Kültéri egyedi stukkó

Homlokzatfelújítás és műemlék épület felújítása egyedi mintával és méretre gyártott kültéri stukkóval kedvező áron

Kültéri egyedi stukkó

Egyedi mintával ellátott vagy egyedi méretre gyártott kültéri stukkó kedvező áron?

Igen! Mivel nálunk lehetősége van közvetlenül a gyártótól vásárolni egyedi mintájú vagy méretű kültéri stukkót, garantált a kedvező ár.

Stukkógyártóként örömmel vállaljuk privát személyeknek, kivitelezőknek, építészeknek, céges ügyfeleknek kültéri díszlécek gyártását egyedi mintával vagy egyedi méretben, legyen szó nagy tételről vagy akár egyetlen stukkó díszlécről.

Rendeljen homlokzat felújításhoz vagy műemlék felújításhoz egyedi mintájú vagy méretre gyártott kültéri díszlécet, ha

  • szeretné Ön megtervezni háza homlokzati stukkóját

  • kedvező áron akarja megvalósítani egyedülálló elképzeléseit a homlokzat díszítése során

  • szeretné, hogy háza homlokzata egyedi legyen és kitűnjön a tömegből

  • exkluzív otthonra, egyedi megjelenésre vágyik

  • a költséges és bonyolult homlokzatfelújítási munkálatok helyett inkább könnyen kivitelezhető megoldást keres

  • ha meglevő stukkódíszítéséhez pótlást szeretne

Ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésére az alábbi telefonszámon és e-mail címen

+36303248878

info@stukko24.hu

Hogy segíthetünk Önnek homlokzatdíszítési ötletei kivitelezésében? Mit tehetünk Önért, hogy a homlokzatfelújítás során meg tudja valósítani egyedi homlokzatdíszítési ötleteit? Vegye fel a kapcsolatot kollegáinkkal és kérjen ajánlatot az Ön által tervezett egyedi mintájú vagy egyedi méretre gyártott kültéri stukkó elemekre!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Homlokzat kültéri stukkó tervezése és gyártása

Szeretné Ön megtervezni háza díszítéséhez a homlokzat kültéri stukkót? Vagy építési projektje megvalósításához van szüksége egyedi gyártású kültéri stukkó profilra?

Tervezze meg a kívánt kültéri stukkó profilt és küldje el nekünk. Kollegáink milliméter pontosan fogják az Ön által megrajzolt profilt kiszerkeszteni és a stukkógyártás árát kikalkulálni. A homlokzat kültéri stukkó gyártására vonatkozó árajánlatunkat rövid időn belül elküldjük Önnek.

Műemlék épület felújítása egyedi tervezésű kültéri stukkó díszléccel

Műemlék vagy műemlék jellegű épület felújítását tervezi? Korhű mintájú, de egyben mai, modern alapanyagból gyártott kültéri stukkóra van szüksége a homlokzat helyreállításához? A két elvárás nem zárja ki egymást a polisztirolból készült kültéri stukkónak köszönhetően. Éljen a lehetőséggel és használjon kedvező árú, kiváló minőségű, egyedi tervezésű kültéri stukkó díszléceket a műemlék épület felújításához!

A műemlék vagy műemlék jellegű épület a felújítás után újra régi fényében tündökölhet a korabeli mintájú és stílushű polisztirol stukkónak köszönhetően. A polisztirol kültéri stukkót olyan méretben és mintával készítjük el Önnek, amilyennek szeretné. A polisztirolból készült homlokzati stukkót magyarországi üzemükben gyártjuk, így nem kell hosszú hónapokat várnia az elkészítésre és kiszállításra. A kész homlokzati stukkó elemeket rendelheti kiszállítással vagy akár kecskeméti üzemükben személyes átvétellel is.

A polisztirolból készült kültéri díszléc további előnye a gipsz stukkóval szemben, hogy ára jóval kedvezőbb. Vegye fel a kapcsolatot a Stukkógyártóval, ha szeretne Ön is költséghatékonyan, mégis stílusosan felújtani egy műemlék épületet.

Egy műemlék épület felújítása költséges, bonyolult és hosszadalmas feladat, mely. kellő szakértelmet kíván. Az időigényes kivitelezés sokszor aprólékos és türelmet próbáló munkával jár. Mégis megéri, hiszen egy műemlék épületnek lelke van. Az épület karakterét és jellegét elsőként a homlokzat tükrözi vissza. Az épület állagát és karaterét megőrizendő nélkülözhetetlen tehát a műemlék épület felújítása során a homlokzat renoválása és stukkózása.

A polisztirol kültéri stukkó egyedi méretben vagy egyedi mintával számos lehetőséget kínál Önnek, hogy a műemlék épület felújítása során a homlokzat díszítését költséghatékonyan és stílusosan kivitelezhesse.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Kérem, tekintse meg a fenti képeket, melyeken egy műemlék épület felújításához általunk készített kültéri stukkó elemeket lát.

A 19. század végén épült ingatlan évtizedeken át iskolaként és kollégiumként üzemelt. Az elmaradt karbantartásoknak és többszöri tulajdonosváltásoknak köszönhetően az épület állaga folyamatosan romlott.

Néhány évvel ezelőtt azonban az ingatlan új üzemeltető kezébe került és megkezdődött a műemlék épület jól megérdemelt felújítása. Stukkógyártóként a kivitelező már kezdetektől bevont minket a homlokzat kialakításába, a kültéri stukkó tervezésébe. Mivel az épület műemlékvédelem alatt áll, a tervezés hosszadalmas és aprólékos volt. Az építészekkel és a kivitelezővel folytatott szoros együttműködés azonban meghozta gyümölcsét. A műemlékvédelem jóváhagyta a homlokzati terveket és elindulhatott a felújítás. Az épület homlokzatára számos különböző, köztük egyedi méretre gyártott és egyedi mintával ellátott, autentikus kültéri díszlécet és homlokzati díszítőelemet gyártottunk. Az iskola épülete ma már a város egyik látványossága – megérdemelten. Szívünkhöz közel álló projekt volt ezen műemlék épület felújítása, örömmel voltunk részesei.

Kültéri stukkók méretre gyártása homlokzatfelújításhoz vagy új építésű házra

A stukkó díszléc méretre gyártása vagy egyedi mintával történő gyártása nem csak a műemlék jellegű épületek kiváltsága. Éppen ellenkezőleg. Gyakran újépítésű ingatlanok tervezői, kivitelezői keresnek meg minket stukkógyártóként. Az egyedi gyártású stukkó ugyanis egyrészt nagy fokú tervezési szabadságot biztosít a homlokzat díszítése során, másrészt lehetőséget ad a díszítés mellett funkcióbővítésre -például led világítás beépítésére vagy kábelek elvezetésére.

Exkluzív megoldást keres? Az egyedi tervezésű, méretre gyártott kültéri díszlécek erre is lehetőséget adnak. Ha szeretné, hogy háza homlokzata kitűnjön a többi közül, tervezzen egyedi stukkót rá! Az ízlésesen megtervezett egyedi stukkónak köszönhetően háza valóban egyedülálló díszítést kaphat- olyat, amilyen senki másnak nincs, amit kimondottan az Ön otthonára terveztek. Engedje meg magának ezt a luxust és készíttessen a stukkógyártóval egyedi stukkó profilokat!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A fenti képeken látható új építésű társasház homlokzatának tervezése során az építész szabad kezet kapott. Elegancia és könnyedség – ez a két meghatározó fogalom vezérelte a tervezőt a stukkó elemek kiválasztásakor. A stílusos kültéri díszlécek és visszafogott homlokzati elemek harmónikus egységet alkotva díszítik a homlokzatot.

Hogyan kérhet ajánlatot és rendelhet egyedi méretre gyártott stukkó díszléceket?

A méretre gyártott stukkó elkészítése az ön tervei, elképzelései alapján történik. Küldje el nekünk, milyen stukkó díszléceket vagy más kültéri homlokzati elemeket szeretne egyedi mintával vagy egyedi méretben gyártatni. Adja meg a homlokzati stukkó elemek kívánt pontos méreteit és formáját, mintáját. Kollegáink rövid időn belül elkészítik árajánlatunkat az egyedi stukkó díszlécek gyártására vonatkozóan. Amennyi ajánlatunkat írásban megerősíti, felvesszük a rendelését. Az egyedi stukkó díszlécek gyártása és kiszállítása általában a fizetéstől számított két héten belül történik.

Egyedi méretre gyártott kültéri stukkó díszlécek rendelésének menete

Első lépésként kérjük, küldjön nekünk egy metszeti rajzot a stukkó díszlécekről vagy homlokzati díszítőelemekről, melyeket szeretne méretre gyártatni és adja meg a kívánt méreteket, valamint a szükséges mennyiséget.

A metszeti rajzon kérjük jelölje be a kültéri stukkó díszléc ragasztási felületét.

Amennyiben a díszlécnek a dekoráción kívül más funkciót is be kell töltenie, például kábeleket eltakarnia vagy led szpotokat tartania, kérjük jelezze nekünk.

Műemlék épület felújítása esetén nagy segítség számunkra, ha rendelkezésére állnak fotók a homlokzat eredeti díszítéséről.

Szükségünk lesz továbbá az Ön elérhetőségére. Amennyiben kollegáinknak kérdése merülne fel az egyedi méretre gyártott kültéri stukkó tervezése során, felveszik a kapcsolatot Önnel.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Ajánlat egyedi méretre vagy egyedi mintával gyártott kültéri stukkóra

Ügyfélszolgálatos kollegánk továbbítja az Ön ajánlatkérését a gyártási részlegünkre, ahol kiszerkesztjük az Ön által tervezett egyedi méretű vagy egyedi mintájú kültéri stukkó díszléceket. A pontosan szerkeszett metszeti rajzokkal együtt küldjük Önnek árajánlatunkat. Amint ajánlatunkat írásban megerősíti, felvesszük a rendelését és küldjük Önnek a számlát. Az egyedi méretű vagy egyedi mintájú stukkó díszlécek gyártása és szállítása általában a fizetés beérkezésétől számított két héten belül történik. Ügyfélszolgálatunk folyamatosan tájékoztatja Önt a rendelés állapotáról és a szállítás várható időpontjáról, hogy Ön időben tudjon egyeztetni a kivitelező céggel a stukkó beépítéséről és a homlokzatfelújítási munkálatok kezdetéről.

Kültéri stukkó díszlécek gyártása az Ön tervei alapján!

Vegye fel a kapcsolatot a Stukkógyártóval és kérjen ajánlatot egyedi kültéri stukkó díszlécek gyártására!

info@stukko24.hu

Kültéri díszlécek gyártása egyedi igényekre szabva

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Amennyiben nem talált a homlokzat felújításhoz megfelelő kültéri díszléceket széria homlokzati stukkóink között, lehetősége van ajánlatot kérni egyedi igényekre szabott stukkógyártásra. A fenti képeken mutatunk Önnek néhány általunk gyártott egyedi stukkót. Mivel mi magunk vagyunk a stukkógyártók, a prémium minőségű termék és határidők betartása garantált!

Felületkezelt kültéri stukkó egyedi igényekre szabva

Egyedi igényekre szabott kültéri stukkó elemeinket polisztirolból (EPS) gyártjuk és egy ütésálló kéregbevonattal látjuk el. A kültéri díszlécek így ellenállóak a mechanikai sérülésekkel és az időjárás viszontagságaival szemben is. Kültéri stukkó díszléceink a polisztirol habanyagnak köszönhetően könnyű súlyúak, flexibilisek, mégis stabilak és időtállóak a homlokzaton. A felületkezelt, másnéven kérgesített kültéri stukkó beépítésre kész, további felülkezelés (például vakolás) már nem szükséges. Beépítés után a homlokzati stukkó egy vízbázisú (diszperziós) festékkel a kívánt színre festhető.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Az egyedi gyártás során lehetősége van a kültéri díszlécek mellett további praktikus kiegészítőelemek – például külső és belső sarkok vagy éppen végelemek, sordíszek, középdíszek- rendelésére is. Az előregyártott kiegészítőelemek egyrészt meggyorsítják a beépítést, hiszen nem kell a helyszínen barkácsolni, másrészt garantálják a tökéletes minőségű végeredményt.

Stukkógyártás homlokzatra – homlokzati stukkók széles választéka

Stukkógyártóként webshopunkban homlokzati stukkó elemek széles választékát kínáljuk Önnek szériatermékként. Amennyiben nem talál elképzeléseinek megfelelő kültéri stukkót weboldalunkon, a kültéri díszlécek mellett lehetőséget biztosítunk oszlopok, ablakstukkók, konzolok, dísztéglák, ablakpárkányok, keretező profilok, ajtóstukkók és további kültéri díszítőelemek egyedi gyártására is.

Bízzon a Stukkógyártó több évtizedes tapasztalatában és rendeljen egyedi igényeire szabott kültéri stukkót és díszlécet!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésére az alábbi telefonszámon és e-mail címen

+36303248878

info@stukko24.hu

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket