Rólunk

AMIT ÉRDEMES TUDNIA A STUKKÓGYÁRTÓ CSAPATRÓL

Stukkódíszítés egyszerűen és gyorsan

Termékeink tervezésekor mindig a praktikus és gyors kivitelezést tartjuk szem előtt. Fontos számunkra, hogy az Ön által választott polisztirol díszlécek ne csak dekoratívak, de könnyen és gyorsan beépíthetők is legyenek.

Tapasztalt stukkógyártó

A 30 éves építőipari múltunk során szerzett tapasztalatainkat folyamatosan hasznosítjuk a stukkógyártás területén is. Nem csupán egyes termékek, hanem komplett megoldásokat kínálunk a stukkódíszítés kivitelezéséhez.

Minőségi polisztirol stukkó

Termékeinket minőségi, Németországban bevizsgált alapanyagból gyártjuk, mely kimondottan stukkógyártásra lett kifejlesztve.

Megbízható stukkógyártó

Az építkezés vagy felújítás végéhez közelítve mindig szorít az idő. Éppen ezét kiemelten fontos számunkra, hogy a beltéri és kültéri épületdíszítéshez valóban az Ön által megrendelt polisztirol díszlécek kerüljenek postázásra és a kiszállítás természetesen a megbeszélt határidőig megtörténjen.

Innovatív gondolkodásmód

A stukkógyártás technológiája, csakúgy mint az épületdíszítés stílusa időről időre változik. Célunk nem csupán ezzel a dinamikus fejlődéssel lépést tartani, de lehetőség szerint, még egy lépéssel előtte is járni. Igyekszünk a stukkógyártás területén a tradíció és innováció ötvözésére. Polisztirol díszléceinket a klasszikus és modern épületdíszítéshez a legmodernebb technológiával gyártjuk.

Tanácsadás

A stukkódíszítés tervezésétől kezdve egészen a beépítésig Ön mellet vagyunk. Segítünk a megfelelő díszlécek kiválasztásában és bátran kereshet minket, ha a beépítés kapcsán lenne kérdése. Forduljon hozzánk bizalommal!

MIÉRT VÁLASSZON MINKET?

Több mint 30 éve vagyunk jelen az építőiparban. Kezdetben generál kivitelezéssel foglalkoztunk, majd 15 évvel ezelőtt polisztirol díszítőelemek és stukkó gyártására valamint értékesítésére specializálódtunk. Az építőipari kivitelezés területén szerzett tudásunk, tapasztalataink, észrevételeink a mai napig termékfejlesztéseink alapjául szolgálnak.

Gyártóként szélesebb látókörben, több szemszögből vizsgálva fejlesztjük stukkó termékeinket annak érdekében, hogy Ön minél egyszerűbben, könnyebben díszíthesse otthonát!

Azért, mert megbízható csapat vagyunk

A beruházás finisében nagyon számít az idő. Mi minden esetben betartjuk a megbeszélt határidőt, ezért Ön biztos lehet abban, hogy a megrendelt stukkó, legyen szó beltéri stukkóról vagy homlokzatstukkóról, mindig a megbeszélt időben és kiváló minőségben fog az Ön rendelkezésére állni.

Azért, mert tapasztaltak vagyunk

Több mint harmincéves építőipari generálkivitelezési múltat mondhatunk magunkénak, ezért nagyon jól ismerjük az építkezés, kivitelezés minden fázisát.

Önnek ezáltal olyan jól megtervezett és legyártott rendszert tudunk adni otthona stukkózásához, amellyel költséghatékony, gyors, megbízható, biztos végeredményt kap.

Azért, mert minőséget adunk

Német laborban minősített, speciálisan stukkógyártáshoz előállított alapanyagból készítjük stukkóinkat! Ez biztosítja Önnek a megbízható kivitelezést és a maradandó végeredményt.

Számítógép vezérelt gépeken készülnek stukkó elemeink. Ezek a gépek mérnöki pontossággal gyártják le az Ön stukkóit.

Nálunk kivitelezést támogató módon megtervezett és legyártott megoldásokat talál, nem pusztán egy stukkót. Önt ezek a rendszerek segítik, és támogatják legmerészebb stukkódíszítési elképzeléseinek megvalósításában is.

Azért, mert segítőkészek vagyunk

Ön bármilyen kérdést feltehet, nekünk nincs rossz kérdés! Igyekszünk tudásunkat, tapasztalatunkat átadni Önnek.

Weboldalainkon a stukkó beépítésének minden trükkjét megmutatjuk Önnek. Számtalan videót talál oldalainkon, melyekben megmutatjuk Önnek és kivitelezőjének a beépítés minden lépését.

Mi végigkísérjük Önt a stukkódíszítés befejezéséig, minket mindig megtalál és bármikor kérdése merülne fel, készséggel állunk rendelkezésére!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket