Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

A Fót 123 kérgesített kültéri stukkó egy széles, díszítés nélküli polisztirol homlokzati elem ablakkeretezéshez. Osztópárkányként is használhatjuk ezt a kültéri díszlécet, hiszen ez a profilléc sok homlokzati elemmel kombinálható. A Fót 123 homlokzati profil a Komló 122 kültéri díszléc nagyobb testvére. A sarokelemek és végelemek méretben és formában megegyeznek a kérgesített homlokzati profillal.

Méret (mm): 140x18x2000

In stock
SKU
123-2141-kérg-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

Cikkszám: 123-2141-kérg

Regular Price 2 260 Ft Special Price 1 921 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc sarokelem

Cikkszám: 123-2141-s-kérg

3 391 Ft

db

Zalaegerszeg kérgesített kávatakaró stukkó díszléc 150-3152

Cikkszám: KT-150-3152

1 753 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Zalaegerszeg kérgesített kávatakaró stukkó díszléc 200-3203

Cikkszám: KT-200-3203

2 055 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Zalaegerszeg kérgesített kávatakaró stukkó díszléc 250-3254

Cikkszám: KT-250-3254

2 364 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Kéreganyag 200 ml

Cikkszám: kéreganyag-200ml

846 Ft

db

Ragasztóhab Soudal Soudabond EASY / 750 ml - IFBT/Lipcse

Cikkszám: soudal-purhab

3 131 Ft

db

PU-pisztoly fém

Cikkszám: pu-pisztoly-fem

8 599 Ft

db

PU-tisztító / 500ml

Cikkszám: pu-tisztito

2 048 Ft

db

Vízálló akril tömítő

Cikkszám: akril-tomito

936 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 676 Ft

db

Vágókorong (gyémántvágó szegmenses)

Cikkszám: vagokorong-gyemant

2 354 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

Kérem kapcsolja be számítógépén a hangot és nézze meg a videókat!

 

 

 


 KÁVATAKARÁS

Egyesítse a kávatakarást és ablakkeretezést homlokzati profilokkal és spóroljon időt és pénzt a homlokzatkialakításnál! Ezekben a videókban megmutatjuk Önnek a kávatakaró elemek előnyeit és beépítésének lépéseit.

 

 


Anyag: EPS polisztirol ütésálló bevonattal
Magasság: 140 mm
Mélység: 18 mm
Hossz: 2 m
Ragasztás fajtája: Soudal ragasztóhab
Átmenetek közötti fugák: Soudal ragasztóhab és kéreganyag
Stukkó és fal közötti átmenet: vízálló akril tömítő
Vágás: jelölősablon és gyémántvágó korong/éles kés
Festés: vízbázisú festék (diszperziós festék)

Ablakkeret díszítés a Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkóval

Ablakkeret díszítés a Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkóval

 

A Fót 123 kérgesített, homlokzati díszléc polisztirol stukkó egy hungarocell díszléc, melyet üzemünkben ütésálló kéregbevonattal látunk el. Ez a kültéri díszléc a tudatosan letisztultnak tervezett dizájnnak köszönhetően a modern ablakkeret díszítés kedvelt eleme

A Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó terméket gyakran alkalmazzák ügyfeleink egyszerű ablakkeret díszként. Ebben az esetben az ablak mindhárom oldalát ugyanazzal a díszléccel keretezik. Ez a fajta díszítési mód igen kedvelt modern, letisztult stílusú házak homlokzatának díszítésekor. A Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó díszlécünkhöz szériatermékként kínálunk előre gyártott 90 fokos sarokelemeket. A sarokelemeknek köszönhetően az ablakkeret díszítése gyorsan és egyszerűen kivitelezhető.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Díszes ablakkeret a Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkóval

Díszes ablakkeret a Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkóval

 

Mivel a Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó vastagsága 18 mm, kiválóan kombinálható a Budapest 108 ablak szemöldökdíszítéshez felhasználható díszlécünkkel. Kedvelt díszítési forma ugyanis, amikor az ablak két függőleges oldalát egy egyszerűbb mintázatú díszléccel; felső, vízszintes oldalát pedig egy mintás stukkóprofillal szegélyezik. Az ablak felső, úgynevezett szemöldök részén használt díszléchez szintén kínálunk előre gyártott jobb- és bal oldali véglezáró elemeket. A következő képeken olyan ablakmegoldásokat lát, melyek a Budapest 108 és a Fót 123 díszlécek felhasználásával készültek. A Budapest 108 stukkóprofil mellett a Fót 123 díszléc szintén kombinálható a Szolnok 107-F kérgesített kültéri stukkó, hungarocell díszléccel.

Minden homlokzati profilhoz, ablakszemöldökhöz, mely az ablak feletti részhez van beépítve, kínálunk végelemeket és ékköveket.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Díszes ablakkeret a Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkóval

 

A külső szemlélő általában azokat a homlokzatokat találja dekoratívnak, melynek elemei összhangban van egymással, mégsem túldíszítettek. A következő képeken olyan esztétikus ablakkeret megoldásokat mutatunk, melynek elemei harmonizálnak egymással. Az ablak szemöldök részét a Budapest 108 kültéri profil díszíti.

Az ablakpárkány alatt a Pécel 124 párkányprofil, az ablak függőleges oldalain pedig a Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó termékeink láthatók. Sordíszek és középdísz segítségével az ablakkeret díszítés még egyedibbé varázsolható. Az, hogy melyik sordíszt és hány darabot használ fel, csupán az Ön fantáziájára van bízva.

Ahogy a következő képeken is jól látszik, az ablakkeret díszítése mellett a Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó alkalmazható osztópárkányként is. Vízszintesen vagy függőlegesen felhelyezve párkánylécként a Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó termékkel és némi fantáziával bámulatos homlokzatdíszítés készíthető.

 

 


Kültéri stukkó díszlécek, homlokzati profilok, ablakpárkányok és homlokzati stukkó díszelemek beépítése

Alu ablakpárkány az esztétikus homlokzatdíszítésért

Kültéri ablakpárkányainkat polisztirolból gyártjuk, kéreganyaggal ellenállóvá tesszük az időjárás hatásaival szemben és felső oldalát egy alumíniumlemezzel borítjuk a mechanikai sérülések elkerülése érdekében. Hogy az esővíz az ablakpárkányon le tudjon folyni, a felső borítás enyhén lejt. A komplett ablakpárkány a beépített alumíniumborítással 2 fokos szöget zár be. Az alumíniumlemez mindkét oldalát egy műanyagból készült élvédő zárja le, hogy a víz ne tudjon oldalra folyni és a házhomlokzat védve legyen. Válassza tehát az ablakkerethez illő ablakpárkányokat! 3 különböző stukkóminta közül választhat, melyeket sokféle kávaszélességben és kávamélységben kínálunk.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Kérem, tekintse meg videóinkat, melyben megmutatjuk Önnek a komplett alumíniumlemez borítású ablakpárkányaink gyártását és beépítését:

 

 

Kávatakarás gyorsan és egyszerűen: keretprofiljaink a kávatakaró lécekkel összeilleszthetők

Új, kávatakaró díszléceink beépítésével egyszerre kivitelezhetjük a káva takarását és az ablak díszítését. A sima kávatakaró profilok kombinálhatók a kínálatunkban található kültéri díszlécekkel. A kávához használt lapos homlokzati profilok egy hosszanti illesztőbordával rendelkeznek. Ablakkeretezésre alkalmas kültéri homlokzati stukkóinkat hátoldalukon hosszanti núttal láttuk el, melyek ez által egyszerűen és gyorsan összeilleszthetők a kávatakaró lécekkel.

Illesztő borda a kávatakaró stukkó lécen

 

Illesztő nut az ablakkeretező stukkó profilon

 

Az ütésálló kávatakaró profilok és polisztirol díszlécek előnyei ablakkeretnél:

  1. Idő- és energiaspórolás: az ablak- és ajtókáva díszítése a kérgesített homlokzatléccel gyorsan elkészül. Miután a kávatakaró profilokat méretre vágta, illessze be az ablakkávába, ezután ragassza a kültéri stukkót az ablak felső részére. A következő lépésben rögzítse a timpanonelemet az ablak felső részének közepére. Ezzel az eljárással időt és energiát spórol meg és csökkenti a beruházási költséget.

  2. Egységes és esztétikus végeredmény: a kávába épített kérgesített kávatakaró profilok és az ablak oldalsó részéhez használt díszlécek ugyanolyan minőségű felületek.

  3. Hőszigetelő hatás: a mi polisztirol stukkóink ugyanolyan anyagból készülnek, mint a hőszigetelő rendszerek használata során alkalmazottak. Az ablakkávánál használt kávaprofilok hozzájárulnak a szigeteléshez és megakadályozzák a hőhidat, valamint a penész keletkezését.

  4. Robusztus és időtálló: az ütésálló réteg időjárásállóvá és ellenállóképessé teszi a kávatakaró és díszléceket a mechanikai sérülések ellen. Ön egy profi végeredményt kap, mely sokáig örömet okoz Önnek!


A kültéri kérgesített díszlécek beépítése

Kérjük olvassa el következő három blogbejegyzésünket, mely végig vezeti Önt a beépítés rejtelmein:

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése I.

Homlokzat dekoráció – talán sokaknak kissé idejétmúltnak tűnik a kifejezés, de próbáljunk egy pillanatra elvonatkoztatni a legtöbbekben megjelenő képektől, a barokkos, cirkalmas, időnként a mai szem számára giccsnek tűnő homlokzatoktól, és ismerkedjünk meg a modern stukkózás rejtelmeivel, hiszen manapság már sokkal nagyobb választék áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja az ízléséhez legjobban passzoló terméket.

Elolvasom a teljes bejegyzést

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése I.

 

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése II.

Több éves tapasztalatunk alapján könnyen kijelenthetjük, hogy az egész, kérgesített kültéri stukkó léceken túl egyéni méretezésű darabokra is szükség van szinte minden esetben. A két méter hosszú dekorlécek nem minden esetben passzolnak tökéletesen ajtók- és ablakok-keretezéséhez, de gyakran a ereszpárkányoknál, vagy a szalagpárkánynál is szükséges egy kis finomhangolás. Az általunk gyártott kéregerősített, hungarocell stukkók esetében ez nem jelenthet gondot Önnek sem, hiszen ha követi a következő pár lépést, akkor pillanatok alatt méretre szabhatja kültéri stukkó léceinket:

Elolvasom a teljes bejegyzést

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése II.

 

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése III.

A következő útmutató használatával senkinek nem fog gondot okozni, hogy saját maga építse be kérgesített hungarocell stukkó léceinket. Mielőtt részletesen leírjuk, hogy pontosan mi is a feladata, hogy szakszerűen kerüljenek végső helyükre léceink, nézze meg videónkat, melyben végig követheti a folyamatot:

Elolvasom a teljes bejegyzést

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése III.

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket