Kültéri stukkó dekorációs ötletek

Stukkó ötletek a dekoratív homlokzatdíszítéshez

Ezen az oldalon a homlokzati stukkó ötletek összefoglalóját találja. A stukkó díszítés a kültéri ablakkeretezéssel kezdődik, hiszen az ablak a homlokzaton olyan hatást gyakorol, mint szemek egy bájos arcon. Minél hangsúlyosabb a stukkó díszítés részeként az ablakkeretezés, annál kifejezőbb az ablak. Ezért mutatunk Önnek ablakkeretezés témában különböző stukkó dekorációkat, melyeket 6 polisztirol ablakkeretezés kategóriába sorolunk. Ezen kívül 4 homlokzat díszítés kategóriát állítottunk össze, melyek motiválhatják Önt a homlokzati stukkó ötletek megvalósításában kváderkövek, párkányok és oszlopok segítségével.

Emellett az oldalon információkat talál homlokzati stukkó dekoráció témában videókkal, mely megmutatják Önnek, milyen egyszerű és gyors a homlokzati stukkó ötletek megvalósítása saját kezűleg. Tekintse meg a stukkó ötletek összeállítását:


Több, mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Webáruházunkban többet kap egy homlokzati profilnál; Ön egy komplett rendszert kap ütésálló, beépítésre kész kültéri stukkóelemekkel.

Ebben a videóban megmutatjuk Önnek, hogyan lehetnek segítségére stukkótermékeink tervei megvalósításában a homlokzatdíszítés során.

  • ötleteket gyűjthet, terveket készíthet

  • biztos lehet benne, hogy a kivitelezés sikerül és tervei megvalósulnak

  • előregyártott, beépítésre kész stukkótermékekkel sok időt takarít meg

  • pénzt spórol és elkerüli a helyszíni barkácsolást

Kérem, nézze meg videónkat és profitáljon a sok előnyből, melyet homlokzati stukkótermékeink kínálnak Önnek!

 


Stukkó ötletek – Stukkó dekoráció kültérben

Ezen az oldalon homlokzati stukkóval megvalósított stukkó ötleteket talál:

Az oldal tetején ablakkeretezési javaslatokat és homlokzati ötleteket, dísztéglákat és párkányokat talál, melyeket 10 alkategóriába soroltunk be. Válasszon ki egy alkategóriát és kattintson a megfelelő képre. A megnyíló oldalon az adott kategória áttekintését találja példákkal. Tekintse meg ezeket. Amennyiben az áttekintés képére kattint, megnyílik egy új ablak, melyen minden homlokzati elemet és kiegészítőelemet megtalál, melyet az adott ablakdíszítéshez használtunk. Minden homlokzati stukkó elem méretben és mintában egymással azonos és szériakínálatunkból származik: homlokzati profilok, díszlécek, homlokzati stukkó díszítőelemek, ékkövek és ablakpárkányprofilok – minden kiegészítőelemmel együtt (pl. sarokelemek, hajlítható elemek és végelemek). Állítsa össze a homlokzati profilokat, díszléceket, ékköveket, ablakpárkányprofilokat és homlokzati stukkó díszelemeket ízlése és igénye szerint. Biztosan vannak stukkó díszítés ötletei, hogyan kombinálhatná érdekesen és változatosan a homlokzati stukkó díszelemeket, hogy háza homlokzata egyedülálló ragyogása az Ön személyiségét tükrözhesse. Az épület homlokzata ugyanis a tulajdonos névjegykártyája.

 

Kültéri stukkó ötletek

 

A következőkben az oldal a kültéri stukkó homlokzati elemekről nyújt áttekintést. Majdnem minden fent említett homlokzati stukkó dekorációhoz használt homlokzati profil, díszléc ékkő, homlokzati stukkó díszelem és ablakpárkányprofil a kiegészítő elemekkel bezárólag elérhető honlapunkon kérgesített kivitelben. A speciális kéregbevonat több rétegű műgyantából és kvarchomokból áll. Hagyja ránk a kérgesítés folyamatát és élvezze az időmegtakarítást és a végeredményt.

Kérgesített, komplett összeállított kültéri stukkó homlokzati elemek segítenek Önnek még több idő, költség és többletmunka megtakarításában. Komplett timpanonok, ablakpárkányok és L-formájú kávatakaró homlokzati profilokat gyártunk kérgesített kivitelben. Kérem, olvasson tovább! Minden felsorolt kültéri stukkó homlokzati elemet megtalál lent a 4 rövid videóban rövid leírással. Így teljes áttekintést kap és nyugodtan kiválaszthatja, ami Önt érdekli. Hiszen egy esztétikus, hosszú élettartamú és kedvező árú homlokzati díszítés megoldásáról van szó.

 

Kültéri stukkó dekoráció

 

 

Kültéri stukkó dekorációs ötletek

 

A szöveg figyelmes olvasása és a képek és videók megtekintése során számos tippet tudhat meg homlokzati stukkó, ablakdíszítés, ablakkeretezés, dísztégla és párkányok témakörében.

Stukkó ötletek – az ablakkáva mérésének fontossága

A stukkó dekoráció nem csak esztétikai funkciót tölt be. A polisztirol homlokzati elemek szigetelő feladatot is elláthatnak pl. a homlokzaton a hőhidat zárja le és megakadályozza, hogy nedvesség a falhoz vagy a szigeteléshez folyjon. Ehhez minden homlokzati elemet precízen az ablakkávába kell illeszteni. Ezen kívül a homlokzati elem és homlokzat közötti átmenetet, tehát az ablakkáva és ablak közötti átmenetet gondosan szigetelni kell.

Most elárulom Önnek, hogyan választhatja ki a megfelelő méretet:

A vakolási munkák végeztével mérje le pontosan az ablakkáva szélességét – mint a következő, díszítés nélküli, bal oldali, szürke kép illusztrálja. A jobb oldali kép megmutatja Önnek, hogy mérheti le az ablakkáva mélységét:

 

Kávaszélesség helyes mérése

 

 

Kávamélység helyes mérése

 

Stukkó ötletek – kültéri stukkó, egy komplett megoldás
Homlokzati elemek a stukkó homlokzat megvalósításáért

A stukko24.hu a natúr kültéri stukkó homlokzati profilok és kiegészítő elemeik komplett programja a gyors és egyszerű homlokzat díszítéshez. Választhat, hogy műgyanta és kvarchomok bevonattal, beépítésre kész homlokzati elemeinket vagy natúr kivitelű homlokzati stukkóinkat választja, melyeket saját maga kérgesíthet.

Mint a kis kék kép a bal felső sarokban mutatja, a kültéri stukkókhoz bal és jobb oldali végelemeket is kínálunk. Osztópárkány használatához sarokelemek is rendelkezésre állnak (jobb fent). A kék képen lent 3 hajlítható díszléc teszi lehetővé, hogy a homlokzatot íves formákkal díszítse – legyen az kerek ablak, hullámos formájú osztópárkány vagy a kiválasztott homlokzati profil dekor oszlopra történő beépítése. Ékkövek, lapos hátoldalú díszlécek, homlokzati stukkó díszelemek, ablakpárkány profilok és homlokzati profilok az ablak felső részére lehetővé teszik Önnek az egyedülálló ablakkeretezés, ablakdíszítés és homlokzatdíszítés egyedi megvalósítását kültéri stukkóink segítségével.

A ház sarkainak védelmére és szigetelésére alkalmasak polisztirol kváderköveink, melyek elsőosztályú díszítő- és szigetelőelemei a ház alapjának.

Nagyon sok időt és energiát takarít meg a kérgesített, beépítésre kész timpanonjaink, ablakpárkányaink beépítésével és kávatakaráshoz használt L-formájú homlokzati profiljainkkal. Kültéri stukkó homlokzati elemeink remek ár-érték arányt biztosítanak a kreatív homlokzat díszítés kialakítása során. Már nem kell egy vagyont kiadnia kültéri stukkóra! Profitáljon átgondolt homlokzati stukkó kínálatunkból és rendeljen most kültéri stukkó elemeket a kreatív homlokzat díszítés megvalósításához! A következő oldalakon egy kis áttekintést talál:

Stukkó ötletek - Komplett megoldások homlokzati stukkó elemekkel

Amennyiben kültéri stukkó komplett megoldások után kutat, itt tájékozódhat:

Komplett homlokzat díszítés homlokzati profilokkal, homlokzati elemekkel és ablakpárkányokkal – mindössze 4 perc alatt 3+1 videó a homlokzati stukkó beépítése

Kapcsolja be számítógépén a hangot és tekintse meg a videókat!

 

 

 

 

 

 

 

 

A fenti 3+1 videóban megmutatjuk Önnek a komplett ablakdíszítést lépésről lépésre. Homlokzatdíszítő elemeink XPS alapanyagból készülnek és többrétegű műgyanta és kvarchomok bevonat borítja. Így homlokzati profiljaink, ablakpárkányaink, komplett homlokzati elemeink és a kis homlokzati stukkó díszítőelemeink vízállóak és erősek. A kérgesített stukkó megakadályozza a hőhíd keletkezését és beépítése egyszerű. Győződjön meg róla és válassza azt a homlokzati elemet, mely a legjobban illik az Ön ízléséhez!

Komplett homlokzati stukkó homlokzati elemek kvarchomok bevonattal a gyors kivitelezésért

Aki hosszú életű stukkó dekorációt szeretne, nem biztos, hogy elegendő idővel és kézügyességgel is rendelkezik a kreatív homlokzat kialakításához homlokzati stukkó díszítőelemek, homlokzati profilok és ablakpárkányprofilok segítségével. Ezért terveztük meg a beépítésre kész, komplett homlokzati stukkó elemeket műgyanta és kvarchomok bevonattal. Nézzen körül, hogy kiválaszthassa az igényének és ízlésének megfelelő homlokzati stukkó elemeket: egy egyedi, kreatív homlokzat kialakításához homlokzati profilokkal, kültéri díszlécekkel és díszítőelemekkel vagy egy ablakkeretezéssel/ablakdíszítéssel:

Homlokzati stukkó komplett megoldás: komplett homlokzati elemek – timpanonok

Amennyiben kevés ideje van és a homlokzatdíszítést gyorsan végre szeretné hajtani, nézzen körül a timpanonok oldalán.

Komplett összeállított homlokzati elemeinket különböző kávaszélességgel kínáljuk. Épp komplett homlokzati elemeket, íves vagy csúcsos kültéri stukkót keres? - Beépítésre kész, egyenes timpanonokat is megtalálja kínálatunkban. Biztosan rátalál a megfelelő homlokzati stukkóra: ablakdíszítésre, timpanonra.

Mint a videóban is láthatja, a komplett homlokzati stukkó néhány percen belül beépíthető – szaktudás nélkül.

Gondolja végig: Ha Ön ugyanazt a kültéri timpanont szeretné saját maga elkészíteni, először meg kellene vásárolnia a 2 m hosszú díszlécet, melyek a helyszínen méretre kell vágni és összeragasztani. A gérvágásról és a méretvételről nem is beszélve. Csak ezután lehet a kültéri stukkót a helyszínen kérgesíteni. Ami újra időigényes, hiszen több réteget kell felvinnie és minden rétegnek a következő réteg felkenése előtt meg kell száradnia. Spórolja meg ezt az időt és munkát a komplett homlokzati elemek vásárlásával!

 

Itt találja a komplett homlokzati elemeket timpanonokat >>>

Homlokzati stukkó komplett megoldás: komplett ablakpárkányok

Az idő pénz – ugye? Komplett ablakpárkányaink ezért is érdekelhetik, mert a komplett ablakpárkányok ezen mottó alapján lettek tervezve és gyártva. Beépítésre kész, komplett ablakpárkányokat kínálunk, melyeket rögtön az ablak alsó részéhez illeszthet és ragaszthat. Ön vagy festője néhány perc alatt beépítheti a komplett homlokzati stukkót. Tekintse meg beépítési útmutató videónkat és győződjön meg róla! Az ablakdíszítés még soha nem volt ilyen egyszerű, mint komplett ablakpárkányainkkal!

Mint a videóban jól látható, a komplett ablakpárkány néhány perc alatt beépíthető – mindez speciális szaktudás nélkül.

Minden komplett ablakpárkányt élvédővel egészítünk ki és kéreganyaggal vonunk be, hogy az ablakpárkány ellenálló legyen a mechanikai sérülésekkel szemben. Így az ablakpárkány stabilitása biztosított. A többrétegű műgyanta és kvarchomok bevonat a komplett ablakpárkányt védi a mechanikai sérülésektől. Ablakpárkányaink XPS alapanyagból készülnek, így ablakpárkányaink megakadályozzák a hőhíd kialakulását! Használja ezt háza homlokzatán és tekintse meg ablakpárkány kínálatunkat!

 

Itt találja komplett ablakpárkányainkat >>>

Stukkó dekoráció: L-formájú homlokzati profilok kávatakaráshoz

A kávatakarást és homlokzatdíszítést egy lépésben itt találja: A dekoratív ablakdíszítés az L-formájú kültéri stukkóval néhány percen belül elvégezhető. Az L-formájú homlokzati profil felhasználásával az ablak káváját néhány mozdulattal saját kezűleg díszítheti! Az ablakkáva díszítése mellett az L-formájú homlokzati profilok szigetelik a házat az ablak és a fal közötti átmenetnél. Ez azt jelenti, hogy a kávatakarással egyszerűen megszüntetheti a hőhidak kialakulását.

Az L-formájú homlokzati profilok beépítése gyors és egyszerű:

Miután az ablakkávát pontosan megmérte, vágja méretre a homlokzati profilokat, vigyen fel elegendő polisztirol ragasztót és rögzítse a helyére a stukkóprofilt. Egy ékkővel vagy timpanonnal még dekoratívabb lehet ablaka.

 

Itt találja az L-formájú kávatakaró homlokzati profilokat >>>

Kérgesített homlokzati profilok és homlokzati stukkó díszítőelemek

Gondolja ki saját homlokzati stukkó dekorációját és valósítsa meg!

Az egyenes hátoldalú kérgesített homlokzati profilok és homlokzati stukkó díszítőelemek tengernyi felhasználási és variációs lehetőséget biztosítanak. Ennél egyedibb és egyszerűbb a homlokzati stukkó ötletek megvalósítása már nem lehet. A homlokzati profilok és díszítőelemek az ablak jobb és bal oldalára építhetők be, hogy ablaka különleges jegyet kapjon egy esztétikus stukkóprofillal. További beépítési lehetőséget nyújt a homlokzati profil használata osztópárkányként beépítve. Hosszú, egyhangúnak tűnő díszléceket homlokzati stukkó díszítőelemekkel díszítheti. Ablak nélküli felületek homlokzatdekorálására van lehetőség egy egyedülálló homlokzat kialakítása érdekében. A kérgesített homlokzati stukkó díszítőelemekkel egy látványos homlokzatot hozhat létre, ha a kis díszítőelemeket a homlokzaton osztja el. Máris új díszítési ötletei támadtak, ugye?

Tervezze meg ablakkeretezését először papíron és dolgozzon terve szerint:

Először vágja méretre az egyenes hátoldalú kérgesített homlokzati profilokat. Kenje be az első homlokzati stukkó díszítőelemeket polisztirol ragasztóval és helyezze a helyére a homlokzaton. Terve alapján rögzítsen minden homlokzati profil elemet és díszítőelemet egymás után. Ne csak tervezetével hasonlítsa össze, hanem néha vessen egy pillantást a részben elkészült stukkó dekorációra. Így időben felismerheti, ha esetleg az egyik díszítőelem fejjel lefelé áll. Végül kenjen az ablakkávára műgyantát és fújjon rá kvarchomokot. Ablakdíszítése máris egységes kinézetet kölcsönöz.

Kérgesített stukkó profilok

 

Ablakkeretezes különböző stukkó díszlécekkel

 

A natúr homlokzati profil remek alternatíva kreatív barkácsolóknak, akik a natúr homlokzati elemeket saját kezűleg és egyedien szeretnék kérgesíteni. A fent felsorolt stukkó ötletek és kialakítási javaslatok között csak az ahhoz használt homlokzati stukkó elemeket adtuk meg. A „Homlokzati stukkó” kategóriában és a „Natúr kültéri stukkó” alkategóriában minden natúr kültéri stukkó termékünk megtalálható:

Homlokzati profil az ablak felső részéhez, egyenes hátoldalú díszlécek, melyek a homlokzati stukkó díszítőelemek alá lettek besorolva, ablakpárkányprofilok vízorral és anélkül, valamint homlokzati profilok osztópárkány kialakításához. Így ablakát esztétikus ablakdíszítéssel látja el, ablak nélküli felületeket tehet dekoratívvá vagy a homlokzatot osztópárkánnyal varázsolhatja egyedülállóvá. Válasszon széles natúr homlokzati stukkó kínálatunkból, mely ízlésének megfelel. A különböző méreteknek és mintáknak köszönhetően biztos megtalálja, mely Önnek tetszik. Győződjön meg róla:

Natúr kültéri stukkó díszlécek

 

Itt juthat el a natúr homlokzati profilok áttekintéséhez >>>

Stukkó díszítés – kváderkövek a homlokzat védelméhez és díszítéséhez

A kváderkő kifejezés alatt homlokzatdíszítéshez használt dísztéglát értünk. Eredetileg a kváderköveket a ház sarkainak védelmére használták, később díszítő funkciót is betöltöttek. Ma egyesíti a modern polisztirol kváderkő a hagyományt, védelmet és homlokzatdekorációt. Díszítse a homlokzatot ezzel a stílusos kiegészítővel és használja ki előnyeit:

A dísztégla nagyon könnyű, egyszerűen kezelhető, mégis erős és szigeteli a ház sarkait.

 

Itt juthat el a kváderkövekhez / dísztéglákhoz >>>

Stukkó dekoráció oszlop burkolattal

Ne felejtse el az oszlop burkolását a homlokzatdíszítés során! A stukkó oszlopok nem csak funkcionális, hanem dekoratív elemei a homlokzatdíszítésnek! Feltűnt már Önnek? Talán görög templom dekor oszlopain vagy egy modern épület stukkóoszlopán? Használja ki ezt és díszítse házhomlokzata dekor oszlopát dekoratív oszlop burkolattal! Nagyon egyszerű: Kültéri homlokzati elemeinkhez tartozik az oszlop burkolat oszlopfővel, oszloptesttel és oszloptalppal. Az oszlop burkolat polisztirolból készül és speciális kéreganyaggal van ellátva.

 

Itt találja a kérgesített oszlop burkolatot >>>

Stukkó ötletek megvalósítása a homlokzaton

A következő oldalakon stukkóval díszített házak gyűjteményét találja, melyek az időjárásálló és hosszú élettartamú homlokzati profilokkal és homlokzati elemekkel lettek dekorálva. Tekintse meg a homlokzati stukkóval (homlokzati elemekkel, homlokzati profilokkal) díszített házhomlokzatokat. Ön is megtalálta az ízlésének megfelelő stukkódíszítést? Kombinálja ötletét és homlokzati profiljainkat, homlokzati elemeinket egy egyedülálló, különleges homlokzati design megvalósításához. Biztos vagyok benne, hogy eszébe jut valami, amely még senkinek! Alkosson egy új stukkóhomlokzatot!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket