Mennyezeti stukkó lámpa LED szpotokkal és LED szalaggal

Mennyezeti stukkó lámpa LED szpotokkal és LED szalaggal

Mennyezeti stukkó lámpa LED szpotokkal és LED szalaggal

Hangulatos indirekt világítás led szalaggal és praktikus direkt világítás led szpotokkal egyetlen stukkó lámpában ötvözve! Mennyezeti stukkó lámpa termékeinket legkedveltebb díszléceinkből gyártjuk. A led szalagokat rejtett világításhoz és a led szpotokat direkt világításhoz még üzemünkben beépítjük, így Önnek a helyszínen csak a mennyezetre kell felragasztania a stukkóból készült, fehérre festett, beépített led világítással rendelkező design lámpát. Szériatermékként több különböző formájú és méretű modern mennyezeti lámpát gyártunk. Kínálatunkban a melegfehér led szalaggal szerelt led stukkó lámpák mellett megtalálhatóak többszínű RGB mennyezeti lámpák és színváltós (RGB-W szalaggal szerelvényezett) mennyezeti lámpák is.

12 Items

per page
Set Descending Direction

12 Items

per page
Set Descending Direction

Mennyezeti stukkó lámpa LED szpotokkal és LED szalaggal

Minden, ezen az oldalon található mennyezeti stukkó lámpa LED szpotokkal és LED szalaggal készre szerelve készül üzemünkben. A polisztirol díszlécekből gyártott, azonnal beépíthető LED mennyezeti lámpa lehetővé teszi a hangulatos rejtett világítás és a praktikus direkt világítás egyidejű kialakítását egyetlen termékkel. A készre szerelt LED mennyezeti lámpa ára tartalmazza a polisztirol stukkóból készült design mennyezeti lámpa terméket, a beépített led szalagokat távirányítóval és mennyezeti spot lámpákat is. A LED mennyezeti lámpát fehérre festve szállítjuk. Önnek a helyszínen csupán be kell kötnie a mennyezeti lámpát és polisztirol stukkó ragasztóval a mennyezetre rögzítenie. LED mennyezeti lámpáink legkedveltebb díszléceink mintájával készülnek, így a stukkóprofilokkal kombinálva egységes, modern és ízléses beltéri díszítést tesznek lehetővé.

 

Nappali világítás, mennyezeti LED lámpával

 

Mennyezeti világítás LED lámpával

Direkt és indirekt világítással ellátott LED lámpa termékeink ideálisak a mennyezeti világítás kialakításához a nappaliban vagy éppen a hálószobában. A kiválasztott mennyezeti stukkó lámpa termékoldalán részletes információkat talál…

  • a design stukkó lámpa méreteiről

  • a beépített LED spot lámpák számáról és színéről

  • a felhasznált LED spot keretek színéről

  • az indirekt világítást biztosító LED szalag színéről

Mennyezeti stukkó lámpáink jelenleg az alábbi LED szalag mennyezeti világítással rendelhetőek: melegfehér, RGB (azaz többszínű) vagy RGB-W (többszínű + melegfehér).

Modern mennyezeti lámpa melegfehér LED szalaggal és mennyezeti spot lámpákkal

LED szalag mennyezetre való beépítése már éve óta közkedvelt módszer a rejtett világítás kialakítására. Modern mennyezeti lámpáink, melyek polisztirol díszléceink mintájával, beépített melegfehér színű LED szalaggal és beépített LED szpotokkal rendelkeznek, egyszerre teszik lehetővé a hangulatos indirekt világítást és a praktikus, célzott fényű direkt világítást. A melegfehér LED szalaggal és LED szpotokkal szerelvényezett modern mennyezeti lámpa remek választás, ha egy ízléses lámpát keres otthonába. A lámpához tartozó távirányítóval ráadásul mindig kedve és igénye szerint szabályozhatja a melegfehér LED szalag fényerejét.

Design stukkólámpa Budapest 303/202 LED meleg fehér izzókkal és LED szalaggal

 

Kulcstartós dimmer egyszínű LED szalagokhoz

 

RGB mennyezeti lámpa LED szpotokkal

Kínálatunkban természetesen megtalálható több különböző formájú és stukkódíszítésű RGB szalaggal ellátott, azaz színes LED mennyezeti lámpa is. Az RGB LED lámpa színét és fényerejét a lámpához tartozó távirányítóval szabályozhatja (a az RGB mennyezeti lámpa ára tartalmazza a távirányító árát is). Az RGB mennyezeti lámpák is rendelkeznek beépített LED szpotokkal, melyek alkalmasak a helyiség általános világításra vagy akár célzott direkt világításra is. Egy színes LED mennyezeti lámpa remek választás a gyerekszobába vagy akár nappali világításhoz is.

Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 ÚJ RGB LED

 

RGB érintős vezérlő RGB LED szalagokhoz

 

Színváltós mennyezeti lámpa RGB-W LED szalaggal és LED spot lámpákkal

Amennyiben nem szeretne melegfehér és a színes LED mennyezeti lámpa közül választani, ajánljuk Önnek az RGB-W, azaz színes és melegfehér LED szalaggal készült lámpáinkat, melyek szintén rendelkeznek a direkt világításhoz LED szpotokkal is.

Miért érdemes mennyezeti LED spot lámpát és LED szalagot választani a világításhoz?

Mennyezeti lámpáinkba kizárólag LED spot lámpákat és LED szalagokat építünk be, hiszen ez a napjainkban elérhető legmodernebb technológia, mely

  • energiatakarékos,

  • hosszú élettartamú és

  • kevés hőt termel.

Design stukkó lámpáinkba üzemünkben melegfehér LED spot lámpákat építünk. A beépített LED spot lámpák és LED spot lámpa keretek számát és színét mindig a kiválasztott design stukkó lámpa rövid leírásában találja.

Amennyiben más színű LED izzót vagy keretet szeretne a kész stukkólámpába, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az oldal alján található elérhetőségek egyikén!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket