Kültéri Stukkó

Shop By
Shopping Options

Ütésálló kültéri stukkó és időjárásálló kérgesített homlokzati profilok közvetlenül a gyártótól az igényes végeredményért

Kiváló minőségű kültéri stukkó közvetlenül a gyártótól igényes és nívós homlokzatdíszítéshez. Polisztirolból készült kültéri stukkó termékpalettánk homlokzati díszítőelemek széles választékát kínálja Önnek a homlokzati profiloktól kezdve, az ablakpárkányokon át az ablakstukkó díszlécekig.

Az időjárásálló és ütésálló kéregbevonatnak köszönhetően a polisztirol stukkó kiválóan alkalmas kültéri homlokzatdíszítésre. Átgondolt tervezés, professzionális előállítás, határidőre szállítás, gyors beépítés- mindezeket az előnyöket és egy ízléses, valóban egyedi stukkó homlokzat kialakítását teszi lehetővé Önnek, ha a polisztirol stukkót közvetlenül a Stukkógyártótól rendeli. Ismerje meg termékeinket és valósítsa meg homlokzatdíszítési elképzeléseit!


A profik komplett kültéri stukkó rendszere

Felejtse el a drága kivitelezést, a körülményes beépítést és az elemekből való barkácsolást! Gondolkodjon rendszerben, mint a profik! Használja ki Ön is az egymáshoz illő, és egymással kombinálható kültéri stukkó termékből álló komplett rendszer előnyeit! Amennyiben Ön tőlünk, direktben a gyártótól vásárol kültéri stukkó díszléceket, azonnal beépíthető homlokzati stukkó termékeket kap, melyeket készletről postázunk Önnek közvetlenül gyártóüzemünkből.

Ha Ön is a gyártó polisztirolból készült kültéri stukkó rendszere mellett dönt, akkor…

  • szabadon tervezheti meg háza homlokzatának díszítését, kimondottan az Ön saját ízlésére szabva

  • biztos lehet benne, hogy saját homlokzatdíszítési elképzeléseit tudja megvalósítani

  • rengeteg időt takaríthat meg az előregyártott, beépítésre kész termékekkel

  • pénzt spórolhat meg és elkerülheti a körülményes helyszíni barkácsolást

Jól hangzik? Akkor nézze meg az alábbi videót és ismerje meg a stukkógyártó komplett kültéri stukkó rendszerét!

Kérem, nézze meg videónkat és profitáljon a sok előnyből, melyet homlokzati stukkótermékeink kínálnak Önnek!

 


 

Ezeket az előnyöket biztosítja Önnek a polisztirol kültéri stukkó

A polisztirol kültéri stukkók előnyei

 

Az általunk gyártott kültéri polisztirol stukkó

• erős kéregbevonattal van ellátva

• ellenálló az időjárás viszontagságaival és a mechanikai sérülésekkel szemben

• rugalmas, nem merev

• egyszerűen beépíthető

• kombinálható további kültéri stukkóelemekkel

• könnyű súlyú

Az Ön előnyei, ha polisztirol kültéri stukkóval díszíti a homlokzatot:

• alacsony beruházási költség

• egyszerű beépítés, akár szakember nélkül is

• különböző mintájú és méretű kültéri díszlécek és stukkóelemek széles választéka

• kényelmes online vásárlás

• egyetlen webáruházból megrendelheti az összes kültéri stukkót

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 


Kültéri stukkó kínálatunk áttekintése

Színvonalas kivitelezés és minőségi homlokzatdíszítés, mint a profiknál. Mindenki szeretné álmai otthonát megvalósítani. Házunk homlokzata, stílusa egyértelműen visszatükrözi ízlésünket, személyiségünket. Egy jól megtervezett és minőségileg kivitelezett, stukkóval díszített homlokzat remek lehetőséget ad arra, hogy házunknak egyedi megjelenést kölcsönözzünk.

Álmodja, tervezze és valósítsa meg az Ön ízlésének megfelelő homlokzatot kültéri stukkóval!

Kültéri stukkó kínálatunkban ablakkeretezésre alkalmas kültéri díszlécek mellett, megtalálhatóak komplett ablakpárkányok, ablakstukkó díszlécek, párkányprofilok, oszlopok, dísztéglák, timpanonok és további stukkóelemek. Az alábbiakban bemutatjuk a homlokzati stukkó alkategóriákat.


Ablakkeretezés stukkóval és kültéri ablak díszítés polisztirol díszlécekkel

Ablakkeretezés stukkóval és kültéri ablak díszítés polisztirol díszlécekkel

Az ablakkeretezés a homlokzatdíszítés kiemelten fontos területe. Nem csoda, hiszen az ablakok a leggyakrabban használt építészeti elemek. Az ablakon keresztül tekintünk ki otthonunkból a külvilágra és engedünk rajta keresztül egy kis betekintést, valamint fényt a belső térbe. De az ablak kívülről szemlélve is kulcsfontosságú szerepet tölt be, hiszen az ablakkeret mintája, formája, díszítése meghatározóan befolyásolja az épület jellegét, karakterét. A kültéri stukkó díszlécek lehetőséget adnak arra, hogy az épület ablakait ízlésünknek megfelelően díszítsük.

Ütésálló kéregbevonattal ellátott polisztirol díszléceket kültéri ablak díszítéshez és ablakkeretezéshez számos különböző méretben és mintával gyártunk. Az ablakkeret ízléses díszítésére számtalan lehetőség áll rendelkezésre, hiszen a kültéri díszlécek egymással kiválóan kombinálhatóak. Az ablakkeretezéshez felhasznált díszléceket tehát ízlésének megfelelően válogathatja össze, kompromisszumok nélkül! A tökéletes ablakkeret további ismérve, hogy illik a homlokzat jellegéhez és szakszerűen van beépítve. Az ablakkeret minőségi beépítésének megkönnyítéséhez és a tökéletes végeredmény eléréséhez a kültéri díszlécekhez előregyártott kiegészítőelemeket – többet között sarok- és végelemeket is – megtalál a webáruházunkban.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Nincs még konkrét elképzelése, milyen ablakkeret illene leginkább háza homlokzatához? Esetleg még bizonytalan, hogy letisztult, modern vagy mégis inkább klasszikus, díszes ablakkeret lenne a jó választás?

Számtalan, kültéri díszléceink felhasználásával megvalósított ablakkeret ötletet gyűjtöttünk össze, hogy megkönnyítsük Önnek a választást. Az ötletgyűjtemény képein látható ablakkeretekhez felhasznált összes kültéri díszléc mindegyikét megrendelni webáruházunkban. Nézze meg az alábbi videót és gyűjtsön ötletek ablakkeret díszítéshez kültéri polisztirol díszlécekkel!


Spóroljon időt és pénzt a homlokzatdíszítésnél: komplett alumínium külső ablakpárkány

Kültéri stukkó komplett megoldás: komplett ablakpárkányok

Az idő pénz – biztosan Ön is ismeri ezt a mondást, mely fokozottan igaz a homlokzat díszítése során. Spóroljon időt és pénzt előregyártott, beépítésre kész, ütésálló és időjárásálló kültéri homlokzati stukkóval! Az előregyártott komplett alumínium külső párkány egyrészt könnyen és gyorsan beépíthető, másrészt kettős funkciót lát el. Az alumíniumlemez borítással ellátott, stukkóprofillal díszített kültéri ablakpárkány ugyanis elvezeti a csapadékot és ezzel egyidejűleg a homlokzatot is ékesíti. A komplett ablakpárkány tehát funkcionális és esztétikus is egyben. Komplett stukkórendszerünk részenként az ablakpárkányok mintája harmonizál az ablakkeret kialakítására alkalmas díszlécek profiljával. Ön tehát ízlésének és háza homlokzatának stílusához illően választhat megfelelő alumínium külső ablakpárkányt és keretező díszléceket.

A komplett ablakpárkányok a polisztirol alapanyagnak köszönhetően könnyűek és praktikusan beépíthetőek. A párkány felső részét egy alumíniumlemez borítja, mely védi a párkányt és gondoskodik a csapadék elvezetéséről. A kültéri párkány stukkóval díszített részét egy ütésálló kéregbevonat fedi, mely ellenállóvá teszi az időjárás viszontagságaival szemben is. Az alumíniumlemezzel borított ablakpárkány tehát szép, praktikus és funkcionális is egyben!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Komplett ablakpárkány 124

A komplett ablakpárkány 124 egy modern mintával díszített kültéri párkány, mely kiválóan kombinálható további stukkó díszlécekkel. Az egymással méretben és stílusban harmonizáló díszlécek fantasztikus ablakkeretezési-megoldásokat tesznek lehetővé.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Komplett ablakpárkány 105

A komplett ablakpárkány 105 termék elegáns, lépcsőzetes mintája remekül illik modern, letisztult stílusban díszített homlokzatokhoz. Visszafogott profiljának köszönhetően számos további stukkóelemhez illik, így rengeteg ablakkeretezési ötletet megvalósíthat vele.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Komplett ablakpárkány 106-F

Vannak minták, melyek korszakokon, évszázadokon átívelve kedvelt elemei maradnak a homlokzatdíszítésnek. Ilyen például a rendkívül esztétikus farkasfog mintázat, mely a komplett ablakpárkány 106-F terméket is díszíti. Az ablakpárkányhoz illő, azonos mintájú díszlécekkel bámulatos ablakkereteket hozhat létre!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A méretben és stílusban illő alumínium ablakpárkány kiválasztása

Az ablakpárkánynak tökéletesen kell az ablakkávába illeszkednie annak érdekében, hogy a csapadékot el tudja vezetni és ezzel megóvni a homlokzatot a beázástól, károsodástól. Alumíniumlemezzel borított és stukkóval díszített kültéri komplett ablakpárkányainkat a gyors beépítés és tökéletes kivitelezés érdekében 19 különböző kávaszélességhez és 3 kávamélységben gyártjuk szériatermékként. A stukkóprofillal díszített komplett ablakpárkány polisztirolból készül, így meggátolja a hőhidak kialakulását. A párkányt egy ütésálló kéregbevonattal látjuk kel, mely megvédi a mechanikai sérülésektől és az időjárás viszontagságaitól. Végül a párkány felső, párkánylap részét egy alumíniumlemezzel borítjuk, mely biztosítja a stabilitást.

Az alumínium ablakpárkány könnyen és gyorsan beépíthető- akár szaktudás nélkül is! Győződjön meg róla Ön is! Nézze meg az alábbi videókat, melyek bemutatják a méretre gyártott, komplett ablakpárkányok által biztosított előnyöket!

 

 


Komplett rendszer homlokzatdíszítéshez méretre gyártott ablak stukkóval

Homlokzatstukkó komplett megoldás: timpanonok ablakszemöldökhöz

Homlokzatdíszítési komplett rendszerünk egyik kiemelten fontos terméke a timpanon. A timpanon egy méretre gyártott, azonnal beépíthető dekoratív ablak stukkó, mely az ablak szemöldök részét díszíti. A timpanon természetesen kombinálható az ablakkeret függőleges oldalain felhasznált ablakkeretező díszlécekkel és komplett ablakpárkánnyal is.

A timpanon az ablak szemöldök részét díszítve alapvetően határozza meg a homlokzat karakterét, jellegét. A méretre gyártott, azonnal beépíthető dekoratív ablak stukkó több különböző formában és mintával rendelhető. Kínálatunkban megtalálható csúcsos, egyenes és íves timpanon is. Elképesztő, hogy milyen mértékben befolyásolja az ablak megjelenését, ha különböző formájú és díszítésű ablak stukkót használunk, igaz?

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Ablak stukkó beépítése néhány perc alatt

Hihetetlenül hangzik? Nézze meg az alábbi videót és győződjön meg róla Ön is, hogy az ablak stukkó beépítése timpanonnal valóban könnyedén, percek alatt kivitelezhető – akár speciális szaktudás nélkül is!

A timpanonok polisztirolból készülnek és üzemünkben ütésálló kéregbevonatot kapnak, így biztonsággal alkalmazhatóak kültéri homlokzatdíszítéshez. Az ablak stukkó elemek méretre gyártva készülnek, így azonnal beépíthetőek- valóban pillanatok alatt. Nézze meg a beépítési videót!

 

Kültéri kérgesített csúcsos timpanon

 

A homlokzatdíszítési komplett rendszer részeként 19 különböző kávaszélességhez (570 és 1520 mm között) gyártunk szériatermékként timpanonokat. Webáruházunkban jelenleg 14 különböző mintájú timpanon rendlehető egyenes, íves és csúcsos formában.


2 az 1-ben ablak stukkó megoldás: L-profil homlokzati díszléc

L-formájú homlokzati stukkó ablakkávához és az ablak körüli díszítéshez

Ablakstukkó 2 az 1-ben: ablak stukkó és kávatakarás egy munkamenetben. Ilyen homlokazdíszítés létezik? Igen, a Stukkógyártó L-profilja kifejezetten erre a kettős megoldásra lett kifejlesztve. Az L-profil olyan homlokzati díszléc, mely lehetővé teszi az ablakkáva eltakarását és az ablak stukkó kialakítását egy lépésben. L-alakú formájának köszönhetően ez a homlokzati díszléc egyszerre a homlokzat két részén tölt be szerepet: egyik oldala borítja a belső ablakkávát, másik oldala ablak stukkó díszlécként képzi a dekoratív ablakkeretet. L-alakú homlokzati díszléceket szériatermékként 3 mintával 11 különböző kávamélységhez (95 és 205 mm között) gyártunk

Kültéri kérgesített profil ablakhoz zárása

 

Kültéri kérgesített L-profil Miskolc 102-KTa

 

ültéri kérgesített L-profil Pécs 103-KT

 

L-formájú kültéri, kérgesített stukkó profil

 

A polisztirolból készült L-alakú homlokzati profil könnyű, mégis strapabíró, hiszen ütésálló kéregbevonat borítja felületét. A kérgesített felületnek köszönhetően a homlokzati díszléc azonnal beépíthető, további felületkezelésre nincs szükség, csupán beépítés után festésre egy vízbázisú festékkel. A polisztirol alapanyagnak hála az L-profil további hasznos jellemzője, hogy nem csak díszíti, de szigeteli is az ablakkávát. Mivel a homlokzati díszléc gyártása számítógéppel vezérelt gépeken történik az L-profil két szára biztosan 90 fokot zár be, így az ablakkáva takarásnál is biztos lehet benne, hogy a káva valóban derékszöget zár be a homlokzattal. Éppen ezért az L-alakú homlokzati díszléc kiválóan alkalmas régebbi építésű házak felújítása során az ablakkáva javítására, formázásra idő, - és költségigényes vakolás nélkül. Tulajdonképpen egyetlen mozdulattal javítható az ablakkáva és díszíthető az ablak stukkó díszléccel. Ez a homlokzatdíszítési megoldás valóban rengeteg idő és pénzt spórol Önnek!

Ablak stukkó és ablakkáva gyorsan és egyszerűen L-profil díszléccel

Az L-profil díszléc beépítése ablak stukkó és ablakkáva kialakításához kimondottan gyors és egyszerű. Önnek csupán a káva szélességét kell pontosan lemérnie, majd a 2 m hosszú díszléceket szükség esetén méretre vágni. A Soudal Ragasztóhab segítségével a díszléc stabilan rögzíthető a kávára és ablak köré egyetlen mozdulattal. Hihetetlenül hangzik, hogy egy körülményes munkafolyamat ennyire egyszerűen kivitelezhető az L-profil díszléccel? Nézze meg az alábbi videókat és győződjön meg róla Ön is!

 

 


Kombinálható kávaprofilok és homlokzati díszlécek ablakkeretezéshez

Illesztő borda a kávatakaró stukkó lécen

 

Illesztő nut az ablakkeretező stukkó profilon

 

Ablakkeretező megoldás kávatakarrással

 

Ötvözze a kávatakarást a dekoratív ablakkeretezéssel! Kültéri stukkó komplett rendszerünk részeként igyekszünk Önnek olyan megoldásokat kínálni, melyekkel a stukkó beépítése során időt és pénzt spórolhat meg, ezzel egyidejűleg pedig egy stílusos és ízléses homlokzatdíszítést készíthet. Az ablakkeretezéshez gyártott kültéri díszlécek és timpanonok rendkívül praktikus kiegészítő terméke a kávaprofil. A kávaprofil egy minta nélküli profil, mely hosszanti oldalán egy illesztő bordával rendelkezik. A kávaprofillal kombinálható ablakkeretezésre alkalmas díszlécek és timpanonok egy illesztő núttal vannak ellátva. A minta nélküli kávaprofil és az ablakkeretezés kialakítására alkalmas díszléc illetve timpanon a nút segítségével pontosan és precízen összeilleszthető. Az ütésálló kéregbevonatnak köszönhetően a kávaprofil és az ablakkeretező díszlécek illetve timpanonok felülete egységes, homogén.

Szériatermékként 3 különböző kávamélységhez kínálunk kávaprofilt. A Zalaegerszeg 150 nevű kávatakaró stukkó max. 150 mm-es kávamélységig alkalmas az ablakkávába való beépítésre. A Zalaegerszeg 200 kávaprofil 150-200 mm mélységű ablakkávához használható. A Zalaegerszeg 250 elnevezésű profilunk 200-250 mm mély ablakkába építhető be. Amennyiben a káva keskenyebb a megadott kávamélységnél, úgy a kávaprofil a helyszínen könnyedén méretre szabható.

A kávaprofilok nyújtotta előnyök a kávatakarás és ablakkeretezés során:

  • Kombinálásilehetőség: a kávaprofilok az illesztő borda és illesztő nút segítségével minden ablakkeretezésre alkalmas kültéri díszléccel és timpanonnal összeilleszthetők, így számtalan ablakkeretezési lehetőség áll rendelkezésére

  • Időt és pénzt spórolhat: az ablakkáva takarása és a dekoratív ablakkeret kialakítása ablak stukkóval. A kávaprofilok felragasztás után egyetlen mozdulattal összeilleszthetők az ablakkeretező díszlécekkel és timpanonnal. Ugyanazokra a beépítési anyagokra és szerszámokra van szüksége, két munkafolyamatot tud egyszerre elvégezni. Ez nagyban csökkenti az igénybe vett időt és persze a költségeket is.

  • Egységes és esztétikus végeredmény: a kávaprofilok és ablakkeretező díszlécek ütésálló kéregbevonattal ellátott felülete egységes, homogén.

  • Hőszigetelő hatás: a kávaprofilok és ablakkeretező díszlécek ugyanabból a polisztirol anyagból készülnek, melyet homlokzatok hőszigeteléséhez használnak. A stukkó profilok így megakadályozzák az ablakkáva mentén a hőhidak kialakulását és pozitívan járulnak hozzá háza hőszigeteléséhez.

  • Ütésálló és időjárásálló: a kéregbevonatnak köszönhetően a kávaprofilok és ablakkeretezés kialakítására alkalmas díszlécek ellenállóak a mechanikai sérülésekkel és az időjárás viszontagságaival szemben. A stabil és strapabíró díszlécek felhasználásával tehát biztosított, hogy sokáig örömét lelje háza ízlésesen díszített homlokzatában

 

 


Hajlítható díszléc - íves megoldások homlokzatstukkó beépítésével

Hajlítható díszléc - íves megoldások homlokzatstukkó beépítésével

Különösen dekoratív és figyelemfelkeltő egy homlokzaton az íves ablak vagy körablak. Komplett kültéri stukkó rendszerünk részeként természetesen íves megoldások kialakítására is kínálunk homlokzatstukkó termékeket. Az ívre hajlítható díszlécek dekoratív stukkó profilok, melyek lehetővé teszik íves ajtók és körablakok díszítését.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Ívre hajlítható díszléceink között megtalálhatóak belső ívre hajlítható homlokzatstukkó profilok, külső ívre hajlítható kültéri díszlécek és oszlopívre hajlítható profilok is. A hajlítható díszlécek használhatóak ajtó, - és ablakkeretezés kialakítására és homlokzatdíszítésre egyaránt.

Az íves ajtók és ablakok keretezése a polisztirolból készült hajlítható díszlécekkel egyszerűen és gyorsan kivitelezhető. Mindegyik hajlítható díszléchez talál kínálatunkban méretben és mintában illő kiegészítő elemeket (mint például végelemet és sarkokat), melyek biztosítják az egyszerű beépítést és a tökéletes végeredményt.

Ívre hajlítható homlokzatstukkó díszléceket több különböző mintával gyártunk, így biztosan talál ízlésének megfelelőt.

Az alábbi videóban megmutatjuk, milyen egyszerűen lehet a hajlítható homlokzatstukkó díszléceket beépíteni és fantasztikus íves ablakkeretet készíteni. Kérem, nézze meg a hajlítható díszlécek beépítési videóját!

 


Ütésálló és időjárásálló kültéri díszlécek homlokzatdíszítéshez

Kültéri LED stukkó homlokzatdíszítéshez

Elképesztő, hogy kültéri díszlécekkel milyen fantasztikus eredmények érhetők el a homlokzatdíszítés során. Házának könnyedén esztétikus és igényes megjelenést adhat polisztirol kültéri díszlécek segítségével.

Kültéri stukkó komplett rendszerünk nélkülözhetetlen elemei a polisztirolból készült, ütésálló és időjárásálló kéregbevonattal rendelkező kültéri díszlécek. Stukkógyártóként kültéri díszlécek széles választékát kínáljuk Önnek az ablakkeretezés kialakítására alkalmas díszlécektől kezdve az ereszpárkányokon, osztópárkányokon, ablakpárkány profilok és keretező díszléceken keresztül egészen a LED világítás kialakítására alkalmas kültéri díszlécig. Szériatermékeink széles minta, - és méretválasztéka lehetővé teszi Önnek, hogy ízlésének és háza stílusának megfelelő homlokzatdíszítést alakítson ki kültéri díszlécekkel.

Modern, letisztult homlokzatot tervez vagy mégis inkább egy klasszikus, gazdagon díszített homlokzatdíszítés lenne a megfelelő? Merítsen ötleteket az alábbi képekből, melyeken stukkó díszléceink felhasználásával készült, gyönyörű homlokzatokat lát!

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Praktikus termék, gyors kivitelezés, profi végeredmény – kültéri díszlécek homlokzatdíszítéshez

Kültéri díszléceink polisztirolból készülnek és a kéregbevonatnak köszönhetően ellenállóak a mechanikai sérülésekkel és az időjárás viszontagságaival szemben is. A kültéri stukkó díszlécekhez számos kiegészítő elemet, például sarkokat és végelemeket kínálunk, melyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik a beépítést, valamint biztosítják a tökéletes végeredményt. Mivel a profilok könnyűek, a kivitelezés praktikus és néhány mozdulattal megoldható. Az alábbi videók megtekintésével meggyőződhet róla, hogy a homlokzatdíszítés polisztirol kültéri díszlécekkel valóban gyerekgyerekjáték.

 

 

 

 


Homlokzatdekorálás dísztéglával, kváderkővel

Homlokzatdekorálás dísztéglával, kváderkővel

A dísztéglák olyan kültéri dekorelemek, melyeket homlokzatdíszítéshez használnak. Eredetileg a dísztéglák igazi kváderkövek voltak és a ház szegletének védelmét szolgálták, később házdekorációként is funkcionált. Ma a modern polisztirol dísztégla egyesíti a hagyományt, a védelmet és a homlokzatdekorációt. A polisztirol dísztéglák könnyűek, könnyen kezelhetőek, erősek és mindezek mellet az épület sarkainak hőszigetelésében is igen nagy szerepet játszanak. Homlokzatdíszítés még soha nem volt ilyen egyszerű! A polisztirolból készült modern kváderköveknek köszönhetően Ön alacsony költség és idő ráfordítással varázsolhatja homlokzatát esztétikussá, egyedivé. A dísztéglák alkalmasak nagy, egyhangúnak tűnő felületek díszítésére – akár párkányelemként vagy ablak nélküli oldal díszítésére.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A polisztirol dísztéglák beépítése nem igényel szaktudást, akár Ön is könnyedén, egyszerűen elvégezheti! A fenti videóban látja, milyen egyszerűen és gyorsan be lehet építeni a dísztéglákat. Kváderköveinket 2 méretben kínáljuk. Mindkét formát rendelheti natúr vagy sima, ütésálló kéreganyaggal bevont kivitelben. Sima, ütésálló kváderköveket gérvágással is készítünk, így a beépítésnél sok költséget spórolhat meg. A dísztéglákból, melyeket üzemünkben gérvágással gyártunk, a helyszínen perceken belül csodás szegletet varázsolhat házának. Webáruházunkban megtalálja továbbá kérgesített kváderköveinket homokszórt felülettel és bőrhengerrel kérgesített termékeinket is.

 


Oszlopok a homlokzatdíszítésben

Stukkóoszlopok a változatos homlokzatkialakításhoz

A homlokzatdíszítésnél gondoljon az oszlopokra is, hiszen azok nem csak fontos statikai szerepet töltenek be, de a homlokzat dekoratív elemei is! Biztosan Önnek is feltűnt már egy-egy gazdagon díszített dekor oszlop egy városi villán vagy letisztultabb oszlop dekoráció egy modern épületen. Használja Ön is polisztirol oszlopburkolat elemeinket és díszítse háza homlokzatát dekor oszloppal! Az ütésálló bevonattal ellátott polisztirol oszloptest, oszlopfő és oszloptalp tökéletesen alkalmas kültéri oszlopdekoráció kialakítására.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Mely oszlop burkolat elemekre van szükség egy betonoszlop gyors és egyszerű díszítéséhez?

A kérgesített oszlop burkolatok 130 mm-től 350 mm átmérőig – 1 cm-es lépcsőkben készülnek üzemünkben. Minden oszlop burkolat polisztirol alapanyagból készül, mely zárt cellaszerkezete miatt nedvességtaszító tulajdonsággal rendelkezik. Az oszlopfő, oszloptest és oszloptalp bevonata időjárásállóvá és ütésállóvá teszi a kültéri stukkót.

Tekintse meg kérem oszlop stukkóinkat, használja költségkímélő, ám tartós polisztirol stukkóinkat oszlopa díszítéséhez, hiszen az oszlop dekoráció többé már nem luxus!

Bordázott polisztirol oszloptest kérgesítve OBK 130/166

 

Kérgesített polisztirol oszlopfő klasszikus ofkk-130-294

 

Kérgesített polisztirol oszloptalp klasszikus OFK-2-130-250-p

 

A speciális bevonattal ellátott oszlop burkolat beépítése gyorsan elvégezhető. Kezdje az oszloptalp fél darabok beépítésével, aztán ragassza fel az oszlopfő darabjait. A következő lépésben mérje meg a beépített oszloptalp és az oszlopfő közötti távolságot, várja megfelelő méretűre az oszloptest negyedeket és építse be az oszloptest burkolatot is. A beton oszlop díszítése ilyen gyorsan elvégezhető:

 

Ön is kedvet kapott oszlopa profi díszítéséhez? Tekintse meg ütésálló polisztirol oszlop burkolatunk kínálatát!

Itt találja az oszlopstukkókat >>>


Homlokzatdíszítés natúr polisztirol stukkóval

Natúr polisztirol díszléc kínálatunkban többféle homlokzati profil található. A kültéri díszlécek, párkányprofilok, ablakpárkányprofilok és keretezőlécek tökéletesen alkalmasak homlokzatdekoráció kialakítására. A bevonat nélküli stukkó kedvező árú megoldást kínál a homlokzatdíszítés során, azonban figyelembe kell venni, hogy a natúr homlokzati elemek beépítése után a profilok felületkezelését el kell végezni. A bevonat védi a kültéri stukkót a mechanikai sérülésektől és az időjárás viszontagságaitól.

Natúr polisztirol stukkók és ablak köré díszítés

 

A gyors beépítéshez támogatóelemeket, ún. kiegészítőelemeket is gyártunk, melyek a natúr kültéri díszléccel méretben és mintában is megegyeznek. A kiegészítőelemek, mint pl. sarok- és végelemek, valamint a profilsimító a precíz kivitelezést segítik. A díszítőelemekkel és a dupla sarokelemekkel a homlokzat üresnek ható részeit egyedi mintákkal is díszítheti. Az egyes homlokzati stukkóhoz tartozó kiegészítőelemek az azonos nevű kültéri díszléc termékoldalán találhatók.

Háza homlokzatát klasszikus farkasfog mintájú díszléccel szeretné díszíteni vagy modern stílusú lépcsőzetes mintájú profillal? Natúr polisztirol kültéri stukkó kínálatunkban ezeket és sok más mintát is talál különböző méretben!Homlokzati stukkó egyedi gyártása

Homlokzati stukkó egyedi gyártása

Egyedi homlokzati stukkó gyártása – kedvező áron és egyszerűen? Igen, lehetséges, ha egyedi stukkóját nálunk rendeli. Stukkógyártásban szerzett sokéves tapasztalatunk mellett a piac legnagyobb és legjobb ajánlatát biztosítjuk Önnek. A homlokzati profilok mellett egyedi megrendelésre készítünk ablakszemöldök profilt, dísztéglákat, osztópárkány profilt, párkányelemeket és további kültéri stukkó elemeket. Az egyedi kültéri stukkót polisztirolból gyártjuk és speciális kéreganyaggal vonjuk be. Az egyedi homlokzati stukkó gyártásával az Ön által tervezett kültéri stukkó készítése és egy meglévő gipszstukkó pótlása is megvalósítható. Az egyedi stukkó gyártása, valamint az egyedi homlokzati ötletek egyszerűbben kivitelezhetők, mint gondolná. Küldje el a gyártani kívánt kültéri profil méretezett rajzát. Mi küldünk Önnek egy ingyenes árajánlatot, melynek alapján – az Ön írásos visszaigazolása után – elkészítjük a kültéri stukkót.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Tovább a kültéri egyedi stukkó oldalunkra

Mintacsomag rendelés...

Mire is használhatom? Szeretne vásárlás előtt meggyőződni a termék és a felhasznált anyagok minőségéről? Válasszon ki szériakínálatunkból egyes termékeket, melyek Önnek tetszenek. Rövid időn belül megkapja a kiszemelt mintadarabokat.

 

Mintacsomag

 

Ön is szeretne fogásmintát a stukkóüzemből? Kövesse a linket:

Itt rendelhet mintacsomagot >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket