Rozetta, mennyezeti rozetta

Rozetta, mennyezeti rozetta

Rozetta, mennyezeti rozetta

 

A polisztirol rozetták kedvelt és időtlen stukkóelemei az otthondíszítésnek. A hungarocell rozettával egyedülálló mennyezeti díszítést hozhat létre lámpája körül.

A mennyezeti rozetta mintázatát tekintve az egyszerű minimalista és a klasszikus stílus kedvelői is megtalálják az otthonukhoz leginkább illő díszítőelemet. A hungarocell rozetta és felhő tökéletesen alkalmas mennyezeti díszítés kialakítására, különleges dekoráció létrehozására vagy a lámpa szépségének kiemelésére. További hasznos tippeket hungarocell rozetta segítségével megvalósított dekorációs témában ezen az oldalon lent talál.

32 Items

per page
Set Descending Direction

32 Items

per page
Set Descending Direction

Mennyezetdíszítés polisztirol rozetta és felhő segítségével

Az oldal tetején rozetta és felhő kínálatunkat találja, melyekkel a mennyezet díszítését valósíthatja meg.

A rozetta évszázadok óta közkedvelt dekorációs eleme az otthonoknak. A rozetta egyesíti magában a hagyományt és a korszerűséget. Korábban a stukkó rozetta fáradságos munkával gipszből készült. A modern technológiának és anyagoknak köszönhetően ma már a könnyű és egyszerűen beépíthető polisztirol rozetta széles választéka áll rendelkezésére:

 

Rozetta Hajdúdorog R-26

 

Rozetta Hajdúdorog R-26

 

 

Rozetta Celldömölk R-31

 

Rozetta Celldömölk R-31

 

 

Rozetta Soltvadkert RN-1

 

Rozetta Soltvadkert RN-1

 

Klasszikus vagy modern stílusú mennyezetdíszítés – a hungarocell rozetta számtalan lehetőséget nyújt a változatos, egyedi díszítéshez. A sokoldalúan felhasználható, különböző profilú és méretű rozetták költséghatékony, gyors és egyszerű mennyezetdíszítést tesznek lehetővé. A könnyű díszítőelem polisztirol stukkó ragasztóval egyszerűen a mennyezetre rögzíthető.

 

Stukkó rozetta Szentgotthárd R-4

 

Stukkó rozetta Szentgotthárd R-4

 

 

Rozetta Kecel R-5

 

Rozetta Kecel R-5

 

 

Rozetta Ócsa R-7

 

Rozetta Ócsa R-7

 

 

Rozetta Ráckeve R-13

 

Rozetta Ráckeve R-13

 

Tekintse meg az oldal tetején lévő polisztirol rozetta és felhő kínálatunkat. Minden hungarocell rozetta más hangulatot teremt otthonában. A rozetta mennyezeti és fali díszítésként is beépíthető.

Egyedi rozetta díszlécből, hungarocell rozetta

Napjainkban a rozetta már nem feltétlenül kerek vagy ovális formájú. A rozetta köré díszlécet ragaszthat vagy csak díszléccel díszítheti lámpáját. Attól függően, hogy diszkrét vagy díszített sarokelemet használ, alkosson egyedi mennyezeti díszítést. A mennyezet díszét még jobban kiemelheti, ha a rozetta és a díszlécek más színárnyalatot kapnak, mint a mennyezet. A hungarocell rozetta és díszlécek közötti terület is egyéni ízlés szerint festhető.

A következő képen a mennyezeti rozetta méretét díszléccel optikailag növeltük. Így igazán egyedülálló és csodás dekorációt alakíthat ki:

 

 

Polisztirol rozetta a modern faldíszítés kialakításához

A csillár körüli stukkó általában mennyezeti díszítéshez használt kiegészítő. A hungarocell rozetta ennél jóval többet tud! A rozetta például a modern faldíszítés tökéletes kiegészítőeleme. Önnek is tetszene egy vagy több hungarocell rozetta egymással üres falfelületen kombinálva? Azonos mintájú és méretű vagy különböző méretű stukkók egy nagyobb falfelületen szórványosan elhelyezve? Fehér vagy pasztellszínű rozetták elegáns megjelenést kölcsönöznek otthonának. Az erőteljesebb színű rozetta hangsúlyosabb kiegészítőelem.

Gyerekszoba vidám és játékos dekorálásához a rozetta tökéletesen alkalmas. Használjon hozzá feltűnő színeket és díszített rozettákat. A polisztirol rozetta felhasználási lehetőségei nem ismernek határokat.

 

 

Polisztirol felhők

Díszítés másképp: Mit szólna a hosszú életű, egyedi polisztirol felhőkhöz, mely gyermekét egész gyerekkorán át végigkísérhetik? Vagy Önnek a reggeli ébredést megszépíthetik? A kádban fekve, a felhős mennyezetet csodálni és álmodozni... Tetszene Önnek is? A polisztirol felhők egyszerűen ideálisak ötletei megvalósításához! Az oldal tetején különböző méretű polisztirol felhőket talál, melyekkel kreatív ötleteit és a gyerekszoba dekorációját gyorsan megvalósíthatja.

 

Gabriella felhő kicsi

 

 

Gabriella felhő óriás

 

Polisztirol oldalfali díszlécek fali díszítéshez

Mennyezeti díszléc, oldalfali díszléc

 

A polisztirol rozetták mellett kínálunk polisztirol díszléceket is, melyekkel falat és mennyezetet dekorálhat. A díszlécekkel a rozetta hatását a fal- és mennyezetdíszítésnél kiemelheti.

Dekorációnál, melynél csak a sokoldalúan felhasználható díszléceket különböző kiegészítőelemekkel építi be, minden szemlélő számára csodálatos látványt nyújt. A rozetta és a díszléc profilját tudatosan összehangolhatja vagy kontrasztot alkothat. Gyűjtsön ötleteket és valósítsa meg egyedi ötleteit és lakásdíszítési elképzeléseit!

Itt találja a polisztirol oldalfali díszléceket >>>

Polisztirol stukkó díszléc – holkerléc

Holker díszléc, holkerléc

 

A fal és mennyezet találkozása közötti részbe építheti a holkerlécet. A holkerléccel történő díszítés egyszerű és hosszú életű. További nagy előnye, hogy a polisztirol stukkóval rövid idő és alacsony költségek mellett minden szoba hangulatát megváltoztathatja.

A holker díszléccel történő díszítése sokkal esztétikusabbá teszi a helyiséget. Ezenkívül a polisztirol profilok más stukkóelemmel egyedülállóan és változatosan kombinálhatók. A rozetta és mennyezeti díszléc tökéletesen alkalmas a holkerléc kiegészítésére. Hasonló stukkóprofilokkal harmóniát teremt vagy kontrasztot hoz létre, az Ön személyes ízlésére van bízva. Tekintse meg ajánlatainkat, hiszen számtalan javaslatot és ötletet talál.

Itt találja a polisztirol holkerléceket >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket