Galéria - Dekor oszlopok

 

Dekor oszlopok

 

Dekor oszlop beltéri díszítéshez

 

Beltéri dekor oszlopok

 

A dekor oszlopok sokoldalúan felhasználhatók és változatos otthondíszítést tesznek lehetővé. Szériakínálatunk dekor oszlopai 3 különböző oszlopfővel és egyenként 3 különböző méretben érhetők el. Mindegy, melyik méretet és oszlopfőt választja, 1 komplett megoldást kap – egy készre szerelt és fehérre festett dekor oszlopot, mely otthona látványossága lesz!

+ 1 extra: A dekor oszlopokat LED világítással is kínáljuk! Minden esetben készre szerelt terméket kap. A dekor oszlopot állítsa a helyére és helyezze a dugvillát a konnektorba. Kész!

Dekor oszlop kérgesítve

 

Kültéri dekor oszlopok

 

A kérgesített dekor oszlopok további előnye, hogy a dekor oszlop a teraszon vagy a kertben is használható. A kéreganyag az oszlopot időjárásállóvá és ütésállóvá teszi. Természetesen a kérgesített kivitelű dekor oszlopok is 3 különböző méretben és egyenként különböző oszlopfővel vásárolhatók meg. Ön egy kész stukkó dekor oszlopot kap!

+ 1 extra: A kérgesített dekor oszlopokat is választhatja indirekt LED világítással! Használja ki a lehetőséget, hiszen kerti partijai ettől lesznek hangulatosabbak és kellemes estéi kettesben még romantikusabbak...

Dekor oszlopok: 1 komplett megoldás 3 méretben

Komplett készre szerelt dekor oszlopaink 3 különböző méretben rendelhetők. Az esztétikus dekor oszlopokat 17 cm, 27 cm és 39 cm átmérővel kínáljuk. Minden dekor oszlop XPS alapanyagból készül. Tekintse meg ajánlatainkat és válassza ki az Ön igényeinek megfelelőt!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Dekor oszlop – 3 különböző oszlopfő

Minden oszlopot 3 különböző oszlopfővel kínálunk. A dekor oszlop matt fehérre festett oszlopfőből, oszloptalpból és üveglapból áll. Tekintse meg a dekor oszlopokat a 3 esztétikus oszlopfővel és válassza ki az Ön ízlésének megfelelő polisztirol oszlopot!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Stukkó oszlop LED világítással

Rendeljen komplett stukkó oszlopot energiatakarékos LED világítással és teremtsen exkluzív hangulatot! A rejtett világítás dekoratív fénye különös hangulatot teremt és a rá helyezett tárgy egyedülálló kisugárzással tündököl. Természetesen ebben az esetben is komplett megoldást kap: egy kész összeállított dekor oszlopot LED szalaggal és LED tartozékokkal.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Polisztirol oszlop más méretben és oszlopfővel?

A komplett dekor oszlop praktikus, egyediséget varázsol, ezért mindenütt a középpontba kerül. Esetleg egyéb méretű stukkó oszlopra van szüksége vagy másik profilú oszloptalpat és oszlopfőt szeretne, mely otthona környezetéhez jobban illik? Lépjen velünk kapcsolatba. Készítünk Önnek egy kötelezettség nélküli árajánlatot az elképzeléseinek megfelelő adatokkal.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Dekor oszlop LED világítással – színváltós RGB LED szalaggal

A stukko24.hu oldalán a dekor oszlop többszínű RGB LED világítással is rendelhető! Ezt a dekor oszlopot is készre szerelve kapja. Szívesen beépítjük a többszínű RGB LED szalagot a LED tartozékokkal együtt. Így serlege, műtárgya vagy virága kedve szerinti színben ragyoghat.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Kérgesített dekor oszlopok: 1 komplett megoldás – 3 méret

Készre szerelt dekor oszlopainkat kérgesített kivitelben is kínáljuk. Természetesen a kérgesített termékek is 3 különböző méretben rendelhetők. Szériakínálatunk dekor oszlopai 17 cm, 27 cm és 39 cm átmérővel rendelkeznek. Tekintse meg kérem kérgesített dekor oszlopainkat és válassza ki a megfelelő oszlopot!

Kérgesített polisztirol oszlop – 3 különböző oszlopfő

A kérgesített oszlopok oszlopfőit 3 különböző mintával kínáljuk. Az oszloptest és a hozzá illő oszlopfő és oszloptalp is XPS alapanyagból készül. A dekor oszlop oszlopfőből, oszloptalpból és üveglapból áll össze. A kéreganyag színe kellemes, világos barna árnyalatú és időjárásálló.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Stukkó oszlop – kérgesített és LED világítással ellátott

A komplett polisztirol oszlop sokoldalúan használható, dekoratív és hosszú élettartamú. Díszítse kertjét vagy teraszát a kérgesített polisztirol oszloppal, mely az esztétikus látvány mellett indirekt fényt is ajándékoz. A kellékekkel és távirányítóval ellátott energiatakarékos LED világítást mi építjük be Önnek!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Dekorációs oszlop az Ön igénye szerint

A kérgesített dekorációs oszlopot is elkészítjük olyan méretekkel és mintával, melyet Ön szeretne. Közölje velünk kérését és segítünk Önnek a speciális otthondíszítési ötletei megvalósításában. Készítünk egy árajánlatot és az ajánlat elfogadása után elkészítjük oszlopát.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Hangulatos LED világítás a többszínű RGB szalagnak köszönhetően

RGB – a betűk a piros, zöld és kék színeket jelentik. Az RGB szalagok LED-eket tartalmaznak, melyek ezen színekben pompáznak. A 3 szín kombinációja alkotja a többi színt – attól függően, hogyan állítja be a színeket. A beépített RGB vezérlőnek és a távirányítónak köszönhetően a színt Ön is keverheti és élvezheti a világítás hangulatát. Talán egy egyedülálló színárnyalatot talál, melyet sokáig használ – talál minden nap más színben tündököl oszlopa. A következő képeken a fény varázslatos karizmájából nyerhet betekintést:

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket