LED trafo

LED trafo

LED trafo

A LED trafó a LED szalag díszlécbe történő beépítéséhez szükséges. A LED trafót különböző teljesítménnyel kínáljuk LED szalagokhoz, melyeket rejtett világítás megvalósításához építhet ki.

Válassza a LED szalagok összteljesítményének megfelelő LED trafót. Kérem, vegye figyelembe, hogy minden tápegység maximum 80%-ig terhelhető! A helyesen kiválasztott LED trafó nagymértékben meghatározza a LED világítás élettartamát. Szívesen segítünk a LED trafó kiválasztásában, hogy sokáig élvezze a stukkó világítást!

Tippeket és hasznos információkat LED szalag trafó témában és a stukkóban való felhasználásáról ezen az oldalon, a LED trafó termékoldalán és az indirekt világítás kialakítására alkalmas díszléc oldalain talál. Tekintse meg ajánlatainkat!

4 Items

per page
Set Descending Direction

4 Items

per page
Set Descending Direction

A LED trafó széles választéka, 12 V trafó

Válassza a megfelelő LED szalag trafó termékünket!

Kínálatunkban a LED szalagokhoz különböző LED trafót talál. Akár beltérben vagy kültérben szeretné használni a 12 V LED tápegységet – biztosan megtalálja a megfelelőt. A 12 V trafó mellett, melyeket egyszerűen a konnektorba kell dugni, kínálunk vízálló LED szalag trafót is, melyet kültérben is használhat.

Még nem tudja, melyik LED trafó a megfelelő?

Itt olvashat cikkünkről LED trafó témában >>>

A környezetvédelemért – energiatakarékos, kedvező árú LED szalaghoz trafó

Kímélje pénztárcáját, csökkentse otthona energiafelhasználását LED trafó beépítésével! A LED szalag és az ahhoz tartozó LED szalag transzformátor segítségével egy költséghatékony energiatakarékos és mindenekelőtt környezetbarát megoldást választ. Legyen hosszú ideig öröme új világításában!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket