Mennyezeti lámpasziget világítás nélkül LED szpotokhoz és LED szalaghoz

Mennyezeti lámpasziget világítás nélkül LED szpotokhoz és LED szalaghoz

Mennyezeti lámpasziget világítás nélkül LED szpotokhoz és LED szalaghoz

Előregyártott polisztirol lámpasziget termékeink segítéségével egyidejűleg alakíthat ki hangulatos rejtett világítást és a praktikus direkt világítás, hiszen ezek az előregyárott mennyezetei lámpaszigetek led szpotok mellett led szalag beépítését is lehetővé teszik

9 Items

per page
Set Descending Direction

9 Items

per page
Set Descending Direction

Mennyezeti lámpasziget led szalag és led spot beépítéséhez

A polisztirol stukkó kiváló eszköz, hogy otthonának új megjelenést kölcsönözzön. A dekoratív led stukkó díszlécekhez, melyek lehetővé teszik a rejtett világítás kialakítását és/ vagy led spotok beépítését, mintában illő polisztirol lámpaszigeteket is gyártunk, melyeket saját ízlése és igényei szerint láthat el led fényforrásokkal.

A polisztirol lámpasziget lehetővé teszi, hogy a helyszínen led spotokat és led szalagot építsen be és így egy egyedülálló mennyezeti világítást alakítson ki.

Amennyiben szeretne otthonába egy teljesen egyedi, az Ön és családja igényeire szabott mennyezeti világítást kialakítani, akkor a polisztirol lámpaszigetet pontosan Önnek való.

Az ezen az oldalon található mennyezeti lámpaszigeteket polisztirolból gyártjuk és üzemünkben összeragasztjuk. Ön az otthonában építheti bele a mennyezeti lámpaszigetbe a kívánt számú és színű led spotot vagy akár led szalagot is egy hangulatos rejtett világításhoz.

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Debrecen 304/205 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Debrecen 304/205 világítás nélkül

 

Rejtett világítás díszlécekkel vagy akár direkt világítás kialakítására alkalmas stukkóprofilokkal kombinálva a mennyezeti lámpaszigetekkel egy valóban egyedülálló led világítást alakíthat ki otthonában. A mennyezeti lámpa stukkó mintájával azonos díszítésű díszlécekkel ráadásul egységes beltéri díszítést hozhat létre és fantasztikus álmennyezet világítási ötleteket valósíthat meg!

A mennyezeti lámpaszigeteket több különböző stílusú díszlécből gyártjuk. Kínálatunkban megtalálhatóak klasszikus stílusú polisztirol lámpaszigeteket, modern és minimalista mennyezeti lámpaszigetek is.

Lámpasziget mennyezeti led szalag és led spot beépítéséhez

Milyen formájú polisztirol lámpaszigetek kaphatóak?

Legkedveltebb rejtett világítás díszléceink felhasználásával különböző méretű és formájú lámpaszigeteket gyártunk polisztirolból. Mindegyik polisztirol lámpasziget egy alaplapból áll, melyekbe a helyszínen építheti be a kívánt mennyiségű és színű led spotot. A lámpasziget oldalát rejtett világítás stukkóprofil díszíti, melybe led szalagot építhet be.

Direkt és rejtett világítás kialakításához jelenleg az alábbi formájú mennyezeti lámpaszigeteteket gyártjuk:

 

négyzet alapú lámpasziget

négyzet alapú lámpasziget

 

téglalap alapú lámpasziget

téglalap alapú lámpasziget

 

A polisztirol lámpaszigetek led fényforrások beépítésére alkalmasak. A mennyezeti lámpához szükséges led spotokat, led szalagot, illetve ezek tartozékait külön termékként vásárolhatja meg. A lámpasziget négyzet vagy téglalap alakú alaplápjába építheti be a led spotokat, az oldalsó díszlécbe pedig a 10 mm széles led szalagot, illetve a 11 mm széles reflektorlécet.

Milyen a mennyezeti lámpa stukkó mintája?

Az előregyártott mennyezeti lámpaszigetek különböző stukkó mintájú díszlécek felhasználásával készülnek. A polisztirol lámpaszigeteket legkedveltebb díszléceink mintájával gyártjuk, melyek között megtalálható klasszikus stukkóminta és modern díszléc is, így biztosan talál az ízlésének megfelelőt. Jelenleg az alábbi stukkómintájú díszlécek felhasználásával készítünk mennyezeti lámpaszigeteket:

 

rejtett világítás díszléc klasszikus stukkómintával, ívben végződő felső résszel

rejtett világítás díszléc klasszikus stukkómintával, ívben végződő felső résszel

 

rejtett világítás díszléc visszafogott stukkómintával, ívben végződő felső résszel

rejtett világítás díszléc visszafogott stukkómintával, ívben végződő felső résszel

 

rejtett világítás díszléc lépcsőzetes stukkómintával, ívben végződő felső résszel

rejtett világítás díszléc lépcsőzetes stukkómintával, ívben végződő felső résszel

 

klasszikus stukkó mintájú profil

klasszikus stukkó mintájú profil

 

egyenes vonalú, minta nélküli díszléc

egyenes vonalú, minta nélküli díszléc

 

díszléc lépcsőzetes stukkó mintával

díszléc lépcsőzetes stukkó mintával

 

Amennyiben a fenti díszlécek és minták közül egyik sem nyeri el tetszését, nézze meg rejtett világítás kialakítására alkalmas díszléceinket vagy akár tervezzen Ön egy egyedi mintájú profilt, mellyel elkészítjük Önnek a mennyezeti lámpaszigetet.

Elérhetőségeinket az oldal tetején ás alján találja.

Milyen formájú díszlécek felhasználásával készülnek a mennyezeti lámpaszigetek?

A mennyezeti lámpaszigetek gyártásához két különböző formájú díszlécet használunk:

  • A bal oldali képen látható négyzet alapú LED stukkó lámpához olyan rejtett világítás díszlécet használunk, melynek felső éle egy ívben végződve a mennyezhez lesz rögzítve. A led szalag által kibocsátott fény így a díszléc felső éléről és a stukkóprofil belső oldaláról reflektálódik.

  • jobb oldali képen látható téglalap alapú led stukkó lámpához olyan rejtett világítás díszlécet használunk, melynek hátsó oldala csatlakozik a mennyezethez. A LED stukkó lámpába épített led szalag fénye így a mennyezetről és a díszléc hátlapjáról reflektálódik. A bal oldali képen látható led stukkó lámpánál lehetősége van továbbá a mennyezeti lámpát a Szigetvár 401 mennyezeti díszléccel keretezni. A keret a 970x460 mm méretű stukkó lámpákhoz különálló termékként méretre vágva rendlehető a led mennyezeti lámpák termékoldalán.

 

Rejtett világítás díszléc íves felső része led stukkó lámpán

Rejtett világítás díszléc íves felső része led stukkó lámpán

Rejtett világítás díszléc íves felső része led stukkó lámpán

 

Rejtett világítás díszléc felső, egyenes része a led stukkó lámpán

Rejtett világítás díszléc felső, egyenes része a led stukkó lámpán

Rejtett világítás díszléc felső, egyenes része a led stukkó lámpán

 

A képen, melyen a Nagykanizsa 208-970x460 beépített lámpasziget látható, a polisztirol lámpatest kiegészítőként egy mennyezeti stukkókeretet is kapott a Szigetvár 401 díszlécből.

Hogyan optimalizálja a lámpaszigetbe épített rejtett világítást a reflektorléc?

Mennyezeti led világítás kiépítésére alkalmas lámpasziget termékeinket polisztirolból gyártjuk. A zárt cellaszerkezetű polisztirol felülete sima, a lámpaszigetet körben díszítő stukkóminta remekül érvényesül.

Reflektorléc fólia eltávolíása

 

Annak érdekében, hogy a bekapcsolt rejtett világítás mellett is esztétikusan érvényesüljön a lámpasziget stukkómintája, javasoljuk a reflektorléc használatát.

Az L-formájú reflektorléc 11 mm széles és pontosan illeszkedik a lámpasziget oldalsó díszlécébe. A reflektorléc eloxált alumíniumból készült és felületét egy védőfólia borítja, melyet beépítés előtt el kell távolítani. A led szalagot közvetlenül a reflektorlécre kell ragasztani.

 

A reflektorléc segítségével optimalizálhatja a lámpaszigetbe épített led szalagos rejtett világítást, hiszen a reflektorléc….

  • …szinte megduplázza optikailag a led szalag fényerejét

  • …elvezeti a led szalagok által termelt hőt

  • …megakadályozza, hogy a led szalag átvilágítsa a lámpasziget stukkómintáját

 

Stukkó LED díszléc reflektorléc nélkül

 

LED stukkó díszléc reflektorléccel

 

LED világítás díszcléc

 

A fenti képeken remekül látszik, mekkora a különbség a rejtett világítás minőségében reflektorléccel és reflektorléc nélkül.

Amennyibe a mennyezeti lámpaszigetbe a led szalagot reflektorléc nélkül építik be, előfordulhat, hogy élesebben látszanak a toldások, valamint kevésbé érvényesül a lámpasziget stukkómintája. Reflektorléc használatával a led szalag fénye optimális, megjelenése esztétikus, ráadásul erősebb fényű is

A polisztirol mennyezeti lámpaszigethez tehát mindenképpen javasoljuk a reflektorléc használatát.

Miért érdemes a mennyezeti lámpaszigethez plexilécet használni?

Környezetünkben a házi por jelenléte elkerülhetetlen. Ahogy a bútorok felületén időről időre összegyűlik a por, úgy jellemző ez a led szalagokra is. Portalanítás nélkül a led szalagok felületén lévő por egy idő után hátrányosan befolyásolhatja a led szalagok teljesítményét és fényerejét. A led szalagok portalanítása tehát mindenképpen szükséges. A plexiléc használatát kifejezetten ebből az okból javasoljuk.

A plexiléc egy plexiüvegből gyártott 2 m hosszú, 25 mm széles és 2 mm vastag léc. A plexilécet egyszerűen a beépített led szalag fülé kell helyezni az erre a célra kialakított nútban.

 

Plexi léc borításának eltávolítása

 

A plexiléc felületéről a por könnyedén, egyetlen mozdulattal eltávolítható.

A lámpaszigetet díszítő rejtett világítás díszléc belsejében 3 nút kerül kialakításra: a legfelős a plexilécnek, az alatt lévő legnagyobb és széles nút a led szalagnak és a reflektorlécnek; a harmadik keskeny, hátsó nút pedig a párhuzamos bekötéshez szükséges kábelnek biztosít helyet.

Röviden összefoglalva tehát a plexiléc az alábbi előnyöket biztosítja Önnek:

  • …védi a led szalag felületét a portól, így biztosítva hosszabb élettartamot neki

  • …védi a led szalagot a bogaraktól, rovaroktól

  • …teljesen átlátszó, akadálytalanul engedi át a led szalag fényét

  • …gyorsan és könnyedén tisztítható

  • …akár könnyedén kivehető és szárazon áttörölhető minden felülete

LED stukkó plexi plus takarítása helytelenül

 

LED stukkó plexi plus takarítása helyesen

 

Plexi léc indirekt világítás kialakításához alkalamas stukkkó díszléceben

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket