Cégtábla készítés, logó, habbetű, házszám

Cégtábla készítés, logó, habbetű, házszám

Cégtábla készítés, logó, habbetű, házszám

 

Polisztirol logót, betűket és számokat rendelhet webáruházunkban: a polisztirol betűket 3 különböző méretben kínáljuk. Az Ön által készített 3D logó vagy egyedileg kialakított cégtábláját is elkészítjük!

Tervezze meg saját polisztirol betűjét és rendelje meg online, a polisztirol stukkó gyártótól! A logó egyszerűen a falra ragasztható vagy egy hátlapra rögzíthető. Lépjen kapcsolatba velünk és gyártassa üzemünkben 3D logóját.

Bővebb információt a következő 3D betűk és számok termékoldalán és az egyedi logók kategóriában talál. Azon az oldalon megmutatjuk Önnek, hogyan készülnek a 3D logók.

6 Items

per page
Set Descending Direction

6 Items

per page
Set Descending Direction

Polisztirol cégtáblák, házszámok, logók, habbetűk

Ezen az oldalon találja kínálatunk 3D betűit, egyedi igények szerint megvalósított 3D betűket, számokat, logókat és cégtáblákat.

A betűket és számokat kétféle betűtípusban és 3 különböző méretben kínáljuk: 9 cm, 15 cm és 25 cm magassággal. Minden méretkategória tartalmazza a teljes ábécét számokkal együtt 0-9-ig. Kattintson a kívánt méretkategóriára és válassza ki a megfelelő betűket és számokat, melyre Önnek szüksége van. Amennyiben Ön egyéb méretet vagy betűtípust képzel el, szívesen készítünk Önnek árajánlatot.

Házszám, logó, cégtáblák falra

Barday 3D logó

 

Dolce Vita 3D logó

 

Eterna 3D logó

 

Állandó kínálatunkban található 3D betűket, egyedi 3D betűket és 3D logókat is 4 különböző kivitelben gyártjuk:

  • Natúr polisztirol betűk és számok

  • Natúr, festett polisztirol betűk és számok

  • Műgyanta- és kvarchomokréteggel ellátott polisztirol betűk és számok

  • Műgyanta- és kvarchomokréteggel ellátott, festett polisztirol betűk és számok

Az egyedi habbetűk és cégtáblák készítése ügyfeleink leírása és igényei alapján történik. Minden házszámot, logót egyénileg dolgozunk ki megrendelőink számára. Számítógép vezérlésű gépeinkkel cégtáblák készítését is vállaljuk, mely már messziről felhívja a figyelmet üzletére (vállalkozására, egyesületére, ...). Az XPS alapanyagból készült polisztirol logó hosszú élettartamú és vízálló. Küldjön egy rajzot vagy vázlatot 3D betűjének vagy logójának pontos méreteivel és a kiválasztott színnel (RAL-színkód megjelölésével) és mi megvalósítjuk elképzeléseit.

3D habbetűk: fal- és homlokzatdekoráció

Lorenzo Calvino 3D logó

 

Marc 3D logó

 

Paul Brial 3D logó

 

Polisztirol házszámok, logók 5 előnye:

3D habbetűinket és minden 3D cégtáblánkat pihentetett polisztirol habból gyártunk. Ez 5 előnyt kínál Önnek:

  • Csekély súly: a polisztirol nagyon könnyű, ezért nagy polisztirol termékeink is könnyen kezelhetőek. A habbetűket és minden cégtáblát gyorsan és egyszerűen felragaszthat polisztirolragasztóval a szoba falára vagy a homlokzatra. A logók, számok és habbetűk igazi dekoratív elemek lesznek, ha Ön díszítésként használja pl. recepción vagy a kassza mellett felállítva. Ügyfelei érdeklődését biztosan felkelti!

  • Egyszerű beépítés: A habbetűk, számok és cégtáblák könnyűek, ezért egyszerű a beépítésük a falra vagy a homlokzatra. Nincs fúrás és szög, nem kell lyukat fúrni a homlokzatba. Minden kelléket, melyre a habbetűk, cégtáblák beépítésénél szüksége van, pl. polisztirolragasztóra, a betűk ill. logók rendelésénél kiválaszthatja. A polisztirolragasztó egy speciális ragasztóanyag polisztirol termékek, így természetesen házszámok, logók, cégtáblák számára is.

  • Kiváló minőség: Házszámaink, logóink, habbetűink és minden egyedi cégtáblánk, melyeket webáruházunkban rendel, kiváló minőségű XPS habból készülnek. Az XPS alapanyag egy zárt cellaszerkezetű polisztirol, mely víztaszító hatású, így kiválóan alkalmas kültéri díszként vagy a belső tér esztétikus kiegészítőjeként. Válasszon nyugodt szívvel polisztirolból készült betűket és számokat házhomlokzata díszítéséhez!

  • Könnyen festhető: A polisztirol 3D házszámokat, logókat, cégtáblákat és betűket bármilyen színűre festheti. MINDIG vízbázisú, oldószermentes festéket használjon! Amennyiben Ön nem szeretné a házszámot vagy logót festeni, vegye fel velünk a kapcsolatot! Adja meg a kiválasztott szín RAL-színkódját és kollégáink átvállalják Ön helyett a betűk és számok ill. cégtáblák festését.

  • Számtalan lehetőség: Webáruházunkban állandó kínálatunk termékei és egyedi gyártási igények alapján előállított habbetűk, számok, cégtáblák készítése üzemünkben történik, azokat tőlünk vásárolja, így lehetősége van egyéni elképzelések megvalósítására. A polisztirol habbetűket és számokat kisebbre vagy nagyobbra, vastagabbra vagy vékonyabbra, szélesebbre vagy keskenyebbre szeretné, mint kínálatunkban bemutatott termékeink? Szemei előtt lebeg egy különleges betűtípus? Más színű habbetűt vagy számot szeretne? Natúr vagy kérgesített? Nem probléma! Mondja el, hogy nézzen ki polisztirol logója! Elkészítjük Önnek a személyre szabott kötelezettség nélküli árajánlatát. Mondja el nekünk ötletét, mi elkészítjük polisztirol logóját, házszámát!

A 3D betűket és számokat utcanévként, házszámként és céglogóként is használhatja, hiszen vízálló tulajdonságának és egyenes vonalainak köszönhetően a habbetűk, házszámok és cégtáblák már messziről olvashatóak. Használja ezt az előnyt homlokzatdíszítésnél!

Pierre Cardin 3D logó

 

Rieker 3D logó

 

s.Oliver 3D logó

 

Natúr kültéri stukkó házszámaink, habbetűink és logóink XPS alapanyagból készülnek és az UV-fény és más környezeti hatások ellen bevonatot igényelnek. Natúr polisztirol termékeinket polisztirol lapragasztóval ragaszthatja a homlokzatra. Vonja be a kültéri stukkókat pl. polisztirol lapragasztóval és fesse le a logót vagy habbetűket egy vízbázisú, oldószermentes festékkel (diszperziós festék), hogy sokáig öröme legyen benne.

Beltérben is ajánljuk a diszperziós festék használatát a habbetűk ill. logók felületére különösen akkor, ha pl. az információs pultnál vagy kasszánál felállítva mindenki megcsodálhatja és kézbe veheti a dekoratív díszt.

Kérgesített házszám, logó, cégtábla és habbetű előnyei

Minden kérgesített kültéri 3D habbetű, szám és logó 2 rétegű műgyanta- és kvarchomokbevonatot kap. A kéreganyagnak köszönhetően a kültéri stukkó elemek erősek és ellenállóak. A speciális kéreganyag megbízhatóan védi a habbetűt, logót a környezeti hatásokkal, UV-sugárzással és mechanikai sérülésekkel szemben. Nyugodtan választhatja tehát a habbetűket, számokat és az egyedi logókat dekoratív homlokzatdíszítéshez.

Kérgesített kültéri stukkóinkat, beleértve a kérgesített habbetűket, számokat és logókat beépítésre készen kapja. A kérgesített homlokzati stukkókat már csak polisztirol lapragasztóval, vagy a homlokzathoz kell ragasztani. Fesse le a műgyanta- és kvarchomokbevonattal ellátott habbetűt, logót egy Önnek tetsző vízbázisú, oldószermentes festékkel – kész az egyedi, dekoratív homlokzatdíszítés!

Kérem figyeljen arra, hogy NE használjon alapozót! CSAK egy vízbázisú festék (diszperziós festék) alkalmas a festésre! Szívesen átvállaljuk a festést, amennyiben a kiválasztott szín RAL-kódját megnevezi.

Kérgesített, festett habbetűinkkel és logóinkkal időt, költséget és felesleges bosszankodást spórol meg, hiszen az időigényes kérgesítés folyamatát átvállaljuk Ön helyett. Kérgesített kültéri stukkó betűinkkel és számainkkal a házhomlokzat díszítése gyors és ár- érték arányban a legkedvezőbb. Próbálja ki! Hívja fel homlokzatára a figyelmet egyedi gyártású logóinkkal, sajátosan összeállított betűkkel és számokkal. Gondoskodjon róla, hogy cégét, lakóházát gyorsan megtalálják és felfigyeljenek rá!

Egyéni logó ötletei vannak? Szüksége van bizonyos betűkre?

Tamaris 3D logó

 

Tervezze meg egyedi 3D logóját, cégtábláját egyénileg készített betűkből és mi elkészítjük Önnek!

Átlagos betűk és számok mellett más formákat és betűtípusokat is megvalósítunk. Hagyja fantáziáját kibontakozni! Különálló betűk, számok és összefüggő kézírás gyártására is van lehetőség.

Küldjön egy vázlatot elképzelésével, méreteivel és kiválasztott színe RAL-színkódjával. Tudassa velünk azt is, hogy szeretne-e kérgesített felületet habbetűire, logójára. Készítünk Önnek egy kötelezettség nélküli árajánlatot és elkészítjük az Ön speciális logóját vagy egyedülálló betűjét és számát.

Ajánlatunk széleskörű, mert minden ötletére van megoldásunk.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, megvalósítjuk ötletét!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket