Kültéri egyedi stukkó

Egyedi stukkó kültérben

 

Egyedi stukkó kültérben

 

Egyedi stukkó a homlokzatra – egyszerűen és kedvező áron? Igen, ha az egyedi díszléc elemeket polisztirolból nálunk rendeli. A stukkógyártás során szerzett tapasztalatunk biztosítja a piac egyik legnagyobb és legjobb kínálatát. Továbbítsa az egyedi stukkó méretekkel ellátott vázlatát, melyet el szeretne készíttetni. Küldünk Önnek egy árajánlatot, melynek alapján – írásbeli visszaigazolást követően – az egyedi stukkó elemeket elkészítjük.

Ezen az oldalon 2 képgalériát talál, melyben az egyedi stukkó gyártását mutatjuk meg. Kérem, tekintse meg a képeket.

Mit tehetünk Önért? Miben támogathatjuk Önt egyedi homlokzati ötletei megvalósításában?

Egyedi stukkó, stukkógyártás

Szeretné homlokzati stukkóját vagy egyes homlokzati profilokat kicserélni? - Ön megtervezi és árajánlatot kér tőlünk, a stukkógyártótól. Elkészítjük Önnek a megadott adatok szerinti egyedi stukkó elemeket.

Szériakínálatunk termékei mellett vállaljuk egyedi díszléc gyártását is. Homlokzati stukkó kínálatunk teljes körű, hiszen minden ötletre van megoldásunk.

Műemlék homlokzat restauráció

Egy régi, műemlékvédelem alatt álló épület vagy egyes sérült stukkóelemek felújítását tervezi? Mindkettőt könnyedén megteheti. A polisztirol stukkógyártás lehetővé teszi a műemlékek restaurálását. Használja ki ezt a kedvező árú lehetőséget! A javított műemlék újra régi fényében ragyog és senki nem veszi észre a különbséget.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Mit kell tennie?

Küldje el az egyedi stukkó vázlatát pontos méretekkel e-mailben, és rövid időn belül ajánlatot küldünk Önnek. Az írásbeli visszaigazolás után felvesszük rendelését. Az egyedi díszléc elemek gyártása és a szállítás az összeg beérkezésétől számított 2 héten belül megtörténik.

Egyedi díszléc profil rendelése

Rajzolja le a homlokzati profil keresztmetszetét, adja meg a pontos méreteket és írja meg nekünk az egyedi stukkó szükséges mennyiségét.

Rajzolja be a vázlaton az egyedi stukkó ragasztási felületét, ekkor el tudjuk dönteni, hogy a homlokzati profilt teljes profilként vagy üreges stukkóprofilként gyártjuk. Az üreges profil kevesebb anyagból készül, így kedvezőbb árat tudunk biztosítani.

Amennyiben lehetősége van, küldjön fotókat az egyedi díszléc elemről vagy a javításra szoruló homlokzatról.

Egyedi díszléc gyártása – ajánlatkérés

Ajánlatkérését azonnal továbbítjuk a gyártási osztályra, ahol az egyedi díszlécet pontosan megszerkesztik.

Ügyfélszolgálati munkatársunk ezekkel az adatokkal pontos árajánlatot küld Önnek.

Egyedi stukkó profilt készítünk az Ön elképzelései alapján!

Írjon nekünk és kérjen egyedi árajánlatot! Megéri!

info@stukko24.hu

Amennyiben szériatermékeink között nem találta meg a kívánt kültéri profilt, az egyedi stukkó elkészítése elképzelései alapján lehetséges. Egy kis ízelítőt láthat az egyedi stukkókból. Az egyedi díszléc gyártása most az Ön ízlése szerint történhet! Csodálkozni fog, hiszen előtte-utána képeink bizonyítják, milyen nagy befolyást gyakorol az egyedien díszített homlokzat egy épület összképére. Ismerje meg a stukkógyártás számtalan lehetőségét!

Egyedi kültéri stukkó metszeti rajz

 

Egyedi kültéri stukkó tervezés

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Stukkógyártás a stukkó manufaktúrában

A nagyításhoz kattintson a képekre!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket