Sima felületű oszlop burkolat kérgesítve

Sima felületű oszlop burkolat kérgesítve

Sima felületű oszlop burkolat kérgesítve

 

A kérgesített polisztirol oszlop burkolat a speciális kéreganyag borításnak köszönhetően ideális kültéri használatra. A sima felületű oszlopburkolatnak köszönhetően oszlopa egy egységes, letisztult megjelenést kaphat, melyet megkoronázhat egy dór stílusú oszlopfővel, és egy mintában hozzá illeszkedő oszloptalppal. Emelje ki oszlopait polisztirol oszlop elemekkel, minden bizonnyal a figyelem középpontjába kerülnek.

Kapcsolja be számítógépén a hangot és tekintse meg a videókat!

 

 

A kérgesített oszlop burkolatok 130 mm-től 350 mm átmérőig – 1 cm-es lépcsőkben készülnek üzemünkben. A termékoldalakon megtalálja a sima oszloptestet, a megfelelő méretű oszlopfőt és oszloptalpat is. Kérem figyeljen arra, hogy a kérgesített kültéri oszlop burkolat, oszlopfő és oszloptalp szállítási ideje szezonban 1-2 hét is lehet.

23 Items

per page
Set Descending Direction

23 Items

per page
Set Descending Direction

Kérgesített sima felületű oszlop burkolat polisztirolból

Beépítésre kész kérgesített kültéri oszlop burkolat polisztirolból

Ezen az oldalon információkat olvashat oszlopról, féloszlopról és pillérről. A kérgesített oszlop burkolat negyedek széles választékát kínáljuk Önnek.

Az oldal tetején szériakínálatunkban szereplő sima kültéri oszlop burkolat áttekintését találja. Kattintson a megfelelő méretre és megnyílik az adott termékoldal. Minden kültéri oszlop burkolat termékoldalon megjelenik a kérgesített oszlop burkolat negyed a kiválasztott átmérővel, illetve a méretben és profilban illő kérgesített oszlopfő és oszloptalp.

 

Sima felületű polisztirol oszlop kvarchomok burkolattal

 

Kérem olvasson tovább, hiszen a továbbiakban hasznos információkat talál kérgesített sima felületű kültéri oszlop burkolása témakörben. Tájékoztatást adunk Önnek a kültéri oszlop burkolat helyes méretének kiválasztásáról, az oszlop burkolat, oszlopfő és oszloptalp beépítéséről egy sikeres oszlopdíszítés érdekében. A szöveg figyelmes olvasása, a képek és videók megtekintése során számos tippet mutatunk Önnek kültéri oszlop burkolása témában.

Polisztirol kérgesített kültéri oszlop burkolat

A kérgesített oszlop burkolat egyszerű és költséghatékony megoldást kínál Önnek oszlop, féloszlop és pillér díszítésére. Az oszlop burkolatok kérgesítését üzemünkben végezzük el, ezzel Ön időt és költséget spórol. A kültéri polisztirol burkolat egy ütésálló bevonatot kap, mely az oszlop burkolat stabilitását és masszívságát biztosítja. Így az oszlop burkolatok minden időjárási viszonytól és az ütésektől is védettek.

Hogyan válasszak megfelelő méretű oszlop burkolat elemeket?

Sima felületű kérgesített oszlop burkolatainkat belső átmérő szerint tüntetjük fel. Minden oszlop burkolatnál megadjuk a belső és a külső átmérőt. Így választhatja ki a szükséges méretet oszlop burkolatához.

Kérgesített sima oszlopburkolat polisztirolból

Mérje le az oszlop, féloszlop vagy pillér kerületét. Kérem, a pontos munka érdekében kétszer mérjen! A kerületet ossza el π-vel (3,14). Így megkapja az átmérőt. Kérem adjon hozzá kb. 1 cm-t, hiszen a ragasztóréteget kb. 1 cm-re kell kalkulálni. Ily módon megkapja az oszlop burkolat megfelelő méretét.

Példa:

A kör átmérőjét a következőképpen számoljuk ki: d= u : π

Önnek van egy oszlopa, melynek átmérője 107 cm: 107 : 3,14 = 34,07643 (kerekítve 34,08 cm)

Az oszlop átmérője tehát 34,08 cm.

A ragasztóréteg miatt hozzáadunk még kb. 1 cm-t. Ebben az esetben 0,92 cm-rel számolunk, hogy egész számot kapjunk: 34,08 cm + 0,92 cm = 35 cm

Ez összesen 35 cm = 350 mm átmérőt jelent. A fenti terméktáblázatban kiválaszthatja a 350 mm átmérőjű oszlop burkolat elemeit. Példánkban a képen a sima felületű polisztirol oszloptestet választja kérgesítve OSK 350/386 névvel.

A kérgesített sima felületű oszlop burkolat rendelésénél így járjon el: Kattintson a megfelelő képre. A megnyíló kültéri oszlop burkolat termékoldalán talál egy áttekintést névvel, cikkszámmal, árral és mennyiséggel. Az oszlophéjak árai egy negyed darab egy méterére vonatkoznak. Írja be a kívánt oszlop mennyiségét méterre vonatkozóan és kattintson a bevásárlókosár szimbólumra. Ezután ugyanezen az oldalon a terméktáblázatból kiválaszthat különböző kérgesített oszlopfőket, oszloptalpat és az oszlopfő és oszloptalp fél darabjait is bevásárlókosarába teheti. Az oszloptalpak az oszlopfő mintájával és méretével azonosak, ezen felül egy kis mosólábazattal is rendelkeznek.

 

Sima felületű polisztirol oszlop

 

A kültéri oszlop burkolat méretei ezen az oldalon milliméterben vannak megadva. A termék képén mindig a belső átmérő és a külső átmérő is fel van tüntetve. A külső átmérő megmutatja, mekkora átmérővel rendelkezik majd a kész oszlop. Mindig 36 mm = 3,6 cm-rel nagyobb a belső átmérőnél. Ez azt jelenti, hogy a kész oszlop minden oldalon 18 mm = 1,8 cm-rel vastagabb lesz.

Minden kínálatunkban fellelhető oszlop burkolat negyed 2 m hosszú. Egy kerek, sima kérgesített oszlophoz 4 oszlop negyedre, egy kérgesített féloszlophoz 2 oszlop negyedre van szüksége.

Amennyiben a kerek oszlop 2,90 m magas, így 6 kérgesített oszlop negyed, azaz 12 méter szükséges. A 2,90 m magas féloszlophoz 3 kérgesített oszlop negyedet, azaz 6 métert kell rendelnie. A kérgesített oszloptest negyedeket egy sarokcsiszoló és egy gyémántvágó korong segítségével vághatja méretre.

Melyik oszlopfőt és oszloptalpat válasszam?

Oszlopfő és oszloptalp oszlopdíszítéshez

Kínálatunkban minden kérgesített oszloptesthez megtalálja a megfelelő méretű oszlopfőt és oszloptalpat. Minden méretben 3 különböző oszlopfő és oszloptalp formát kínálunk. A kérgesített oszloptalpakat és oszlopfőket fél darabokban kínáljuk. A féloszlophoz egy darab oszlopfő elem és egy darab oszloptalp elem; a kerek oszlophoz 2 darab fél oszlopfő és 2 darab fél oszloptalp szükséges. Melyik oszlopfő formát választja, az az Ön döntése. Válassza azt az oszlopfőt és oszloptalpat, mely legjobban az Ön háza stílusához és ízléséhez illik.

Kérgesített oszlopfő polisztirolból

A kérgesített oszlopfővel az oszlopdíszítés gyors és egyszerű. Mindegy, hogy ókori oszlop (római oszlop, görög oszlop), klasszikus oszlop vagy minimalista oszlop – itt biztosan megtalálja azt a kérgesített oszlop burkolatot, oszlopfőt és oszloptalpat, mely elképzelésének megfelel:

 

Mindimalista oszlopfő kérgesítve

 

 

Klasszikus oszlopfő kérgesítve

 

 

Klasszikus oszlopfő kérgesítve talppal

 

Kérgesített oszloptalp polisztirolból

A 3 bemutatott oszlopfővel megegyező mintában kínálunk kérgesített polisztirol oszloptalpat is, melyet ugyanolyan egyszerűen felragaszthat, mint a kérgesített oszlopfőt és oszloptestet. Az oszloptalpak mosólábazattal is rendelkeznek, melyre járólapot ragaszthat. Így kérgesített oszlopai még jobban védettek a mechanikai sérülésekkel szemben.

 

Minimalista oszloptalp kérgesítve

 

 

Klasszikus oszloptalp kérgesítve

 

 

Klasszikus oszloptalp kérgesítve talppal

 

Kültéri oszlop burkolása

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan történik a kültéri oszlop burkolása. Mielőtt megrendeli a polisztirolelemeket a betonoszlophoz, mérje le pontosan a burkolni kívánt oszlopot! Ha az oszlop burkolat megérkezett Önhöz, az oszlop díszítését Ön is elvégezheti.

Először ragassza az oszloptalp, azután az oszlopfő fél darabokat. Mérje le az oszloptalp és oszlopfő közti távolságot. Az oszlophéj negyedeket a helyszínen méretre vághatja és ragaszthatja. A toldási hézagokat az oszloptesten kéreganyaggal, az oszlopfőnél és oszloptalpnál műgyantával és kvarchomokkal rejtheti el. A szerelési videóban lépésről lépésre követheti a munkafolyamatot.

Kapcsolja be számítógépén a hangot és tekintse meg a videót!

 

Oszlopfő ragasztása

A munka megkezdése előtt készítse elő a szükséges anyagokat és szerszámokat! Az oszlop burkolat ragasztásához használjon Soudal ragasztóhabot.

A beépítést kezdje az oszlopfő fél darabjaival. Vigye fel a Soudal ragasztóhabot először hullámos formában az oszlopfő kerekített részére, majd egyenes vonalban az oszlopfő felső oldalára. A két oszlopfő elem találkozásához csak az egyik elemre vigyen fel ragasztóhabot. A Soudal pisztolytisztítóval megakadályozza a ragasztóhab flakonján a kivezetőnyílás beszáradását.

Várjon a ragasztó kinyomása után 3-5 percet! Ezután rögzítse az oszlopfő elemeket az oszlopra és nyomja jól oda. Ellenőrizze rögtön az oszlopfő helyes elhelyezkedését, hiszen későbbi korrigálás nem lehetséges!

 

Beépítés 1. lépés - Előkészületek

 

 

Beépítés 2. lépés - Soudal PU ragasztóhab

 

 

Beépítés 3. lépés - Ragaszóthab felvitele az oszlopfőre

 

 

Beépítés 4. lépés - Ragasztóhab felvitele az oszlopfőre

 

 

Beépítés 5. lépés - Ragasztóhab felvitele az oszlopfőre

 

 

Beépítés 6. lépés - A ragasztóhab megbőrösödik

 

 

Beépítés 7. lépés - Az oszlopfő ragasztása

 

 

Beépítés 8. lépés - Az oszlopfő illesztése

 

Oszloptalp beépítése

A következő lépésben az oszloptalp elemeit ragasztja fel, melyhez szintén Soudal ragasztóhabot használjon.

Először vigye fel a ragasztóhabot hullámos alakban a kerekített ragasztási felületre, majd egyenes vonalban az oszloptalp alsó oldalára. A két oszloptalp elem találkozásához csak az egyik elemre vigyen fel ragasztóhabot. A Soudal pisztolytisztítóval megakadályozza a ragasztóhab flakonján a kivezetőnyílás beszáradását.

Várjon 3-5 percet, míg a ragasztón vékony filmréteg keletkezik! Ragassza a két oszloptalp elemet az oszlop aljához és nyomja jól oda. Ellenőrizze az oszloptalp elhelyezkedését, hiszen későbbi korrigálásra nincs lehetőség!

Ragassza le gondosan az oszloptalp felső oldalát maszkolószalaggal! A későbbi fárasztó takarítás elkerülése érdekében dolgozzon pontosan. Védje az oszloptalp melletti járólapot a szennyeződésektől, ragasszon körbe egy maszkolószalag csíkot!

A vízálló akril tömítővel zárja le a fugát a padló és az oszloptalp között. Húzza egyenletesen a tömítőanyag tubus végét a fugák mentén. Végül a felesleges tömítőt nedves ujjbeggyel távolítsa el!

 

Beépítés 9. lépés Soudal PU ragasztóhab felvitele az oszloptalpra

 

 

Beépítés 10. lépés Soudal PU ragasztóhab felvitele az oszloptalpra

 

 

Beépítés 11. lépés Soudal PU ragasztóhab megbőrösödik

 

 

Beépítés 12. lépés Az oszloptalp ragasztása

 

 

Beépítés 13. lépés - Az oszloptalp előkészítése fugázáshoz

 

 

Beépítés 14. lépés - Az oszloptalp előkészítése fugázáshoz

 

 

Beépítés 15. lépés - Az oszloptalp illesztéseinek tömítése

 

 

Beépítés 16. lépés - Az oszloptalp tömítésének eldolgozása

 

Hézagok feltöltése és elrejtése

Az oszlopfő és oszloptalp elemek közötti toldási hézagokat műgyantával tüntetheti el. Ehhez öntsön műgyantát egy tiszta tálkába. Egy ecset segítségével vigyen fel egyenletesen elegendő mennyiségű műgyantát az oszlopfők és oszloptalpak toldási hézagaiba. A felesleges gyantát oszlassa el az ecsettel.

Vegyen egy keményebb papírlapot és öntsön rá egy kevés minősített kvarchomokot. Tartsa a papírt a toldási hézagok elé és fújja a homokot óvatosan a papírról a kemény műgyantára. Ehhez a folyamathoz egy hajszárítót vagy sűrített levegős fúvópisztolyt is használhat.

Ragassza le az oszlopfő alját gondosan maszkolószalaggal. Ezután zárja le a vízálló akril tömítővel a hézagot az oszlopfő és a homlokzat között és távolítsa el a felesleges tömítőanyagot ujjbeggyel! Végül töltse ki az oszloptest és oszlopfő közötti hézagot vízálló akril tömítővel. A felesleges tömítőt ujjbeggyel távolítsa el!

 

Beépítés 17. lépés - Hézagok eltüntetése

 

 

Beépítés 18. lépés - Gyanta használata

 

 

Beépítés 19. lépés - Gyanta felvitele

 

 

Beépítés 20. lépés - Homokszórás

 

 

Beépítés 21. lépés - Illesztések lezárása

 

 

Beépítés 22. lépés - Illesztések elsimítása

 

 

Beépítés 23. lépés - Illesztések lezárása

 

Kültéri oszlop burkolat mérése és vágása

Mérje le az oszlopfő és oszloptalp közötti távolságot és jelölje be a hosszt a kérgesített polisztirol burkolaton. A jelöléshez használja a jelölősablont. Tegye a jelölősablont az oszloptest negyedére és jelölje be ceruzával a vágás vonalát.

Helyezze be a gyémántvágó korongot a sarokcsiszolóba és vágja el az oszloptest negyedet a kijelölt vonal mentén. Ezután csiszolópapírral dörzsölje simára a vágott élt!

Az oszlop burkolat ragasztásához is a Soudal ragasztóhabot használja, melyet egyenes és hullámos alakban vigyen fel az oszlop burkolatok hátoldalára. A Soudal pisztolytisztítóval megakadályozza a ragasztóhab flakonján a kivezetőnyílás beszáradását. Várjon 3-5 percet a ragasztó kinyomása után!

 

Beépítés 24. lépés - Oszlopburkolat mérése

 

 

 

 

Beépítés 26. lépés - Oszlopburkolat jelölése

 

 

Beépítés 27. lépés - Oszlopburkolat vágása gyémántbevonatú vágókoronggal

 

 

Beépítés 28. lépés -Vágási felület csiszolása

 

 

Beépítés 29. lépés - Soudal PU ragasztóhab

 

 

Beépítés 30. lépés - Soudal PU ragasztóhab felvitele

 

 

Beépítés 31. lépés - Soudal PU ragasztóhab börösödése

 

Oszlop burkolat beépítése

Rögzítse az első oszlop negyed elemet az oszlopra, nyomja meg jól és egyenletesen. A helyes elhelyezést egy hosszú vízmértékkel ellenőrizze! Végül rögzítse a további 3 oszloptest negyedet is pontosan ilyen alaposan és azok elhelyezkedését is vizsgálja meg egy vízmértékkel.

Amennyiben a burkolni kívánt oszlop magasabb, mint 2 m, az oszlop burkolat negyedet vágja méretre és vigyen fel elegendő ragasztóhabot. Várjon a ragasztó kinyomása után 3-5 percet és nyomja a toldást az oszlopra.

Ragassza az oszlop burkolat negyedeket eltolva, így a toldás stabilabb és a hézagokat egyszerűbb megmunkálni. A ragasztó végleges száradásáig rögzítse az oszlop burkolatokat maszkolószalaggal.

 

Beépítés 32. lépés - Oszlopburkolat ragasztása

 

 

Beépítés 33. lépés - Oszlopburkolat ragasztása

 

 

Beépítés 34. lépés - Oszlopburkolat ragasztása

 

 

Beépítés 35. lépés - Felragasztott oszlop burkolat

 

 

Beépítés 36. lépés - Oszlopburkolás toldásának ragasztása

 

 

Beépítés 37. lépés - Oszlopburkolás toldásának ragasztása

 

 

Beépítés 36. lépés - Oszlopburkolás toldásának ragasztása

 

 

Beépítés 39. lépés - Oszlopburkolás toldásának ragasztása

 

Oszlop burkolatok toldási hézagainak elrejtése

A terasz oszlop burkolat elemek toldási hézagainak eltüntetéséhez használja a Soudal ragasztóhabot. Töltse fel az 5-6 mm széles hézagokat egyenletesen ragasztóhabbal, hogy a kész kültéri polisztirol burkolat hőmérséklet ingadozás esetén se repedjen.

3 órával később távolítsa el a száraz, felesleges ragasztót éles szike segítségével. Ezután csiszolópapírral dörzsöljön kb. 3 mm mély vájatot az oszlop burkolatok toldási hézagaiba, mely a kéreganyagnak biztos tartást ad.

Egy tiszta edénykébe tegyen kéreganyagot és öntsön hozzá egy kis vizet. Keverje addig, míg egynemű folyadékot kap! Vigye fel a hígított kéreganyagot alaposan egy ecsettel a toldási hézagokba! Ez egy további feltétel a kéreganyag hosszú, biztos tartásáért a hézagokban. Törölje le a hígított, felesleges kéreganyagot még nedves állapotban!

Ezután kenje be a toldási hézagokat hígítatlan kéreganyaggal. Használjon ehhez egy tiszta spaklit. Vegyen elegendő kéreganyagot, hogy a hézagok teljesen fel legyenek töltve. A felesleges kéreganyagot távolítsa el a fuga irányába a spaklival. A bordákban a feltöltés és a simítás ujjbeggyel a legegyszerűbb. Végül a felesleges kéreganyagot távolítsa el még nedves állapotban!

 

Beépítés 40. lépés - Toldási hézagok kitöltése

 

 

Beépítés 41. lépés -  Toldási hézagok kitoltésénél a felesleg eltávolíása

 

 

Beépítés 42. lépés - Toldások csiszolása

 

 

Beépítés 43. lépés - Toldáshorgony

 

 

Beépítés 44. lépés - Oszlop burkolat illesztésének feltöltése

 

 

Beépítés 45. lépés - Toldáshorgony feltöltése

 

 

Beépítés 46. lépés - Kéreganyag felvitele spaklival

 

 

Beépítés 47. lépés - Kéreganyag elsimítása

 

Oszlop burkolatok végső munkálatai

Vigyen fel kéreganyagot az oszloptest és oszlopfő, ill. oszloptest és oszloptalp toldási hézagaiba. A kéreganyag használatával a kész oszlop burkolata egységes és megakadályozza a nedvesség behatolását.

Végül törölje le itt is a felesleges kéreganyagot még nedves állapotban! 4-5 óra száradási idő után a feltöltött toldási hézagokat dörzsölje át csiszolópapírral. Most az alapos előkészület kifizetődik, hiszen már csak kevés tennivalója van.

Az utolsó lépés a kérgesített oszlop burkolat festése. A polisztirol oszlop festéséhez NE használjon alapozót! A polisztirol oszlopelemek csak vízbázisú festékkel festhetők! A nehezebben hozzáférhető bordákat ecsettel fesse, minden más felületet festőhengerrel.

A polisztirol oszlop burkolat lábazata alól egy széles mélyítéssel rendelkezik. Ide a teraszon használt burkolólapot helyezheti, hiszen a csempézett oszloptalp még jobban véd a mechanikai sérülésektől.

 

Beépítés 48. lépés - Illesztések kitöltése

 

 

Beépítés 49. lépés - Illesztések simítása

 

 

Beépítés 50. lépés - Illesztések simítása

 

 

Beépítés 51. lépés - Festés, vízbázísú oldószermentes festékkel

 

 

Beépítés 52. lépés - Oszlopfő festése, vízbázísú oldószermentes festékkel

 

 

Beépítés 53. lépés - Mosólábazat beépítése

 

Polisztirol oszlop burkolat ragasztása fémfelületre

Kérgesített oszlop burkolat elemeinket beépítheti műanyag-, üveg-, csempe-, fa- és fémfelületekre:

Először tisztítsa meg az oszlop felületét, hogy az oszloptest por- és zsírmentes legyen. Csiszolja durvára az oszloptestet egy finom szemcsés csiszolópapírral, hogy a szilikonragasztó és az oszlop burkolat jobban tartson. Vigye fel a szilikonragasztót hullámos formában a kérgesített oszlop burkolat elemeire. Először az oszlopfőt és az oszloptalpat ragassza, majd az esetlegesen méretre vágott oszloptest negyedeket. Kész is van!

 

Kéregsíett polisztirol oszlopok ragasztása fémfelületre

 

 

Soudal FBS ragasztó

 

 

Soudal FBS ragasztó használta

 

Komplett kültéri stukkó

Idő spórolás kérgesített homlokzati elemekkel

Aki egy esztétikus, dekoratív homlokzati díszítést szeretne kültéri stukkóval, nem biztos, hogy ideje vagy kézügyessége van a kreatív homlokzati díszítés megvalósításához, díszelemek, homlokzati profilok és ablakpárkányprofilok beépítéséhez. Erre gondoltunk, amikor a beépítésre kész, kérgesített komplett kültéri stukkó elemeket terveztük. Tekintse meg ajánlatainkat, hogy igényének és ízlésének megfelelő homlokzati elemeket választhassa: egyedi, kreatív homlokzatdíszítést homlokzati profilokkal, kültéri díszelemekkel vagy egy esztétikus ablakkeretezést vagy ablakdíszítést komplett kültéri stukkó elemekkel:

Homlokzati stukkó komplett megoldás: Komplett homlokzati elemek – timpanon ablakszemöldökhöz

Kevés ideje van? Mégis egy gyönyörű ablakdíszítést szeretne? Olyat, melynél a homlokzatdíszítés gyorsan megy? Tekintse meg komplett homlokzati elemeinket, és válasszon beépítésre kész timpanonokat ablakszemöldök díszítéséhez. Webáruházunkban komplett homlokzati elemeket kínálunk íves, csúcsos, egyenes formában.

Készre szerelt homlokzati elemeinket különböző kávaszélességgel kínáljuk. Biztosan megtalálja a megfelelő homlokzati elemet az Ön ablakához.

Homlokzati stukkó komplett megoldás: Komplett homlokzati elemek – timpanon ablakfőhöz/p>

 

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan építheti be Ön is rövid időn belül a kültéri stukkót. A timpanonokat már csak az ablak fölé kell ragasztani, ezután a stukkó és homlokzat közötti hézagot zárja le és már festheti is a kültéri stukkót. Csak arra kell figyelnie, hogy vízbázisú homlokzati festéket használhat.

 

Gondoljon arra: Ha Ön ugyanazt a homlokzati elemet saját kezűleg rakná össze, vásárolnia kellene 2 m hosszú homlokzati profilokat, melyeket a helyszínen kellene kivágni és összeragasztani. A végelemek méretre vágásáról és gérvágásáról nem is beszélve.

Csak ekkor kérgesíthetné a homlokzati elemet, ami időigényes, hiszen több réteget kell felvinnie és minden rétegnek a következő réteg felkenése előtt meg kell száradnia. Spórolja meg ezt az időt és munkát komplett homlokzati elemeink vásárlásával!

Itt találja a komplett homlokzati elemeket – timpanonok az ablakdíszítéshez >>>

Homlokzati stukkó komplett megoldás: komplett ablakpárkányok

Az idő pénz – ugye? Ezért érdekelhetik komplett ablakpárkányaink, hiszen a komplett ablakpárkányokat az említett mottó miatt terveztük és gyártjuk. Beépítésre kész, komplett ablakpárkányokat kínálunk, melyeket rögtön beépíthet az ablak alá.

Homlokzati stukkó komplett megoldás: komplett ablakpárkányok

 

Ön vagy festője néhány percen belül beépítheti az ablakpárkányt. Tekintse meg a videót a beépítési útmutatóval és győződjön meg róla! Az ablakdíszítés és ablakkeretezés még soha nem volt ilyen egyszerű, mint a kész komplett ablakpárkányokkal!

 

Mint a videóban látható, a komplett ablakpárkányokat alumínium-borítással láttuk el, mely rövid időn belül beépíthető – speciális szaktudás nélkül!

Minden komplett alu ablakpárkány alumíniumlemez borítással és ütésálló bevonattal van ellátva, hogy az ablakpárkányok ellenállóak legyenek az időjárással és a mechanikai hatásokkal szemben.

Ablakpárkányaink EPS alapanyagból készülnek, így ablakpárkányainknál nem keletkezik hőhíd. Használja ezt az előnyt és tekintse meg alu ablakpárkány ajánlatainkat!

Itt találja a komplett alu ablakpárkányokat >>>

Homlokzati stukkó komplett megoldás: kávatakarás L-profillal

Kávatakarás és homlokzatdíszítés egy lépésben időspórolást jelent, ezt megtalálja webáruházunkban! Ezek L-profilok, melyek egy kávatakaró profilból és egy díszlécből állnak. Így a dekoratív ablakdíszítés az L-profillal néhány perc alatt lehetséges. Az L-profilú homlokzati profilok felhasználásával az ablakkávát néhány mozdulattal Ön is elfedheti!

Homlokzati stukkó komplett megoldás: kávatakarás L-profillal

 

A dekoráció mellett az ablakkáva hőszigetelését is megoldja az L-profilú homlokzati elemmel az ablak és a homlokzat átmeneténél. Ez azt jelenti, hogy a kávatakaró profiljainkkal egyszerűen megszüntetheti a hőhidat ablakánál!

Az L-formájú homlokzati profil beépítése gyors és egyszerű: Miután pontosan leméri az ablakkávát, vágja méretre az L alakú homlokzati profilt, vigyen fel elegendő ragasztót és rögzítse a helyére a stukkóprofilt. A dekoratív ablakdíszítést ékkővel vagy timpanonnal teheti teljessé.

 

Itt találja az L-formájú homlokzati profilokat >>>

Kváderkő a homlokzat díszítéséhez és védelméhez

A kváderkő kifejezés alatt ma dísztéglát értünk, melyet homlokzatdíszítéshez használunk. Korábban a kváderkövek kő formájúak voltak és csak a ház sarkainak védelmére szolgáltak, később homlokzatdíszítésre használták őket. Ma a modern polisztirol dísztégla egyesíti magában a hagyományt, védelmet és homlokzatdíszítést.

Kváderkő a homlokzat díszítéséhez és védelméhez

 

Díszítse háza homlokzatát stílusosan és használja ki a díszkő előnyeit: a polisztirolból készült kváderkő könnyű, beépítése egyszerű és hőszigeteli az épület sarkait!

 

Itt juthat el a kváderkövekhez >>>

Stukkóhomlokzat kültéri stukkó homlokzati profilokkal és homlokzati elemekkel

Szeretne néhány példát látni, mely fantáziáját egy kreatív homlokzatdíszítéshez felélénkíti? A képgalériában különböző példákat állítottunk össze homlokzati stukkóval, homlokzati profillal és homlokzati elemekkel. Melyik kép tetszik Önnek a legjobban? Van már homlokzatdíszítési ötlete? Kombinálja a homlokzati stukkó elemeket és hozzon létre valami egyedit! Kínálatunkban a kültéri homlokzati profilok és homlokzati elemek széles választékát találja:

A nagyításhoz kattintson a képekre!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket