Közvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatával

Közvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatával

Közvetlen fényforrás spot lámpa, led izzó használatával

 

 

A polisztirol profilba épített LED spot lámpa használatával egy koncentrált jól irányított fényt állítunk elő, ennek köszönhetően egy nagyon jól megvilágított területet kapunk. A direkt és indirekt LED világítás alkalmazása egyre népszerűbb, hiszen beépítése és használata is költséghatékony megoldás. Kínálatunkban 3 különböző mintát talál kétféle formában: L-formájú falvilágítást és U alakú mennyezeti világítást. Ezenkívül 4 diszkrét U-profilt és 1 klasszikus L-profilt kínálunk, melyeket díszléccel tehet esztétikussá. LED stukkó ötleteket és beépítési tanácsokat a terméktáblázat alatt talál.

24 Items

per page
Set Descending Direction

24 Items

per page
Set Descending Direction

1 beltéri stukkó, 5 stukkódíszítési megoldás!

A Dombóvár 14, az Abony 21 és az Érd 10 beltéri stukkók, a legnépszerűbb díszléceink.

Ezekben a videókban megmutatjuk Önnek, hogyan tudja otthonát egységesen, visszafogott eleganciával díszíteni stukkóinkkal.

Stukkódíszítés és funkció egyben, 5 felhasználási lehetőség!

Kérem most nézze meg a videókat!

Polisztirol stukkóba épített spot lámpák mennyezeten és oldalfalon

Kérem kapcsolja be számítógépén a hangot és tekintse meg a videókat!

 

 

Gondolt már arra, hogyan valósíthatná meg fali és mennyezeti világítását LED spotokkal egyszerűen és gyorsan? LED-es stukkóink számtalan lehetőséget kínálnak LED világítás kiépítésére! Beépített LED fali lámpát vagy mennyezeti spot világítást keres? Itt biztosan megtalálja az Ön számára megfelelőt és az ahhoz tartozó díszlécet! A LED stukkókhoz előre gyártott kiegészítő elemeket is kínálunk, például előre gyártott végelemeket és sarokelemeket. Az egyes spot világítás elemeit csak össze kell építeni. Mindezt zaj, kosz és nagy költségek nélkül! Tekintse meg polisztirol stukkóinkat, melyeket a LED spotok beépítéséhez fejlesztettünk ki.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A polisztirol profilokat és díszléceket a LED spotok beépítésére fejlesztettük ki. Olvasson tovább és megtudhatja, hogyan építheti be a LED mennyezeti spotokat a polisztirol profilba. Tervezze meg a polisztirol díszlécbe építhető világítást és mennyezeti spotokat, melyek beszerelését egyszerűen és gyorsan Ön is kivitelezheti!

3x2 perc a stukkó előnyeiről

Az idő pénz, tartja a mondás. Rohanó világunkban mi is nap mint nap tapasztaljuk, hogy valóban az időnk a legdrágább fizetőeszköz. Kétszer is meggondoljuk, hogy mire érdemes költenünk. Mindarra, ami nekünk fontos és értékes: családunk, barátaink, otthonunk. Értékelünk mindent, amivel idővel spórolunk magunknak, szeretteinknek, mégis előrébb visz minket, hozzátesz az életünkhöz, tájékoztat, ismeretet ad. Hiszen az információ érték.

Az alábbi három rövid- csupán 2-3 perces- videóban igyekeztünk összegyűjteni Önnek a legfontosabb információkat és bemutatni stukkóléceink kombinációs lehetőségeit, hiszen nem csupán egy díszlécet, hanem egy komplett rendszert kínálunk. Az előregyártott stukkóelemek egymással kombinálhatók és számtalan lehetőséget kínálnak Önnek beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításához.

Kérem, tekintse meg a rövid videókat és ismerje meg a polisztirol stukkó nyújtotta előnyöket és lehetőségeket!

 

 

 

I. LED spotok és polisztirol díszlécek kialakítási lehetőségei

LED spotok és polisztirol díszlécek kialakítási lehetőségei

 

A beépítés végeztével biztosan gyakran élvezni fogja a gyönyörű stukkókat és az utánozhatatlan LED világítást. A LED világítás számtalan lehetőséget kínál egy megfelelő világítás kialakítására szinte bárhol.

Amennyiben direkt fényforrás beépítését tervezi, a LED spot lámpa tökéletes választás. A LED mennyezetvilágítás az utóbbi időben nagyon népszerű – csakúgy, mint a díszlécbe épített spot lámpa. Egy esztétikus LED mennyezetvilágítás minden helyiségbe illik, legyen az fürdőszoba, konyha vagy dolgozószoba. A stílusos LED stukkó klasszikus vonalai miatt mindig divatos marad.

Díszlécet és fényt kombinálni egyszerűbb, mint gondolja! Új díszléceink segítségével magas minőségű fényt és kellemes hangulatot teremthet otthonában. Díszített vagy diszkrét polisztirollécbe építené be spot lámpáit? Nálunk minden ízléshez megtalálja a megfelelő terméket.

II. LED-es stukkó falvilágítás és mennyezetvilágítás

A polisztirol díszlécek alkalmasak fali világítás és mennyezetvilágítás kiépítésére LED spotokkal. Kínálatunkban LED-es stukkóink széles választékát találja: L-formájú díszített polisztirolt, melyet a fal mentén építhet be; U alakú mintás stukkót mennyezetvilágításhoz, valamint minta nélküli profilokat a kreatív ötletek megvalósításához. Stukkóprofiljainkat funkciójuk és felhasználási területük szerint rendeztük, melyek áttekintését itt találja.

1. L-formájú díszített polisztirol stukkó fali világítás kialakításához

L-formájú díszített polisztirol stukkó fali világítás kialakításához

 

A Dombóvár 400+14, Érd 400+10 és Abony 400+21 stukkók lehetővé teszik a LED spot lámpa egyszerű beépítését a fal mentén. Az L-formájú LED-es stukkók a csatlakozóelemekkel a falra és mennyezetre ragaszthatók.

A LED spot lámpa kialakítására alkalmas L-alakú profilokat pl. konyhai munkapult vagy íróasztal fölé építheti be. A helyiség többi falán a klasszikus díszlécet használhatja, melyek egyforma mintával rendelkeznek. Az azonos névvel ellátott klasszikus díszléc magassága megegyezik az L-formájú LED-es stukkó méretével. Pl. a Dombóvár 14 klasszikus kialakítású díszléc összeilleszthető a Dombóvár 400+14 LED-es stukkóval. A két díszléc tehát tetszőlegesen kombinálható egymással.

Spot lámpa világítás polisztirol díszléc Dombóvár 400+14

 

Spot izzó világítás polisztirol stukkó Érd 400+10

 

Mennyezeti spot lámpa polisztirol stukkók Abony 400+21

 

Spot izzó világítás polisztirol stukkó Érd 400+10

 

Spot lámpa világítás polisztirol díszléc Dombóvár 400+14

 

Mennyezeti spot lámpa polisztirol stukkók Abony 400+21

 

A polisztirollécek és spot világítás egyszerű beépítése érdekében a polisztirollécekhez előregyártott kiegészítőelemeket is kínálunk: sarokelemeket, csatlakozóelemeket és végelemeket. A LED falvilágítást így valóban igényei szerint építheti ki – nagy költségek nélkül.

Stukkó díszléc led spotokkal

 

LED spotok stukkó díszlécben

 

Direkt világítás kialakítására alkalmas stukkó díszléc

 

2. Spot lámpa mennyezeti stukkóval

Stukkó díszléc közvetlen világítás kialakításához

 

A Dombóvár 400+2x14, Érd 400+2x10 és Abony 400+2x21 díszlécek lehetővé teszik a LED spotok beépítését a mennyezeten. U-alakú LED stukkóinkat csatlakozóelemek segítségével rögzítheti.

A LED spot lámpa kialakítására alkalmas U-alakú profilokat pl. reggelizőpult vagy fürdőszobába a tükör fölé építheti be. A helyiség többi falán a klasszikus díszlécet használhatja, melyek egyforma mintával rendelkeznek. Az azonos névvel ellátott klasszikus díszléc magassága megegyezik az U-formájú LED-es stukkó méretével. Pl. a Dombóvár 14 klasszikus kialakítású díszléc összeilleszthető az U-alakú Dombóvár 400+2x14 LED-es stukkóval. A két díszléc tehát tetszőlegesen kombinálható egymással.

Led spot lámpa világítás polisztirol díszléc Dombóvár 400+2x14

 

Led spot izzó világítás polisztirol stukkó Érd 400+2x10

 

Mennyezeti led spot lámpa polisztirol stukkók Abony 400+2x21

 

Led spot izzó világítás polisztirol stukkó Érd végelem 3 400+2x10

 

Led spot lámpa világítás polisztirol díszléc Dombóvár végelem 3 400+2x14

 

Mennyezeti led spot lámpa polisztirol stukkók Abony végelem 3 400+2x21

 

A polisztirollécek és spot világítás egyszerű beépítése érdekében a díszlécekhez előregyártott kiegészítőelemeket is kínálunk: sarokelemeket, csatlakozóelemeket és végelemeket. A LED falvilágítást így valóban igényei szerint építheti ki – nagy költségek nélkül.

Stukkó díszléc direkt világítással

 

Stukkó díszléc beépített LED spotokkal

 

Stukkó díszléc direkt fényforrással

 

3. Polisztirol profilok egyedi ötletek megvalósításához: spot lámpa és stukkó LED világítás

A LED világítás spotokkal való kiépítéséhez 6 profilt kínálunk. Ezek polisztirol profilok, melyekkel a minimalista stílus és az egyedi világítás ötletei is megvalósíthatók. A következőkben ezeket a díszléceket mutatjuk be.

A Kecskemét 300, Miskolc 301 és Pécs 310 LED-es stukkók, melyek felülete elegendő helyet biztosít a LED mennyezeti spotok számára. A díszléceket a megfelelő csatlakozóelemekkel a fal mentén vagy a mennyezeten építheti be.

Polisztirol stukkó világítástechnika Kecskemét 300

 

Polisztirol stukkó spot lámpa világításhoz Miskolc 301

 

Polisztirol stukkó led spot lámpa világításhoz Pécs 310

 

A 3 díszléc a fal- vagy mennyezetvilágítás alapjai lehetnek. Amennyiben a LED stukkót falvilágításként építi be, a profilt a fal és mennyezet találkozásához a sarokban rögzíti. A profil külső oldalát egy tetszőleges díszléccel teheti esztétikussá (1. vázlat). Ön határozza meg a profil magasságát, melyhez a díszlécet ragasztja. A csatlakozóelemeket tetszés szerint egy éles szikével a kívánt méretre vághatja.

Amennyiben LED mennyezetvilágításhoz választ profilt, rögzítse a díszlécet a csatlakozóelemekkel a mennyezetre. Ebben az esetben a profil mindkét oldalát LED-es stukkóval díszítheti (2. vázlat). Az indirekt világítás megvalósításánál a LED szalaghoz szükséges kellékeket a profil belsejében rejtheti el.

Stukkó U-profil direkt világítás kialakításához

 

U-profil polisztirolból direkt világítás kialakításához

 

Polisztirol stukkó világítástechnika Kecskemét 300

 

Stukkó U-profil direkt és indirekt világítás kialakításához

 

A LED fal- és mennyezetvilágításhoz 3 további profilt kínálunk: Ladánybene 320 L, Ladánybene 320 U és Ladánybene 321 U. Ezeket a polisztirolprofilokat az indirekt világítás kiegészítőelemeiként hoztuk létre.

Polisztirol stukkó világítástechnika Ladánybene 320 L

 

Polisztirol stukkó világítástechnika Ladánybene 320 U

 

Polisztirol stukkó világítástechnika Ladánybene 321 U

 

A Ladánybene 320 L és Ladánybene 320 U profilok a fal mentén vagy a mennyezetre építhetők be. A profil külső oldala díszíthető kisebb díszléccel az indirekt világítás (Nyíregyháza 201, Kecskemét 204 és Nagykanizsa 208) kialakításához (1. rajz). A harmadik profil, a Ladánybene 321 U az ablak fölé építhető be (2. vázlat). Az indirekt világításhoz használt kisebb stukkók (Nyíregyháza 201, Kecskemét 204 és Nagykanizsa 208) csak egy ragasztási felülettel rendelkeznek, mellyel a díszléceket a falhoz rögzítheti. Az indirekt világítás díszlécét a mennyezettől legalább 115 mm-re kell ragasztani. Amennyiben Ön a LED világítást az ablakok felett is tovább szeretné vezetni, használja a Ladánybene 321 U profilt. Ezt a keskeny U-profilt a függönysín elé kell rögzíteni. Az U-profil oldala az indirekt világítás díszlécének ragasztási felületeként szolgál.

LED világítás kialakitása stukkó profilokkal

 

Karnis takarás és LED világítás megoldása stukkó profilokkal

 

U-profil polisztirolból direkt és indirekt világítás kialakításához

 

Stukkó díszléc LED világítás kialakításához

 

Stukkó díszléc LED világítással

 

III. LED spot lámpa és polisztirol díszléc beépítése fürdőszobában vagy konyhában

Így építheti be díszlécét LED világítás kialakításához konyhában a fal mentén

 

Dolgozószobájában vagy konyhájában a falvilágítást LED spotokkal szeretné megoldani? LED világítás kialakítására alkalmas díszléceink egyszerű és dekoratív lehetőséget kínálnak. A stukkó egy L-profilból (alól) és egy díszlécből (a profil oldala) áll.

Amennyiben Ön egy direkt világítást szeretne kialakítani LED spotokkal a fal mentén, a polisztirollécekkel időt és munkát spórol meg. A képen jól látható, hogy a LED spotokat az L-profil alsó részébe kell beépíteni. A LED-es stukkó alkalmazásával a helyiség dekorációját és hatékony fényforrását is kiépítheti egyszerre.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Spot lámpa mennyezeten – így építse be világítását a konyhában

 

Szeretné fürdőszobájában a tükröt vagy konyhájában a reggelizőpultot megvilágítani? A beépítés díszlécekkel és LED spot lámpákkal egyszerűbb, mint gondolja! Egy LED világítás kialakítására alkalmas stukkóprofil két részből áll: alól egy U-profil helyezkedik el, melybe a LED spotokat építheti be.

A LED stukkó két oldalát dekoratív díszlécek teszik esztétikussá. A komplett megoldás érdekében a polisztirol stukkóhoz szögletes és kerek végelemeket, valamint csatlakozóelemeket is kínálunk.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A spot lámpa mennyezetre rögzítését Ön is elvégezheti stukkóink segítségével.

A beépített LED spot lámpák további terhelést jelentenek a mennyezetre ragasztott díszlécek számára. A LED stukkók stabilabb tartása érdekében minden profilhoz kínálunk csatlakozóelemeket, melyek segítségével biztos ragasztás érhető el a mennyezeten.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Polisztirolprofil beépítése kombi világítás kialakításához LED spot lámpa és LED szalag használatával

Amennyiben a LED spot világítás nem nyerte el tetszését, 3 profil Kecskemét 300, Pécs 310 és Miskolc 301 közül választhat, melyeket beltéri díszléceinkkel ízlése szerint kombinálhat. Szeretné inkább a LED spot mennyezetvilágítás és a LED szalagos rejtett világítás kombinációját? Az sem probléma! A 3 profilt a rejtett világítás díszlécével kombinálhatja. A következő videókban megmutatjuk, milyen egyszerű!

 

 

 

A LED spot lámpa legismertebb előnyei:

 • nagy fénykibocsátás

 • alacsony hőtermelés

 • hosszú élettartam

 • egyszerű kivitelezés

A LED stukkó előnyei:

 • a polisztirol díszlécek könnyen kezelhetők és utólag beépíthetők

 • a beépítéshez nem szükségesek drága szerszámok

 • egyszerű beépítés: a polisztirol léceket csak a mennyezethez kell ragasztani

 • lámpák alacsony beruházási költsége, gyors és kedvező árú kiépítése

 • számtalan kialakítási lehetőség: a díszlécekkel és azok kiegészítőelemeivel Ön határozza meg a LED világítás formáját, méreteit és stílusát

Mire van szükségem a közvetlen fényforrás kialakításához?

Webáruházunkban minden terméket megtalál, melyre a LED spot lámpa beépítéséhez szüksége van. Minden árut, melyet fotóinkon és videóinkon lát, megrendelheti webáruházunkban! Itt komplett megoldást talál a LED világítás megvalósításához!

IV. Ötlettár – LED spotlámpa nappaliba, irodába és fürdőszobába

A LED stukkó felhasználási lehetőségei

A dekoratív és hatékony LED fényforrás számtalan beépítési lehetőséget kínál otthonában és irodájában. Egyre kedveltebb a helyiség fontos részeinek LED spotokkal történő megvilágítása, ha pl. kirakatot vagy képet szeretne világítással hangsúlyozni. A következő oldalakon LED világítás beépítésére mutatunk példákat konyhában, irodában és fürdőszobában.

LED profilok és díszlécek - fürdőszoba megvilágítása

Különösen a fürdőszobában fontos, hogy a világítás ne csak esztétikai, hanem funkcionális szerepet is ellásson. Főként a tükör előtt kell a világításnak jól irányítottnak és világosnak lennie. A fürdőszobában a fővilágítás mellett egy vagy akár több kiegészítő lámpa is szükséges. LED stukkóink zárt cellaszerkezetű polisztirolból készülnek, így magas páratartalmú helyiségekben, mint pl. fürdőszobában is alkalmazható közvetlen fényforrás kialakítására.

Fürdőszoba világítás díszlécbe épített mennyezeti spot lámpákkal

Direkt világítás kialakítása stukkó díszlécekkel a fürdőszobában

 

Fűrdőszobai direkt világítás kialakítása stukkó díszlécekkel

 

A képen látható fürdőszoba semleges színekkel és modern stílusban lett berendezve. A tulajdonosok a díszléc kiválasztásánál a Pécs 310 nevű stukkó mellett döntöttek. A tökéletes világítás kialakítása érdekében 10 LED mennyezeti spot lámpát építettek be. A modern stílust követve a LED spot lámpák hideg fehér színűek.

Díszléc LED világításhoz fürdőszobába LED spotokkal

 

Ebben a fürdőszobában a tulajdonosok a klasszikus berendezés, a világos színek és a meleg fehér LED spot lámpák mellett döntöttek. A spot lámpák a tükör felett a díszített, L-formájú Abony 400+21 stukkóba lettek beépítve. A helyiség többi részét a klasszikus Abony 21 díszléc teszi esztétikussá.

LED konyhai világítás polisztirol díszléc segítségével

A konyhában és étkezőben nem elegendő egy mennyezeti lámpa a helyiség optimális megvilágításához. A konyha fénye gyakran direkt és indirekt világítás elegyéből áll össze. A konyhai világítás célja egy átgondolt, funkcionális és egyidejűleg hangulatos fényforrás kialakítása. Az energiatakarékos LED mennyezeti lámpák elegendő fényerővel rendelkeznek és sokoldalúan alkalmazhatók. A billenthető lámpakeretnek köszönhetően a fény igény szerint a megfelelő irányba állítható. A LED-es stukkóprofilokba LED spotokat építhet be, melyek egyszerre funkcionálisak és dekoratívak. LED mennyezeti lámpákat a munkapult, a reggelizőpult, az étkezőasztal vagy a tűzhely felett érdemes kiépíteni. A díszlécek segítségével LED konyhai világítását egyedi elképzelési alapján valósíthatja meg.

Konyhapult világításának megoldása stukkó díszlécekkel

 

Direkt fényforrás kialakítása a konyhában stukkó díszlécekkel

 

Iroda és dolgozószoba LED világítása

Az iroda és dolgozószoba megfelelő világítása kiemelten fontos. Amennyiben a fényerő elegendő, szemünket kevésbé erőltetjük és hatékonyabban tudunk dolgozni. A polisztirol díszlécek kiválóan alkalmasak LED spot lámpák beépítésére irodánk optimális megvilágítása érdekében. Mindkét home-officeban a mennyezeti LED spot lámpák kellemes hangulatú indirekt LED szalagokkal lettek kombinálva. Kínálatunkban megtalálják kombi stukkóinkat is, melyek a LED szalag és LED spot lámpa beépítését egyaránt lehetővé teszik.

Nappali LED világításának kiépítése stukkóba építhető LED spotokkal és LED szalagokkal

 

Dolgozószoba fényforrásainak kialakítása stukkó díszlécekbe építhető LED fényforásokkal

 

Spotlámpa nappaliban, irodában vagy konyhában – a LED lámpa előnyei

 • a LED mennyezeti világítás a helyiség különböző fontos részeit hangsúlyozhatja. Irodában oklevelek vagy képek stílusos megvilágítását valósíthatja meg a falon. Fürdőszobában mennyezeti LED lámpákkal az irányított fényforrás nagyon praktikus. Építse be a LED spotokat a tükör fölé!

 • A LED lámpák óriási előnye az alacsony áramfogyasztás. A LED világítás beépítésével a fő világításról is lemondhat, ezzel az energiaköltségen spórol. A konyhában több időt töltünk, mint azt legtöbben gondoljuk. A konyhai világítás naponta órákig üzemel. Figyeljen a konyha áramfogyasztására és használjon LED mennyezetvilágítást!

V. Kapcsolódó termékek

Díszlécbe épített LED mennyezeti lámpák

Ahol irányított fényre van szükség, de kevés hely áll rendelkezésre, LED világítás kialakítására alkalmas díszlécek a tökéletes megoldás. A hálószoba mennyezetén egy csillagos eget is kialakíthat LED világítással. A mennyezeti lámpákat LED spotokkal és LED szalaggal üzemünkben készre szereljük. Így egyesítjük a komplett LED világítást a LED világítás stukkóval egy termékben.

Design Lámpa Nyíregyháza 21/500x500

 

LED spotlámpa Érd 10/1000x500 meleg fehér

 

Design Lámpa Budapest 202 csillagos égbolt

 

Kombi díszlécek LED szalag és LED mennyezeti spot lámpa beépítésével

Kombi díszléceink direkt és indirekt világítás kialakítását teszik lehetővé LED szalagok használatával a díszléc mintás részében ill. LED mennyezeti spotok beépítésével a díszléc alsó részében. Csak egy polisztirollécre van szükség a LED világítás mindkét változatának megvalósításához. A különböző kiegészítőelemek, melyek az adott termék oldalán találhatóak, segítenek az egyedi mennyezeti világítás kialakításában.

Kombi stukkó díszléc direkt és indirekt világítással

 

Mennyezeti design lámpa polisztirolból

 

VI. Információk a LED spot lámpáról

LED spotok beépítése díszlécbe

A következő képeken megmutatjuk Önnek, milyen egyszerűen beszerelhető a LED spot a polisztirol díszlécbe. A lámpa kereteket, foglalatokat és vezetékeket megtalálja online shopunkban.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Lumen átszámítása luxba

Lumen átszámítása luxba

   

Az izzók csomagolásán a fényerő lumenben (lm) vagy a világítóerő luxban (lx) van megadva. Mit jelent a fényáram és a fényerősség? Miért kell ismernem és átszámolnom őket?

A fényerő a látható fény mennyisége, mely fényforrást ad le. A fényerősség megadja, hogy ebből a látható fényből mennyi esik egy felületre négyzetméterenként. Erre az értékre van szüksége egyéni igényeinek és személyes fényszükségletének megfelelő LED világítás összeállításához.

Mint azt Ön is tapasztalta, különböző tevékenységekhez, szituációkban és helyiségekben eltérő fényerő szükséges. Tájékozódásképpen összeállítottunk egy kisebb válogatást Önnek:

 • telihold: 1 lx

 • éjszakai utcafény: 2-30 lx

 • folyosóvilágítás: 80-100 lx

 • nappali világítása: 80-100 lx

 • íróasztal megvilágítása olvasáshoz: 250-500 lx

Kérem a LED-es stukkók és hangulatvilágítás vásárlása előtt gondolja át a helyiség adottságait és az egyes helyiségekben fennálló igényeit, vagyis: Hol és mihez milyen fényerőre van szükség? Kérem gondoljon arra is, hogy az életkor előrehaladtával látása is romlik. Ésszerű tehát kicsit erősebb LED szalag vagy néhány LED spottal többet tervezni. A LED szalag fényét napszaknak és hangulatnak megfelelően egy LED szalag dimmer segítségével világosabbra vagy gyengébbre állíthatja be.

A kalkulátorral lehetősége van fényerősséget (Lux) fényáramba (Lumen) átszámolni, melyet a LED szalag és LED spot csomagolásán és LED webáruházunkban az adott termékoldalakon olvashat. Ennek segítségével egyszerű lesz eldönteni, melyik LED szalag ideális rejtett világítása megvalósításához ill. hány LED spot szükséges direkt világítása kialakításához íróasztala vagy konyhapultja fölé.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket