Design lámpa, mennyezeti led lámpa

Design lámpa, mennyezeti led lámpa

Design lámpa, mennyezeti led lámpa

 

 

Mennyezeti LED lámpáink igazán egyediek és szemet gyönyörködtetőek, hiszen a spot izzó és a LED világítás minden fantasztikus előnyét ötvöztük bennük. A LED mennyezeti lámpa kisebb helyiségben is kitűnő választás. Komplett mennyezeti LED lámpáinkat LED világítás kialakítására alkalmas díszlécből gyártjuk, valamint felszereljük LED lámpákkal, keretekkel és a hozzájuk tartozó elektronikai kellékekkel.

Válasszon kínálatunkból: mennyezeti lámpa LED világítással egy remek direkt világítás létrehozásához, mennyezeti LED lámpa LED szalag és LED izzó beépítésével a direkt és indirekt világítás kialakításához. A komplett LED mennyezeti lámpát már csak be kell kötni és fel kell ragasztani.

27 Items

per page
Set Descending Direction

27 Items

per page
Set Descending Direction

Stukkódíszítés egyszerűbben, jobban!

1 beltéri stukkó, 5 stukkódíszítési megoldás!

Dombóvár 14 beltéri stukkó, az egyik legnépszerűbb díszlécünk..

Ebben a videóban megmutatjuk Önnek, hogyan tudja otthonát egységesen, visszafogott eleganciával díszíteni stukkóinkkal.

Stukkódíszítés és funkció egyben, 5 felhasználási lehetőség!

Kérem most nézze meg a videót!

 

 

Nézze meg a videóban szereplő további termékeket:

Tovább a Dombóvár 400+14 termékhez >>>

Tovább a Dombóvár 400+2x14 termékhez >>>

Tovább a készre szerelvényezett design lámpa kategóriába >>>

Tovább a mennyezeti lámpasziget világítás nélkül kategóriába >>>

Tovább az egyedi stukkó kategóriába >>>

LED-es lámpák: design világítás

Az igazi látványosság: design lámpa stukkóba építhető LED szalaggal és LED izzóval

Teremtsen nappalijában vagy irodájában egyedi hangulatot! LED izzóval és LED szalaggal ellátott mennyezeti lámpáink erre tökéletesen alkalmasak, hiszen komplett megoldást kínálunk Önnek. Amennyiben nem találja az elképzelésének megfelelő lámpát, esetleg egyedi méretben vagy formában gyártott LED mennyezeti világítást szeretne, vegye fel velünk a kapcsolatot. Szívesen segítünk Önnek egyedi mennyezeti lámpák összeállításában LED szalag és LED izzó felhasználásával.

 

 

Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 meleg fehér

 

 

Mennyezeti LED lámpa Debrecen 304/205 meleg fehér

 

 

Mennyezeti Led lámpa Győr 308/209 meleg fehér

 

Mennyezeti lámpa LED szalaggal – indirekt és direkt világítás

A mennyezeti LED lámpa napjaink aktuális témái közé tartozik. Kombinálja a direkt és indirekt világítást a LED mennyezeti lámpában. A LED-es lámpák az indirekt és a direkt világítás nagyszerű kombinációi. Válassza ki most, melyik izzót és LED szalagot építsük be a LED mennyezeti lámpába!

Kérem figyeljen arra, hogy az indirekt és direkt világítást szakember szerelje be. Csak LED szalagok és LED izzók alkalmasak a polisztirol profilba való beépítésre az alacsony hőtermelés miatt. Halogén izzók erre sajnos alkalmatlanok.

 

Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 RGB LED

 

 

Mennyezeti LED lámpa Debrecen 304/205 RGB LED

 

 

Mennyezeti Led lámpa Győr 308/209 RGB LED

 

Beépítésre kész LED lámpák – mennyezeti lámpa stukkóba építve

Direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas díszléceinket beépítésre kész LED mennyezeti lámpák gyártására is használjuk.

Több ügyfelünk kérésére állítottunk össze egyedi gyártású komplett LED mennyezeti világítást, melyekbe LED szalagot és LED izzót építettünk be. Mennyezeti lámpáink egyediek és szemet gyönyörködtető látványt nyújtanak, hiszen a direkt és indirekt világítás minden fantasztikus előnyét ötvöztük bennük. Megrendelőink pozitív, lelkes visszajelzése ösztönözte cégünket ezen termékek állandó kínálatba való bevezetésére.

 

LED lámpák stukkóban

A mennyezeti LED lámpa lehetőséget kínál Önnek a direkt és indirekt világítás előnyeinek egyidejű kihasználására. Csak a megfelelő lámpát kell kiválasztania. A mennyezeti LED lámpát Ön állíthatja össze.

Állítsa össze Ön egyedi mennyezeti LED lámpáját!

A beépítésre kész LED mennyezeti lámpa valóban egy dekoratív megoldás, mely a direkt és indirekt világítás előnyeit egyesíti. A LED-es lámpák otthonának kellemes hangulatot teremtenek.

Válassza ki, melyik díszlécet, LED izzót és LED szalagot építsük be LED mennyezeti lámpájába:

  • Minden lámpaszett tartalmaz LED szalagot, a szükséges toldóelemeket, a trafót, sarokcsatlakozót és kábelt.

  • Az egyszínű LED szalaghoz (meleg fehér, hideg fehér) választhat egy dimmert, mellyel az indirekt világítást ki- és bekapcsolhatja, valamint a fényerőt szabályozhatja.

  • A többszínű LED szalag a dimmert tartalmazza, hiszen a dimmerrel a LED mennyezeti világítás színe is változtatható.

  • Igény szerint minden szetthez LED reflektorléc rendelhető, melynek beépítésével a LED szalag fényereje optikailag megduplázható! A LED reflektorléc további előnye, hogy a LED szalag nem világítja át a díszlécet és a LED szalag hűtéséről is gondoskodik. Ebben az esetben még áramot is spórol!

  • Válassza ki az ízlésének megfelelő LED izzót! Három izzót kínálunk különböző teljesítménnyel.

Energiatakarékos direkt és indirekt LED mennyezeti világítás egy termékben egyesítve – ne késlekedjen, tekintse meg LED mennyezeti lámpáinkat!

Lumen átszámítása luxba

Lumen átszámítása luxba

   

Az izzók csomagolásán a fényerő lumenben (lm) vagy a világítóerő luxban (lx) van megadva. Mit jelent a fényáram és a fényerősség? Miért kell ismernem és átszámolnom őket?

A fényerő a látható fény mennyisége, mely fényforrást ad le. A fényerősség megadja, hogy ebből a látható fényből mennyi esik egy felületre négyzetméterenként. Erre az értékre van szüksége egyéni igényeinek és személyes fényszükségletének megfelelő LED világítás összeállításához.

Mint azt Ön is tapasztalta, különböző tevékenységekhez, szituációkban és helyiségekben eltérő fényerő szükséges. Tájékozódásképpen összeállítottunk egy kisebb válogatást Önnek:

  • telihold: 1 lx

  • éjszakai utcafény: 2-30 lx

  • folyosóvilágítás: 80-100 lx

  • nappali világítása: 80-100 lx

  • íróasztal megvilágítása olvasáshoz: 250-500 lx

Kérem a LED-es stukkók és hangulatvilágítás vásárlása előtt gondolja át a helyiség adottságait és az egyes helyiségekben fennálló igényeit, vagyis: Hol és mihez milyen fényerőre van szükség? Kérem gondoljon arra is, hogy az életkor előrehaladtával látása is romlik. Ésszerű tehát kicsit erősebb LED szalag vagy néhány LED spottal többet tervezni. A LED szalag fényét napszaknak és hangulatnak megfelelően egy LED szalag dimmer segítségével világosabbra vagy gyengébbre állíthatja be.

A kalkulátorral lehetősége van fényerősséget (Lux) fényáramba (Lumen) átszámolni, melyet a LED szalag és LED spot csomagolásán és LED webáruházunkban az adott termékoldalakon olvashat. Ennek segítségével egyszerű lesz eldönteni, melyik LED szalag ideális rejtett világítása megvalósításához ill. hány LED spot szükséges direkt világítása kialakításához íróasztala vagy konyhapultja fölé.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket