LED világítás kiegészítő elemek

LED világítás kiegészítő elemek

LED világítás kiegészítő elemek

LED szalag tartozékok és polisztirolba építhető LED izzók egyaránt megtalálhatók kínálatunkban. Minden, ami az indirekt és a direkt világítás kialakításához szükséges, ha a LED szalagot és LED izzót a polisztirol díszlécbe szeretné beépíteni, itt megtalálja.

Kérem, ügyeljen a LED szalag kiegészítők kiválasztásánál arra, hogy az adott alkatrész alkalmas-e LED szalag, RGB LED szalag vagy LED izzó együttes használatára. A LED szalag beépítése fontos feladat, ezért készíttessen villanyszerelőjével egy kapcsolási rajzot, melynek segítségével tudja, melyik tartozékból hány darab szükséges.

Kérem, tekintse meg a hasznos információkat az indirekt világítás kiépítésére használható stukkók, a direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas polisztirol díszlécek és a LED-es stukkók termékoldalán! Minden esetben készíttessen egy helyiség adottságainak megfelelő kapcsolási rajzot gyakorlott szakemberrel, hogy sokáig élvezhesse a LED világítást!

20 Items

per page
Set Descending Direction

20 Items

per page
Set Descending Direction

LED szalag kiegészítők LED shopunkból

Már kiválasztotta a LED szalagot, de az indirekt világítás kiépítéséhez hiányoznak a LED szalag tartozékok, melyekkel a LED szalag szerelése egyszerűvé válik? Nem probléma, itt megtalál minden praktikus kellékeket hozzá. LED webáruházunkban a következő kiegészítőket találja: LED forrasztásmentes toldóelem, LED sarokelem, LED szalag vezeték, LED szalag csatlakozó és különböző LED szalag összekötők.

Kérem, tekintse meg a következő áttekintést, melyben megtudhatja, melyik LED szalag kiegészítőre miért van szükség:

LED szalag tartozékok - LED forrasztásmentes toldóelem

A LED forrasztásmentes toldóelem lehetővé teszi 2 LED szalag egyszerű és gyors egymáshoz csatlakoztatását. Helyezze mindkét LED szalag végét a LED forrasztásmentes toldóelem nyílásába és nyomja össze a műanyag kapcsot. A LED forrasztásmentes toldóelem megtartja a LED szalagot és tartós érintkezést biztosít a szalagok között.

LED forrasztásmentes toldó rgb

LED forrasztásmentes toldóelem klip – LED szalag összekötő

A LED szalagok, indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécek, LED trafó és LED vezérlő mellett LED shopunkban a megfelelő LED szalag kiegészítők is megtalálhatók. Így például a klipes LED forrasztásmentes toldóelem LED SMD 3528 termékhez használva az indirekt világítás kialakításához, melyet beltérben forrasztás nélküli csatlakozásként használhat egyszínű meleg fehér vagy hideg fehér LED szalagokhoz. A LED forrasztásmentes toldóelem egyszínű SMD 3528 LED szalaghoz alkalmazva lehetővé teszi 2 LED szalag egyszerű és forrasztásmentes csatlakoztatását.

LED szalag pattintós toldó

A LED forrasztásmentes toldóelemet nyissa fel és a szalag 2-pólusú érintkezését csúsztassa rá. A klipet végül zárja le. A LED szalagot rögzítse, különben a klip újra kinyílik. Természetesen webshopunkban megtalálja a 3528 SMD LED szalaghoz használt LED forrasztásmentes toldóelem mellett az 5050 SMD LED szalaghoz és RGB LED szalaghoz is megfelelő forrasztásmentes toldóelem elemet.

LED sarokelem, RGB sarokelem RGB LED szalaghoz

Ezzel a sarokelemmel lehetővé válik a max. 15 cm széles, forrasztás nélküli távolság áthidalása LED szalag beszerelése esetén. A sarokelem ideális megoldás a LED szalag sarokban történő továbbvezetésére anélkül, hogy a LED szalagot forrasztani kellene vagy a szalag megtörne. Helyezze be a LED szalag végeit a nyílásba és nyomja rá a műanyag fedelet. A LED szalag rögzített és tartós érintkezést biztosít a kábel és a szalagok között. A nyílás szélessége 10 mm.

RGB LED sarokelem

Kérem figyeljen arra, hogy a LED szalagok a lehető legjobban a sarkokba legyen tolva, hogy a szoba sarkai is a rejtett világítás fényében ragyogjanak.

Természetesen LED shopunkban minden LED szalaghoz megtalálja a megfelelő LED sarokelemet. A 3528 SMD LED szalaghoz válassza a 2-pólusú 3528 LED sarokelemet. Az 5050 SMD LED szalaghoz rendelje a 2-pólusú 5050 LED sarokelemet. A többszínű RGB LED szalagokhoz válassza a 4-pólusú RGB sarokelemet.

LED forrasztásmentes sarokelem

Hajlítsa a LED sarokelem kábelét Z-formára, hogy a végek közel legyenek egymáshoz. Így nem észrevehető, hogy a sarkokban nincs LED szalag, hiszen a rejtett világítás fénye optikailag megszakítás nélkül tovább van vezetve.

LED szalag szerelése – további LED szalag kiegészítők LED shopunkból

A LED sarokelemek, LED forrasztásmentes toldóelem és RGB sarokelemek mellett további LED kellékeket talál LED shopunkban: LED szalag vezetéket, különböző LED szalag összekötő elemeket és LED szalag csatlakozókat, melyek az indirekt világítás kiépítésénél szükségesek. Tekintse meg a LED szalag tartozékokat LED shopunkban és építse ki egyszerűen a rejtett világítást nappalijában!

LED szerevényezéshez rezsianyagok

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket