Ablakpárkány

Komplett alumínium külső ablakpárkány

Időjárásálló bevonattal, vízorral és alumíniumlemez borítással

A külső ablakpárkányok nem csak dekoratívak, hanem fontos funkciókat látnak el. Elvezetik a csapadékot és rendelkeznek egy vízorral, melynek segítségével a víz nem a ház homlokzatán csepeg végig. Az ütésálló rétegnek és az integrált alumíniumlemeznek köszönhetően a külső ablakpárkány időjárásálló és stabil. A stukkóprofillal ellátott alu ablakpárkányokat saját üzemünkben gyártjuk kiváló minőségben. Az alu ablakpárkány közvetlenül a gyártótól webáruházunkban rendelhető.

Válasszon ki a következő ablakpárkányok közül egyet és kattintson a képre. A kiválasztott alkategóriában talál ablakpárkányokat polisztirol stukkóprofilokkal különböző kávaszélességgel. Az ablakpárkányokat szériaméretben 570 mm – 1520 mm kávaszélességben, illetve 150 mm, 200 mm és 250 mm kávamélységgel kínáljuk Önnek.

Hasznos, részletes információkat az ablakkáva megfelelő felméréséről, a külső ablakpárkány helyes kiválasztásáról, valamint az ablakpárkányok beépítéséről ezen az oldalon lejjebb talál.

Homlokzatdíszítés: előregyártott kültéri alumínium ablakpárkány

 

 

A fenti videókban megmutatjuk Önnek a gyártást és azt is, hogyan tud egy komplett kültéri alumínium ablakpárkányt beépíteni. Külső ablakpárkányaink EPS alappal készülnek, melyre egy ütésálló kéreganyagot húzunk, majd végső lépésként egy alumínium borítást kapnak. Ezáltal az általunk kínált kültéri ablakpárkányok vízhatlanok és szilárdak. Nézze meg termékeinket és válassza ki azt az ablakpárkányt, mely a legjobban illik az ízléséhez!

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Különböző színű ablakpárkányok

 

Komplett ablakpárkányainkat szériatermékként fehér színű alumíniumlap-borítással látjuk el, mely védi az ablakpárkányt a sérülésektől és gondoskodik a csapadék elvezetéséről is. Követve a mai trendeket és ügyfeleink igényeire válaszolva, a komplett ablakpárkányok alumíniumborítása mostantól felár ellenében rendelhető barna és antracitszürke színben is.

Amennyiben komplett ablakpárkányát szeretné fehér helyett barna vagy antracitszürke színű alumíniumlappal rendelni, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Elérhetőségeinket az oldal tetején találja.

Kínálatunkban komplett homlokzatdíszként találja alu ablakstukkóinkat 570 mm-től 1520 mm-es kávaszélességig. A kávaszélességeket 5 cm-es lépcsőkben osztottuk fel és ezzel méretkategóriákba soroltuk be. Minden méretkategória tartalmaz ablakpárkányokat a 3 különböző díszléccel. Itt találja meg az alumínium ablakpárkány méreteket 150 mm, 200 mm és 250 mm kávamélységgel. Az ablakpárkányok termékoldalán különböző homlokzati díszítőelemeket és homlokzati profilokat is talál, melyek méretben, formában és stukkóminta szerint a kiválasztott ablakpárkánnyal harmonizálnak.

 

Klasszikus stílusú komplett alumíniumborítású ablakpárkány 124

A klasszikus stílusú alumíniumlemez-borítású ablakpárkány 124 kiválóan kombinálható más kültéri stukkóelemekkel. Egy stílusos ablakkeretezés és homlokzatdíszítés egyszerűen és gyorsan megvalósítható a beépítésre kész ablakpárkánnyal.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Klasszikus stílusú komplett alumíniumborítású ablakpárkány 124

 

Modern stílusú ablakpárkány 105

A modern homlokzat ablakainak keretezéséhez válassza az alumíniumlemez-borítású ablakpárkányt a 105 megjelöléssel. A lépcsőzetes mintának köszönhetően jól illik ez az ablakpárkány a letisztult és modern homlokzatokhoz.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Modern stílusú ablakpárkány 105

 

Hagyományos stílusú ablakpárkány 106-F

A hagyományos farkasfog mintájú komplett ablakpárkány 106-F az ablakkeretezés dekoratív eleme. Kínálatunkban további kültéri stukkókat talál, melyek azonos mintával díszítettek, így egyedülálló ablakkeretezést hozhat létre.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Hagyományos stílusú ablakpárkány 106-F

 

Többfunkciós alumínium ablakpárkány:

  • Hőszigetelés szempontjából az ablakok fontos szerepet játszanak. Amennyiben hőhíd keletkezik az ablakoknál, nagyon könnyen penész képződhet. Minden homlokzati párkány alapját polisztirolból állítjuk elő, ami a jó hőszigetelő tulajdonságáról ismert. A kérgesített alumínium ablakpárkányok tehát megakadályozzák a hőhíd képződését.

  • A kültéri alumínium ablakpárkány fontos szerepet játszik a homlokzat védelmében. Levezeti ugyanis a csapadékot, pl. esővizet. Párkányaink vízorrai távol tartják a házfaltól a vizet és megvédi a homlokzatot a nedvességtől.

  • Dekorációs elemként fontos szerepe van a külső ablakpárkánynak: optikailag keretet ad az ablakunk körül és esztétikusan díszít.

Kültéri ablakpárkány dekoráció felépítése: Ablakpárkány és stukkóprofil

Alumínium ablakpárkányaink alapja egy gyönyörűen díszített stukkóprofil, melybe az alsó oldalához egy vízorrot építünk be. A komplett alumínium párkány a káva mindkét szélén túl lóg. Az ablakpárkány tetejét egy alumínium lemez zárja, mely nem csak hosszában, de teljes mélységben is fedi azt, és ugyancsak egy vízorrot képez. Ilyen módon 2 vízorr védi háza homlokzatát a lefolyó víztől. Hogy az esővíz az alu ablak stukkóról jól lefolyjon, az ablakpárkány 2 fokos lejtéssel bír. Az alumínium lemezt mindkét oldalon egy végzáró teszi teljessé, hogy a víz ne oldalra folyjon le és védje a homlokzatot.

Az ablakpárkány frontvonalán elhelyezkedő stukkó profil egy ütésálló kéreganyaggal van bevonva. Így az alumínium kültéri ablakpárkány ablakdísze ellenáll a mechanikai sérüléseknek és az időjárás viszontagságainak.

A kültéri alumínium ablakpárkány felépítése

 

Hogyan válasszon helyesen homlokzati párkányt?

Az ablakpárkány nem csak esztétikus, hanem fontos funkciókat is ellát. Levezeti a csapadékot, ezenkívül megakadályozza, hogy nedvesség kerüljön a falba vagy a hőszigetelő rendszerbe. A kültéri stukkó beépítésével hőhíd keletkezését és hosszú időre penész képződését akadályozza meg. A helyes ablakpárkány méret kiválasztása tehát rendkívül fontos. Ebben nyújtunk most segítséget Önnek.

A vakolási munkák után mérje le milliméter pontosan az ablakkáva szélességét (faltól falig) és mélységét (ablakkeret és fal külső oldalának távolsága). Ezen méretek ismeretében válassza ki a megfelelő méretű ablakpárkányt a táblázatban és kattintson a képre.

Kávaszélesség helyes mérése

 

Kávamélység helyes mérése

 

Amennyiben Ön pl. 1029 mm kávaszélességet és 166 mm kávamélységet mért, válassza a nagyobb, tehát a 200 mm ablakpárkány kávamélységet. A kávaszélességnél figyeljen arra, hogy az Ön által mért érték ablakpárkányaink 2 értéke közé essen, ez esetben az 1029 mm az 1020 mm és 1070 mm méretkategóriába tartozik. Kattintson a megfelelő termékre és megrendelheti a kiválasztott alu ablakpárkányt.

Tudnivalók a külső ablak stukkó kiválasztása során

Alumínium ablakpárkányainkat 5 cm-es lépcsőkbe soroltuk be. A mellékelt kép az ablakpárkányt mutatja elölnézetből és 2 különböző keresztmetszetet is ábrázol. Az A jelű azt jelzi, mennyire áll el a stukkó a faltól, a B ábra az mutatja, mekkora kávamélységig lehet alkalmazni ezt az ablakpárkányt.

A rajzon szereplő ablakpárkány összesen 930 mm széles. Az ablakkáva szélessége 600 mm, az ablak jobb és bal oldali túllógásának mértéke egyenként 165 mm, melyből 140 mm az ablak köré beépített keretezőlécnek lett tervezve, így a valós túllógás 25 mm mindkét oldalon.

Ideális esetben az Ön ablakkávájának szélessége 600 mm. A 140 mm széles keretezőléc beépítése után mindkét oldalon marad 25 mm túllógás, mely olyan hatást kelt, mintha a stukkó a párkányon pihenne, mint egy oszlop.

A vakolás során az ablakkáva szélességénél előfordulhatnak kisebb eltérések. Amennyiben az ablakkáva 620 mm széles, a 140 mm-es díszlécek beépítése után 15 mm széles túllógás keletkezik a két oldalon a profilok mellett. Ez a túllógás csak egy kicsit kisebb és fel sem tűnik.

Komplett alumínium ablakpárkány 124 570-620-150

Amennyiben az ablakkáva szélessége 570 mm, a 140 mm széles homlokzati díszlécek beépítése után 40 mm széles túllógás keletkezik. A túllógás csak kicsit szélesebb, a szemlélő alig veszi észre a különbséget. Mindkét esetben láthatja, hogy a homlokzati párkányok tervezésénél és a kávaszélesség méretkategóriáinak beosztásakor figyeltünk arra, hogy egy megnyerő összehatás keletkezzen.

Meglévő ablakpárkány díszítése stukkó ablakpárkányprofillal

Meglévő kő vagy műanyag ablakpárkányát szeretné díszíteni? Már beépített ablakpárkányok díszítésre kínáljuk ablakpárkányprofiljainkat. A polisztirolból készült, ütésálló kéregbevonattal ellátott ablakpárkányprofilok egy vízorral vannak ellátva, mely gondoskodik a csapadék elvezetéséről. Az ablakpárkányprofil könnyedén beépíthető a már meglévő kő párkány alá. Tudjon meg többet az ablakpárkányprofilokról!

Megnézem a meglévő lehetőségeket!

Meglévő ablakpárkány díszítése

 

Alumínium ablakpárkány beépítése

0. Előkészületek: az ablakpárkány beépítése

Lássuk, hogyan tudja beépíteni a komplett kültéri ablakpárkányainkat: hogy a víz az alumínium ablakpárkányról lefolyhasson, az ablakpárkányt lejtéssel kell beépíteni. Ablakpárkányainknál az ablak stukkónak 2 fokos lejtési szöget kell biztosítani. A külső ablak stukkó beépítése előtt a kávában az alsó részt ennek megfelelően elő kell készíteni. A legegyszerűbben ezt polisztirol lapragasztóval lehet elvégezni.

Ablakpárkány beépítés - A káva előkészítése

 

Ablakpárkány beépítés - A káva előkészítése

 

Ablakpárkány beépítés - A káva előkészítése

 

1. Az alumínium ablakpárkány túllógásának megrajzolása

Elsőként vigye fel az ablakkáva bemetszésének méretét a kültéri ablakdísz alumínium lemezére. Ezután jelölje be a vonalat egy derékszög és egy filctoll segítségével.

Ablakpárkány beépítés - A túllógás jelölése

 

Ablakpárkány beépítés - A túllógás jelölése

 

Ablakpárkány beépítés - A túllógás jelölése

 

2. Homlokzati párkány pontos méretre vágása

Hogyan tudja a túllógás méreteit pontosan megvágni? Egyszerűen: használjon egy kézi flexet fémvágó koronggal, a korongot megtalálja weboldalunkon a komplett párkányok termék oldalain. A felrajzolt vonalak mentén egyenletes tempóban vágja végig a terméket. Dolgozzon óvatosan és precízen. Végül egy éles szikével vágja át a lemez alatt található polisztirolt is.

Ablakpárkány beépítés - Méretre vágás

 

Ablakpárkány beépítés - Az alumínium lap méretre vágása

 

Ablakpárkány beépítés - A polisztirol alap méretre vágása

 

3. Külső alumínium ablakstukkó beépítése – ragasztó felvitele

Ahhoz, hogy az alu kültéri ablakdíszt beszerelhesse, fordítsa meg azt és vigye fel a hátoldalára a ragasztóhabot a pisztollyal egyenesen és hullámos alakban a homlokzati párkány mindkét ragasztandó felületére. Ez a ragasztó egyenletes eloszlását biztosítja és gondoskodik az alu ablakpárkány stabil tartásáról.

Ablakpárkány beépítés - Ragasztóhab felvitele

 

Ablakpárkány beépítés - Ragasztóhab felvitele

 

Ablakpárkány beépítés - Ragasztóhab felvitele

 

4. Alu ablak stukkó beépítése

Miután a ragasztót felvitte az ablakpárkány hátoldalára, használja a pisztoly tisztítót a pisztolyon, hogy az ott felgyűlt ragasztóhab ne kössön meg a pisztolyon. 3-5 perces várakozási idő után (miután a ragasztóhab „megbőrösödött”) helyezze be a párkányt, és nyomja az ablakkávába egyenletesen.

Ablakpárkány beépítés - Kinyomó pisztoly takarítása

 

Ablakpárkány beépítés - Beépítés

 

Ablakpárkány beépítés - Beépítés

 

5. Távolítsa el az alumínium ablakpárkányról a védőfóliát

A következő lépésben el tudja távolítani az alumínium ablakpárkányról a védőfóliát. Ehhez húzza le a fóliát az alumíniumfelületről óvatosan és egyenletesen. Mielőtt az ablakpárkány és homlokzat közötti kis réseket fugázza, gondosan ragassza le a széleket az ehhez használatos ragasztószalaggal. Ilyen módon védi a stukkót és az ablak körüli homlokzatot is, és megspórolja a takarítási munkákat.

Ablakpárkány beépítés - Védőfólia eltávolítása

 

Ablakpárkány beépítés - Papírragasztó felvitele

 

Ablakpárkány beépítés - Papírragasztó a fugázás előtt

 

6. Alu homlokzati párkány fugázása

Az ablakpárkány és homlokzat közötti átmenet zárása speciális tömítőanyaggal történik. Húzza a ragasztót folyamatosan a rés fölött és vigye fel a ragasztót. Dolgozzon nagyon precízen, hiszen vízálló akril tömítőanyag megakadályozza, hogy későbbi esőzés az átmenetbe behatoljon.

Ablakpárkány beépítés - Fugázás

 

Ablakpárkány beépítés - Fugázás

 

Ablakpárkány beépítés - A papírragasztó eltávolítása

 

Nedves ujjbeggyel be tudja húzni a ragasztót a résbe és egyidejűleg a felesleges ragasztót eltávolíthatja. Az utolsó lépésben el kell távolítania a korábban felragasztott védő réteget az alu ablakpárkányról és az ablakkeretről. Könnyen le lehet húzni és a ragasztószalaggal együtt a maradék ragasztó is lekerül a felületről. Ezzel az alu ablakpárkány beépítése kész és fárasztó takarítási munkákat spórolt meg.

Ablakpárkány beépítés - Fugázás

 

Ablakpárkány beépítés - Fugázás

 

Ablakpárkány beépítés - A fuga elsimítása

 

7. Alu ablakpárkány végső simítás

Az alumínium ablakpárkányok lezárása mindkét oldalról fehér színű, PVC-ből készült végelemekkel történik. A végzáró elemek időjárásállóak és gondoskodnak arról, hogy a víz ne folyjon oldalra. Ezek az oldalsó végelemek szállításkor az alu ablakpárkány részeként a csomag részét képezik.

Ablakpárkány beépítés - Komplett ablakpárkány végzáró elem

 

Ablakpárkány beépítés - Végzárók beépítése

 

Ablakpárkány beépítés - Kész alumínium ablakpárkány

 

Ötletek homlokzatdíszítéshez alumínium ablakpárkánnyal és ütésálló ablak stukkóval

Stukkó ablak köré: dekorációs és homlokzati elemek

Még nincs ötlete, hogyan díszítse a házhomlokzat ablakát? Mutatunk Önnek különböző megoldásokat az ablakkeretezéshez alu ablakpárkánnyal és kültéri díszlécekkel. Merítsen ötleteket!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Alumínium ablakpárkány díszítő elemként a homlokzatkialakítás során

Kültéri alumínium ablakpárkányaink számos előnyös tulajdonságáról olvashatott már, nem maradt más hátra, mint az esztétikum. Az ablakpárkányainkhoz többféle kérgesített keretező lécet kínálunk, melyekkel egy harmonikus összképet alakíthat ki homlokzatán. Nagyon modern és letisztult hatást érhet el, ha ugyan azzal a léccel keretezi ablakait, azaz a párkányon túl a két oldalsó és a felső részt is egy fajta stukkóval díszíti. Példaként a Miskolc 102 és Kalocsa 121 kérgesített keretező díszléceket látja képeinken. Mindkét kültéri ablakdíszhez kínálunk szériatermékként előregyártott 90 fokos sarokelemeket webáruházunkban, melyek lényegesen megkönnyítik és felgyorsítják a beépítést:

Ablakkeretezés komplett alumínium ablakpárkánnyal és Miskolc 102 stukkó díszléccel

 

Ablakkeretezés komplett alumínium ablakpárkánnyal és Kalocsa 121 stukkó díszléccel

 

Stukkógyártóként komplett megoldásokat kínálunk Önnek, ez azt jelenti, hogy nem csak egyes termékeket, hanem egységes díszítés kialakítására alkalmas stukkókat vásárolhat webáruházunkban. A méretben és mintában harmonizáló homlokzatdíszítő elemeket a következő bekezdésekben mutatjuk meg.

Elsőként nézzük meg a letisztult ablakkeretezést komplett alumínium ablakpárkány és két különböző keretezőléc beépítésével!

A komplett alumínium ablakpárkány 124 mintája, az élek és íves részek váltakozása remekül harmonizál az ablakfőn beépített Budapest 108 homlokzati díszléc hasonló profiljával, így egységes ablakdíszítést hozhat létre. A Budapest 108 végelemekkel az ablakfő szakszerű és esztétikus lezárásáról gondoskodhat. A három hosszanti bordával kialakított Debrecen 100 kérgesített keretezőléc klasszikus mintája esztétikusan díszíti az ablak oldalsó keretét. A számos méretben kapható komplett ablakpárkány 124 és a könnyedén méretre vágható homlokzati lécekkel a ház minden ablaka egységesen, gyorsan és kedvező áron díszíthető.

 

Komplett ablakpárkány 124

 

 

Budapest 108 kérgesített kültéri stukkó, homlokzati díszléc

 

 

Debrecen 100 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

 

Az alumínium ablakpárkány 105 lépcsőzetes stukkómintája elegáns és letisztult, mely hasonló díszítése miatt kiválóan kombinálható az ablak felső részén beépített Pécs 103 homlokzati profillal. A Pécs 103 kültéri díszléc gyors és szakszerű lezárását az előregyártott és kérgesített végelemekkel alakíthatja ki. Az ablak oldalsó keretezéséhez a Fót 123 homlokzati profil használható.

 

Komplett ablakpárkány 105

 

 

Pécs 103 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

 

Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

 

A hagyományos farkasfog mintájú komplett ablakpárkány 106-F tökéletesen alkalmas a harmonikus ablakdíszítés megvalósítására a Szolnok 107-F homlokzati profillal párosítva. Építse be a Szolnok 107-F díszlécet az ablakfőhöz, majd keretezze ablaka oldalait a Debrecen 100 kérgesített homlokzati profillal. Webáruházunkban a gyors és egyszerű stukkózás érdekében a Szolnok 107-F homlokzati profilhoz kínálunk végelemeket, melyekkel a homlokzati profil esztétikus lezárását valósíthatja meg.

 

Komplett ablakpárkány 106-F

 

 

Szolnok 107-F kérgesített kültéri stukkó, hungarocell díszléc

 

 

Debrecen 100 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

 

Amennyiben harmonikus ablakdíszítést szeretne megvalósítani és látványos díszítőelemeket is beépítene, tekintse meg különböző kérgesített díszeinket. Polisztirol stukkó sordíszeink alkalmasak az ablak oldalsó keretének díszítésére. Az ékkövekkel az ablakfőt teheti látványossá. A díszítőelemeket az adott homlokzati profilok termékoldalán találja. Díszítse a homlokzati profilokat díszítőelemekkel egyedi ízlésének megfelelően!

 

Debrecen 100-k-1 kérgesített polisztirol stukkó díszítőelem

 

 

Debrecen 100-k-2 kérgesített polisztirol stukkó, polisztirol dísz

 

 

Debrecen DT-3 kérgesített polisztirol stukkó díszítőelem

 

 

Budapest

 

 

Budapest 108-ék kérgesített homlokzati díszléc

 

 

Pécs 103-df kérgesített homlokzati díszítés, hungarocell dísz

 

 

Szolnok 107-f-ék kérgesített díszítőelem, hungarocell dísz

 

Látványos, dekoratív és harmonikus ablakkeretezést szeretne? Mindez megvalósítható a komplett alumínium ablakpárkány, keretezőléc és dekoratív timpanon beépítésével.

A komplett alumínium ablakpárkány 124 homlokzati stukkóhoz választhatja a 108+117 homlokzati díszléc mintáját felhasználó timpanont, mely garantálja a harmonikus és dekoratív ablakdíszítést. Természetesen a timpanon formáját – egyenes, csúcsos vagy íves – Ön választhatja ki személyes ízlésének és a ház karakterének figyelembe vételével. Az ablak oldalsó keretezéséhez rendelje a klasszikus mintával díszített, kérgesített Debrecen 100 homlokzati profilt. Így remek összhangot teremt az ablakdíszítésben.

 

Komplett ablakpárkány 124

 

 

Debrecen 100 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

 

 

Egyenes timpanon 108-117

 

 

Csúcsos timpanon 108-117

 

 

Íves timpanon 150-117

 

Az alu ablakpárkány 105 lépcsőzetes mintája nagyszerűen harmonizál a 103+117 kérgesített díszléc mintájához hasonlító egyenes vagy csúcsos formájú timpanonnal. A beépítésre kész timpanon és ablakpárkány mellé választhatja a Fót 123 homlokzati profilt, melyet az ablak oldalsó keretéhez építhet be. Így modern és letisztult hatású homlokzatdíszítést valósíthat meg.

 

Komplett ablakpárkány 105

 

 

Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

 

 

Egyenes timpanon 103-117

 

 

Csúcsos timpanon 103-117

 

A klasszikus farkasfog mintázatú alu ablakpárkány 106-F a 107-F+117 homlokzati profil mintájával gyártott timpanonnal társítva építhető be, ezzel egy harmonikus ablakdíszítést létrehozva. Válasszon egyenes, csúcsos és íves timpanonjaink közül aszerint, mennyi hely áll rendelkezésre vagy melyik ablakfő tetszik Önnek legjobban. Az ablak oldalsó keretének díszítéséhez válassza a kérgesített Kecskemét 112 homlokzati profilt. Így a felsorolt díszítési variációk mindegyikével dekoratív stukkózást valósíthat meg.

 

Komplett ablakpárkány 106-F

 

 

Kecskemét 112 kérgesített kültéri dekoráció, polisztirol léc

 

 

Egyenes timpanon 107-F-117

 

 

Csúcsos timpanon 107-F-117

 

 

Íves timpanon 150-104-F

 

Külső párkány egyedi méretben?

Megépítette álomházát és szüksége van a homlokzat díszítéséhez és ablakdekoráláshoz kültéri homlokzati elemekre egy speciális méretben, melyet nem talál kínálatunkban? Vegye fel velünk a kapcsolatot.

Küldjön nekünk ablakáról egy részletes vázlatrajzot minden szükséges mérettel (kávaszélességről, kávamélységről, ha keretezni is szeretné az ablakokat, akkor szükségünk lesz azok magasságára is). Kérem írja le azt is, melyik díszlécet választotta ki kínálatunkból az ablakpárkányhoz, hogy kültéri ablakpárkányát az Ön által megadott méretekkel tudjuk gyártani. Szívesen gyártunk Önnek alu ablakpárkányt a hozzá illő kültéri stukkóelemekkel ablaka speciális méreteihez.

Meglévő ablakpárkány díszítése stukkó ablakpárkányprofillal

Szeretné a meglévő kő vagy márvány ablakpárkányt stukkóval díszíteni? Az alumíniumlemez-borítású ablakpárkányok mellett azonos mintával kínálunk meglévő ablakpárkány díszítésére használható ablakpárkányprofilokat is. Az ablakpárkányprofilok polisztirol alapanyagból készülnek és speciális ütésálló bevonatot kapnak. A meglévő ablakpárkányok díszítőelemét különböző méretekben és mintával kínáljuk. Az ablakpárkányprofilokhoz jobb és bal oldali végelemek is rendelhetők, melyek a beépítést könnyítik meg.

 

Meglévő ablakpárkány díszítése a 124 ablakpárkányprofillal

Az ütésálló 124 ablakpárkányprofil tökéletesen alkalmas meglévő gránit, alumínium és műanyag ablakpárkány díszítésére. Az ablakpárkányprofilt csak a meglévő ablakpárkány alá kell ragasztani. Az ablakpárkányprofil 124 kiválóan illik a klasszikus stílusú homlokzatokhoz.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Meglévő ablakpárkány díszítése a 124 ablakpárkányprofillal

 

Meglévő ablakpárkány díszítése a 105 ablakpárkányprofillal

A 105 ablakpárkányprofil modern, lépcsőzetes mintával rendelkezik. A letisztult ablakpárkányprofillal a már meglévő kő vagy műanyag párkány díszítése valósítható meg néhány percen belül. Az egyszerű mintának köszönhetően a 105 ablakpárkányprofil kiválóan kombinálható más kültéri stukkóelemekkel is.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Meglévő ablakpárkány díszítése a 105 ablakpárkányprofillal

 

Meglévő ablakpárkány díszítése a 106-F ablakpárkányprofillal

Farkasfog minta díszíti a 106-F ablakpárkányprofilt, mely hagyományos mintájával ideális városi villák vagy műemlékvédett házak stukkódíszítésére. Kínálatunkban további farkasfogmintás kültéri stukkókat talál, melyek segítségével stílusos ablakkeretezés valósítható meg.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Meglévő ablakpárkány díszítése a 106-F ablakpárkányprofillal

 

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Webáruházunkban többet kap egy homlokzati profilnál; Ön egy komplett rendszert kap ütésálló, beépítésre kész kültéri stukkóelemekkel.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt kültéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

- ötleteket gyűjthet, terveket készíthet

- biztos lehet benne, hogy a kivitelezés sikerül és tervei megvalósulnak

- időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

- pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Kérem, tekintse meg videónkat és hasznosítsa mindazt az előnyt, melyet homlokzati stukkó elemeink kínálnak Önnek!

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket