LED izzók, foglalatok, keretek

LED izzók, foglalatok, keretek

LED izzók, foglalatok, keretek

A LED izzó energiatakarékos LED fényforrás. A csekély hőtermelésnek köszönhetően a LED izzó alkalmas polisztirol díszlécbe történő beépítésre, használható lépcsőmegvilágításra és direkt világítás kialakítására.

A LED izzó és a polisztirol stukkó kombinációja minden esetben gyönyörű direkt világítást eredményez, a LED világítás hosszú élettartamú, tetszőlegesen kialakítható és még stílusos is. Ez az, amit Ön is keres, ugye?

Részletes információkat a LED izzó megfelelő mennyiségének kiválasztásáról és a spot lámpa keret beépítéséről ezen az oldalon talál. További hasznos részleteket a LED izzó, LED foglalat és a direkt világítás kialakítására alkalmas díszlécek és LED panel keret oldalán olvashat.

13 Items

per page
Set Descending Direction

13 Items

per page
Set Descending Direction

LED izzó, LED foglalat

 

LED izzók és keretek stukkó díszlécbe építve

 

A LED technológia rohamos tempóban fejlődik. Épphogy megszoktuk a wattból lumenbe történő átállást, máris piacon van az új LED világítás. A jobb áttekinthetőség érdekében rövid leírásban mutatjuk be kínálatunk LED izzó termékeit. A LED izzó teljesítménye (watt) mellett a fényerőt (lumen) és a színválasztékot is megadjuk, hogy könnyebb legyen a LED izzó, LED foglalat kiválasztása.

LED izzó a Philipstől, a minőségi gyártótól

Kínálatunk új termékei a GU 10 foglalatok a Philips márka gyártójától. Amennyiben irodai vagy konyhai világítás kiépítését tervezi, a Philips LED izzó és spot foglalat biztosan helyes választás.

A Philips LED izzó előnyei

A Philips LED izzó esztétikus formájú, mely energiatakarékos és mégis elegendő fényt ad le. A LED lámpa 5 W teljesítményű és 550 lumen fényerőt biztosít. Ez egy 50 watt teljesítményű halogénizzó teljesítményének felel meg! Bámulatos a mai LED technológia színvonala, ugye? A Philips LED izzó 120 °-os sugárzási fokban adja a fényt, így meglehetősen nagy felületet világít meg – pontokban elhelyezkedő LED világítás is.

 

Philips GU10 meleg fehér LED izzó

 

 

Philips GU10 hideg fehér LED izzó

 

Érezze otthon magát a Philips LED izzó kellemes fényétől

A Philips LED izzó kellemes fényt biztosít, amint bekapcsolja a LED világítást. A mennyezeti spot lámpánál meleg fehér izzó (3300 kelvin alatt) és hideg fehér izzó (5000 kelvin felett) közül választhat. Nappaliba és hálószobába egy kellemes meleg fény használatát javasoljuk. Az iroda és konyha megvilágításához inkább hideg fehér fényt alkalmazzon.

GU 10 foglalat, LED izzó - 5 w és 400 lumen meleg fehér és hideg fehér LED világítás

A spot foglalattal rendelkező 5 W LED izzót hideg fehér és meleg fehér színekben kínáljuk. Ezek a LED izzók teljesítménye 5 w és fényerejük 400 lumen. Ez egy 40 w villanykörtének felel meg. A kiváló ár-érték aránynak köszönhetően a GU 10 foglalattal beépített LED izzó általában konyhában és dolgozószobában kerül beépítésre, ahol a világos és funkcionális világítás fontos szerepet játszik.

 

Meleg fehér LED spot ízzó GU10 5W

 

 

Hideg fehér LED spot ízzó GU10 5W

 

Dimmelhető LED izzó – 7 w 500 lumen – mennyezeti lámpa változtatható fényerővel

Kínálatunk új termékei a dimmelhető LED izzók 7 w teljesítménnyel és 500 lumen fényerővel. A dimmelhető LED izzó fényerejét igény szerint állíthatja be. Dimmelhető mennyezeti világítást gyakran alkalmaznak nappaliban és hálószobában. Ezekben a helyiségekben ugyanis napszakonként eltérő a fényerőszükséglet. A dimmelhető LED izzó lehetővé teszi a világítás fényerejének tetszés szerinti változtatását. Dimmelhető LED izzókat kínálatunkban meleg fehér és természetes fehér színekben rendelheti meg.

 

Dimmelhető 7 W LED izzó mennyezeti lámpában

 

A LED mennyezeti világítás legmodernebb technológiája és a direkt világítás

Ismerje meg új LED izzóinkat! Megérkeztek az új LED izzók 24 darab 5050 SMD Led izzóval!

Építse ki most a direkt világítást vagy a LED mennyezeti világítást LED izzóval!

Az új LED világítás helyettesíti a régi LED izzókat és LED mennyezeti világítást a LED DIP diódával.

Az SMD LED izzó 3 legfontosabb előnye

Mely előnyökkel bír az SMD LED izzó a DIP LED izzóval szemben?

Röviden a nevekről: SMD jelentése Surface Mounted Device, tehát felületre szerelt. DIP jelentése diódákkal felszerelt.

Az SMD LED izzók jobb hővezető képességgel rendelkeznek. Így a LED mennyezeti világítás hosszú élettartama biztosított.

Az SMD LED izzó felületén nincs dióda, így az SMD LED izzó egyszerűen beépíthető.

Az SMD LED izzó külső mérete megegyezik a halogénizzó külső méretével. Az SMD LED izzó alkalmas polisztirol díszlécbe történő beépítésre – halogénizzó a nagy hőtermelés miatt erre nem alkalmas!

 

LED ízzók a konyhában

 

Amit az SMD LED izzóról feltétlenül tudni kell

  • Az SMD LED izzó UV- és infrasugárzástól mentes: tehát nincs felesleges fénykibocsátás

  • SMD LED mennyezeti lámpa alacsony hőtermelése: Az energia nagy részéből fény keletkezik, nem hő.

  • Magas fényhozam: Az SMD mennyezeti lámpánál > 50 lumen/watt keletkezik, mialatt a normál lámpánál 8-13 lumen/watt figyelhető meg.

  • Extrém hosszú élettartam: Az SMD LED mennyezeti lámpa élettartama 15.000-50.000 óra!

  • Az SMD LED mennyezeti lámpa azonnali világítást biztosít – villogás nélkül

  • Az SMD LED izzó a gyakori be- és kikapcsolásra nem érzékeny. Tehát mindegy, milyen gyakran kapcsolja be és ki a lámpát.

LED izzó és GU 10 spot foglalat

Kínálatunk új termékei a GU 10 foglalatok és a LED izzók. Az izzókat meleg fehér és hideg fehér színben kínáljuk.

Építse be Ön a direkt világítást LED izzó foglalat és spot lámpa keret segítségével!

Tekintse meg képeinket és merítsen ötleteket! Ilyen egyszerű a LED foglalat, LED izzó és LED panel keret beépítése! Ne késlekedjen, tervezzen most és valósítsa meg ötleteit!

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Direkt világítás kialakítása LED mennyezeti lámpával és LED izzóval

Építse ki Ön direkt világítását LED izzóval. Polisztirol díszléceinkbe a LED izzó egyszerűen beszerelhető! Az izzókat indirekt világítással is kombinálhatja. Valósítsa meg elképzeléseit most!

Itt juthat el a LED-es díszlécekhez, melyekbe LED izzót építhet be >>>

LED izzók és szalagok a nappaliban

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket