Gabriella felhő kicsi

Felhők ... álmok … pihenés... Emlékszik erre az érzésre? Varázsolja el a gyerekszobát egy égbolttal sok kis és nagy polisztirol felhővel! Lepje meg gyermekét a kész mennyezetdíszítéssel vagy tervezzék meg együtt a szobadekorációt és fessék le a polisztirol felhőket. A szobadíszítés eredményét élvezni fogják...

A következő táblázatban a kis Gabriella felhőt és ragasztásához szükséges kellékeket rendelheti.

Méret: 60 x 110 x 10 mm

In stock
SKU
felho-60x110-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Gabriella felhő kicsi

Cikkszám: felho-60x110

35 Ft

db

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 026 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 548 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Kis felhő Gabriella

Gyermekek csillogó szemeit látni leírhatatlan érzés. Varázsolja el a gyerekszobát és ajándékozza meg gyermekeit és önmagát egy gondtalan játék/tanulás birodalmával. Egy babaszoba, mely az ösztönöket élénkíti, melyben mindenki szívesen felnőne...

A polisztirol felhővel és rozettával egyszerű: Gyermekével együtt keresse ki a felhőket és a rozettákat és tervezze meg a gyerekszoba dekorációt. Sok örömük lesz a közös festésben. A felhő ragasztása polisztirol ragasztóval egyszerű és gyors. Rövid időn belül megcsodálhatja az eredményt. Önnek is tetszik a látvány?

 

Gabriella felhők a gyermekszobában

 

 

Gyermekszoba díszítése Gabriella felhőkkel

 

Babaszoba díszítés stukkórozettával

 

Babaszoba díszítés stukkórozettával

 

Nem csak felhők, hanem stukkórozetták is dekoratívvá tesznek egy gyerekszobát/babaszobát. A napmintás Soltvadkert RN-1 vagy a Battonya R-19 felhőkkel együtt remekül mutat babaszobában ill. gyerekszobában. Egy szép polisztirol rozetta pl. a lámpa szépségét erősíti. Ablak nélküli falfelületeket oldalfali díszlécek és rozetták tehetik dekoratívvá.

Széles kínálatunkban különböző mintájú és méretű rozettákat vezetünk. Termékpalettánk diszkrét mintájú és gazdagon díszített rozettát is kínál. Lányok és fiúk, ill. minden életkor számára akad díszítőelem. Tekintse meg rozetta kínálatunkat, melyekkel saját babaszoba/gyerekszoba ötleteit valósíthatja meg:

Itt találja a polisztirol stukkórozettákat gyerekszoba / babaszoba kialakításához >>>

Díszlécek gyerekszoba díszítéséhez

 

Díszlécek gyerekszoba díszítéséhez

 

A natúr homlokzati profilok a díszlécekkel természetesen kombinálhatók. Ezzel megnő a gyerekszoba díszítés lehetősége. Ha a holkerléceket a mennyezet és fal közötti találkozásába ragasztja, rövid időn belül és kevés költségráfordítással egy dekoratív díszítést hozhat létre. Nézzen körül termékeink között, hogy az igényeinek és ízlésének megfelelő díszléceket választhassa: egy egyedi, kreatív gyerekszoba dekorációt polisztirol stukkóval.

Válasszon széles polisztirol kínálatunkból olyan díszlécet, mely az Ön személyes ízléséhez illik. A különböző méretnek és mintának köszönhetően biztosan megtalálja, mely Önnek tetszik. Győződjön meg róla:

Itt juthat el a beltéri díszlécek áttekintéséhez >>>

Díszlécek LED világítással gyerekszobába

 

Díszlécek LED világítással gyerekszobába

 

További lehetőség egyedi mennyezeti díszítés / faldíszítés készítésére gyerekszobába, ha natúr homlokzati profilokat a direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécekkel kombinálja. A holkerlécek és a karnistakaró díszlécek az energiatakarékos LED világítás segítségével a gyerekszobát / babaszobát egy kellemes és meghitt hellyé varázsolják. Pontosan olyan kevés idővel és költséggel jár a LED világítás kialakítására alkalmas díszléc és karnistámasz beépítése, mint a gyerekszoba holkerléccel történő dekorációja.

Válasszon kínálatunkból különböző direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas díszléceket. Különböző méreteket és stukkóprofilokat kínálunk Önnek:

Itt juthat el a direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécek áttekintéséhez >>>

Natúr homlokzati profilok gyerekszobába

 

Natúr homlokzati profilok gyerekszobába

 

A natúr homlokzati polisztirol profilok remek alternatívái a gyerekszoba dekorálásának. Nem csak a ház homlokzatán használhatók a natúr homlokzati profilok, hanem beltérben ajtókeretként, ablakkeretként gyerekszobában.

A „Kültéri stukkó” kategória „Kültéri stukkó, homlokzati díszléc” alkategóriája tartalmazza a natúr homlokzati profilokat és díszléceket különböző profillal. Ezzel feltűnő dekorációt alakíthat ki a gyerekszobában és varázslatos ablak- és ajtókeretezést valósíthat meg vagy ablak nélküli felületeket kelthet életre:

Itt juthat a natúr homlokzati profilok áttekintéséhet >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket