Mennyezeti lámpasziget világítás nélkül LED szpotokhoz

Mennyezeti lámpasziget világítás nélkül LED szpotokhoz

Mennyezeti lámpasziget világítás nélkül LED szpotokhoz

Egyedi mennyezeti világítás kialakításához ideálisak a polisztirolból készült lámpaszigetek, melyek különböző méretben és formában rendelhetőek. Mennyezeti lámpasziget termékeinket legkedveltebb stukkó díszléceink felhasználásával gyártjuk. A polisztirol lámpaszigetekbe saját elképzelése szerint építheti be a helyszínen a kívánt mennyiségű led szpotot vagy led panelt. A mennyezeti lámpaszigetet beépítés előtt egy vízbázisú festékkel a kívánt színre festheti. A lámpasziget led spothoz remek választás, ha egyedi stílusú és energiatakarékos direkt világítást szeretne saját kezűleg kialakítani.

18 Items

per page
Set Descending Direction

18 Items

per page
Set Descending Direction

Polisztirol lámpasziget LED spot izzók beépítéséhez

LED spot izzók és LED panelek beépítéséhez fejlesztettük ki polisztirol lámpasziget termékeinket, melyek különböző méretben és formában rendelhetőek. Mindegyik lámpaszigetet kiváló minőségű polisztirolból gyártjuk különböző stukkómintákkal. A polisztirol lámpaszigetbe a helyszínen igényei és ízlése szerint építheti be a kívánt számú és színű LED spot izzót és lámpakeretet. A polisztirol lámpaszigetet egy vízbázisú festékkel a kívánt színre festheti.

 

Lámpasziget Érd 10-500x500-2

 

Lámpasziget Érd 10-500x500-2

 

Az XPS alapanyagból előállított LED spot nélküli polisztirol lámpasziget ügyfeleink körében nagyon kedvelt, hiszen segítségével egy egyedi nappali álmennyezet világítás vagy egy praktikus konyhai álmennyezet sziget kialakítása gyerekjáték.

Mikor válassza a mennyezeti lámpaszigetet LED világítás kialakításához?

  • Ha nem egy szokványos, sablonos mennyezeti világítást szeretne otthonába, hanem egy igazán egyedi, saját igényeire és ízlésére szabott megoldást keres LED világítás kiépítésére

  • Ha energiatakarékos LED spot izzókkal szeretne kellő fényerejű, irányított fényt, azaz direkt világítást kialakítani egy esztétikus lámpaszigettel

  • Ha egy ízléses és stílusos mennyezeti világításra vágyik, de kevés hely áll rendelkezésére

  • Ha nem akar a mennyezeti LED világítás kialakítása során kompromisszumokat kötni, és saját elképzeléseit akarja megvalósítani

  • Ha szeretné kreatívan, saját kezűleg megvalósítani otthonában a mennyezeti LED világítást

A mennyezeti lámpaszigetek kompakt méretüknek és praktikus kialakításuknak köszönhetően kisebb helyiségben is használhatóak, sőt akár helyi világításként is akár egy íróasztal fölött. Mivel a mennyezeti lámpaszigetbe LED spot izzók építhetőek be, a villanyszámla miatt sem kell aggódnia, hiszen a LED fényforrások energiafelhasználása jóval alacsonyabb a szokásos halogén izzókénál, fényerejük azonban nagyobb. Kevesebb áram fogyasztása mellett tehát mennyezeti lámpaszigetbe épített LED spotokkal nagyobb fényerőt érhet el.

A helyiség méretétől, illetve a megvilágítani kívánt felület jellegétől függően választhat kisebb (kb. 50 cm átmérőjű) és nagyobb (1 m hosszú) mennyezeti lámpaszigetek közül. Mindkét méretből elérhető négyszögletű, íves és nyolcszögletű lámpasziget. A világítás nélküli álmennyezet szigetek jelenleg 3 különböző stukkómintával kaphatóak.

Álmennyezet sziget LED spot izzók beépítéséhez az Érd 10 díszléc stukkómintájával a visszafogott elegancia jegyében

 

Polisztirol holkerléc Érd 10

 

Az Érd 10 polisztirol díszléc évek óta ügyfeleink kedvencei közé tartozik. Letisztult mintájának köszönhetően minden lakberendezési stílushoz illik.

Az egységes díszítés jegyében az Érd 10 díszléc remekül kombinálható az azonos mintájú lámpaszigetekkel. Szériatermékként jelenleg az alábbi álmennyezet szigeteket gyártjuk az Érd 10 stukkómintával:

 

Érd 10/500x500-1 polisztirol lámpasziget

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Érd 10/500x500-2 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Érd 10/500x500-3 íves, világítás nélkül

 

Érd 10/1000x500-1 mennyezeti világítás

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Érd 10/1000x500-2 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Érd 10/1000x500-3 íves, világítás nélkül

 

Érd 10 stukkó termékcsalád

Az Érd 10 holker díszléc stukkómintájával egy egész termékcsaládot kínálunk Önnek, melynek elemei egymással kombinálhatóak. Mindegyik díszlécünkhöz számos előregyártott kiegészítőelemet (például külső- és belső sarokelemeket, valamint toldóelemeket és véglezáró elemeket) kínálunk, melyek nagyban megkönnyítik és meggyorsítják a beépítést.

Az alábbi videóban részletesen bemutatjuk az Érd 10 stukkómintával gyártott termékeinket:

 

 

XPS álmennyezet sziget LED spot izzók beépítéséhez a Dombóvár 14 díszléc stukkómintájával a klasszikus díszítés jegyében

 

Holker díszléc Dombóvár 14

 

Klasszikus stílusban berendezett otthonok díszítéséhez ajánljuk a Dombóvár 14 díszlécünket, melynek stukkómintájával jelenleg az alábbi XPS álmennyezet szigeteket gyártjuk LED spot izzók beépítéséhez:

 

Dombóvár 14/500x500-1 polisztirol mennyezeti világítás

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Dombóvár 14/500x500-2 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Dombóvár 14/500x500-3 íves, világítás nélkül

 

Mennyezeti lámpasziget Dombóvár 14/1000x500-1 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Dombóvár 14/1000x500-2 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Dombóvár 14/1000x500-3 íves, világítás nélkül

 

Dombóvár 14 stukkó termékcsalád

A Dombóvár 14 holker díszléc stukkómintájával egy egész termékcsaládot kínálunk Önnek, melynek elemei egymással kombinálhatóak. Az előregyártott kiegészítőelemeknek köszönhetően a beépítés pedig gyerekjáték. Az alábbi videóban részletesen bemutatjuk a Dombóvár 14 stukkómintával gyártott termékeinket:

 

 

Lámpasziget led spothoz az Abony 21 díszléc stukkómintájával

 

Polisztirol holkerléc Abony 21

 

Igazán elegáns megoldást nyújt a mennyezeti világítás kiépítésére az Abony 21 díszléc stukkómintájával gyártott lámpasziget led spothoz. A látványos és magas stukkó miatt az abból készített design mennyezeti lámpák nagyobbak. A rusztikus és klasszikus stílus kedvelői választják ezeket a lámpaszigeteket, hiszen a polisztirol stukkó és LED izzó kombinációja napjaink slágere. Próbálja ki!

 

Mennyezeti lámpasziget, design lámpa Abony 21/500x500-1, világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Kecskemét 21/500x500-2 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Kecskemét 21/500x500-3 íves, világítás nélkül

 

Mennyezeti lámpasziget, design lámpa Abony 21/1000x500-1, világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Kecskemét 21/1000x500-2 világítás nélkül

 

Design lámpa, mennyezeti lámpasziget Kecskemét 21/1000x500-3 íves, világítás nélkül

 

Abony 21 stukkó termékcsalád

Az Abony 21 holker díszléc stukkómintájával egy egész termékcsaládot kínálunk Önnek, melynek elemei egymással kombinálhatóak. Az előregyártott kiegészítőelemeknek köszönhetően a beépítés pedig gyerekjáték. Az alábbi videóban részletesen bemutatjuk az Abony 21 stukkómintával gyártott termékeinket:

 

 

Nappali álmennyezet világítás polisztirol lámpaszigettel és LED spotokkal

Egy praktikus és egyedi nappali álmennyezet világítást akár saját kezűleg is kiépíthet polisztirol lámpaszigettel és led spotokkal. A fent bemutatott álmennyezet szigetekbe a helyszínen Ön építheti be a kiválasztott típusú és színű LED spotokat és lámapkereteket.

Milyen LED spot lámpát válasszon az álmennyezet szigetbe?

 

LED izzó – meleg fehér

 

A polisztirolból készült álmennyezet szigetekbe kizárólag LED spotok építhetőek be a minimális hőtermelés miatt. Webáruházunkban több különböző típusú és teljesítményű LED spot közül válaszhat. Kínálatukban megtalálhatóak melegfehér, hidegfehér és természetes fehér színű LED spot izzók is.

 

A kiválasztott álmennyezet sziget termékoldalán a LED spot izzót is kosárba tudja tenni, azaz a termékeket egyszerre megrendelni.

LED spot izzó kínálatunkat itt tudja megtekinteni >>>

Milyen LED spot lámpa keretet válasszon a polisztirol lámpaszigethez?

A polisztirol lámpaszigetbe a LED spot izzók beépítése lámpakeret segítségével könnyen kivitelezhető. Kínálatunkban megtalálhatóak fix lámpa keretek és billenthető lámpa keretek is, melyek segítségével a LED spot lámpa fényének irányát is módosíthatja. Az alábbi lámpakeretek közül választhat:

 

Fehér LED spot lámpa keret

 

Króm LED spot lámpa keret

 

Arany LED spot lámpa keret

 

Billentehtő Fehér LED spot lámpa keret

 

Billenthető Króm LED spot lámpa keret

 

Billentehtő Arany LED spot lámpa keret

 

Mennyezeti világítás LED spot izzóval – beépítési útmutató

Az esztétikus polisztirol lámpaszigeteinkbe LED izzókat, LED paneleket otthonában is beépíthet. A polisztirol lámpaszigeteket, LED spotokat és a beépítéshez szükséges kellékeket, mint pl. kábeleket, wago vezetékösszekötőket webáruházunkban egyszerre rendelheti meg kényelmesen, online. A következő képgalériában megmutatjuk Önnek a LED spotok polisztirol lámpaszigetbe való beépítését. Az eredmény egy látványos és praktikus mennyezeti LED világítás!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Komplett álmennyezet sziget beépített LED spotokkal – a kész megoldás

Amennyiben mégis inkább egy kész megoldást választana mennyezeti LED világítás megvalósításához, ajánljuk figyelmébe a komplett álmennyezet sziget termékeinket, melyekbe üzemünkben LED spotokat építünk be. Önnek a helyszínen csak a be kell kötnie a LED spotokat és a komplett álmennyezet szigetet felragasztani a mennyezetre. A komplett lámpaszigeteket üzemünkben fehérre festjük, így ezzel is időt spórolhat meg. A komplett álmennyezet szigeteket tehát beépítésre készen, festve, LED spot izzókkal és lámpakeretekkel ellátva szállítjuk.

 

Abony 21/500x500-2 LED mennyezeti design stukkólámpa LED izzóval

 

Érd 10/1000x500-2 LED mennyezeti design stukkólámpa LED izzóval

 

Abony 21/500x500-3 LED mennyezeti design stukkólámpa LED izzóval

 

Komplett álmennyezet szigeteket beépített LED spotokkal itt tudja megtekinteni >>>

Álmennyezet világítás ötletek

Mielőtt döntést hozna, hogy melyik lámpaszigetet válassza LED spotok beépítéséhez, szeretné megnézni, hogyan mutat egy ilyen lámpasziget egy valódi nappaliban vagy esetleg álmennyezet világítás ötleteket gyűjteni? Esetleg gondolkozik LED rejtett világítás kialakításán is? Nézze meg nappali lakberendezési ötleteinket!

 

Álmennyezet világítás ötletek

 

Nappali lakberendezési ötletek Ledes stukkóval >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket