Beltéri beépítési videók

Beltéri beépítési videók

A polisztirol stukkó beépítési videójával megmutatjuk Önnek, hogyan építhet be saját kezűleg egyszerűen és gyorsan polisztirol díszlécet, mellyel professzionális végeredményt tudhat magáénak. A beépítési videóban lépésről lépésre megmutatjuk Önnek a díszlécek mérését, polisztirol ragasztó felhordását és a stukkóelemek ragasztását. Számos hasznos tippet és trükköt árulunk el Önnek: például hogyan adhat elegendő tartást a díszlécnek, míg a polisztirol ragasztó megszárad – anélkül, hogy a polisztirol stukkót alá kellene támasztania...

Tekintse meg beépítési videóinkat! Itt minden stukkómunkára megtalálja a megoldást – legyen az otthondekoráció polisztirol stukkóprofillal vagy ablak- és ajtókeret díszítés. Amennyiben a kérgesített stukkóprofil mellett dönt, automatikusan egy polisztirol gyöngyszemet kap! Ha ablakpárkányainkat vagy ablakpárkányprofiljainkat beltérben szeretné használni, megspórolja a vízorr beépítését!


Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

  • ötleteket meríthet, tervezhet szabadon

  • biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg

  • időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

  • pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

 

 

Tartalomjegyzék

Ha a téma képére kattint, az ahhoz tartozó videóhoz juthat el.

Beépítési videók stukkózáshoz polisztirol stukkóval

Beépítési videóink segítenek Önnek, ha otthonát építi vagy felújítja és a stukkózást saját kezűleg szeretné megvalósítani. Kollégáink megmutatják Önnek, hogyan lehet a polisztirol stukkó beépítését szakszerűen elvégezni. Lépésről lépésre követhet minden munkafolyamatot, emellett néhány trükköt is elleshet.

Tekintse meg figyelmesen az Ön számára fontos videókat – többször is, melyben ráérez a fontos részletekre! Ön saját kezűleg építheti be a díszléceket és a LED világítást:


1. Karnistámasz beépítése

Karnistakaró díszlécek a függönysínek elrejtésére – ez kínálatunk stukkóprofilja, melyet nagyobb ragasztási felülettel kínálunk. A videóban láthatja, a függönysínek előtt csak a mennyezet áll rendelkezésre ragasztáshoz. A széles ragasztási felület garantálja a karnistakaró díszléc biztos tartását.

A karnistámasz ugyanolyan egyszerűen beépíthető, mint a díszléc. Jelölje be a mennyezeten, hová szeretné a függönytakaró díszlécet és kiegészítőelemeit ragasztani. Rögzítse a sarokelemeket és mérje le a köztük lévő távolságot. Ezután vágja méretre a díszlécet, nyomjon polisztirol ragasztót hullámos formában a felső ragasztási felületre és a díszlécek találkozásához, ezután ragassza fel a díszlécet.

Függönysínek elrejtése >>>

Polisztirol díszlécek beépítési útmutatója >>>

 

 


2. Direkt és indirekt világítás

Direkt és indirekt mennyezeti világítás beépítése saját kezűleg? Ebben a videóban megmutatjuk Önnek az egyes lépéseket, mellyel a LED világítást saját kezűleg építheti be. Először ragassza fel a díszlécet, ezután következik az elektronika beszerelése. Építse be a reflektorlécet, azután kösse össze a LED szalagot és ragassza rá. A LED szalag elektronikáját (pl. trafót) rejtse el a kombi díszlécbe. Egy körkivágó fúróval fúrja ki a szpot lámpák helyét, melybe a LED izzókat helyezi.

Észrevette, hogy 2 különböző ragasztót használtunk? A polisztirol ragasztó biztosítja a stukkóprofil tartós rögzítését, a meleg ragasztó a gyors, biztos tartást – míg a polisztirol ragasztó megszárad.

Stukkóprofilok a direkt és indirekt világítás kialakításához >>>

 

 


3. Reflektorléc és LED szalag beépítése

LED reflektorléceinket a polisztirol stukkóba a LED szalag beépítéséhez fejlesztettük ki. Ebben a beépítési videóban megmutatjuk Önnek, hogyan hat a LED reflektorléc használata pozitívan az indirekt LED világítás kisugárzására.

Mindegy, hogy az indirekt világítás mennyezetet saját kezűleg vagy stukkólámpaként építi be, először a stukkómunkát, majd a LED szalag beépítését kell elvégeznie. Ha a polisztirol stukkót beépítette, vágja méretre a LED reflektorlécet igénye szerint egy homlokcsípő fogóval és ragassza polisztirol ragasztóval a reflektorlécet az indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécbe, ill. a direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas díszléc oldalsó részébe. Most már beépítheti a LED szalagot és a következő lépésben bekötheti a LED szalagot.

Indirekt világítás kialakítására alkalmas díszléc >>>

 

 


4. Direkt világítás kialakítására alkalmas L-profil a fal mentén

A LED beépítését a direkt világítás díszlécbe ezen a helyen mutatjuk meg Önnek. A LED izzók beépítése is a stukkózással kezdődik – a díszléc beépítése, felesleges polisztirol ragasztó eltávolítása a toldási hézagokból, valamint a toldási hézagok lezárása a díszléc és a fal, ill. a díszléc és a mennyezet között. A stukkót a LED izzó beépítése előtt fesse le.

Jelölje ki az L-formájú díszlécen, hol fúr fúrógép és körkivágó fúró segítségével lyukat a LED izzók számára. Ekkor a LED izzókat bekötheti és működési tesztet hajthat végre. Ha minden rendben van, helyezze be a LED-eket a keretbe és rögzítse a LED szpotokat a rugós gyűrűvel. Kész a LED világítás beépítése.

L-formájú stukkóprofilok a direkt világítás megvalósításához >>>

 

 


5. LED izzó beépítésére alkalmas U-profilú díszléc beépítési videója

Az U-formájú polisztirol léc beépítése mennyezeti lámpaként sem nehezebb. A direkt világítás kialakításához szükséges csatlakozóelemmel a díszprofilt a faltól vezetheti a helyiség közepe felé. A helyiségbe nyúló LED mennyezeti lámpa hossztól függően egy vagy több U-formájú stukkóprofilt csatlakoztathat és a lámpa végét választása szerinti végelemmel zárhatja le.

A LED mennyezeti világítás ezen verziójába is párosan vagy eltolva helyezhetők a LED izzók. A lyukak fúrása után a LED izzókat be kell kötni és a LED izzókat be kell építeni. Ilyen gyorsan és könnyedén megy a stukkó lámpa bekötése LED beépítésénél akkor is, ha a direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas kombi díszléceket használja.

U alakú polisztirol profil direkt világítás kialakítására >>>

 

 


6. Válaszfal díszítése polisztirol stukkóval

Egy válaszfal polisztirol stukkóval történő díszítése számtalan nagyszerű és egyedi faldíszítési lehetőséget nyújt – legyen az egy térelválasztó kis tárolója, átadóablak pultja vagy egy kis fali polc, melyet akár a válaszfal felületén is kialakíthat.

Rövid polcokhoz használja a szélesebb, látványosabb homlokzati profiljaink kész sarok- és végelemeit. Hosszabb fali polcokhoz csak egy darab szükséges az adott homlokzati profilból a sarok- vagy végelemek közé. A stukkózás ugyanolyan egyszerű, mintha egyszerű díszléceket ragasztana polisztirol ragasztóval.

Natúr homlokzati profilok faldíszítéshez >>>

 

 


7. Fali polc polisztirol díszléccel

Minden egyszerű fali polc dekoratívvá tehető egy remek homlokzati profillal. A kivitelezést a mellékelt videóban tekintheti meg:

Szerezzen be egy egyszerű polcot és rögzítse a falra. Alá ragasszon esztétikus polisztirol díszlécet és fesse le a stukkót. A festéshez csak vízbázisú festék használható!

Ha fölé egy letisztult díszlécből keretet ragaszt, a dekoratív fali polcból egy kis tükörkeret vagy ablakutánzat jöhet létre. A keretbe rögzíthet egy tükröt. Az ablak illúziójának tökéletesítése érdekében ragasszon egy tájképet a díszlécek közé.

Polisztirol díszlécek fali polc megvalósításához >>>

 

 


8. Kérgesített vagy natúr oszlop építése saját kezűleg

Kérgesített vagy natúr oszlopok készítése saját kezűleg? Ez a használat céljától függ. Az összeállításnál nem lényeges, ha Ön webáruházunk oszlopburkolat elemeivel az oszlopot saját kezűleg építi meg – kérgesített oszlophoz kérgesített verziót és natúr oszlophoz natúr kivitelű elemeket használ.

A munkafolyamat lépései ugyanazok: először az oszlopfőt és az oszloptalpat kell összeragasztani, azután az oszloptest negyedeket a kívánt méretre vágni és oszloptestként az oszlopfő és oszloptalp közé ragasztani. A kérgesített oszlopnál a toldási hézagokat műgyantával és kvarchomokkal tüntesse el. Mindkét kivitelt festheti diszperziós festékkel. Az oszlop festése ugyanolyan egyszerű, mint a polisztirol stukkó festése.


9. Hajlítható díszlécek az íves mennyezetdíszítéshez

Az íves mennyezetdíszítéshez használható hajlítható díszléc kihívás a kézügyességgel megáldottaknak is, hiszen a stukkózás a hajlítható díszlécekkel mégis egy kevés hozzáértést igényel. Ha otthonát építi vagy felújítja, egy egyedi mennyezeti vagy fali díszítést hozhat létre saját kezűleg.

Ebben a beépítési videóban megmutatjuk Önnek, hogyan vághatja és ragaszthatja a hajlítható díszlécet. A ragasztás után a polisztirol léc bevágásait töltse fel polisztirol lapragasztóval és simítsa el a felületet a profilsimítóval, mely a stukkóprofil tükörképe. Végül fesse le a stukkót diszperziós festékkel.

Hajlíthatóvá vágható díszlécek >>>

 

 


10. Polisztirol felhők gyerekszoba dekorálásához

Szeretné a gyerekszoba mennyezetét díszíteni vagy egy egyedi faldíszítés megvalósításán gondolkodik? Polisztirol felhőkkel ez a terv rövid időn belül kivitelezhető, ráadásul a Kicsik is segíthetnek! Így a gyerekszoba dekorálása kétszeres örömet okoz!

A különböző nagy polisztirol felhők ugyanúgy festhetők, mint bármely polisztirol stukkónk – az egyszerűség kedvéért a ragasztás előtt. Használjon vízbázisú (diszperziós) festéket! Ragassza az égboltot és felhőket polisztirol ragasztóval dekoratív mintában. Rövid időn belül kész a gyerekszoba díszítése és ízelítőt kaphat, milyen egyszerű a stukkózás.

Felhők és stukkó rozetták a mennyezet díszítéséhez >>>

 

 

LED szalag párhuzamos bekötése

Szánjon rá néhány percet és tekintse meg a LED szalagok párhuzamos kapcsolását bemutató videónkat! Ne maradjon le a LED világítás kiépítéséhez szükséges információkról, hiszen a pontos és szakszerű tervezés a LED szalag biztonságos bekötésének és hosszantartó működésének egyik alapfeltétele!

 

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket