Szarvas 120 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

A Szarvas 120 kérgesített homlokzati stukkó egy modern polisztirol homlokzati elem, mely három kis lépcsővel díszített. Osztópárkányként is felhasználható, hiszen tökéletesen kombinálható más kültéri homlokzati elemekkel. A sarokelemek és végelemek méretben és stukkómintában megegyeznek a kérgesített homlokzati profillal.

Válassza ki az Ön ízlésének, otthona stílusának megfelelő homlokzati díszléc, ablakdísz, polisztirol díszítő elemek polisztirol stukkóját kínálatunkból!

A terméket 2 méteres szálakban gyártjuk, így a hosszlécből csak páros méter rendelhető!

Méret (mm): 140x30x2000

In stock
SKU
120-3144-kérg-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Szarvas 120 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

Cikkszám: 120-3144-kérg

Regular Price 2 204 Ft Special Price 1 874 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Szarvas 120 kérgesített homlokzati díszítés bal oldali véglezárás

Cikkszám: 120-3144-vb-kérg

1 653 Ft

db

Szarvas 120 kérgesített homlokzati díszítés jobb oldali véglezárás

Cikkszám: 120-3144-vj-kérg

1 653 Ft

db

Szarvas 120 kérgesített homlokzati díszítés sarok elem

Cikkszám: 120-3144-s-kérg

3 306 Ft

db

Szarvas 120 kérgesített polisztirol léc jelölő sablon

Cikkszám: 120-3144-sablon

197 Ft

db

Ragasztóhab Soudal Soudabond EASY / 750 ml - IFBT/Lipcse

Cikkszám: soudal-purhab

2 982 Ft

db

Kéreganyag 200 ml

Cikkszám: kéreganyag-200ml

805 Ft

db

PU-pisztoly fém

Cikkszám: pu-pisztoly-fem

8 189 Ft

db

PU-tisztító / 500ml

Cikkszám: pu-tisztito

1 951 Ft

db

Vízálló akril tömítő

Cikkszám: akril-tomito

811 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 548 Ft

db

Vágókorong (gyémántvágó szegmenses)

Cikkszám: vagokorong-gyemant

2 242 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Szarvas 120 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

Kérem kapcsolja be számítógépén a hangot és nézze meg a videókat!

 

 

 


 KÁVATAKARÁS

Egyesítse a kávatakarást és ablakkeretezést homlokzati profilokkal és spóroljon időt és pénzt a homlokzatkialakításnál! Ezekben a videókban megmutatjuk Önnek a kávatakaró elemek előnyeit és beépítésének lépéseit.

 

 


Anyag: EPS polisztirol ütésálló bevonattal
Magasság: 140 mm
Mélység: 30 mm
Hossz: 2 m
Ragasztás fajtája: Soudal ragasztóhab
Átmenetek közötti fugák: Soudal ragasztóhab és kéreganyag
Stukkó és fal közötti átmenet: vízálló akril tömítő
Vágás: jelölősablon és gyémántvágó korong/éles kés
Festés: vízbázisú festék (diszperziós festék)

Szarvas 120 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

Ajtó és ablak körüli díszítés a kérgesített, Szarvas 120 polisztirol díszléc felhasználásával

Kiválóan alkalmas a házak ajtóinak és ablakainak ízléses keretezésére az egyik legújabb homlokzati díszlécünk, a Szarvas 120. Köszönhetően a diszkrét, mégis roppant elegáns, kissé lekerekített mintázatnak, igazán harmonikus ablakdíszítés érhető el a Szarvas 120 polisztirol díszléc alkalmazásával.

Ajtó és ablak körüli díszítés a kérgesített, Szarvas 120 polisztirol díszléc felhasználásával

 

Modern homlokzati stukkó

A 140 mm magas és 30 mm mély homlokzati stukkó kifejezetten ablak körül díszítésre, ablakkeretezésre lett kifejlesztve. A kültéri, kérgesített homlokzati stukkó felső részének lejtése miatt a víz könnyedén lefolyik a stukkóról.

Modern homlokzati stukkó

 

Harmónikus homlokzatdíszítés keretező polisztirol díszléc és ablakpárkány beépítésével

Az ablak körül díszítést az ablakpárkány teszi teljessé. Stílusában a Szarvas 120-hoz a dekoratív Pécel 124 homlokzati stukkót ajánljuk. A Pécel 124 polisztirol párkány 2 méteres díszlécként, vagy akár komplett párkányként is rendelhető!

Harmónikus homlokzatdíszítés keretező polisztirol díszléc és ablakpárkány beépítésével

 

Ablak körüli díszítés keskeny kialakítású díszlécekkel

A keskeny kialakítású polisztirol stukkó profilok kiválóan alkalmasak az ablak körüli díszítés kialakításához. A teljesen lapos hátoldalak elrejtik az apróbb egyenetlenségeket, melyek általában a ház homlokzatának és az ablak kávájának találkozásánál találhatóak. A Szarvas 120-as modern, polisztirol stukkó 3 különböző szélességű és magasságú lépcsőzetes részből áll. A kisebb lépcsőfokoknál az átmenetek szögletesek, a nagyobbaknál pedig lekerekítettek. Épp ettől lesz egyszerre modern és elegáns. Miután a stukkó felkerül a ház homlokzatára bármilyen vízbázisú, oldószermentes festékkel festhető, hogy az tökéletesen illeszkedjen az épülethez stílusához. A homlokzati stukkó termékcsaládjában számos kiegészítő terméket talál.

A Szarvas 120 kérgesített díszléc egy ütésálló bevonattal van ellátva. Ezáltal a stukkó vízálló és ellenáll a mechanikai sérüléseknek. Gyorsan méretre vághatja a díszlécet és elegendő polisztirolragasztó felhasználásával fel tudja ragasztani ablakkeretként a homlokzatra. Végül fesse le a stukkóját egy megfelelő színű vízbázisú festékkel és kész a modern és esztétikus házhomlokzat. A kérgesített Szarvas 120 kültéri stukkó beépítésével időt, pénzt és felesleges bosszankodást spórol.

Párkányként is beépíthetők ezek a profilok, pl. ablak nélküli felületek dekoratívvá tételéhez vagy emeletek egymástól való optikai elválasztására. A jobb és bal végelemek a párkányok tökéletes lezárásáról gondoskodnak:

 

Szarvas 120 kérgesített polisztirol léc, homlokzati díszítés

 

 

Szarvas 120 kérgesített homlokzati díszítés bal oldali véglezárás

 

 

Szarvas 120 kérgesített homlokzati díszítés jobb oldali véglezárás

 

A termékcsalád további díszítőelemeivel megtörheti a hosszabb egyenes szakaszokat, ez által az ablakkeretezés terén teljesen más megjelenést érhet el. Dekoratív megjelenést adhat, ha az ablak szemöldök részére végelemekkel lezárt homlokzati stukkót, oldalra pedig eltérő mintázatú profilt teszünk.

A termékek között megtalál minden olyan terméket, melyek a beépítéshez szükségesek, ajánlottak: profil simítót, a fugák simításához, kéreganyagot, a toldások eltüntetéséhez, ragasztót, a díszléc felragasztásához.

Kérgesített kültéri stukkóinkat beépítésre készen kapja. A kérgesített díszléceket már csak Soudal habragasztóval kell bevonnia és a homlokzathoz ragasztani, a fugákat lezárni és letörölni. Fesse le a kérgesített homlokzati profilokat, díszléceket, homlokzati stukkó díszelemeket és ablakpárkányprofilokat egy tetszőleges színű vízbázisú festékkel – kész az egyedi, dekoratív homlokzatdekoráció!

Kérem figyeljen arra, hogy NE használjon alapozót! CSAK vízbázisú festék (diszperziós festék) alkalmas a festésre!


Kültéri stukkó díszlécek, homlokzati profilok, ablakpárkányok és homlokzati stukkó díszelemek beépítése

Alu ablakpárkány az esztétikus homlokzatdíszítésért

Kültéri ablakpárkányainkat polisztirolból gyártjuk, kéreganyaggal ellenállóvá tesszük az időjárás hatásaival szemben és felső oldalát egy alumíniumlemezzel borítjuk a mechanikai sérülések elkerülése érdekében. Hogy az esővíz az ablakpárkányon le tudjon folyni, a felső borítás enyhén lejt. A komplett ablakpárkány a beépített alumíniumborítással 2 fokos szöget zár be. Az alumíniumlemez mindkét oldalát egy műanyagból készült élvédő zárja le, hogy a víz ne tudjon oldalra folyni és a házhomlokzat védve legyen. Válassza tehát az ablakkerethez illő ablakpárkányokat! 4 különböző stukkóminta közül választhat, melyeket sokféle kávaszélességben és kávamélységben kínálunk. A következő képgaláriában Ön is meggyőződhet az összhatás sikeréről!

Kültéri ablakpárkányainkat polisztirolból gyártjuk, kéreganyaggal ellenállóvá tesszük az időjárás hatásaival szemben és felső oldalát egy alumíniumlemezzel borítjuk a mechanikai sérülések elkerülése érdekében. Hogy az esővíz az ablakpárkányon le tudjon folyni, a felső borítás enyhén lejt. A komplett ablakpárkány a beépített alumíniumborítással 2 fokos szöget zár be. Az alumíniumlemez mindkét oldalát egy műanyagból készült élvédő zárja le, hogy a víz ne tudjon oldalra folyni és a házhomlokzat védve legyen. Válassza tehát az ablakkerethez illő ablakpárkányokat!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Kérem, tekintse meg videóinkat, melyben megmutatjuk Önnek a komplett alumíniumlemez borítású ablakpárkányaink gyártását és beépítését:

 

 

Kávatakarás gyorsan és egyszerűen: keretprofiljaink a kávatakaró lécekkel összeilleszthetők

Új, kávatakaró díszléceink beépítésével egyszerre kivitelezhetjük a káva takarását és az ablak díszítését. A sima kávatakaró profilok kombinálhatók a kínálatunkban található kültéri díszlécekkel. A kávához használt lapos homlokzati profilok egy hosszanti illesztőbordával rendelkeznek. Ablakkeretezésre alkalmas kültéri homlokzati stukkóinkat hátoldalukon hosszanti núttal láttuk el, melyek ez által egyszerűen és gyorsan összeilleszthetők a kávatakaró lécekkel.

Illesztő borda a kávatakaró stukkó lécen

 

Illesztő nut az ablakkeretező stukkó profilon

 

Az ütésálló kávatakaró profilok és polisztirol díszlécek előnyei ablakkeretnél:

  1. Idő- és energiaspórolás: az ablak- és ajtókáva díszítése a kérgesített homlokzatléccel gyorsan elkészül. Miután a kávatakaró profilokat méretre vágta, illessze be az ablakkávába, ezután ragassza a kültéri stukkót az ablak felső részére. A következő lépésben rögzítse a timpanonelemet az ablak felső részének közepére. Ezzel az eljárással időt és energiát spórol meg és csökkenti a beruházási költséget.

  2. Egységes és esztétikus végeredmény: a kávába épített kérgesített kávatakaró profilok és az ablak oldalsó részéhez használt díszlécek ugyanolyan minőségű felületek.

  3. Hőszigetelő hatás: a mi polisztirol stukkóink ugyanolyan anyagból készülnek, mint a hőszigetelő rendszerek használata során alkalmazottak. Az ablakkávánál használt kávaprofilok hozzájárulnak a szigeteléshez és megakadályozzák a hőhidat, valamint a penész keletkezését.

  4. Robusztus és időtálló: az ütésálló réteg időjárásállóvá és ellenállóképessé teszi a kávatakaró és díszléceket a mechanikai sérülések ellen. Ön egy profi végeredményt kap, mely sokáig örömet okoz Önnek!


A kültéri kérgesített díszlécek beépítése

Kérjük olvassa el következő három blogbejegyzésünket, mely végig vezeti Önt a beépítés rejtelmein:

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése I.

Homlokzat dekoráció – talán sokaknak kissé idejétmúltnak tűnik a kifejezés, de próbáljunk egy pillanatra elvonatkoztatni a legtöbbekben megjelenő képektől, a barokkos, cirkalmas, időnként a mai szem számára giccsnek tűnő homlokzatoktól, és ismerkedjünk meg a modern stukkózás rejtelmeivel, hiszen manapság már sokkal nagyobb választék áll rendelkezésre, hogy mindenki megtalálja az ízléséhez legjobban passzoló terméket.

Elolvasom a teljes bejegyzést

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése I.

 

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése II.

Több éves tapasztalatunk alapján könnyen kijelenthetjük, hogy az egész, kérgesített kültéri stukkó léceken túl egyéni méretezésű darabokra is szükség van szinte minden esetben. A két méter hosszú dekorlécek nem minden esetben passzolnak tökéletesen ajtók- és ablakok-keretezéséhez, de gyakran a ereszpárkányoknál, vagy a szalagpárkánynál is szükséges egy kis finomhangolás. Az általunk gyártott kéregerősített, hungarocell stukkók esetében ez nem jelenthet gondot Önnek sem, hiszen ha követi a következő pár lépést, akkor pillanatok alatt méretre szabhatja kültéri stukkó léceinket:

Elolvasom a teljes bejegyzést

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése II.

 

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése III.

A következő útmutató használatával senkinek nem fog gondot okozni, hogy saját maga építse be kérgesített hungarocell stukkó léceinket. Mielőtt részletesen leírjuk, hogy pontosan mi is a feladata, hogy szakszerűen kerüljenek végső helyükre léceink, nézze meg videónkat, melyben végig követheti a folyamatot:

Elolvasom a teljes bejegyzést

Kérgesített homlokzati díszlécek, ablakdíszek beépítése III.

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket