Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 ÚJ RGB LED

Egy egyedülálló látványosság a Budapest 303/202 lámpaszett, hiszen a többszínű RGB LED-ek különleges hangulatot teremtenek. A mennyezeti lámpát már csak bekötni és polisztirol ragasztóval rögzíteni kell. Kész a LED mennyezeti lámpa. A lámpatesthez egy alapot és az indirekt világítás kialakítására alkalmas Budapest 202 díszlécet használjuk. A díszléc mintás részébe LED reflektorlécek és többszínű RGB LED szalagok kerülnek. Az alaplapba 4 meleg fehér LED izzót építünk, az izzókat fehér, billenthető keretbe helyezzük.

A megadott ár a komplett lámpaszettet tartalmazza stukkóval és LED-ekkel, valamint egy trafót és a LED szalag használatához szükséges dimmert!

In stock
SKU
303-202-rgb-led-lampa-budapest-eltolt-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 ÚJ RGB LED

Cikkszám: 303-202-rgb-led-lampa-budapest-eltolt

61 668 Ft

db

Indirekt világítás díszléc Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-plexi

Regular Price 1 619 Ft Special Price 1 376 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Indirekt világítás belső sarokelem Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-sb-plexi

2 122 Ft

db

Indirekt világítás külső sarokelem Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-sk-plexi

2 122 Ft

db

Indirekt világítás díszléc profilsimító Budapest 202 Plexi Plus

Cikkszám: 202-6142-ps-plexi

31 Ft

db

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 026 Ft

db

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó

4 469 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 548 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Budapest 303/202 stukkólámpa LED izzóval – többszínű RGB

 

Budapest 303/202 stukkólámpa LED izzóval – többszínű RGB

 

Budapest 303/202 stukkólámpa LED izzóval – többszínű RGB

Feltűnő design: Meleg fehér izzó stukkólámpa és meleg fehér LED szalag

A Budapest 303/202 stukkólámpát komplett, készre szerelt állapotban kínáljuk, mely nagyon dekoratív! A meleg fehér LED szalag a helyiségnek egy kellemes hangulatot kölcsönöz, miközben a 4 LED panel meleg fehér, direkt fényt sugároz.

Kérem, olvasson tovább, mert megtudhatja, milyen elemekből készül a direkt és indirekt világítás:

Mit tartalmaz a Budapest 303/202 lámpaszett?

Stukkólámpa – polisztirol lámpatest

Üzemünkben a polisztirol lámpatesteket egy polisztirol alaplapból és díszlécekből állítjuk össze. A Budapest 303/202 mennyezeti lámpához az indirekt világítás kialakítására alkalmas Budapest 202 díszlécet használjuk fel. Az alaplap formája egy darab polisztirolból áll. Az összeállított lámpatestet egy vízbázisú fehér festékkel festjük le.

Stukkólámpa – polisztirol lámpatest

 

LED reflektorléc

A LED reflektorléc egy nagyszerű találmány, hiszen optimalizálja a rejtett világítást: Az alumíniumprofilok majdnem megduplázzák a LED szalag fényerejét és energiát is spórolnak. Ezenkívül a reflektorlécek megakadályozzák, hogy a LED szalag fénye a lámpa stukkóján átvilágítson, valamint arról gondoskodnak, hogy a mennyezeti lámpa díszléce bekapcsolt LED világítás közben is látható maradjon.

LED reflektorléc

 

Indirekt világítás 5050 SMD RGB LED szalaggal – többszínű

Az indirekt világítás stukkó egy 5050 SMD RGB LED szalagot tartalmaz, mely méterenként 60 LED izzóval van ellátva. A fény színét Ön állíthatja be és igény szerint változtathatja. Az egyenletes indirekt világítás érdekében az RGB szalag úgy van a díszlécbe építve, hogy a lámpa sarkai is megvilágítottak legyenek. Az indirekt világítás fényereje kb. 1400 lumen és 24 W a teljesítménye.

Indirekt világítás 5050 SMD RGB LED szalaggal – többszínű

 

Tápegység a LED szalaghoz

A LED szalagnak 12 V egyenáramra van szüksége. A beépített trafó hálózati csatlakozóval átalakítja a hálózati feszültséget 230 V-ból váltóárammal 12 V egyenáramba a LED szalag működéséért. A földeléskapcsolónak köszönhetően a LED szalag számára a trafó a hálózati áramra csatlakoztatható és máris örömét leli az indirekt világításban.

Tápegység a LED szalaghoz

 

RGB Dimmer RGB szalaghoz

A stukkólámpába egy RGB dimmert is beépítünk, melynek segítségével Ön a fényerőt és az RGB LED-ek színét is változtathatja. A hozzá tartozó távirányítóval az RGB szalagot kényelmesen foteléből be- és kikapcsolhatja.

RGB Dimmer RGB szalaghoz

 

Direkt világítás izzó – meleg fehér

A stukkólámpa alaplapjában 4 meleg fehér LED izzó van beépítve, mely wago vezeték összekötővel áramhoz csatlakoztatható. A 4 energiatakarékos, meleg fehér LED izzó fényereje összesen 1600 lumen.

Direkt világítás izzó – meleg fehér

 

Billenthető keret LED izzó számára

A LED izzókat fehér billenthető keretbe helyezzük, melynek előnye, hogy oda irányíthatja a fényt, ahová Ön szeretné. További előnye, hogy a fény irányát gyorsan és egyszerűen megváltoztathatja.

Billenthető keret LED izzó számára

 

GU 10 foglalat LED izzókhoz

A praktikus GU 10 foglalat kerámiából készül. Az egyszerű csatlakoztatásnak köszönhetően a LED izzót csak bele kell helyezni és már kész is. Pontosan ilyen egyszerűen cserélheti az izzókat, ha pl. hideg fehér fényt szeretne használni.

GU 10 foglalat LED izzókhoz

 

Budapest 303/202 LED lámpa

A mellékelt kép a készre szerelt „Budapest 303/202 LED stukkólámpa, LED szalag, LED panel” lámpát mutatja összes előnyével együtt: A LED reflektorléc megakadályozza a fény polisztirolon való átjutását, a sarkok egyenletesen megvilágítottak, a LED izzó billenthető.

Budapest 303/202 LED lámpa

 

Budapest 202 díszléc – rejtett falvilágítás a LED stukkólámpa kiegészítőjeként

A rejtett és közvetlen világítás a fal mentén és a faltól is el lehet vezetni – úgy, ahogy Önnek tetszik. Amennyiben a Budapest 202 díszlécet használja, melyet a Budapest 303/202 lámpaszettben is használunk, egy utánozhatatlan mennyezeti világítást hozhat létre.

A kialakítási lehetőségek széleskörűek. Tekintse meg ajánlatainkat. Az első link a direkt és indirekt világítás stukkóprofilokat mutatja be. A második link az indirekt világításhoz vezet.

Kombi stukkó direkt és indirekt világításhoz >>>

Indirekt világítás kialakítására alkalmas stukkók >>>

LED világítás más színben

Budapest 303/202 stukkólámpa LED izzóval – meleg fehér

A Budapest 303/202 lámpaszettet meleg fehér szalaggal is kínáljuk. A Budapest 303/202 stukkólámpát komplett, készre szerelt állapotban kínáljuk, mely nagyon dekoratív! A meleg fehér LED szalag a helyiségnek egy kellemes hangulatot kölcsönöz, miközben a 4 LED panel meleg fehér, direkt fényt sugároz.

Budapest 303/202 stukkólámpa LED izzóval – meleg fehér

 

Ugyanolyan lámpaforma – más stukkóprofil?

Ez is lehetséges! Amennyiben Önnek a klasszikus profilú, kis lépcsővel és lendületes ívvel díszített (mellékelt fotó) Debrecen 205 vagy a markáns profilú, 3 azonos méretű lépcsővel ellátott Győr 209 díszléc jobban tetszik, szívesen megépítjük Önnek LED lámpaszettjét. Nincs más dolga, mint a rendelés megjegyzésében jelezni, hogy melyik profillal szeretné!

Minden stukkónak megvan a maga bája és a különböző berendezési stílusokhoz illik. Szabadon dönthet arról, mi illik az Ön környezetében.

 

Debrecen 205 LED stukkó profil

 

 

Győr 209 LED stukkó profil

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket