Kültéri Stukkó

Homlokzati stukkó, kültéri stukkó és polisztirol homlokzati díszítőelemek

Kiváló minőségű homlokzati díszítőelemek és kültéri stukkó homlokzati profilok polisztirolból a homlokzat dekoratív kialakításához – közvetlenül a gyártótól. A gondos termékfejlesztés és az előregyártott stukkóelemek széles kínálata lehetővé teszi Önnek az ablak stukkók praktikus és gyors beépítését. Valósítsa meg homlokzati ötleteit kültéri díszléccel és ékesítse háza homlokzatát egy álomszép kültéri stukkóval!Több, mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Webáruházunkban többet kap egy homlokzati profilnál; Ön egy komplett rendszert kap ütésálló, beépítésre kész kültéri stukkóelemekkel.

Ebben a videóban megmutatjuk Önnek, hogyan lehetnek segítségére stukkótermékeink tervei megvalósításában a homlokzatdíszítés során.

  • ötleteket gyűjthet, terveket készíthet

  • biztos lehet benne, hogy a kivitelezés sikerül és tervei megvalósulnak

  • előregyártott, beépítésre kész stukkótermékekkel sok időt takarít meg

  • pénzt spórol és elkerüli a helyszíni barkácsolást

Kérem, nézze meg videónkat és profitáljon a sok előnyből, melyet homlokzati stukkótermékeink kínálnak Önnek!

 


Homlokzati stukkó beépítése – Kültéri stukkók, párkányok, homlokzati profilok és homlokzati elemek beépítési videói

A következő videókban megmutatjuk Önnek, milyen gyorsan és egyszerűen építheti be a polisztirol homlokzati stukkót. Mivel homlokzati profiljaink, stukkó párkányaink és homlokzati elemeink egy ütésálló bevonattal vannak ellátva, a beépítés után a kültéri polisztirol stukkókat már csak vízbázisú festékkel kell lefesteni. Amennyiben az ütésálló felületkezelést Ön szeretné a helyszínen elvégezni, ehhez a művelethez kínálunk natúr kültéri díszléceket. A következő beépítési videókban minden homlokzati stukkó fajtához részletes útmutatást adunk.


Kültéri stukkó kínálatunk áttekintése

Válasszon olyan kültéri díszlécet, mely a legjobban illik háza karakteréhez és az Ön ízléséhez! Homlokzati dekor kínálatunkban a kültéri stukkók mellett talál timpanonokat, ablakpárkányokat, kávatakaró elemeket és párkányokat is – többféle stukkómintával és számos méretben! Olvasson továbbiakban stukkóink előnyeiről és sokoldalúságáról. Merítsen ötleteket weboldalunkról és valósítsa meg egyéni homlokzati terveit kedvező árú és könnyen beépíthető polisztirol stukkóval:

A polisztirol kültéri stukkók előnyei

A polisztirol kültéri stukkók előnyei

 

A kiváló minőségű anyagnak és a legmodernebb technológiának köszönhetően a polisztirol kültéri stukkó kedveltebb, mint valaha. Nem véletlen, hiszen a modern stukkó sok pozitív tulajdonságot foglal magában.

Polisztirol homlokzati díszítőelemeink:

kemény, kérgesített felülettel vannak ellátva

időjárásállók

rugalmasak és hajlékonyak

egyszerűen beépíthetőek

egymással kombinálhatóak

könnyűek

Milyen előnyöket jelent mindez önnek?

alacsony beépítési költség

egyszerű beépítés szaktudás nélkül is

méretek és minták széles választéka

kényelmes online rendelés

kültéri stukkók az egész házra egy webáruházból rendelhető

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Homlokzati stukkó egyedi gyártása

Homlokzati stukkó egyedi gyártása

 

Egyedi homlokzati stukkógyártás – egyszerűen és kedvező áron? Igen, ha Ön a polisztirol homlokzati stukkókat nálunk rendeli meg. A polisztirol stukkógyártásban szerzett több évtizedes tapasztalatunk biztosítja Önnek az egyik legkedvezőbb ajánlatot a piacon. A homlokzatprofilok mellett készítünk egyéni megrendelésre timpanonokat, kváderköveket, osztópárkányokat, külső párkányokat és további homlokzati elemeket. Az egyedi gyártású homlokzati stukkók polisztirolból készülnek és ütésálló bevonatot kapnak. Egyedi méretben készített homlokzati stukkónál a díszítőelemet megtervezheti Ön vagy akár egy régi gipszstukkó másolatának gyártását is kérheti. Egy kültéri dísz egyedi gyártása és így homlokzati ötletei megvalósítása egyszerűbb, mint gondolja. Küldje el nekünk rajzát a stukkóprofil méreteivel, melyet el szeretne készíttetni. Ezután küldünk Önnek egy kötelezettség nélküli árajánlatot, melynek alapján – írásban történő megerősítés után – a homlokzati stukkót legyártjuk.

A nagyításhoz kattintson a képekre!


Kültéri stukkó komplett megoldás: komplett ablakpárkányok

 

 

Az idő pénz – biztos vagyok benne, hogy ismeri ezt a mondást. Spóroljon időt, egyúttal pénzt és felesleges bosszankodást, miközben alumínium-lemez borítású, időjárásálló, kéregerősített komplett ablakpárkányokat használ. 19 különböző kávaszélességgel kínálunk Önnek komplett, összeszerelt, erős, kérgesített ablakpárkányokat alumíniumlemez-borítással homlokzati komplett megoldásként.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Az ablakpárkányoknak mindig tökéletesen kell elhelyezkedniük, hogy az eső ne folyhasson be. Ahhoz, hogy a kültéri ablakpárkányokat pontosan be tudja építeni, kövesse a következő lépéseket:

Mérje le pontosan az ablakkávát, vigye fel ezt a méretet az ablakpárkány alumínium lapjára. Egy sarokcsiszolóval vágja el az alumíniumborítást, ezután egy éles szikével vágja át a párkány polisztirol részét könnyedén, milliméterpontosan az ablakkáva pontos méretére és konkrét formájára. Vigyen fel elengedő mennyiségű ragasztóhabot a ragasztandó felületre, illessze be az ablakpárkányt a helyére és nyomja rá a párkányt erősen. Végül fugázza ki az ablakpárkány és a házhomlokzat közötti rést vízálló akril tömítőanyaggal és már kész is! Meggyőztük Önt ablakpárkányainkról?

Komplett kültéri ablakpárkányok beépítése

Ahogy a fenti videóban látja, komplett kültéri ablakpárkányainkat néhány perc alatt beépítheti – szaktudás nélkül. Minden ablakpárkányt egy alumíniumborítással látunk el, hogy az ablakpárkányokat könnyen tisztíthatóvá, stabilabbá és ellenállóbbá tegyük a mechanikai igénybevétellel szemben. A kéreganyag védi a komplett ablakpárkányokat továbbá az időjárás befolyásaitól, UV-sugárzástól és mechanikai sérülésektől. Mivel minden külső párkány polisztirolból készül, hőhíd sem keletkezik az adott helyen!

Itt találja komplett ablakpárkányainkat >>>


Előregyártott kérgesített kültéri stukkók és homlokzati díszítő elemek beépítése

 

 

 

 

Beépítésre kész kérgesített kültéri stukkók és homlokzati dísztő elemek

 

A kérgesített kültéri stukkók és homlokzati díszítőelemek garantálják Önnek a gyors, egyszerű és költséghatékony homlokzatdíszítést. Ezeket a homlokzati stukkókat polisztirolból készítjük, ezáltal könnyűek és könnyen kezelhetőek. Vízhatlan és ellenálló a kérgesített bevonat miatt. További előnye, hogy a beépítésre kész kérgesített homlokzati stukkókat azonnal felhasználhatja. Beépítés után a kérgesített homlokzati díszléceket már csak vízbázisú festékkel kell lefesteni. Kínálatunkban számos különböző kültéri díszlécet és ablakpárkányprofilt talál. Méretben és mintában megegyezően talál ékköveket, díszelemeket és sarokelemeket, melyeket a megfelelő homlokzati profilhoz, illetve ablakpárkányprofilhoz soroltunk be, mint a termékcsalád további tagjai. Nézzen körül és fedezze fel a lehetőségeket, melyek megoldást nyújtanak Önnek az ablakdíszítés és homlokzatdekoráció során kérgesített homlokzati elemek beépítésével.

Homlokzati profilok ablakkeretként – ablak köré díszítés

A sima hátoldalú (1. kép) homlokzati profilokat használhatja pl. visszafogott ablakdíszítésre az ablak két oldalánál. Ehhez egy kifejezőbb profilú (3. kép) ablakstukkó illik, melyet ablak körüli kiemelésként az ablak felső részénél használhat és egy ékkővel megkoronázhat. Ha Ön inkább ablaka 3 vagy 4 oldalát ugyanazzal a stukkóprofillal kívánja díszíteni, ahhoz a visszafogottabb polisztirolprofil ajánlott (1. és 2. kép). Ez öltözteti fel ablakát:

Debrecen 100 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

 

Miskolc 102 kérgesített homlokzat dekoráció, kültéri díszléc

 

Budapest 108 kérgesített kültéri stukkó, homlokzati díszléc

 

Pécel 124 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Talán ablakpárkányát már beépítette kőből vagy márványból? Erre az esetre javasoljuk kínálatunkból az ablakpárkány díszlécünket (4. kép). Nézze meg kérgesített polisztirol ablakpárkány profiljainkat. Az egyik ablak körüli dekoráció biztosan illik ablakpárkánya karakteréhez, különösen akkor, ha végül egy Önnek tetsző, vízbázisú festékkel látja el a kültéri díszléceket. Adjon fantáziájának teret és ablakainak új megjelenést!

A hosszan végig futó kültéri díszlécet vagy az egyszerű ablak körüli díszítést egyhangúnak találja? Erre is van megoldás kínálatunkban! Lazítsa fel a szigorú egyenes vonalakat homlokzati díszítőelemekkel! Vagy ossza el ezeket a gyönyörű kis, beépítésre kész kérgesített homlokzati dekorokat a homlokzaton. Mi lenne, ha ezekkel a kültéri stukkóelemekkel féloszlopokat vagy változatos párkányokat hozna létre, hogy életre keltse nagy, ablak nélküli vagy monoton hatású felületét?

Debrecen 100-k-1 kérgesített polisztirol stukkó díszítőelem

 

Debrecen 100-k-2 kérgesített polisztirol stukkó, polisztirol dísz

 

Debrecen DT-3 kérgesített polisztirol stukkó díszítőelem

 

A következő képek 3 nagyszerű, mégis visszafogott példa egy jól sikerült ablak körüli díszítésre. A bal oldali kép egy ablakdíszítést szemléltet különböző kérgesített polisztirolprofilokkal, egy ékkővel az ablak szemöldök részénél és díszítőelemekkel az ablak oldalánál. A középső kép egy letisztult ablakkeretezést mutat homlokzati díszléccel és egy esztétikus ablakpárkányprofillal. A jobb oldali fotónál a kérgesített polisztirol profilok képezik az ablakkeret 3 oldalát, melynek mintája az ablak felé ereszkedik. Ön is szívesen lakna az egyik hívogató ablak mögött?

Ablakkeretezés Budapest 108, Debrecen 100 és komplett párkányelem segítségével

 

Ablakkeretezés Fót 123-as stukkó dísz léccel és komplett párkánnyal

 

Ablakkeretezés Kalocsa 121-es stukkó profillal és komplett párkánnyal

 


Ablakkáva profilok és kültéri díszlécek ablak körüli kiemeléshez

 

 

Egyesítse az ablakkeretezést és kávatakarást! Kínálatunk új termékei a sima kávaprofilok, melyek egy hosszanti illesztőbordával vannak ellátva. Ablakkeretezésre alkalmas kültéri díszléceink hátoldalukon hosszanti núttal rendelkeznek. Kávatakaró profiljaink az ablakkeretezésre alkalmas díszlécekkel és az ablak felső oldalához beépíthető timpanonnal stabilan összepattinthatók.

Illesztő borda a kávatakaró stukkó lécen

 

Illesztő nut az ablakkeretező stukkó profilon

 

Ablakkeretező megoldás kávatakarrással

 

Kínálatunkban a kávatakarásra alkalmas profilokat három különböző kávamélységgel kínáljuk. A Zalaegerszeg 150 kávaprofilok alkalmasak a maximum 150 mm mély ablakkáva fedésére. A Zalaegerszeg 200 nevű termékünk a 150-200 mm mély ablakkáva takarására felel meg. A 200-250 mm mély ablakkáva takarását a Zalaegerszeg 250-nel oldhatjuk meg. Amennyiben az ablak kávamélység kisebb, mint a kávaprofil mélysége, a helyszínen könnyedén el lehet vágni az ablakpárkányprofilt. Az ablakkáva pontos méreteinek felvázolása után egy gyémántvágó koronggal tudja az ablakpárkányt a kívánt méretre szabni.

Zalaegerszeg kávatakaró lap 150

 

Zalaegerszeg

 

Zalaegerszeg kávatakaró lap 250

 

Előnyök, melyeket az ütésálló ablakpárkány profilok és polisztirol díszlécek biztosítanak Önnek az ablakkeretezésnél:

  • Társítási lehetőségek: Az ablakkáva profilok a díszlécekkel és ablakszemöldökökkel az ablakkeretezésnél kombinálhatók. A keretprofilok és timpanonok bőséges választéka számos lehetőséget biztosít az ablakok és ajtók stílusos keretezéséhez.
  • Idő- és költségmegtakarítás: Az ablakkáva takarása egyszerűen kivitelezhető a kérgesített kávatakaró profilokkal és díszlécekkel. Először a méretre vágott kávaprofilokat be kell építeni. Ezután a díszléceket ill. timpanonokat a kávatakaró elemhez kell illeszteni és ragasztani. Ezzel az eljárással időt spórol és csökkenti a beruházási költségeket.
  • Egységes és esztétikus végeredmény: Az időjárásálló kávatakaró profilok és az ütésálló keretező díszlécek ugyanazzal a felülettel vannak ellátva. Így az ablakkeretek és kávatakaró elemek egységes és esztétikus hatást nyújtanak.
  • Hőszigetelő hatás: homlokzati stukkóink és kávatakaró profiljaink ugyanolyan anyagból (polisztirol) készülnek, mint a hőszigetelő rendszerekhez használtak. A kávaprofilok tehát segítenek az ablakkáva szigetelésében és megakadályozzák a hőhidak és penész képződését!
  • Időjárás- és ütésálló: Az ütésálló réteg a homlokzati profilokat az időjárással és a mechanikai sérülésekkel szemben ellenállóvá is teszi. Kiváló végeredményt kap, melyben sokáig öröme lesz!

Itt találja homlokzati stukkó kávatakaró profiljainkat >>>


Párkányprofilok a homlokzatra

Ütésálló bevonattal ellátott párkányprofiljaink kiválóan alkalmasak a homlokzat esztétikus, sokrétű díszítésére. Választhat különböző homlokzati profilokat osztópárkányokhoz, ereszpárkányokhoz. A kérgesített párkányprofiloknak köszönhetően jelentősen csökken a költség és a beépítési idő! A kéreganyag védi a párkányokat az időjárás és környezet hatásaitól és a kültéri stukkót ellenállóvá teszi a mechanikai sérülésekkel szemben. A kész párkányokat már csak egy oldószermentes, vízbázisú festékkel kell lefestenie.

Párkányprofilok a homlokzatra

 

Aktuális kínálatunkban 17 párkányprofilt talál, melyeket osztópárkányként vagy szintelválasztó párkányként is felhasználhat. Egy párkányprofillal osztópárkányként tagolhatja a homlokzatot vízszintesen. Egy szintelválasztó párkánnyal optikailag elválaszthat két emeletet egymástól. A díszes, klasszikus párkány profilok mellett talál webáruházunkban visszafogott, modern osztópárkányokat, melyek a modern házhomlokzat kialakítására alkalmasak.

Baja 119 kérgesített homlokzat dekoráció, kültéri díszléc

 

Visegrád 108 + 117-7217 kérgesített homlokzat dekoráció, kültéri díszléc

 

Nyíregyháza 140 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

 

Göd 129 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

A legfelső párkánystukkót, mely az épületet optikai lezárja, nevezzük ereszpárkánynak. Az ereszpárkány egy harmonikus átmenetet képez a tető és a homlokzat között. Gyakran hasonló minta ékesíti az ereszpárkányt és az ablakkeretet, mely egy esztétikus, harmonikus homlokzatot alkot. Milyen magas és mély legyen egy párkány a tető alatt, azt az építészeti adottságok és a homlokzat arányai határozzák meg. Kínálatunkban különböző mintájú és méretű párkány profilokat talál akár modern vagy klasszikus stílusban.

Dabas 126 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Pomáz 127 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Bécs 133 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Sopron 110 kérgesített homlokzati polisztirol, kültéri stukkó

 

A párkányprofilokkal tehát egyszerű, stílusos és színvonalas homlokzatot alkothat. Ereszpárkány vagy osztópárkány, a stukkópárkány feltűnő éke lesz háza homlokzatának.

A polisztirol párkányprofilok használata lehetővé teszi Önnek a kreatív, költséghatékony homlokzatdíszítést. A csekély súlynak köszönhetően a polisztirol párkány profilok gyorsan és egyszerűen beépíthetők. Minden stukkópárkányhoz kínálunk előregyártott sarokelemeket és végelemeket, melyek meggyorsítják a beépítést. Már csak el kell döntenie, melyik párkányprofil díszítse háza homlokzatát. Nézze meg párkányainkat és válassza azt a homlokzati profilt, mely legjobban illik a házhomlokzathoz!

Kültéri kérgesített stukkó párkányprofilok

 


L-formájú homlokzati stukkó ablakkávához és az ablak körüli díszítéshez

 

 

Kültéri kérgesített L-profilok

 

Ablakkáva és ablakkeret egy lépésben – hol létezik ez? Nálunk megkapja ezt komplett megoldást: L-formájú kültéri stukkóink segítségével az ablakkáva és az ablak körül díszítés néhány mozdulattal kivitelezhető! Az L-formának köszönhetően a homlokzati munkák néhány percen belül készen vannak! L-formájú profiljainkat ablakkávába és az ablak oldalsó részéhez 11 különböző kávaszélességben adjuk meg, melyeket 1 cm-es lépcsőkben osztunk fel.

Kávatakaró profiljainkat 95 mm és 205 mm közötti kávamélységre kínáljuk. A 2 m hosszú ablakkávához gyártott homlokzati profiljainkat pontosan olyan egyszerűen el tudja vágni, mint más kérgesített kültéri díszléceket, egy flexszel és egy éles szikével az ablakkáva méretének megfelelően. A kávatakaró profil felragasztásánál az ablakpárkány beépítése után először az oldalsó stukkóprofilokat rögzítse a kávához, végül a timpanont az ablak felső részéhez.

Az L-formájú profil beépítése ablakkávához és ablakkerethez

Homlokzati díszítőelemeink beépítése kávatakarással gyors és egyszerű:

Miután a kávát pontosan lemérte, vágja el az L-formájú kávatakaró profilt méretre, vigyen fel megfelelő mennyiségű Soudal habot és rögzítse a stukkóprofilt a helyén. Ezután töltse ki a hézagokat ragasztóval és kenje be a réseket kéreganyaggal. Kávatakaró díszléceink a kéreganyagnak köszönhetően időjárásállóak, felületük egyenletes. Az L-formának köszönhetően néhány mozdulattal kivitelezheti egyszerre a kávatakarást és az ablakdíszítést.

L-profil variációk

 

A kávatakaró kültéri profil beépítésével nem csak háza homlokzatát szépíti meg. Egy különleges jegyet kölcsönöz és felcserélhetetlen karaktert ad házának. Gyakran úgy tűnik, mintha az ablakok szemként ragyognának a kávadíszítésnek köszönhetően. Feltűnt már Önnek?

Állandó kínálatunkban 3 különböző kávatakaró L-profil áll rendelkezésre 11 kávamélységgel. Tekintse meg rugalmas és időjárásálló L-formájú homlokzati profiljainkat, melyeket stukkógyártóként könnyű és könnyen használható polisztirol habból gyártunk az ablakok díszítésére

Tökéletes derékszögű káva

 

A polisztirolból készített homlokzati profilok nagyon könnyűek. A zárt cellaszerkezetnek köszönhetően a homlokzati stukkó nem vesz fel nedvességet. Ez teszi lehetővé Önnek, a beépítésre kész, kérgesített homlokzati profilok felhasználását az ablakkávánál. A polisztirol kültéri stukkó még egy előnyt tartogat:

Ablakkávájának dekorálása mellett hőszigeteli az ablakkáva és az ablak közötti átmenetet és az ablakkáva külső sarka tökéletesen derékszögű lesz. Ez azt jelenti, hogy kávatakaró profiljainkkal egyszerűen léphet fel a hőhidak ellen. Ez az, amire Önnek szüksége van?

 

 

 


Homlokzatdekorálás dísztéglával, kváderkővel

 

A dísztéglák olyan kültéri dekorelemek, melyeket homlokzatdíszítéshez használnak. Eredetileg a dísztéglák igazi kváderkövek voltak és a ház szegletének védelmét szolgálták, később házdekorációként is funkcionált. Ma a modern polisztirol dísztégla egyesíti a hagyományt, a védelmet és a homlokzatdekorációt. A polisztirol dísztéglák könnyűek, könnyen kezelhetőek, erősek és mindezek mellet az épület sarkainak hőszigetelésében is igen nagy szerepet játszanak. Homlokzatdíszítés még soha nem volt ilyen egyszerű! A polisztirolból készült modern kváderköveknek köszönhetően Ön alacsony költség és idő ráfordítással varázsolhatja homlokzatát esztétikussá, egyedivé. A dísztéglák alkalmasak nagy, egyhangúnak tűnő felületek díszítésére – akár párkányelemként vagy ablak nélküli oldal díszítésére.

Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-1 gérbevágott

 

Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-2 gérbevágott

 

A polisztirol dísztéglák beépítése nem igényel szaktudást, akár Ön is könnyedén, egyszerűen elvégezheti! A fenti videóban látja, milyen egyszerűen és gyorsan be lehet építeni a dísztéglákat. Kváderköveinket 2 méretben kínáljuk. Mindkét formát rendelheti natúr vagy sima, ütésálló kéreganyaggal bevont kivitelben. Sima, ütésálló kváderköveket gérvágással is készítünk, így a beépítésnél sok költséget spórolhat meg. A dísztéglákból, melyeket üzemünkben gérvágással gyártunk, a helyszínen perceken belül csodás szegletet varázsolhat házának. Webáruházunkban megtalálja továbbá kérgesített kváderköveinket homokszórt felülettel és bőrhengerrel kérgesített termékeinket is.

Kültéri kérgesített dísztégla beépítve

 

Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-1

 

Kérgesített polisztirol dísztégla, kváderkő dt-2

 

Natúr polisztirol dísztégla, kváderkő dt-1

 

Natúr polisztirol dísztégla, kváderkő dt-2

 

Élvezze a polisztirol dísztéglák előnyeit, hiszen a kültéri stukkóelemek a díszítésen túl egyidejűleg hőszigetelő funkciót is ellátnak a modern homlokzatdíszítés során:

Kváderkő dísztégla ház sarkán beépítve

 

Homlokzat díszítés kérgesített kváderkövekkel

 

Homlokzat díszítés kérgesített dísztéglákkal

 


Homlokzatstukkó komplett megoldás: timpanonok ablakszemöldökhöz

 

Timpanonjainkat komplett homlokzatelemként 19 különböző kávaszélességben kínáljuk, melyeket 5 cm-es lépcsőkben osztottunk fel. Webáruházunkban 570 mm - 1520 mm közötti kávaszélességű timpanonokat talál. Minden timpanonunk egy vízálló és ütésálló kéregbevonatot kap üzemünkben. Így ezek a beépítésre kész timpanonok egy komplett homlokzatstukkó megoldást nyújtanak! Már keresi az Önnek leginkább tetsző timpanont? Íves, csúcsos vagy egyenes forma nyerte el a tetszését? Nálunk biztosan megtalálja az Ön ízlésének megfelelő timpanont!

A beépítésre kész timpanonokat habragasztó felvitele után gyorsan és egyszerűen az ablak fölé helyezheti. Ezután már csak a kívánt színre kell festeni. Ön szerint is lenyűgöző, milyen különbözően hat ugyanaz az ablak, ha csak a timpanon formája változik? Alaposan nézze meg a képeket a különböző timpanonokkal:

Kérgesített timpanon, ablakdísz egyenes 103/117

 

Kérgesített timpanon, ablakdísz egyenes 107-F/117

 

Kérgesített timpanon, ablakdísz egyenes 108/117

 

Kérgesített timpanon, ablak stukkó 103/117

 

Timpanonok beépítése az ablak szemöldök részéhez – ablak körüli kiemelés

Mint a videóban látható, timpanonjaink valóban néhány perc alatt beépíthetők – szaktudás nélkül!

Ha ugyanazt a timpanont saját maga állítaná össze, több 2 m-es polisztirol stukkót kellene vásárolnia, minden polisztirol stukkóelemet a helyszínen pontos méretre vágni, mindent összeilleszteni és végül a részeket pontosan összeragasztani. Azután beszélünk a vágás különböző szögeiről vagy a végdarabok hozzáigazításáról. Csak a komplett timpanon összeállítása és ragasztása után lehet kéreganyagot felkenni. Minden rétegnek száradási időre van szüksége.

Ha egy homlokzat ablakát egy arc szemével hasonlítunk össze, akkor az ablak felső része a szemöldöknek felel meg, mely az arc karakterét alapvetően meghatározza. Ugyanilyen erőteljesen jellemzi a formás timpanon a házhomlokzat karakterét.

Kültéri kérgesített csúcsos timpanon

 

A 8 különböző timpanon formát 19 méretben kínáljuk: íves, csúcsos és egyenes timpanonokat is. Tekintse meg kínálatunkban a beépítésre kész timpanonokat és válassza ki a megfelelő kávaszélességet. Milyen karaktere legyen a jövőben házának?

Timpanonjaink könnyű polisztirolból készültek, zárt cellaszerkezetének köszönhetően nem vesz fel nedvességet és ezért alkalmasak kültéri díszítésként a homlokzaton. A kéreganyag emeli a vízálló tulajdonságát és ellenállóképességét a mechanikai sérülésekkel szemben.

Fesse le a homlokzati díszeket vízbázisú festékkel és sokáig élvezheti az ablakdíszítést, hiszen a dekoratív timpanonok kiemelik a homlokzatdekoráció karakterét. Ön is ezt szeretné, ugye?

Használja homlokzati komplett megoldásainkat! Spóroljon időt és munkát – komplett homlokzati elemeink, mint a beépítésre kész timpanonok segítenek ebben:

Egyenes timpanon variációk

 

Csúcsos timpanon variációk

 

Íves timpanon variációk

 


Natúr polisztirol stukkók és ablak köré díszítés

Nézze meg kérem a fenti 5+1 videót! Az első 5 videóban megmutatjuk Önnek a pontos mérést és feljegyzést az egyes homlokzati elemekre, a kültéri dísz beépítését az ablakszemöldökrere, a homlokzati díszítés felragasztását az ablakkáva mellé, ill. az ablakpárkány és a koronaként díszelgő ékkő beépítését. A 6. videó megmutatja Önnek, hogyan lehet a natúr polisztirol elemeket ecset és polisztirol lapragasztó segítségével a helyszínen kérgesíteni.

Natúr polisztirol stukkók és ablak köré díszítés

 

Natúr polisztirol kültéri stukkóinkat és homlokzati díszítőelemeinket azoknak ajánljuk, akik otthonukat szívesen díszítenék saját kezűleg. Ezekkel a kültéri stukkókkal egyszerű lesz egy esztétikus homlokzatot kialakítani.

Válasszon gyönyörű stukkóprofilokat kínálatunkból: kültéri díszlécet az ablakkáva és ablak felső részének díszítéséhez, valamint hozzá illő ékkövet és ablakpárkányprofilt. Rögzítse a natúr kültéri stukkót a homlokzathoz és végezze el Ön a stukkóelemek kérgesítését a helyszínen!

Különféle homlokzati profilokat és ablakpárkányprofilokat talál kínálatunkban natúr homlokzati elemeink között. Méretben és mintában hozzájuk illő végelemeket, íves polisztirol stukkókat és különböző sarokelemeket talál, melyek a megfelelő homlokzati profil, illetve ablakpárkány termékcsaládjában kaptak helyet.

Szolnok 107-F kültéri stukkó, hungarocell díszléc

 

Kecskemét 112 kültéri dekoráció, polisztirol léc

 

Dunaújváros 106 F ablakpárkányok, párkénylécek

 

Alakítson ki egy összehasonlíthatatlan, egyedi homlokzatdekorációt és használja ehhez stukkóelemeinket:

Itt találja natúr polisztirol stukkóelemeinket >>>

 

Kérgesített vagy natúr kültéri stukkó?

Webáruházunkban 2 különböző kivitelben vásárolhatja meg homlokzati díszléceinket:

kérgesített homlokzati stukkó és natúr homlokzati stukkó

A polisztirolstukkók mindkét kivitele polisztirolból készül, tömör szerkezetének köszönhetően nem vesz fel nedvességet és így kitűnően alkalmas homlokzati dekorációként. Az alapanyaggal 3-5 hónapos „pihentetési idő” után dolgozunk tovább, hogy a homlokzati profilok, ablakpárkányok, timpanonok és díszelemek méretüket és formájukat megőrizzék.

Kültéri stukkó díszléc XPS-ből kérgesítés nélkül

 

Kültéri stukkó díszléc EPS-ből kéreganyaggal

 

Kérgesített polisztirol stukkóink és az ahhoz illő kiegészítőelemek egy ütésálló bevonatot kapnak. Ez a réteg az időjárással és mechanikai sérülésekkel szemben ellenállóvá teszi a homlokzati stukkót. Az ablakpárkányok felső oldalát egy alumíniumlemez is védi. Önnek a készre gyártott homlokzat dekorokat már csak a helyszínen be kell építeni és az Ön ízlésének megfelelő színre festeni (Kérem csak vízbázisú festéket használjon!). Kész! Csábító ajánlat?

Igaza van! A natúr polisztirol stukkó kedvezőbb árú, mint a kérgesített homlokzati profil. DE – ahhoz, hogy a könnyű és praktikus homlokzati elemeket (homlokzati profilok, homlokzati díszítőelemek, ablakpárkányok és timpanonok) vízhatlanná, UV-sugárzással és a mechanikai sérülésekkel szemben ellenállóvá tegye, Önnek kell a kéreganyagot a kültéri stukkóra beépítés után felvinni. Ez pénzbe kerül, mindenek előtt értékes időbe! És az idő közismerten pénz!

Hogyan dönt végül? Kérgesített homlokzati stukkóelemet vagy natúr polisztirol stukkókat választ a homlokzatra? Kérem, nézze meg a fenti videókat és az internetoldalon a termékleírásokat. Minden oldalon további információkat, tippeket és trükköket talál. Biztos vagyok benne, hogy helyes döntést fog hozni. Kérem, olvasson tovább:

Kérgesített homlokzatelemek >>> / Natúr homlokzatelemek >>>

Van különbség a kérgesített és natúr kültéri ablak stukkó között?

Az ablak körüli kiemelés kérgesített változatát polisztirolból készítjük és beépítésre készen, kérgesített felülettel kínáljuk.

A polisztirol szerkezetének köszönhetően a kérgesített ablakstukkó nem szív fel nedvességet. A kéreganyag a stukkót vízhatlanná, UV-sugárzásnak ellenállóvá és erőssé teszi. Néhány mozdulattal beépítheti a kérgesített homlokzati elemeket és rövid idő múlva kész homlokzati dekorként csodálhatja. Már csak vízbázisú festékkel kell átfestenie és valóban kész! Csábítóan hangzik, ugye?

Kültéri natúr stukkó díszlé kézzel kérgesítése

 

A natúr kültéri stukkó egy kedvezőbb árú megoldást kínál homlokzati dekorációhoz:

Ugyancsak minden natúr díszléc polisztirolból készül, mely a polisztirol homlokzati profilokat, homlokzatstukkó díszelemeket, ablakpárkányokat és minden kiegészítőelemet nedvességtaszítóvá tesz. Kérem gondoljon arra, hogy a polisztirol homlokzati profilok és azok kiegészítőelemei natúr változatát a beépítés után Önnek kell kéreganyaggal bevonni! Az anyag valóban olcsóbb, ezzel szemben több időt és munkát kell a helyszínen befektetnie!

A polisztirol stukkó bármelyik kivitele mellett dönt, biztos vagyok benne, hogy házhomlokzata egyedülálló lesz – háza egy ékszer lesz a kültéri díszlécekkel, mint ezek:

Kültéri kérgesített stukkó díszlécek beépítve

 

Homlokzat díszítés kültéri kérgesített stukkókkal

 

Homlokzat díszítés kérgesített kültéri stukkó díszekkel

 


Stukkóoszlopok a változatos homlokzatkialakításhoz

Kérem kapcsolja be a hangot számítógépén és nézze meg a videót!

 

Stukkóoszlopok a változatos homlokzatkialakításhoz

 

A homlokzatkialakításnál gondoljon az oszlopokra is! Oszlopok ugyanis nem csak funkcionális, hanem dekoratív elemei is a homlokzatnak! Ön is észrevette? Talán görög templomok díszeként vagy modern épületek stukkóoszlopaiként? Használja Ön is a polisztirol oszlopdíszeket és alakítsa háza homlokzatát esztétikus, dekor oszlopokkal! Nagyon egyszerű!

A oszlop köré épített oszloptest, oszlopfő és oszloptalp is a kültéri stukkókhoz tartozik. Az oszlop burkolata polisztirolból készül és egy ütésálló bevonattal van ellátva.

Kültéri kérgesített oszlopfők és oszloptalpak beépítés előtt

 

Melyik stukkóra van szüksége az oszlop egyszerű és gyors dekorálásához?

Állandó kínálatunkban 23 különböző átmérőjű oszloptest közül választhat, melyeket 1 cm-es lépcsőkbe soroltunk be. Webáruházunkban 130 mm-től 350 mm átmérőig talál oszlophéjakat. Minden pillér elem polisztirolból készül, mely a tömör szerkezete miatt nedvességálló. A kérgesített felület az oszlopfőt, oszloptestet és oszloptalpat időjárással és a mechanikai sérülésekkel szemben teszi ellenállóvá.

Nézze meg termékválasztékunkat! A oszlopburkolat nem luxus, hanem praktikus és esztétikus! A 130 mm – 350 mm átmérőjű oszloptestek mindegyikéhez megtalálja a méretben illő oszlopfőket és oszloptalpat kínálatunkban:

Bordázott polisztirol oszloptest kérgesítve OBK 130/166

 

Kérgesített polisztirol oszlopfő klasszikus ofkk-130-294

 

Kérgesített polisztirol oszloptalp klasszikus OFK-2-130-250-p

 

A kérgesített felületnek köszönhetően a könnyen kezelhető és kemény felületű homlokzati dekor beépítése biztosan gyorsan fog menni. Kezdje a beépítést az oszloptalpakkal és ragassza az oszlopfőket is a helyükre. A következő lépésben mérje le a felragasztott oszloptalp és oszlopfő közötti távolságot, vágja el ennek megfelelően az oszlophéjat és helyezze be az oszloptest-negyedeket. Ilyen gyorsan megy oszlopa felöltöztetése:

Oszloptalp beépítése

 

Oszlopfő beépítése

 

Oszlopborítás beépítése

 

Kedvet kapott oszlopa szakszerű díszítéséhez? Nálunk kedvező áron hozzájuthat a homlokzati stukkó oszlopokhoz!

Itt találja az oszlopstukkókat >>>


Homlokzati stukkó íves ablakformákhoz

Íves megoldások homlokzatra beépítve

 

Egy különleges homlokzat dekorációját kerek ablakokhoz, íves ablak- és ajtókeretekhez gyorsan és szakszerűen valósíthatja meg hajlítható homlokzati profiljainkkal. A megoldás az ívre hajlítható polisztirol díszlécek. Ezek a sokoldalúan felhasználható stukkók alkalmasak a párkányok stílusos és gyors díszítésére. Sőt, az ablak szemöldök részét is változatosan alakíthatja ki az íves elemekkel.

Hajlítható stukkóink külső íves, belső íves és kerek formák kialakítására alkalmasak éppúgy, mint ablak- és párkánydíszítésre egy ablak nélküli homlokzaton. Válasszon hajlítható homlokzati profil kínálatunkból.

Hajlítható homlokzati profiljainkkal az íves ablakok és ajtók díszítése egyszerű. A hajlítható stukkók különböző mintában és méretben állnak rendelkezésre webáruházunkban. Minden hajlítható homlokzati profilnál megtalálja az ahhoz passzoló kiegészítőelemeket. Nézzen körül, hiszen hajlítható stukkóinkkal egyszerűbben és gyorsabban zárja le homlokzatdekorációjának kialakítását!

 

Hajlítható díszléceinket boltíves ajtó-ablak körüli szép keretek, körablakok, íves párkányok díszítéséhez fejlesztettük ki!

Ebben a videóban egy íves ablak stukkózását mutatjuk meg, lépésről-lépésre.

Ön Webáruházunkban megtalálja az épületének homlokzatstukkózásához szükséges összes kültéri stukkót.

Ha Önnek egyedi tervezésű stukkóra van szüksége abban is segítünk, legyártjuk egyedi gyártásban.

Pécs 103 belső ívre hajlítható díszléc, homlokzat stukkó

 

Budapest 108 homlokzati díszléc, oszlop ívre hajlítható, polisztirol stukkó

 

Debrecen 100 homlokzati díszléc, polisztirol stukkó, íves díszléc

 

Valósítson meg egy összetéveszthetetlen homlokzatot kültéri stukkóinkkal:


3D betűk és 3D logók homlokzatdekorációhoz

Egy feltűnést keltő homlokzat elemei a 3D betűk és 3D számok. Kültéri stukkó kínálatunkat a 3D betűk és 3D számok teszik teljessé – a teljes magyar abc és számok 0-tól 9-ig!

A 3D betűket és számokat állandó kínálatunkban 3 különböző méretben és 2 különböző betűtípusban találja meg. Ezeket a kicsi, de fontos stukkóelemeket ugyancsak polisztirolból állítjuk elő, melynek tömör szerkezete nem engedi a nedvesség felszívódását. Ezért alkalmasak a 3D számok és betűk homlokzat dekorálására.

Kérgesített kültéri házszám homlokzaton

 

A 3D betűk és számok tökéletesen megfelelnek utcanevek és házszámok készítésére, hiszen a betűk és számok már messziről jól olvashatók. Egy 3D logot is gyorsan és egyszerűen összeállíthat 3D betűinkből.

A polisztirol 3D betűket és 3D számokat már csak vízbázisú festékkel le kell festeni és a homlokzatra felragasztani. Évekig fogja élvezni ezeket a kis, szerény, de mégis fontos homlokzati elemeket. Nézze meg 3D számainkat és 3D betűinket egy sikeres homlokzatstukkó érdekében!

A gyors áttekintésért a kültéri stukkókat 12 kategóriába soroltuk: a timpanontól és ablakpárkánytól kezdve a homlokzati profilok kategóriájáig talál kérgesített és natúr polisztirolstukkókat. Továbbá felfedezhet ajánlatunkban dekorációs oszlopokat, oszlopfőket, oszloptesteket és hajlítható stukkókat az egyedi megoldásokra. Kínálatunkat a a polisztirolból készült 3D betűk teszik teljessé az egyedi 3D logokhoz

Nézzen körül oldalunkon alaposan, hiszen itt mindent megtalál, amit a polisztirol kültéri stukkó témában tudni érdemes! Minden kategóriában és alkategóriában számos videót és képgalériát talál, melyek tippekkel, trükkökkel és megjegyzésekkel látják el Önt kültéri homlokzati stukkó témában. Meg fog lepődni, milyen sokoldalúak a homlokzatkialakítás lehetőségei, ha polisztirol homlokzatstukkó elemeket és homlokzatprofilokat használ. A videók és képek megtekintésénél meggyőződhet arról, milyen könnyen és egyszerűen megy majd a munka a homlokzatdíszítésnél és milyen kevés teendővel jár a modern stukkóelemek beépítése.

Mintacsomag rendelés...

Mire is használhatom? Szeretne vásárlás előtt meggyőződni a termék és a felhasznált anyagok minőségéről? Válasszon ki szériakínálatunkból egyes termékeket, melyek Önnek tetszenek. Rövid időn belül megkapja a kiszemelt mintadarabokat.

 

Mintacsomag

 

Ön is szeretne fogásmintát a stukkóüzemből? Kövesse a linket:

Itt rendelhet mintacsomagot >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket