LED fajtáját (meleg fehér vagy többszínű), melyet beépíthetünk. Szívesen elkészítjük LED világítással ellátott dekor oszlopát az Ön elképzelései szerint. Az e-mailt erre a címre küldheti:

info@stukko24.hu

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket