Akciós kültéri kérgesített stukkó lécek

Akciós kérgesített kültéri stukkó lécek

Akciós kültéri kérgesített stukkó lécek

Homlokzat díszítéshez kültéri díszléceinket most 15%-os kedvezménnyel kínáljuk Önnek! A kültéri stukkóelemeket közvetlenül raktárunkból tudjuk szállítani. A kültéri polisztirol díszlécek tökéletesen alkalmasak homlokzaton ablak keretezésére és párkány díszítésére egyaránt.

Online shoppunkban, a komplett megoldások érdekében, számos különböző díszlécet talál a homlokzat díszítéséhez – vásároljon közvetlenül a polisztirol stukkó gyártójától! Az innovatív gondolkodást, a folyamatos termékfejlesztést és a legújabb technológiát egyesítettük a kültéri kérgesített stukkó profiljainkban - építsen a minőségre és profitáljon a sokéves stukkógyártási tapasztalatunkból!

8 Items

per page
Set Descending Direction
 1. Debrecen 100 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó
  Regular Price 2 601 Ft Special Price 2 211 Ft
 2. Miskolc 102 kérgesített homlokzat dekoráció, kültéri díszléc
  Regular Price 2 113 Ft Special Price 1 797 Ft
 3. Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó
  Regular Price 2 444 Ft Special Price 2 078 Ft
 4. Budapest 108 kérgesített kültéri stukkó, homlokzati díszléc
  Regular Price 3 317 Ft Special Price 2 820 Ft
 5. Baja 119 kérgesített homlokzat dekoráció, kültéri díszléc
  Regular Price 3 498 Ft Special Price 2 973 Ft
 6. Szarvas 120 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés
  Regular Price 2 503 Ft Special Price 2 128 Ft
 7. Pécel 124 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés
  Regular Price 4 059 Ft Special Price 3 451 Ft
 8. Dabas 126 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés
  Regular Price 4 541 Ft Special Price 3 860 Ft

8 Items

per page
Set Descending Direction

Szorít a határidő? Rövid időn belül szüksége van különböző kültéri stukkókra? Gyorsan szeretné az egész házat díszíteni úgy, hogy az stílusos és dekoratív is legyen? Stukkógyártóként komplett megoldást kínálunk Önnek, hiszen a teljes homlokzat díszíthető kedvezményes kérgesített stukkóinkkal. Azonnal elérhető kültéri kérgesített díszléceket, ablakkeretező léceket és párkányprofilokat tartunk nagyobb mennyiségben raktáron, így a homlokzatdíszítés kivitelezése gyorsan megvalósítható.

A Debrecen 100, Miskolc 102, Szarvas 120 és Fót 123 kérgesített stukkókkal ablakait keretezheti. A különböző profilú léceknek köszönhetően kiválaszthatja, hogy ablakdísze letisztult, klasszikus vagy dekoratív élekkel és ívekkel díszített legyen. Egy ablak díszítéséhez többféle homlokzati profilt is felhasználhat, mely látványos homlokzatot eredményez.

Az ablak felső részéhez a Budapest 108 kültéri díszlécet építheti be, a már meglévő párkány díszítéséhez a Pécel 124 kérgesített polisztirol lécet használhatja.

A Dabas 126 és Baja 119 kérgesített díszlécekkel osztó- vagy ereszpárkányt alakíthat ki, melyek beépítésével dekoratív, ízléses és harmonikus homlokzatot hozhat létre. Gyorsan, egyszerűen és kedvező áron.

Bővebben a kedvezményes kültéri stukkó díszlécekről >>>


Videó galéria a kérgesített termékek beépítéséről

 

 

 

 

 

 


A kérgesített homlokzati profilok előnyei

Kültéri díszek polisztirolból való gyártása egyre elterjedtebb, hiszen az anyag nagyon könnyű, kitűnő hőszigetelő tulajdonsággal rendelkezik és egyszerűen beépíthető. Ezenkívül a házak homlokzati díszítéséhez használt stukkó díszlécet üzemünkben egy speciális kéreganyag bevonattal látjuk el.

Ez a bevonat védi a stukkó léceket, a kültéri stukkó díszítőelemeket és az ablakpárkányprofilokat az időjárás viszontagságaitól és a mechanikai sérülésektől. A homlokzati díszítésnél ezen stukkó elemekkel az ütésálló rétegnek köszönhetően tehát időt és költséget takarít meg. Használja ki ezeket az előnyöket az Ön homlokzati ötletei megvalósításához!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Ebben a kategóriában minden kültéri stukkó elem kéregbevonatos. A kérgesítésnek köszönhetően a kültéri stukkó díszlécek erősek és ellenállóak, hiszen a kéregbevonat megbízhatóan védi a kültéri stukkó elemeket a környezeti hatásoktól, UV-sugárzástól és a mechanikai sérülésektől is. Nyugodt szívvel használhatja tehát a kültéri díszléceket, kültéri stukkó díszléceket és ablakpárkányprofilokat ablaka keretezéséhez és díszítéséhez, öltöztesse fel házát ízlésének megfelelő homlokzati profilokkal.

Kérgesített kültéri stukkó elemeinket beépítésre készen kapja. A kész homlokzati elemekhez csak a Soudal ragasztó habjára van szüksége, hogy a homlokzathoz rögzíteni tudja az elemeket. Majd fesse le a kéregbevonatos stukkó díszeit tetszőleges színre vízbázisú festékkel - kész az Ön egyedi homlokzati dekorációja!

FIGYELEM: NEM kell alapoznia! CSAK vízbázisú (diszperziós) festéket alkalmazhat!

Kültéri díszléceinkkel tehát időt, energiát és felesleges fáradságot spórolhat meg, hiszen az időigényes kérgesítés folyamatát mi átvállaljuk Ön helyett. A homlokzatdíszítés kérgesített kültéri stukkóval gyors és ár- érték arányban a legkedvezőbb. Próbálja ki! Válasszon kérgesített homlokzati stukkó kínálatunkból és állítsa össze az Ön ablak- és homlokzati díszítését. Varázsoljon háza homlokzatának egy új arcot, keretezze ablakait, mintha szemek lennének.


Debrecen 100 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

A lapos díszlécek tökéletesen alkalmasak ablakkeretezésre ill. az ablak oldalsó részének díszítésére. A lapos díszlécek sima hátoldala elfedi a kisebb egyenetlenséget. A díszléceket Ön egy szempillantás alatt a kívánt méretre tudja vágni és polisztirolragasztóval a ház homlokzatára rögzíteni. Kész is az ablakkeretezés, mely egyszerre visszafogott, ám mégis esztétikus. Nagyszerű eredményt érhet el úgy is, ha Ön a sima, oldalsó díszléchez az ablakszemöldöknél egy hangsúlyos kültéri stukkót és egy ékkövet választ. Ha minden ilyen egyszerű lenne...

Kültéri kérgesített ablakkeretező díszléc

 

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A Debrecen 100 kültéri díszléc oldalán találja a termék családtagjait, azaz a hozzá illő kiegészítő elemeket: előre gyártott sarokelemet, 3 különböző homlokzatstukkó díszítőelemet és a beépítéshez szükséges tartozékokat, melyekkel ablakának díszítése tökéletesen fog sikerülni. A Debrecen 100 díszléc a hosszanti mélyedéseinek köszönhetően megidézi a klasszikus homlokzatdíszítés hangulatát.

Debrecen 100 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

 

Debrecen 100 kéregsített polisztirol stukkó sarok elem

 

Debrecen 100-k-1 kérgesített polisztirol stukkó díszítőelem

 

Debrecen 100-k-2 kérgesített polisztirol stukkó, polisztirol dísz

 

Debrecen DT-3 kérgesített polisztirol stukkó díszítőelem

 


Miskolc 102 kérgesített homlokzat dekoráció, kültéri díszléc

Ügyfeleink egyik legkedveltebb terméke a Miskolc 102 kültéri díszléc. Ezzel a kültéri díszléccel ablakainak egy egységes, diszkrét díszítést alakíthat ki. Ugyanúgy impozáns ez a kérgesített polisztirol díszléc, ha más stukkó díszítőelemekkel kombinálja, így egy egyedülálló ablakkeretet hozhat létre. Sőt, akár osztópárkányként is alkalmazhatja ezt a sokoldalúan felhasználható polisztirol kültéri díszlécet - használja külön vagy ablakkeretként és oldalsó lécként, egy egységes stílust megvalósítva háza homlokzatának. Használja ki a stukkó előnyeit a homlokzat díszítéséhez!

Kültéri kérgesített homlokzat dekoráció

 

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A Miskolc 102 termékoldalon talál a stukkó profilhoz illő kiegészítő elemeket: egy jobbos és balos záró elemet és egy előre gyártott sarokelemet, valamint a beépítéshez szükséges tartozékokat, hogy az ablakkeretezés tökéletesen sikerüljön.

Miskolc 102-vb kérgesített kültéri díszléc bal oldali véglezárás

 

Miskolc 102 kérgesített homlokzat dekoráció, kültéri díszléc

 

Miskolc 102-vj kérgesített kültéri díszléc jobb oldali véglezárás

 

Miskolc 102 kültéri kérgesített díszléc sarok elem

 


Szarvas 120 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

A Szarvas 120 homlokzati profil az ablak és ajtó körüli keretezésre lett kifejlesztve. A díszléc elegáns lépcsőzetes mintájának köszönhetően a modern és harmonikus ablakdíszítés kedvelt eleme. A Szarvas 120 kültéri stukkó méretben és mintában azonos kérgesített kiegészítőelemei – végelemek és sarokelem – megkönnyítik a beépítést, így időt, pénzt és felesleges bosszankodást spórol a homlokzatdíszítés során.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A praktikus kialakítású kültéri díszléc felső oldala lejt, ezért a csapadék könnyedén lefolyhat. A homlokzati profil könnyedén méretre vágható, gyorsan beépíthető, végül tetszőleges színű vízbázisú festékkel festhető.

 

Szarvas 120 kérgesített homlokzati díszítés bal oldali véglezárás

 

 

Szarvas 120 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

 

Szarvas 120 kérgesített homlokzati díszítés jobb oldali véglezárás

 

 

Szarvas 120 kérgesített homlokzati díszítés sarok elem

 


Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

A Fót 123 kérgesített homlokzati profil egy keretező díszléc, mely letisztult ablak- és ajtókeret megvalósítására használható. A kültéri stukkó a formai kialakításnak köszönhetően a mai modern építészeti stílus rendkívül kedvelt eleme.

A polisztirol alapanyagnak köszönhetően a kültéri stukkó könnyű, egyszerűen vágható, valamint az épület hőszigetelésében is jelentős szerepet játszik. Az előregyártott kérgesített sarokelemnek köszönhetően a beépítés néhány mozdulattal elvégezhető. A kültéri díszléceket speciális kéreganyaggal vonjuk be, így a homlokzati stukkó ellenáll az időjárás hatásainak és a mechanikai sérüléseknek. A homlokzati profil igény szerint a homlokzattal megegyező vagy eltérő színű festékkel is festhető.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Amennyiben az ablak felső részéhez díszesebb mintájú profilt építene be, a Fót 123 díszléc más homlokzati profillal is kombinálható.

 

Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc, polisztirol stukkó

 

 

Fót 123 kérgesített homlokzati díszléc sarokelem

 


Budapest 108 kérgesített kültéri stukkó, homlokzati díszléc

Ismerkedjen meg legnépszerűbb ablakszemöldök díszítésére szolgáló díszlécünkkel, a Budapest 108 kültéri stukkóval. Ezt a kültéri díszlécet 5 különböző kiegészítő stukkóelemmel kínáljuk, egy jobb és egy bal záró elemmel, sarokelemmel, és kétféle hozzá illó középdísszel.

A kültéri léc termékoldalán megtalálja a beépítéshez szükséges kiegészítő termékeket is.

Kültéri kérgesített homlokzat díszítés

 

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A következő képek bemutatják a Budapest 108-as termékcsaládot. A különlegességet ennek a klasszikus, kültéri díszlécnek a sarkosított és lekerekített lépcsők kiegyensúlyozott aránya adja. Ehhez remekül illik a Budapest 108-EK ékkő, ami egy gyönyörű kontrasztot ad a stukkónak, vagy a Budapest 108-DF középdísz, ami pontosan követi a díszléc formáját, így adva egy kifejezetten egyedi és utánozhatatlan látványt.

Budapest 108-vb kérgesített homlokzati díszléc bal oldali véglezárás

 

Budapest 108 kérgesített kültéri stukkó, homlokzati díszléc

 

Budapest 108-vj kérgesített homlokzati díszléc jobb oldali véglezárás

 

Budapest 108-df kérgesített homlokzati díszléc

 

Budapest 108 kérgesített homlokzati díszléc sarok elem

 

Budapest 108-ék kérgesített homlokzati díszléc

 


Baja 119 kérgesített homlokzat dekoráció, kültéri díszléc

A Baja 119 kérgesített homlokzati profil a nagyobb méretű stukkókhoz tartozik, így kiválóan alkalmas osztópárkány kialakítására. A Baja 119 kültéri stukkó termékcsaládjába tartoznak az előregyártott kérgesített végelemek, melyekkel az osztópárkány lezárása gyorsan, esztétikusan és szakszerűen elvégezhető. A beépítésre kész kérgesített belső és külső sarokelemekkel az osztópárkány egyszerűen továbbvezethető a ház további oldalain is. A profil felső ferde oldalának köszönhetően a csapadék könnyedén lefolyik. A speciális kéreganyaggal bevont stukkóelemek időjárásállóak és erősek. Felületük vízbázisú homlokzatfestékkel festhető.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A Baja 119 kültéri stukkóval nagyobb ablak vagy ajtó keretezését is megvalósíthatja. Kisebb ablak díszítéséhez az azonos profilú, de eltérő méretű Miskolc 102 homlokzati profil építhető be, így harmonikus megjelenést biztosít a ház homlokzatának. Az eredmény egy visszafogottan elegáns stukkódíszítés.

 

Baja 119 kérgesített kültéri díszléc bal oldali véglezárás

 

 

Baja 119 kérgesített homlokzat dekoráció, kültéri díszléc

 

 

Baja 119 kérgesített kültéri díszléc jobb oldali véglezárás

 

 

Baja 119 kültéri kérgesített díszléc külső sarok elem

 

 

Baja 119 kültéri kérgesített díszléc belső sarok elem

 

 

Baja 119 kültéri kérgesített díszléc sarok elem

 


Dabas 126 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

A Dabas 126 kültéri stukkó osztópárkány és ereszpárkány kialakítására alkalmas. Az osztópárkánnyal emeleteket választhat el optikailag egymástól. Ereszpárkány létrehozásával a tető és a homlokzat közötti részt díszítheti, mellyel impozáns látványt érhet el. A díszlécet az élek és íves részek váltakozása teszi dekoratívvá. A kérgesített végelemek lehetővé teszik az osztópárkány szakszerű lezárását.

A Dabas 126 homlokzati profil kiválóan kombinálható az ablak felső oldalára beépíthető Budapest 108 kültéri stukkóval és a Pécel 124 ablakpárkányprofillal a harmonikus homlokzatdíszítés érdekében.

 

Dabas 126 kérgesített homlokzati díszítés bal oldali véglezárás

 

 

Dabas 126 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

 

Dabas 126 kérgesített homlokzati díszítés jobb oldali véglezárás

 


Pécel 124 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

Mi lenne egy tökéletesen kialakított ablakdíszítéssel egy alsó díszítés nélkül? A fent említett kültéri díszlécekkel elvégezheti az ablakszemöldök díszítését, a lapos profilokkal keretezheti ablakait, tehát már csak egy ablakpárkányprofil hiányzik a teljes képhez. Minden ablakpárkányprofil rendelkezik természetesen egy vízelvezető csatornával, hogy az esővíz ne a ház homlokzatára folyjon. A csepegtető csatornának köszönhetően háza homlokzata tiszta és száraz marad.

Szintén egy klasszikus mintájú díszléc a Pécel 124 ablakpárkány stukkó, mely három lépcsőben közeledik a ház homlokzatához. Nagyszerűen kombinálható más stukkó elemekkel, ahogy a képek a következő képgalériában is bizonyítják:

Kültéri kérgesített párkány profil

 

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A Pécel 124 ablakpárkányelemekhez szintén kínálunk pontosan hozzá illő jobb és bal záró elemet és az ablakpárkányprofilhoz rögzítéshez szükséges tartozékokat is. A záró elemeket és a beépítési tartozékokat az ablakpárkány elemek termékoldalán ablakpárkányprofil alatt találja felsorolva.

Pécel 124 kérgesített homlokzati díszítés bal oldali véglezárás

 

Pécel 124 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Pécel 124 kérgesített homlokzati díszítés jobb oldali véglezárás

 


Komplett alu ablakpárkány

Amennyiben még nem épített be ablakpárkányt, de időjárásálló, dekoratív és praktikus megoldást keres, válassza komplett alumíniumlemez borítású ablakpárkányainkat! Komplett ablakpárkányaink alapja egy dekoratív mintával díszített polisztirol stukkó, melyet ütésálló bevonattal látunk el üzemünkben. Az ablakpárkány felső részét alumíniumlemez fedi, így az ablakpárkány időjárásálló és esztétikus is. Tekintse meg komplett alu ablakpárkány kínálatunkat!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Tovább a komplett alumínium ablakpárkányokhoz >>>


Kávatakaró díszlécek

Egyesítse a kávatakarást és az ablakkeretezést! A minta nélküli kávatakaró lécek az ablakkávába illeszthetők. A polisztirol lécek hosszanti illesztőbordával rendelkeznek. A dekoratív kialakítású ablakkeretező díszlécek és az ablak felső részéhez építhető timpanonok hosszanti núttal vannak ellátva, így azok a kávatakaró profillal könnyedén összepattinthatók. A kávatakaró léc szériakínálatunkban 3 kávamélységgel kapható, melyek különböző stílusokat képviselő – letisztult, modern és klasszikus – homlokzati profilokkal kombinálható: Debrecen 100, Miskolc 102, Szarvas 120, Fót 123, Budapest 108 és Baja 119. Az ablak és ajtó körüli hőszigetelés rendkívül fontos, hiszen elkerülheti a hőhidak kialakulását és a penész képződését. A gondos termékfejlesztésnek köszönhetően termékeinkkel egyszerre oldhatja meg a káva takarását és az ablak és ajtó díszítését. Keresse a káva fedésére szolgáló homlokzati profilokat az ablakkeretezésre alkalmas kültéri stukkók termékoldalán!

Zalaegerszeg kérgesített kávatkaró stukko díszléc 150-3152

 

Zalaegerszeg kérgesített kávatkaró stukko díszléc 200-3203

 

Zalaegerszeg kérgesített kávatkaró stukko díszléc 250-3254

 


Homlokzatstukkó párkányként a modern házhomlokzaton

Gyakran csodáljuk meg a régi épületek egyedülálló homlokzatát. Gazdagon díszített kültéri díszléc elemek ékesítik az ablakkeretet és az ablakpárkányt. Sok modern épületen van azonban nagy, egyhangúnak tűnő rész vagy házoromzat ablak nélkül. Ilyen az Ön házhomlokzata is? Mi lenne, ha ezt az üres hatást keltő területet egy esztétikus, időtálló homlokzati stukkóval keltené életre?

A ház homlokzata a tulajdonos névjegykártyája. Mielőtt Önt személyesen megismeri valaki, már tudat alatt véleményt formál Önről. Használja előnyként és alakítsa ki az Ön ízlését tükröző házhomlokzatot: kösse össze a hagyományos homlokzati stukkó előnyeit, mint a megbízhatóságot, formai sokszínűséget, a részletekre való odafigyelést, tartósságot az igényekkel és lehetőségekkel, amit a modern, polisztirol homlokzatstukkó kínál. A hagyományos homlokzatstukkó előnyeihez társul a polisztirol modern tulajdonsága, mint a csekély súly, egyszerű és költséghatékony feldolgozás és beépítés, valamint az alacsony költség, hiszen ezeket az elemeket polisztirolból gépekkel és mérethűen állítjuk elő. A kész homlokzat termékeinkkel például így is kinézhet:

Stukkózott ház homlokzata

 

Stukkódíszek homlokzaton

 

Stukkózott utcafront

 

Használja polisztirol homlokzat stukkó elemeinket, hogy a háza ablakát és párkányát díszítse, melyek az Ön személyes egyéniségét tükrözik. Modern, időtálló kültéri stukkó profiljaink kínálnak Önnek formai sokszínűséget és hosszú élettartamot. Ezenkívül kültéri kérgesített stukkódíszléceink anyaga magával ragad csekély súlya és egyszerű, gyors feldolgozhatósága okán. A kéreganyag ellenére az elemek vágását egyszerűen mindenki elvégezheti. A homlokzati stukkó elemek vágás felülete tiszta és sima. Semmi nem törhet ki. A homlokzati stukkó elemeket polisztirolragasztóval rögzíti. A homlokzat kisebb egyenetlenségeit problémamentesen ki tudja egyenlíteni és el tudja tüntetni. Könnyen, időtakarékosan és tisztán végre lehet hajtani.

A következő 2 kép megmutatja, hogyan használhatja a kültéri díszléc elemeket vagy ablakpárkányprofilokat párkányként annak érdekében, hogy háza homlokzata kiemelkedőbb, esztétikusabb legyen. Mint látható, a kültéri díszlécek egyáltalán nem keltenek régimódi hatást. A modern technikának és új anyagoknak köszönhetően polisztirol díszlécek beépítésével egy időtálló, modern homlokzatot kaphat.

Osztópárkányok a ház homlokzatán

A következő 3 képen háztulajdonosok üres homlokzati felületeket ékesítettek vakablakokkal. A barnás homlokzatnál az ablak alatti üres részek lettek egyszerű kerettel díszítve és a belső felület bézzsel lett kifestve. A fehér házhomlokzatnál az oromablak helyett egy vakablak lett a ház oromzattetejénél elhelyezve. A szürke házhomlokzatnál a tulajdonos a ház oromzatát a keresztben futó párkánnyal hangsúlyozta. A csupasznak ható házhomlokzat felületét életre keltette úgy, hogy a külső stukkó homlokzatot kerek formával látta el.

 

Stukkózott utcafront

 

 

Stukkó díszítés

 

 

Házhomlokzat stukkó díszekkel

 

Vannak jobb homlokzati ötletei? Mi lebeg az Ön szemei előtt? Valósítsa meg kreatív homlokzati ötleteit egy exkluzív homlokzati alkotásért! Nézze meg homlokzati stukkó oldalunkon a kérgesített homlokzati stukkókat! Sok felfedeznivalót talál!


A kültéri kérgesített díszlécek beépítése

Kérjük olvassa el következő három blogbejegyzésünket, mely végig vezeti Önt a beépítés rejtelmein:

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése I.

Homlokzat dekoráció – talán sokaknak kissé idejétmúltnak tűnik a kifejezés, de próbáljunk egy pillanatra elvonatkoztatni a legtöbbekben megjelenő képektől, a barokkos, cirkalmas, időnként a mai szem számára giccsnek tűnő homlokzatoktól, és ismerkedjünk meg a modern stukkózás rejtelmeivel, hiszen manapság már sokkal nagyobb választék áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja az ízléséhez legjobban passzoló terméket.

Elolvasom a teljes bejegyzést >>>

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése I.

 

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése II.

Több éves tapasztalatunk alapján könnyen kijelenthetjük, hogy az egész, kérgesített kültéri stukkó léceken túl egyéni méretezésű darabokra is szükség van szinte minden esetben. A két méter hosszú dekorlécek nem minden esetben passzolnak tökéletesen ajtók- és ablakok-keretezéséhez, de gyakran a ereszpárkányoknál, vagy a szalagpárkánynál is szükséges egy kis finomhangolás. Az általunk gyártott kéregerősített, hungarocell stukkók esetében ez nem jelenthet gondot Önnek sem, hiszen ha követi a következő pár lépést, akkor pillanatok alatt méretre szabhatja kültéri stukkó léceinket:

Elolvasom a teljes bejegyzést >>>

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése II.

 

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése III.

A következő útmutató használatával senkinek nem fog gondot okozni, hogy saját maga építse be kérgesített hungarocell stukkó léceinket. Mielőtt részletesen leírjuk, hogy pontosan mi is a feladata, hogy szakszerűen kerüljenek végső helyükre léceink, nézze meg videónkat, melyben végig követheti a folyamatot:

Elolvasom a teljes bejegyzést >>>

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése III.

 

Mintacsomag rendelés...

Mire is használhatom? Szeretne vásárlás előtt meggyőződni a termék és a felhasznált anyagok minőségéről? Válasszon ki szériakínálatunkból egyes termékeket, melyek Önnek tetszenek. Rövid időn belül megkapja a kiszemelt mintadarabokat.

 

Mintacsomag

 

Ön is szeretne fogásmintát a stukkóüzemből? Kövesse a linket:

Itt rendelhet mintacsomagot >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket