Egyedi stukkó

Egyedi stukkó gyártása, egyedi polisztirol díszléc, beltéri stukkó, kültéri stukkó készítése

Nem találja az elképzelésének megfelelő polisztirol díszlécet szériakínálatunkban beltérre vagy kültérre? Szeretné a díszlécet megtervezni és stukkóüzemben gyártatni, mely által kiváló minőségű stukkótermékeket kap? Szeretné a stukkózást egyszerűen saját kezűleg elvégezni? Először meg akar győződni a stukkógyártó által kínált minőségről? Ez mind nagyszerű ötlet.

Rendeljen mintacsomagot tőlünk, a stukkógyártótól. Szériatermékeink közül kiválaszthatja az Önnek tetsző díszléceket, melyekből mintadarabokat küldünk Önnek. A mintacsomag ingyenes, csak a szállításért számítunk fel egy kis összeget. Miután meggyőződött a stukkó elsőosztályú tulajdonságairól, mint pl. zárt cellaszerkezet, ütésállóság és precízen kidolgozott élek és íves részek, elküldheti egyedi ötletét nekünk, a stukkógyártónak. Mi 1 napon belül készítünk Önnek egy kötelezettség nélküli árajánlatot az egyedi polisztirol stukkóról az elküldött vázlat alapján. Amint elfogadja az ajánlatot, felvesszük a rendelést és az összeg beérkezése után üzemünkben kezdődik a stukkógyártás. Gyorsan, precízen és kiváló minőségben kapja kézhez az egyedi stukkót. Így az egyedi díszléc terve és kivitelezése megvalósítható!

Minden ház egyedülálló – használja ki ezt a lehetőséget és készíttessen elképzelése szerinti egyedi stukkó terméket a stukkógyártónál! Legyen a stukkó extra nagy vagy díszítés nélküli, itt biztosan megtalálja a stukkógyártás megoldását. Segítségünkkel a stukkót bizonyos szempontból Ön gyártja. Most minden lehetséges, elképzelései megvalósulhatnak! A stukkógyártás a szenvedélyünk! Lépjen kapcsolatba velünk, a stukkógyártóval!

Egyedi stukkó megoldások minden fajtája lehetséges – mint egy stukkó-manufaktúrában!

Ne késlekedjen, írjon nekünk: stukkógyártóként az egyedi stukkó elkészítésére biztos van megoldásunk! Tekintse meg beltéri egyedi díszléc termékeinket vagy gyűjtsön ötleteket a kültéri egyedi stukkó képeiről! Szívesen elkészítjük Önnek a kiváló minőségű és kedvező árú egyedi díszléc termékeket!


Stukkógyártás az Ön ötletei alapján: egyedi stukkó megoldások és egyedi díszléc beltérben az Ön stukkógyártójától

Nem elégszik meg a szokásos stukkómintával? Valami igazán különlegeset szeretne? Most minden lehetséges – a stukkógyártás minden változata! Tervezze meg saját, egyedi díszlécét!

Ön szeretné a díszlécet megtervezni? Felül akarja múlni a régi stukkót? Küldjön egy rajzot elképzeléséről, és mi 24 órán belül küldünk Önnek rá ajánlatot. Így készítheti el egyedi stukkóját!

Szériakínálatunkban nem találta meg a kívánt terméket? Szeretne saját tervezésű, speciális stukkó elemeket otthonában? Most bizonyos értelemben a stukkót Ön állíthatja elő. Az egyedi stukkó termékek gyártása nálunk lehetséges, mint egy stukkó-manufaktúrában.

Építészmérnökként, belsőépítészként, dekoratőrként konkrét elképzelése, terve van a stukkó díszítést illetően? Egy régi homlokzat helyreállításához van szüksége a korábbi stukkóval méretben, mintában pontosan megegyező polisztirol díszlécre? Küldjön egy méretezett vázlatot, rajzot! Mi az egyedi díszléc terve alapján rövid időn belül készítünk egy kötelezettség nélküli árajánlatot. Építészként, dekoratőrként így megvalósíthatja megrendelői elképzeléseit legyen szó homlokzatdíszítésről, vagy lakásdekorációról. Műemlék jellegű épületeknél pedig gond nélkül megoldhatja a stukkók pótlását az épület jellegéhez igazodva.

Egyedi stukkóra van szüksége, mert

 • saját homlokzatdíszítési vagy beltéri stukkózási ötlete van?

 • otthona építése vagy felújítása során olyan területet díszítene, mely speciális adottsággal rendelkezik, pl. tetőtéri szoba?

 • a műemlék jellegű épületen meghatározott díszítést kell megvalósítania?

 • meglévő gipszstukkó pótlását szeretné modern formában?

 • üzletének az egyedi céglogó nagyobb feltűnést keltene?

 • egy projekt kivitelezésénél könnyű és erős profilra van szüksége?

Egyedi stukkógyártás a stukkóüzemben - stukkó homlokzatra és egyedi díszléc közvetlenül a gyártótól

Egyedi díszléc, egyedi stukkó profil vagy más stukkó elemek, mi készítünk Önnek egy árajánlatot elképzeléseihez. A stukkógyártás nálunk nem csak a polisztirol díszléc előállításából áll, mi végigkísérjük Önt a stukkótervezéstől a stukkózásig részletes beépítési videóink segítségével.

Szolgáltatásaink:

 • Projekttervezés
 • Projekttanácsadás
 • Egyedi stukkó készítése ügyféligények alapján
 • Ajánlatkészítés részletes vázlattal
 • Stukkógyártás
 • Egyedi stukkó profil tervezés
 • Homlokzat restauráció

 

 

Kültéri kérgesített stukkó

 

 

Egyedi stukkó gyártás

 

Egyedi stukkó és egyedi díszléc készítése ügyféligények alapján:

Kérjen bátran ajánlatot egyedi stukkóötleteihez! Ön jó helyen jár, a stukkógyártó oldalán. Tanácsokkal és javaslatokkal segítjük Önt egyedi tervei megvalósításában. Küldje el elképzelését vagy beszéljen ötletéről kollégánkkal. Szakképzett és segítőkész munkatársaink szívesen megbeszélik Önnel a stukkó kialakításának lehetőségeit.

1. A pontos ajánlat elkészítéséhez a következő információkra van szükségünk:

 • méretezett kép vagy vázlat az egyedi stukkóról

 • rövid leírás

 • információ, hogy a termék beltéri vagy kültéri használatra legyen alkalmas

 • az egyedi stukkó mennyisége/méterszáma

 • az Ön telefonszáma – amennyiben kérdésünk van, e-mailben vagy telefonon keressük Önt

2. Ön 1 napon belül egy komplett árajánlatot kap tőlünk az egyedi stukkó részletes vázlatával együtt. Az ajánlat elfogadása után gyorsan, precízen és előre egyeztetett időpontban szállítunk prémium minőségben. Garantáljuk a termékek pontos feladását, hogy a beruházást és kivitelezést zökkenőmentesen folytathassa!

Lépjen velünk kapcsolatba!

+36303248878

info@stukko24.hu

Egyedi díszléc gyártása beltéri használatra – stukkógyártás gyorsan és precízen a stukkóüzemben

Stukkógyártóként szívesen készítünk Önnek egyedi díszléc termékeket beltéri stukkózáshoz.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

Az alábbi termékeket tudjuk beltérre elkészíteni stukkóüzemünkben polisztirolból:

 • Díszlécek
 • Mennyezeti díszlécek
 • Oldalfali díszlécek
 • LED stukkók
 • Oszloptestek
 • Oszlopfők/Oszloptalpak
 • Dekor oszlopok
 • Hajlítható díszlécek

 

Polisztriol stukkó metszeti rajz

 

 

Beltéri stukkó metszeti rajz

 

 

Egyedi beltéri stukkó hálószobába

 

 

Egyedi beltéri stukkó nappaliba

 

 

Egyedi beltéri oszlofő LED világítással

 

 

Egyedi ívre hajlítható stukkó díszléc

 

Az egyedi díszlécről részletes információkat és példákat az alábbi oldalon talál:

Itt juthat el a beltéri egyedi díszléc megoldásokhoz >>>

Egyedi stukkó gyártása homlokzatra – közvetlenül a stukkógyártótól

A stukkógyártás során szerzett sokéves tapasztalatunk garantálja Önnek a piac egyik legnagyobb és legjobb ajánlatát.

Stukkógyártóként feladatunknak tekintjük ügyfeleink homlokzati stukkó igényeinek kielégítését is. Szlogenünk: stukkózás – egyszerűbben és jobban.

A nagyításhoz kattintson a képekre!

A nagyításhoz kattintson a képekre!

A kültéri egyedi stukkó polisztirolból készül és ütésálló bevonattal van ellátva. A kültérben használt egyedi stukkó felületét is kéreganyaggal javasolt bevonni. A réteg védi a stukkóterméket a mechanikai sérülésektől és időjárásállóvá teszi azt. A kérgesített homlokzati elemek – szériatermékeink és egyedi stukkók is – beépítésre készek és a helyszínen vízbázisú festékkel festhetők.

A következő homlokzati stukkó termékeket tudjuk Önnek előállítani:

 • Homlokzati profilok
 • Párkányok
 • Oldalsó díszek ablak köré
 • Díszlécek ablakkeretezéshez
 • Dísztéglák
 • Díszítőelemek
 • Ablakpárkányok
 • Ablak felső dísze

 

Egyedi homlokzat tervezés

 

 

Egyedi kültéri stukkó díszléc

 

 

Eredeti homlokzat felújítása modern polisztirol stukkóval

 

 

Egyedi stukkó homlokzat

 

 

Kültéri egyedi stukkó homlokzat

 

 

Egyedi kültéri kérgesített stukkó homlokzat

 

Egyedi házszám, céglogó polisztirolból – precízen és kedvező áron a stukkógyártótól

Szeretné, hogy cégét vagy üzletét észrevegyék?

Szeretné, ha a céglogó az átlagtól és a középszerű megoldásoktól eltérne? Nálunk, a stukkógyártónál Ön a legjobb kezekben van! Segítünk az egyedi stukkó megvalósításában!

Szüksége van fotózáshoz, megbeszélésekhez vagy bulikba egy feltűnő logóra vagy egyedi betűkre? Beltérben vagy akár kültérben? Használja könnyű és mégis erős stukkótermékeinket! Gondoskodunk róla, hogy logója vagy házszáma a homlokzatból kiemelkedjen, hogy azt mindenki lássa! A stukkógyártást mi végezzük el! 3D-ben állítjuk elő Önnek céglogóját! Az elképzelései szerinti 3D logó elsőosztályú szembetűnő díszítőelem!

 

Egyedi logó tervezés

 

 

Egyedi logó FoodBoom

 

 

Egyedi felriat Mr. és Mrs.

 

 

Egyedi logó BodyLizer

 

 

Egyedi logó FoodBoom Studio

 

Itt juthat el az egyedi 3D betűkhöz és 3D logókhoz >>>

Mintacsomag rendelés...

Mire is használhatom? Egyedi stukkó ötlete van, melyet a stukkógyártónál szeretne elkészíttetni, és szeretne előtte meggyőződni a termék és a felhasznált anyagok minőségéről? Válasszon ki szériakínálatunkból egyes termékeket, melyek Önnek tetszenek. Rövid időn belül megkapja a kiszemelt mintadarabokat. Garantáljuk Önnek, hogy az egyedi polisztirol terméket ugyanolyan prémium minőségű anyagokkal készítjük, mint szériatermékeinket.

 

Mintacsomag

 

Ön is szeretne fogásmintát a stukkóüzemből? Kövesse a linket:

Itt rendelhet mintacsomagot >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket