Beltéri egyedi stukkó

Egyedi stukkó beltérben

Egyedi beltéri stukkó

 

A lakásdíszítést egyedi stukkó és egyedi díszléc polisztirol elemekkel szó szerint kell érteni! Vállaljuk egyedi stukkó gyártását polisztirolból. Küldjön nekünk egy pontos méretekkel ellátott vázlatot a kívánt díszlécről és írjon elképzeléséről egy rövid leírást – elküldjük a hozzá készített ajánlatot e-mailben. Valósítsa meg otthondíszítési ötleteit egyedi stukkó termékekkel beltérben és küldje el kérdéseit nekünk, a stukkógyártónak!

Egyedi stukkó az Ön elképzelései alapján: egyedi díszléc megoldások polisztirolból beltérben

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Most minden lehetséges – a stukkógyártás minden fajtája! Tervezze meg saját, egyedi beltéri stukkó díszléc elemét!

Szériakínálatunkban beltéri használatra több, mint 2000 stukkóterméket kínálunk. Előfordulhat azonban, hogy az Ön által kiválasztott polisztirol díszléc mérete nem illik a szoba arányaihoz. Ugyanarra a stukkóprofilra van szüksége nagyobb vagy kisebb méretben.

Szeretné egyéni ötleteit egyedi stukkó profil segítségével polisztirolból megvalósítani? Pontos elképzelése van, milyen egyedi díszléc illik otthonához? Már meg is tervezte a profilt? Akkor jó helyen jár – a stukkógyártás a szenvedélyünk!

Kérem, forduljon hozzánk bizalommal! Készítünk Önnek egy kötelezettség nélküli árajánlatot az adott egyedi díszléc ötletről és előállítjuk Önnek a beltéri stukkót a megálmodott méretekkel.

Az egyedi stukkó és egyedi díszléc 6 előnye

Az egyedi beltéri stukkó díszléc XPS alapanyagból készül és természetesen minden előnnyel rendelkezik, mint szériatermékeink beltéri stukkói.

  1. A díszléc könnyű, így beépítése egyszerű.

  2. A polisztirol egyedi stukkó profil egyszerűen beépíthető a falra és mennyezetre – a rögzítéshez nem szükséges dübel

  3. Az egyedi díszléc beépítése tiszta és pormentes

  4. Az anyag zárt cellaszerkezetének köszönhetően az XPS alapanyag nem vesz fel nedvességet és hozzájárul a hőszigeteléshez

  5. A polisztirol egyedi stukkó egyszerűen vízbázisú (diszperziós) festékkel festhető

  6. A hab a tortán, hogy az egyedi stukkó méretben és mintában tökéletesen illik otthona környezetéhez. A stukkógyártás lehetővé teszi lakása díszléccel történő díszítését, mely nincs másnak!

Egyedi díszléc a stukkógyártótól

 

Hálószoba egyedi beltéri stukkókkal

 

Egy lakás vagy egy ház berendezése mindig speciális dolog. Minden embernek megvan a saját elképzelése, ötlete és kívánsága – tehát saját ízlése -, melyet meg kell valósítani. Az Ön otthonáról van szó. Általában kompromisszumot kell kötni, hiszen az egyedi elképzelések nem valósíthatók meg úgy, mint szeretné. Stukkógyártóként célul tűztük ki, hogy díszléc témában ne kelljen kompromisszumot kötnie.

Szériakínálatunkban található polisztirol díszlécek mellett egyedi stukkógyártás is lehetséges! Egyedi díszléc termékeinket üzleti és lakossági ügyfeleink számára is kínáljuk.

A rendelés folyamata – Egyedi stukkó az Ön adatai alapján

Küldjön egy vázlatot és egy részletes leírást az egyedi stukkó ötletéről e-mailben. Küldhet képet a helyiségről, melybe a díszlécet tervezi. Ajánlatkérését továbbírjuk a gyártási osztály felé, ahol az egyedi díszléc profilt pontosan megszerkesztik. Rövid időn belül – általában 48 órán belül – és küldünk Önnek egy kötelezettség nélküli árajánlatot az egyedi stukkó ötlethez. Miután visszaigazolta az ajánlatunkat, megkapja tőlünk a rendelés visszaigazolását, a gyártás és a szállítás idejét. A vételár beérkezését követően azonnal elkezdjük az egyedi stukkó gyártását.

Az ajánlatkérés ingyenes. Elkészítjük a stukkógyártás kötelezettség nélküli ajánlatát. Csak akkor kell fizetnie, ha az egyedi beltéri stukkó díszléc vázlata megfelel az elvárásainak és az egyedi stukkó készítését írásban megerősítette. Csak ekkor állítunk ki számlát. Az ajánlatkérésnek nincsenek rejtett költségei, nincs kockázata.

Egyedi stukkó, stukkógyártás: régi, sérült díszlécek restaurálása

 

Egyedi beltéri stukkó díszlécek

 

Régi építésű lakások alapvető díszítőeleme a stukkó. Azonban gyakran előfordul, hogy az elemek megsérülnek. Nem szeretne lemondani az egyedi, de sérült díszlécekről? Nem probléma:

Küldjön egy fotót és pontos méreteket a sérült stukkóról és mi készítünk Önnek egy ajánlatot! Adja vissza otthonának régi báját, gyártassa le az egyedi beltéri stukkó díszléc elemeket!

Egyedi stukkó új építésű lakásokban egyedi ötletekkel

Szüksége van minta nélküli vagy nagy méretű díszlécre? Konkrét elképzelése van az egyedi díszlécről? Meséljen nekünk róla, hogyan nézzen ki a stukkó és készítünk egy árajánlatot! Így elkészítheti egyedi stukkóját!

Egyedi díszléc beltérben

A nagyításhoz kattintson a képekre!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket