Beépítési videók

Beépítési videók

Stukkó beépítési videók: rövid, szemléltető útmutatók és számos tipp a polisztirol stukkó beépítéséhez – egyszerűen és szakszerűen! Nem hiszi? Győződjön meg róla! Garantáljuk, hogy Ön is – mint oly sok ügyfelünk – kedvet kap a stukkómunkák saját kezű elvégzéséhez!

Mindegy, hogy kis polisztirol díszítésre gondol a homlokzaton, egész ablakkeretezést szeretne megvalósítani vagy az ablakokat és ajtókat szeretné stukkóval díszíteni – beépítési videóinkban bemutatjuk a stukkómunka összes lépését polisztirol stukkóval világosan és egyértelműen. Amennyiben még mindig van kérdése, telefonáljon vagy írjon e-mailt. Előtte tekintse meg a videókat! Válasszon ki egy kategóriát – ott téma szerint megtalálja a videókat:


Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt bel- és kültéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

- ötleteket meríthet, tervezhet szabadon

- biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg

- időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

- pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

 

 

Polisztirol stukkó beépítési videók

A polisztirol stukkó beépítési videókat 2 alkategóriába soroltuk: stukkózás polisztirol stukkóval beltérben és homlokzati stukkó beépítése kültérben. Válassza ki az alkategóriát, mely iránt Ön érdeklődik.

Mindkét alkategória egy képpel ellátott tartalomjegyzékkel kezdődik, így minden témát áttekinthet. Válassza ki a témát és kattintson a megfelelő képre, mely Önt az adott témához vezeti. Vagy szisztematikusan jár el fentről lefelé, megtekinti az összes videót és azután választ.

 

A polisztirol díszléc ragasztása 4. lépés

 

 

A díszléc felhelyezése 4. lépés

 

 

A toldási hézagok simítása 3. lépés

 

Ajánlott a kiválasztott beépítési videó többszöri megtekintése, hogy már a stukkózás előtt ismerje a fontos részleteket és a hasznos tippeket.

Stukkózás polisztirol stukkóval

Beltéri beépítési videók

A stukkómunka kivitelezését 16 különböző beépítési videóban mutatjuk be, melyeket szisztematikusan rendeztünk el:

Az első beépítési videó segítségével megtudhatja, hogyan járjon el a stukkózás során és hogyan építheti be a beltéri díszléceket.

Ezután a direkt és indirekt világítás beépítés lépéseit láthatja, majd a videók következnek, melyek által megismerkedhet a direkt világítás kialakítására alkalmas díszléc beépítésével, melyet Ön is kiváló minőségű díszléccel díszíthet.

Az egyik videóban különböző mintákat mutatunk oldalfali díszléc, mennyezeti díszléc és holkerléc beépítésével, melyekkel üres mennyezetek és falak látványos díszítését hozhatja létre gyorsan és egyszerűen. A hatás fokozható, ha a fali- vagy mennyezeti dekorációt több színárnyalattal festi le.

A további videókban díszítési ötleteket és azok megvalósítási útmutatóit láthatja – pl. fali polcok, boltíves ajtók és térelválasztók kialakításához.

Beépítési videóink segítségével az oszlop, az oszlopburkolat és a hajlítható díszléc beépítése is könnyedén sikerül.

Beépítési videók beltérben >>>

Homlokzati munka homlokzati stukkóval

Kültéri beépítési videók

A homlokzati stukkóval kialakított homlokzati munka kivitelezését 10 különböző témakörbe csoportosítottuk, a komplett timpanontól és a kültéri ablakpárkánytól az L-formájú kávatakaró profilig. 3 homlokzati elem, mely egyszerű mozdulatokkal ablaka méreteihez szabható és ragasztható.

Talál továbbá beépítési videókat kérgesített homlokzati profilok és natúr kültéri stukkó profilok beépítéséhez. Itt a kivitelezés minden lépéséhez készítettünk egy rövid videót, így az adott cím alatt több beépítési videót talál.

Találhat néhány videót homlokzati ötletekkel ablakkeretezéshez, melyből ötleteket gyűjthet. Tekintse meg ezeket a videókat is és döntse el, hogy ...

  • … látványos ablakdíszítést szeretne homlokzatára, melyet komplett, beépítésre kész homlokzati stukkó elemekkel valósíthat meg,

  • … vagy inkább – háza karakteréhez illően – letisztult ablakdíszítést választ, melyet homlokzati stukkó elemekkel készít, melyben dekoratív homlokzati profilokat, ablakpárkányprofilokat és díszítőelemeket hangol össze.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket