Mennyezeti stukkó lámpa LED szpotokkal és LED szalaggal

Mennyezeti stukkó lámpa LED szpotokkal és LED szalaggal

Mennyezeti stukkó lámpa LED szpotokkal és LED szalaggal

Hangulatos indirekt világítás led szalaggal és praktikus direkt világítás led szpotokkal egyetlen stukkó lámpában ötvözve! Mennyezeti stukkó lámpa termékeinket legkedveltebb díszléceinkből gyártjuk. A led szalagokat rejtett világításhoz és a led szpotokat direkt világításhoz még üzemünkben beépítjük, így Önnek a helyszínen csak a mennyezetre kell felragasztania a stukkóból készült, fehérre festett, beépített led világítással rendelkező design lámpát. Szériatermékként több különböző formájú és méretű modern mennyezeti lámpát gyártunk. Kínálatunkban a melegfehér led szalaggal szerelt led stukkó lámpák mellett megtalálhatóak többszínű RGB mennyezeti lámpák és színváltós (RGB-W szalaggal szerelvényezett) mennyezeti lámpák is.

12 Items

per page
Set Descending Direction

12 Items

per page
Set Descending Direction

Mennyezeti stukkó lámpa LED szpotokkal és LED szalaggal

Minden, ezen az oldalon található mennyezeti stukkó lámpa LED szpotokkal és LED szalaggal készre szerelve készül üzemünkben. A polisztirol díszlécekből gyártott, azonnal beépíthető LED mennyezeti lámpa lehetővé teszi a hangulatos rejtett világítás és a praktikus direkt világítás egyidejű kialakítását egyetlen termékkel. A készre szerelt LED mennyezeti lámpa ára tartalmazza a polisztirol stukkóból készült design mennyezeti lámpa terméket, a beépített led szalagokat távirányítóval és mennyezeti spot lámpákat is. A LED mennyezeti lámpát fehérre festve szállítjuk. Önnek a helyszínen csupán be kell kötnie a mennyezeti lámpát és polisztirol stukkó ragasztóval a mennyezetre rögzítenie. LED mennyezeti lámpáink legkedveltebb díszléceink mintájával készülnek, így a stukkóprofilokkal kombinálva egységes, modern és ízléses beltéri díszítést tesznek lehetővé.

 

Nappali világítás, mennyezeti LED lámpával

 

Mennyezeti világítás LED lámpával

Direkt és indirekt világítással ellátott LED lámpa termékeink ideálisak a mennyezeti világítás kialakításához a nappaliban vagy éppen a hálószobában. A kiválasztott mennyezeti stukkó lámpa termékoldalán részletes információkat talál…

 • a design stukkó lámpa méreteiről

 • a beépített LED spot lámpák számáról és színéről

 • a felhasznált LED spot keretek színéről

 • az indirekt világítást biztosító LED szalag színéről

Mennyezeti stukkó lámpáink jelenleg az alábbi LED szalag mennyezeti világítással rendelhetőek: melegfehér, RGB (azaz többszínű) vagy RGB-W (többszínű + melegfehér).

Azonnal beépíthető mennyezeti stukkólámpák direkt és rejtett led világítással

Milyen formájú mennyezeti stukkólámpák kaphatóak?

Beépítésre kész mennyezeti stukkólámpáink jelenleg 3 formában kaphatóak:

 

négyzet alapú mennyezeti led lámpa

négyzet alapú mennyezeti led lámpa

 

eltolt formájú ledes stukkólámpa

eltolt formájú ledes stukkólámpa

 

téglalap alapú mennyezeti led lámpa

téglalap alapú mennyezeti led lámpa

 

Milyen LED spot lámpát építünk a mennyezeti stukkó lámpába?

Mindegyik stukkó lámpa alaplapjába mennyezeti direkt világításhoz melegfehér LED spot izzókat építünk be. Egy melegfehér LED spot izzó teljesítménye 5 watt, fényereje pedig 350 lumen. A komplett stukkó lámpa összteljesítménye és teljes fényereje a beépített led spot izzók számától függ. Szériatermékként az alábbiak szerint gyártjuk a stukkólámpákat

 

 • négyzet alapú mennyezeti led lámpa: 4 db melegfehér led spot

 • eltolt formájú ledes stukkó lámpa: 4 db melegfehér led spot

 • églalap alapú mennyezeti led lámpa: 6 db melegfehér led spot.

 

Melegfehér LED spot izzók direkt világításhoz

 

Amennyiben a kész mennyezeti stukkó lámpát melegfehér led spot izzók helyett inkább hidegfehér led spot izzóval kérné, szívesen elkészítjük Önnek felár nélkül. Ebben az esetben kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben és jelezze változtatási igényét kollegánknak.

Milyen kialakítású rejtett világítás díszlécből készülnek LED stukkó lámpák?

A beépítésre kész LED stukkó lámpák gyártásához alapvetően két különböző kialakítású rejtett világítás díszlécet használunk. A bal oldali képen látható négyzet alapú LED stukkó lámpához olyan rejtett világítás díszlécet használunk, melynek felső éle egy ívben végződve a mennyezhez lesz rögzítve. A led szalag által kibocsátott fény így a díszléc felső éléről és a stukkóprofil belső oldaláról reflektálódik. A jobb oldali képen látható téglalap alapú led stukkó lámpához olyan rejtett világítás díszlécet használunk, melynek hátsó oldala csatlakozik a mennyezethez. A LED stukkó lámpába épített led szalag fénye így a mennyezetről és a díszléc hátlapjáról reflektálódik. A bal oldali képen látható led stukkó lámpánál lehetősége van továbbá a mennyezeti lámpát a Szigetvár 401 mennyezeti díszléccel keretezni. A keret a 970x460 mm méretű stukkó lámpákhoz különálló termékként méretre vágva rendlehető a led mennyezeti lámpák termékoldalán.

 

Rejtett világítás díszléc íves felső része led stukkó lámpán

Rejtett világítás díszléc íves felső része led stukkó lámpán

 

Győr 308/209 led stukkó lámpa íves felső résszel és lépcsős mintával

Győr 308/209 led stukkó lámpa íves felső résszel és lépcsős mintával

 

Rejtett világítás díszléc felső, egyenes része a led stukkó lámpán

Rejtett világítás díszléc felső, egyenes része a led stukkó lámpán

 

Nagykanizsa 208/970x460 led stukkó lámpa és stukkó keret a Szigetvár 401 díszlécből

Nagykanizsa 208/970x460 led stukkó lámpa és stukkó keret a Szigetvár 401 díszlécből

 

Hogyan optimalizálja a rejtett világítást a reflektorléc?

A led stukkó lámpák oldalsó díszlécébe egy eloxált alumínium reflektorlécet építünk. Erre a reflekorlécre ragasztjuk rá a LED szalagot. A reflektolréc felületét végő fóliát beépítés előtt eltávolítjuk. A led stukkó lámpában a reflektorléc…

 

 • …szinte megduplázza a LED szalag fényerejét

 • …elvezeti a termelt hőt.

 • …megakadályozza, hogy a LED szalag átvilágítsa a díszlécet.

 

LED világítás díszcléc

 

Stukkó LED díszléc reflektorléc nélkül

 

Reflektorléc fólia eltávolíása

 

LED stukkó díszléc reflektorléccel

 

A fenti képeken jól látható, hogyan mutat a rejtett világítás reflektorléccel és anélkül. Reflektorléc nélkül a díszlécek közötti toldások is jobban látszanak, hiszen a LED szalag átvilágítja a profilt.

A reflektorléccel ellátott led stukkó lámpa rejtett világítása esztétikusabb, a LED szalag színe és fénye egyenletes, a stukkóminta esztétikus.

A reflektorléc használata tehát mindenképpen fontos. Gondoljon erre akkor is, ha rejtett világítás díszlécekbe épít LED szalagot!

Modern mennyezeti lámpa melegfehér LED szalaggal és mennyezeti spot lámpákkal

LED szalag mennyezetre való beépítése már éve óta közkedvelt módszer a rejtett világítás kialakítására. Modern mennyezeti lámpáink, melyek polisztirol díszléceink mintájával, beépített melegfehér színű LED szalaggal és beépített LED szpotokkal rendelkeznek, egyszerre teszik lehetővé a hangulatos indirekt világítást és a praktikus, célzott fényű direkt világítást. A melegfehér LED szalaggal és LED szpotokkal szerelvényezett modern mennyezeti lámpa remek választás, ha egy ízléses lámpát keres otthonába. A lámpához tartozó távirányítóval ráadásul mindig kedve és igénye szerint szabályozhatja a melegfehér LED szalag fényerejét.

Design stukkólámpa Budapest 303/202 LED meleg fehér izzókkal és LED szalaggal

 

Kulcstartós dimmer egyszínű LED szalagokhoz

 

RGB mennyezeti lámpa LED szpotokkal

Kínálatunkban természetesen megtalálható több különböző formájú és stukkódíszítésű RGB szalaggal ellátott, azaz színes LED mennyezeti lámpa is. Az RGB LED lámpa színét és fényerejét a lámpához tartozó távirányítóval szabályozhatja (a az RGB mennyezeti lámpa ára tartalmazza a távirányító árát is). Az RGB mennyezeti lámpák is rendelkeznek beépített LED szpotokkal, melyek alkalmasak a helyiség általános világításra vagy akár célzott direkt világításra is. Egy színes LED mennyezeti lámpa remek választás a gyerekszobába vagy akár nappali világításhoz is.

Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 ÚJ RGB LED

 

RGB érintős vezérlő RGB LED szalagokhoz

 

Színváltós mennyezeti lámpa RGB-W LED szalaggal és LED spot lámpákkal

Amennyiben nem szeretne melegfehér és a színes LED mennyezeti lámpa közül választani, ajánljuk Önnek az RGB-W, azaz színes és melegfehér LED szalaggal készült lámpáinkat, melyek szintén rendelkeznek a direkt világításhoz LED szpotokkal is.

Miért érdemes mennyezeti LED spot lámpát és LED szalagot választani a világításhoz?

Mennyezeti lámpáinkba kizárólag LED spot lámpákat és LED szalagokat építünk be, hiszen ez a napjainkban elérhető legmodernebb technológia, mely

 • energiatakarékos,

 • hosszú élettartamú és

 • kevés hőt termel.

Design stukkó lámpáinkba üzemünkben melegfehér LED spot lámpákat építünk. A beépített LED spot lámpák és LED spot lámpa keretek számát és színét mindig a kiválasztott design stukkó lámpa rövid leírásában találja.

Amennyiben más színű LED izzót vagy keretet szeretne a kész stukkólámpába, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az oldal alján található elérhetőségek egyikén!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket