Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 ÚJ RGB LED

Egy egyedülálló látványosság a Budapest 303/202 lámpaszett, hiszen a többszínű RGB LED-ek különleges hangulatot teremtenek. A mennyezeti lámpát már csak bekötni és polisztirol ragasztóval rögzíteni kell. Kész a LED mennyezeti lámpa. A lámpatesthez egy alapot és az indirekt világítás kialakítására alkalmas Budapest 202 díszlécet használjuk. A díszléc mintás részébe LED reflektorlécek és többszínű RGB LED szalagok kerülnek. Az alaplapba 4 meleg fehér LED izzót építünk, az izzókat fehér, billenthető keretbe helyezzük.

A megadott ár a komplett lámpaszettet tartalmazza stukkóval és LED-ekkel, valamint egy trafót és a LED szalag használatához szükséges dimmert!

In stock
SKU
303-202-rgb-led-lampa-budapest-eltolt-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 ÚJ RGB LED

Cikkszám: 303-202-rgb-led-lampa-budapest-eltolt

70 029 Ft

db

Indirekt világítás díszléc Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-plexi

1 838 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Indirekt világítás belső sarokelem Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-sb-plexi

2 410 Ft

db

Indirekt világítás külső sarokelem Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-sk-plexi

2 410 Ft

db

Indirekt világítás díszléc profilsimító Budapest 202 Plexi Plus

Cikkszám: 202-6142-ps-plexi

35 Ft

db

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 847 Ft

db

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó

5 837 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 894 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Budapest 303/202 stukkólámpa LED izzóval – többszínű RGB

 

Budapest 303/202 stukkólámpa LED izzóval – többszínű RGB

 

Budapest 303/202 stukkólámpa LED izzóval – többszínű RGB

Feltűnő design: Meleg fehér izzó stukkólámpa és meleg fehér LED szalag

A Budapest 303/202 stukkólámpát komplett, készre szerelt állapotban kínáljuk, mely nagyon dekoratív! A meleg fehér LED szalag a helyiségnek egy kellemes hangulatot kölcsönöz, miközben a 4 LED panel meleg fehér, direkt fényt sugároz.

Kérem, olvasson tovább, mert megtudhatja, milyen elemekből készül a direkt és indirekt világítás:

Mit tartalmaz a Budapest 303/202 lámpaszett?

Stukkólámpa – polisztirol lámpatest

Üzemünkben a polisztirol lámpatesteket egy polisztirol alaplapból és díszlécekből állítjuk össze. A Budapest 303/202 mennyezeti lámpához az indirekt világítás kialakítására alkalmas Budapest 202 díszlécet használjuk fel. Az alaplap formája egy darab polisztirolból áll. Az összeállított lámpatestet egy vízbázisú fehér festékkel festjük le.

Stukkólámpa – polisztirol lámpatest

 

LED reflektorléc

A LED reflektorléc egy nagyszerű találmány, hiszen optimalizálja a rejtett világítást: Az alumíniumprofilok majdnem megduplázzák a LED szalag fényerejét és energiát is spórolnak. Ezenkívül a reflektorlécek megakadályozzák, hogy a LED szalag fénye a lámpa stukkóján átvilágítson, valamint arról gondoskodnak, hogy a mennyezeti lámpa díszléce bekapcsolt LED világítás közben is látható maradjon.

LED reflektorléc

 

Indirekt világítás 5050 SMD RGB LED szalaggal – többszínű

Az indirekt világítás stukkó egy 5050 SMD RGB LED szalagot tartalmaz, mely méterenként 60 LED izzóval van ellátva. A fény színét Ön állíthatja be és igény szerint változtathatja. Az egyenletes indirekt világítás érdekében az RGB szalag úgy van a díszlécbe építve, hogy a lámpa sarkai is megvilágítottak legyenek. Az indirekt világítás fényereje kb. 1400 lumen és 24 W a teljesítménye.

Indirekt világítás 5050 SMD RGB LED szalaggal – többszínű

 

Tápegység a LED szalaghoz

A LED szalagnak 12 V egyenáramra van szüksége. A beépített trafó hálózati csatlakozóval átalakítja a hálózati feszültséget 230 V-ból váltóárammal 12 V egyenáramba a LED szalag működéséért. A földeléskapcsolónak köszönhetően a LED szalag számára a trafó a hálózati áramra csatlakoztatható és máris örömét leli az indirekt világításban.

Tápegység a LED szalaghoz

 

RGB Dimmer RGB szalaghoz

A stukkólámpába egy RGB dimmert is beépítünk, melynek segítségével Ön a fényerőt és az RGB LED-ek színét is változtathatja. A hozzá tartozó távirányítóval az RGB szalagot kényelmesen foteléből be- és kikapcsolhatja.

RGB Dimmer RGB szalaghoz

 

Direkt világítás izzó – meleg fehér

A stukkólámpa alaplapjában 4 meleg fehér LED izzó van beépítve, mely wago vezeték összekötővel áramhoz csatlakoztatható. A 4 energiatakarékos, meleg fehér LED izzó fényereje összesen 1600 lumen.

Direkt világítás izzó – meleg fehér

 

Billenthető keret LED izzó számára

A LED izzókat fehér billenthető keretbe helyezzük, melynek előnye, hogy oda irányíthatja a fényt, ahová Ön szeretné. További előnye, hogy a fény irányát gyorsan és egyszerűen megváltoztathatja.

Billenthető keret LED izzó számára

 

GU 10 foglalat LED izzókhoz

A praktikus GU 10 foglalat kerámiából készül. Az egyszerű csatlakoztatásnak köszönhetően a LED izzót csak bele kell helyezni és már kész is. Pontosan ilyen egyszerűen cserélheti az izzókat, ha pl. hideg fehér fényt szeretne használni.

GU 10 foglalat LED izzókhoz

 

Budapest 303/202 LED lámpa

A mellékelt kép a készre szerelt „Budapest 303/202 LED stukkólámpa, LED szalag, LED panel” lámpát mutatja összes előnyével együtt: A LED reflektorléc megakadályozza a fény polisztirolon való átjutását, a sarkok egyenletesen megvilágítottak, a LED izzó billenthető.

Budapest 303/202 LED lámpa

 

Budapest 202 díszléc – rejtett falvilágítás a LED stukkólámpa kiegészítőjeként

A rejtett és közvetlen világítás a fal mentén és a faltól is el lehet vezetni – úgy, ahogy Önnek tetszik. Amennyiben a Budapest 202 díszlécet használja, melyet a Budapest 303/202 lámpaszettben is használunk, egy utánozhatatlan mennyezeti világítást hozhat létre.

A kialakítási lehetőségek széleskörűek. Tekintse meg ajánlatainkat. Az első link a direkt és indirekt világítás stukkóprofilokat mutatja be. A második link az indirekt világításhoz vezet.

Kombi stukkó direkt és indirekt világításhoz >>>

Indirekt világítás kialakítására alkalmas stukkók >>>

LED világítás más színben

Budapest 303/202 stukkólámpa LED izzóval – meleg fehér

A Budapest 303/202 lámpaszettet meleg fehér szalaggal is kínáljuk. A Budapest 303/202 stukkólámpát komplett, készre szerelt állapotban kínáljuk, mely nagyon dekoratív! A meleg fehér LED szalag a helyiségnek egy kellemes hangulatot kölcsönöz, miközben a 4 LED panel meleg fehér, direkt fényt sugároz.

Budapest 303/202 stukkólámpa LED izzóval – meleg fehér

 

Ugyanolyan lámpaforma – más stukkóprofil?

Ez is lehetséges! Amennyiben Önnek a klasszikus profilú, kis lépcsővel és lendületes ívvel díszített (mellékelt fotó) Debrecen 205 vagy a markáns profilú, 3 azonos méretű lépcsővel ellátott Győr 209 díszléc jobban tetszik, szívesen megépítjük Önnek LED lámpaszettjét. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben és jelezze változtatási igényét kollegánknak.

Minden stukkónak megvan a maga bája és a különböző berendezési stílusokhoz illik. Szabadon dönthet arról, mi illik az Ön környezetében.

 

Debrecen 205 LED stukkó profil

 

 

Győr 209 LED stukkó profil

 

A ledes stukkólámpákat csak rendelésre, egyedileg gyártjuk le az Ön által kiválasztott méretben és mintával, azaz nem minősülnek előre gyártott terméknek. Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételek ide vonatkozó részét.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket