LED alumíniumprofil

LED alumíniumprofil

LED alumíniumprofil

Az alumínium LED profil segítségével egyedülálló LED világítást valósíthat meg és speciális fényeket alakíthat ki. A süllyesztett LED profil igény szerint falba vagy szekrénybe építhető.

Az alu LED profil otthonában vagy irodájában fali vagy mennyezeti világításként is kiépíthető.

Az alumínium LED profil tökéletesen alkalmas LED világítás kiépítésére pl. tükör, konyhapult vagy polc felett és háttérvilágításként televíziónál. Természetesen minden alu profilhoz kínálunk megfelelő fedelet és kellékeket, melyeket az adott LED szalag profil termékoldalán talál.

12 Items

per page
Set Descending Direction

12 Items

per page
Set Descending Direction

Alumínium LED profil a rejtett világítás megvalósításához

A süllyesztett LED profil sokoldalúan felhasználható, indirekt világításhoz könnyedén beépíthető lakásban vagy irodában. Az alu LED profil nagyszerű megoldást nyújt Önnek falvilágításként, háttérvilágításként vagy LED világításként nehezen elérhető vagy veszélyes helyeken (pl. lépcső élén) beépítve.

Az alumínium LED profil előnye a könnyű beépíthetőség, a csekély súly és a jó hőlevezetés. A süllyesztett LED profil erős és terhelhető. A beszereléshez szükséges anyagokat és a fedeleket az adott termék oldalán találja.

Alu LED profil falvilágításhoz

BACK aluprofil

A „BACK” nevű LED szalag alumínium profil tökéletesen alkalmas falvilágítás kialakítására. A LED szalag profil különlegessége, hogy a LED szalag két élbe is beépíthető. A „BACK” süllyesztett LED profil egy festmény mögött vagy egy tükör széle körül is felszerelhető. Az alumínium LED profil a rejtett világítást modernné és stílusossá varázsolja.

LED háttérvilágítás

CORNER alumínium léc

A „CORNER” alumínium LED profil tökéletesen alkalmas többek között háttérvilágításként televíziónál vagy polc mögött beépítve. A „CORNER” alu LED profil egyszerűen felszerelhető televízió mögé vagy tv-állvány élére. A letisztult indirekt LED világítást az észrevétlen alu sín stílusossá és elegánssá teszi.

LED folyosóvilágítás

CORNER14 alumínium profil

A „CORNER 14” íves formája miatt srég felületek beépítésére alkalmas. A LED szalag profilt gyakran építik be sarokelemként vagy rejtett padlóvilágításként. Keskeny kialakítása miatt az alumínium LED profil megbízható tartást biztosít a LED szalag számára. Bekapcsolt állapotban a rejtett világítás fénye érvényesül.

Alu profil LED szalaghoz – szekrényvilágítás

GROOVE alu profil

Egy gardróbszoba minden nő álma! Ma már nem kell egy vagyont költeni a ruhásszekrény modern kialakítására. A süllyesztett LED profil „GROOVE” ideális exkluzív szekrényvilágítás kialakítására LED szalaggal. Használja ki ezt a lehetőséget!

Alumínium profil LED szalaghoz – konyhai munkapult megvilágítása

GROOVE14 alumínium profil

Egy igazi látványosság a konyhai munkapultba épített LED világítás! Az esztétikus és modern világítás egyre nagyobb szerepet kap a konyhában. A „GROOVE 14” alu profillal modern konyhai világítást valósíthat meg kedvező áron.

Alumínium LED profil élvilágítás

DEEP aluprofil

Irodájának vagy otthonának tapétacserére van szüksége? Egy kis kreativitással és a „DEEP” alumínium profil segítségével az egyszerű helyiségekbe is kellemes hangulatot teremthet. A LED élvilágítással kihangsúlyozhatja a terem egyes részeit és harmonikus környezetet alakíthat ki.

LED teremvilágítás alu profillal

FLAT alumínium profil

Egy új LED világítás jóval kevesebb erőfeszítéssel megvalósítható, mint gondolná! Minden, ami a LED világításhoz szükséges, az energiatakarékos LED szalag és a hozzá illő alumínium sín. A LED alu profil minden falfelületbe beépíthető. Egy vagy több alumíniumsín egymás mellé helyezésével a kívánt fényeffekt valósítható meg.

LED padlóvilágítás

FLOOR12 alu profil

A LED szalaggal ellátott padlóvilágítás minden helyiségben kellemes és elegáns légkört teremt – függetlenül attól, hogy nappaliban vagy konyhában építi ki. A „FLOOR 12” alumínium LED profilt egyszerűen a padlóba építheti. A LED szalagot a megfelelő fedél védi.

LED mennyezetvilágítás

FRAME14 alumínium profil

A „FRAME 14” alumínium LED profil a mennyezetvilágítás egy tökéletes, nagyon praktikus eleme. Az alumínium LED profil nagyszerűen kombinálható stukkóból vagy gipszkartonból kialakított álmennyezettel. A LED szalag profil szinte láthatatlan. Csak az indirekt világítás látható, így a rejtett mennyezetvilágítás tökéletesen érvényesül.

LED konyhai világítás alu profil segítségével

TRIO alumínium léc

A konyhában és étkezőben az elmúlt években a fővilágítás mellett egyre kedveltebb a hangulatos rejtett világítás használata. A „TRIO” alumínium profil minden konyhához illik – mindegy, milyen színű vagy stílusú. A letisztult rejtett világítás néhány mozdulattal megvalósítható.

LED világítás a fürdőszobában

LINEA20 alumínium profil

A lapos „LINEA 20” süllyesztett LED profil segítségével az indirekt világítás minden helyiségben kiépíthető – fürdőszobában is, ahol gyakran helyhiánnyal küzdünk. A tükrös szekrény felett vagy a felső szekrény alatt – az alumínium LED profil biztosan elfér, észrevétlen és a beépíthető LED szalaggal kellemes világítást eredményez.

Domináns világítás alu profillal

SURFACE alu profil

Az észrevétlen „SURFACE” alu profillal nappalijában, irodájában vagy dolgozószobájában dekoratív falvilágítást építhet ki. Az alumínium LED profil szekrények vagy vitrinek világítására is alkalmas. A LED szalag profil tiszta, opál vagy fehér fedéllel érhető el.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket