Design lámpa, mennyezeti led lámpa

Design lámpa, mennyezeti led lámpa

Design lámpa, mennyezeti led lámpa

Mennyezeti LED lámpáink igazán egyediek és szemet gyönyörködtetőek, hiszen a spot izzó és a LED világítás minden fantasztikus előnyét ötvöztük bennük. A LED mennyezeti lámpa kisebb helyiségben is kitűnő választás. Komplett mennyezeti LED lámpáinkat LED világítás kialakítására alkalmas díszlécből gyártjuk, valamint felszereljük LED lámpákkal, keretekkel és a hozzájuk tartozó elektronikai kellékekkel.

Válasszon kínálatunkból: mennyezeti lámpa LED világítással egy remek direkt világítás létrehozásához, mennyezeti LED lámpa LED szalag és LED izzó beépítésével a direkt és indirekt világítás kialakításához. A komplett LED mennyezeti lámpát már csak be kell kötni és fel kell ragasztani.

27 Items

per page
Set Descending Direction

27 Items

per page
Set Descending Direction

Mennyezeti lámpa stukkó díszlécekből

A kiváló minőségű polisztirolból készült mennyezeti lámpák a helyiség látványos dekorációs elemei, emellett világos direkt fénnyel árasztják el a helyiséget. A mennyezeti lámpákba LED fényforrásokat szerelünk, melyek hosszú távú és energiahatékony megoldást nyújtanak Önnek. A LED mennyezeti lámpa kisebb helyiségben is kitűnő választás. Kérem, ismerje meg fantasztikus lámpaszigeteinket és azok számos előnyét!

 

Mennyezeti stukkó LED lámpák

 

Két típusú készre szerelvényezett mennyezeti lámpa közül választhat:

 1. Mennyezeti lámpa LED szpottal: A LED spottal felszerelt mennyezeti lámpaszigetbe 4, 6 vagy 8 LED izzót szerelünk, melyek biztosítják a helyiségben az elegendő közvetlen fényt.

 2. Mennyezeti lámpa LED szalaggal és LED szpottal: Ezekbe a lámpákba a közvetlen világításhoz LED spotokat, a kellemes hangulatvilágításhoz LED szalagot építünk a lámpasziget oldalsó díszlécébe.

Lámpaszigeteinket beépítésre készen kapja. Üzemünkben a polisztirol lámpasziget gyártása után beépítjük Önnek a lámpakereteket, a LED szpotokat és/vagy a LED szalagot, valamint az elektronikai kellékeket is. A mennyezeti lámpát fehér színű festékkel festjük. Önnek már csak a lámpa bekötéséről és a polisztirol lámpasziget ragasztásáról kell gondoskodnia.


1 beltéri stukkó, 5 stukkódíszítési megoldás!

A Dombóvár 14, az Abony 21 és az Érd 10 beltéri stukkók, a legnépszerűbb díszléceink.

Ezekben a videókban megmutatjuk Önnek, hogyan tudja otthonát egységesen, visszafogott eleganciával díszíteni stukkóinkkal.

Stukkódíszítés és funkció egyben, 5 felhasználási lehetőség!

Kérem most nézze meg a videókat!


Mennyezeti stukkó lámpák LED szpotokkal

Polisztirol lámpaszigeteink egy komplett rendszer részei, ez azt jelenti, hogy legnépszerűbb holkerléceink – Érd 10, Dombóvár 14 és Abony 21 – mintájával többféle polisztirol stukkót alakítottunk ki, melyekkel otthona esztétikus, harmonikus és egységes díszítését valósíthatja meg.

A LED szpottal ellátott mennyezeti lámpák a korábban említett díszlécekkel készülnek egyenként 6 különböző formában és méretben. Az összes széria termékként szereplő mintát és formát megtalálja az oldal elején a termékek között.

 

Érd 10/500x500-1 polisztirol mennyezeti lámpa LED világítással

 

 

Érd 10/1000x500-1 design LED mennyezeti világítás

 

 

LED spotlámpa Dombóvár 14/500x500 meleg fehér

 

 

Mennyezeti LED spotlámpa Dombóvár 14/1000x500-2 meleg fehér

 

 

Design Lámpa Abony 21/500x500

 

 

Design Lámpa Abony 21/1000x500-3

 

Az Érd 10, Dombóvár 14 és Abony 21 díszlécek mintája megjelenik a

 • négyzet alakú, 500x500 mm méretű, 4 LED szpottal kialakított mennyezeti lámpán,

 • nyolcszög alakú, 500x500 mm átmérőjű, 4 LED szpottal ellátott lámpaszigeten,

 • kerek, 500x500 mm átmérőjű, 4 LED szpotot tartalmazó lámpán,

 • téglalap alakú, 1000x500 mm méretű, 8 LED szpottal kialakított mennyezeti lámpaszigeten,

 • nyolcszög alakú, 1000x500 mm méretű, 8 LED izzóval ellátott design stukkólámpán és

 • ovális alakú, 1000x500 mm méretű, 6, ill. 8 LED izzót tartalmazó lámpán.

Mennyezeti stukkó lámpák LED szpotokkal és LED szalaggal

Egyes lámpaszigeteinkbe LED szalagot és LED spotokat is beépítünk, így a rejtett és közvetlen világítással egyedi hangulatot teremthet. A design lámpaszigetekhez a Budapest 202, Debrecen 205 és Győr 209 rejtett világítás kialakítására alkalmas díszléceket használjuk fel.

 

Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 meleg fehér

 

 

Mennyezeti LED lámpa Debrecen 304/205 meleg fehér

 

 

Mennyezeti Led lámpa Győr 308/209 meleg fehér

 

Négyzet alakú mennyezeti lámpáink egyszínű és többszínű LED szalaggal is megrendelhetők a Budapest 202 klasszikus, a Debrecen 205 modern és a Győr 209 minimalista stukkódíszítésével. A mennyezeti világítás méretei megegyeznek: magasságuk 140 mm és szélességük 420 mm.

 

Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 RGB LED

 

 

Mennyezeti LED lámpa Debrecen 304/205 RGB LED

 

 

Mennyezeti Led lámpa Győr 308/209 RGB LED

 

Amennyiben egy igazán extravagáns megoldás érdekli, tekintse meg a Csillagos égbolt nevű polisztirol lámpaszigetünket, melyet a Budapest 202 díszléc mintája díszít, a rejtett világítást LED szalag biztosítja. A lámpa alsó részében egy LED panel és számos kis LED izzó került elhelyezésre, melyek a csillagos égbolt látványát jelenítik meg.

 

Design Lámpa csillagos égbolt Budapest 202

 

Az eltolt design lámpaszigetek meleg fehér és többszínű LED szalaggal rendelhetők, oldalsó díszléceiket a Budapest 202 rejtett világítás kiépítéséhez használható stukkók alkotják. A 922 mm széles mennyezeti világítás a helyiség igazi látványossága.

 

Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 ÚJ meleg fehér

 

 

Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 ÚJ RGB LED

 

A LED világítás előnyei

Mennyezeti lámpáinkba kizárólag LED fényforrásokat építünk be, hiszen ez a legmodernebb technológiák közé sorolható, mely

 • energiatakarékos,

 • hosszú élettartamú és

 • kevés hőt termel.

A lámpaszigetbe épített LED szalagok fényereje a tartozékként küldött dimmerrel/vezérlővel szabályozható. Ez a tulajdonság lehetőséget ad Önnek arra, hogy a napszaknak, hangulatnak vagy alkalomnak megfelelő fényerőt állíthassa be.

A mennyezeti világítás direkt fényét mindig az adott lámpa termékoldalán leírt LED izzó adja. Amennyiben dimmelhető LED izzót szeretne lámpaszigetébe, ezt kérjük külön jelezze nekünk az oldal alján található elérhetőségek egyikén!

Fontos megjegyezni, hogy a polisztirol lámpaszigetek csak LED fényforrások beépítésére alkalmasak. Halogén fényforrások erre a célra nem alkalmasak!

Használja ki ezeket a verhetetlen előnyöket és díszítse otthonát stílusosan!

Vissza a mennyezeti stukkó LED lámpákhoz >>>

Állítsa össze Ön egyedi mennyezeti LED lámpáját!

A beépítésre kész LED mennyezeti lámpa valóban egy dekoratív megoldás, mely a direkt és indirekt világítás előnyeit egyesíti. A LED-es lámpák otthonának kellemes hangulatot teremtenek.

 

Mennyezeti stukkó lámpa LED ízzókkal

 

 

Mennyezeti stukkó lámpa LED ízzókkal és LED szalaggal

 

Amennyiben kínálatunkban nem találta meg az Önnek tetsző mennyezeti világítást, tegye a következőket: Válassza ki, melyik díszlécet, LED izzót és LED szalagot építsük be LED mennyezeti lámpájába:

 • Minden lámpaszett tartalmaz LED szalagot, a szükséges toldóelemeket, a trafót, sarokcsatlakozót és kábelt.

 • Az egyszínű LED szalaghoz (meleg fehér, hideg fehér) választhat egy dimmert, mellyel az indirekt világítást ki- és bekapcsolhatja, valamint a fényerőt szabályozhatja.

 • A többszínű LED szalag a dimmert tartalmazza, hiszen a dimmerrel a LED mennyezeti világítás színe is változtatható.

 • Igény szerint minden szetthez LED reflektorléc rendelhető, melynek beépítésével a LED szalag fényereje optikailag megduplázható! A LED reflektorléc további előnye, hogy a LED szalag nem világítja át a díszlécet és a LED szalag hűtéséről is gondoskodik. Ebben az esetben még áramot is spórol!

 • Válassza ki az ízlésének megfelelő LED izzót! Három izzót kínálunk különböző teljesítménnyel.

Energiatakarékos direkt és indirekt LED mennyezeti világítás egy termékben egyesítve – ne késlekedjen, tekintse meg LED mennyezeti lámpáinkat!

Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Most kérem tekintse meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt, amit termékeink biztosítanak Önnek!

 

Lumen átszámítása luxba – a LED világítás fényereje

A LED szalagok és LED izzók csomagolásán a teljesítmény wattban, a fényerő lumenben van megadva. A kalkulátorral lehetősége van lument luxba átszámolni. Így könnyebb lesz eldönteni, melyik LED szalagot vagy LED izzót rendelje az Ön igényeihez.

Miért kell átszámolni? Egyre gyakrabban feltüntetik a fényerőt lumenben vagy a fényerősséget luxban. Sokak számára ezek a számok azonban nem elég informatívak. Továbbá ajánlott a LED stukkó és LED világítás vásárlása előtt fényerősséget kalkulálni. Így egyszerűbben ki tudja választani, melyik és hány darab LED izzóra és LED szalagra van szüksége. Csak gondoljon arra, hol használja a LED világítást. Egy hangulatvilágításhoz elegendő 80-100 lux (lx). Olvasáshoz kb. 250-500 lx javasolt. A kor előrehaladtával sajnos romlik a látás. Érdemes tehát több LED világítást számolni. A LED szalagok szabályozhatók. Így a LED-eket hangulatnak és napszaknak megfelelően erősebbre vagy gyengébbre állíthatja.

Lumen átszámítása luxba

   
A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket