LED webáruház

LED áruház

A LED világítás díszléccel kombinálva a fal- és mennyezetvilágítás egy népszerű változata. A modern LED izzó energiatakarékos és hosszú élettartamú, a polisztirol díszléc sokoldalú, könnyen kezelhető és kedvező árú. Így két legyet üt egy csapásra!

A LED áruház olyan LED izzókat és LED szalagokat kínál, melyek az általunk gyártott polisztirol díszlécekbe illenek. A LED izzó és LED szalag mellett az elektronikai kellékeket is megtalálja (pl. LED trafó, LED dimmer, keretek és kábelek). Kérem, válassza ki, melyik stukkóra és LED világításra van szüksége egyedi lakberendezési ötleteihez! A LED szalagokat meleg fehér, hideg fehér és többszínű RGB kivitelben kínáljuk. LED izzó témakörben LED panelek és LED szpotok érhetők el. Ezenkívül számos hasznos információt olvashat termékeinkhez – termékleírásokat és beépítési útmutatókat is:

LED világítás

A LED világításnál manapság nem létezik modernebb, energiatakarékosabb technológia. Az új technológia ismérve, hogy a fénykibocsátó diódák másképpen működnek a hagyományos halogén izzóktól. Hasonlítsuk össze a LED-eket a hagyományos villanykörtével, hiszen sok előnyt találunk. A legfontosabb előnyöket összegyűjtöttük Önnek:

 • kevesebb energiafogyasztás ugyanolyan fénynél

 • nagyon kevés hőt termelnek

 • rázkódással szemben nem érzékeny

 • jóval rövidebb kapcsolási idő

 • színváltozás és hatékonyság csökkenése nélkül működik

 • magas élettartam (15.000 - 30.000 óra)

LED áruház

A LED áruház számtalan lehetőséget kínál a direkt és indirekt világítás kialakítására. A polisztirol díszlécbe LED-eket építhet be, így egy stílusos lakásdekoráció valósul meg. A LED áruház különböző színű és méretű LED-eket kínál. Ezenkívül a LED áruház hasznos információkkal, termékleírásokkal és beépítési útmutatóval is szolgál – tehát a LED szalag világítás beépítése egyszerűen és gyorsan kivitelezhető.

Természetesen a LED áruház oldalán a kiválasztott LED szalag, LED izzó és LED szalag kiegészítők is rendelhetők.

Tekintse meg LED áruházunk kínálatát!

LED szalag rejtett világítás kialakításához

A LED szalag műszaki cikk, mely diódából, nyomtatott áramköri lapból és adott esetben vezérlő elektronikából áll. A LED szalagokat méret, fényerő, színhőmérséklet és felhasználási terület szerint különböztetjük meg. A LED szalagok leginkább energiahatékonyságukról ismertek, ezen kívül hosszú életűek és tartósak.

Hajlítható LED szalag

A hajlítható LED szalag mennyezetre történő beépítése a lakásdíszítés tökéletes, modern megoldása. A hajlítható LED szalag tökéletesen alkalmas helytakarékos világítás kiépítésére, valamint elenyésző hőt termel, ezért az indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécben is használható.

LED szalag SMD 3528

A LED szalag SMD 3528 azt jelenti, hogy minden LED chip mérete 3,5 mm x 2,8 mm.

A LED szalag 3528 közepes fényerőt biztosít. A 60 LED/méter fogyasztása a LED szalag SMD 3528 esetén 4,8 Watt méterenként, 120 LED/méter fogyasztása 9,6 Watt méterenként. A LED szalag SMD 3528 mindig egyszínű chipeket tartalmaz. Többszínű LED szalag 3528 SMD nem létezik.

Itt juthat el a LED szalag SMD 3528 termékekhez >>>

LED szalag SMD 5050

LED szalag SMD 5050 azt jelenti, hogy minden LED chip mérete 5,0 x 5,0 mm.

A LED szalag SMD 5050 nagyobb fényerővel rendelkezik, mint a LED szalag SMD 3528. A 60 LED/méter fogyasztása a LED szalag SMD 5050 esetén 14,4 Watt méterenként. A LED szalag SMD 5050-hez mindig három LED chip tartozik össze. A gyártó tehát vagy 3 azonos színű LED chipet vagy 3 különböző színű chipet épít be a LED szalagba. Többszínű LED szalag SMD 5050 tehát lehetséges. Ezt a többszínű LED szalagot hívjuk RGB LED szalagnak.

Itt találja a LED szalag SMD 5050 termékeket >>>

RGB LED szalag

Különleges hangulatot szeretne kialakítani? Az RGB LED szalag a megoldás!

A LED szalagok netovábbja az RGB LED szalag. Az RGB betűk az angol színeket jelölik RGB = Red (piros), Green (zöld), Blue (kék). Az RGB LED szalagban a hármas egységet a piros, zöld és kék LED-ek alkotják. A LED-eket együtt vagy egyenként használhatja. A modern LED-ek lehetővé teszik más színárnyalat beállítását is. A három szín bekapcsolásával az RGB LED szalag fehéren világít.

Itt juthat az RGB LED szalagokhoz >>>

LED trafók széles választéka

Találja meg a megfelelő LED trafót LED-éhez!

Kínálatunkban a LED szalagokhoz különböző LED trafókat talál: 12 V trafót, mindegy, hogy beltérben vagy kültérben szeretné használni. A LED trafó különböző teljesítménnyel elérhető, mely 230 V bemeneti feszültséget (hálózati áram) 12 V kimeneti feszültségbe alakítja át. Részletes információkat a következő link alatt talál:

A környezetvédelemért – LED trafó az energiatakarékos, kedvező árú LED szalaghoz

Kímélje pénztárcáját, csökkentse otthona energiafelhasználását LED trafó beépítésével! A LED szalag és az ahhoz tartozó LED trafó segítségével egy költséghatékony, energiatakarékos és mindenekelőtt környezetbarát megoldást választ. Legyen hosszú ideig öröme új világításában!

Itt olvashat cikkünkről LED trafó témában >>>

LED dimmer

LED dimmer a LED szalag világítás szabályozásához

Az egyszínű LED szalag fényereje LED dimmer segítségével szabályozható. A fényerő igény szerint állítható – nagyon világostól a romantikusig.

Az RGB LED szalagoknál a LED dimmerrel a LED-ek színe is változtatható! Továbbá a fény pulzáló vagy villogó effektje is lehetséges! Ismerje meg a számtalan lehetőséget, melyet a LED szalagok és LED dimmerek kínálnak, és tekintse meg ajánlatainkat!

Itt találja a LED dimmereket >>>

LED szalag kiegészítők

LED kellékek az indirekt világítás megvalósításához LED szalagokkal

Most az indirekt világítást saját kezűleg végezheti el! Megtalálta a díszlécet, LED szalagot, LED trafót és LED dimmert, most a LED kellékeket is kiválaszthatja.

Itt juthat el a LED kellékekhez >>>

A megfelelő fényerő kiválasztása

A LED szalagok és LED izzók csomagolásán a fényerő mindig fel van tüntetve. De ez milyen megvilágítást eredményez? Elegendő ez a fény az én igényeimnek? A következő kalkulátorral a fényerőt (lumen) világítóerőbe (lux) számolhatja át. Részletes információkat a következő link alatt talál.

Tudnivalók a fényerőről >>>

Lumen átszámítása luxba

Lumen átszámítása luxba

   

Az izzók csomagolásán a fényerő lumenben (lm) vagy a világítóerő luxban (lx) van megadva. Mit jelent a fényáram és a fényerősség? Miért kell ismernem és átszámolnom őket?

A fényerő a látható fény mennyisége, mely fényforrást ad le. A fényerősség megadja, hogy ebből a látható fényből mennyi esik egy felületre négyzetméterenként. Erre az értékre van szüksége egyéni igényeinek és személyes fényszükségletének megfelelő LED világítás összeállításához.

Mint azt Ön is tapasztalta, különböző tevékenységekhez, szituációkban és helyiségekben eltérő fényerő szükséges. Tájékozódásképpen összeállítottunk egy kisebb válogatást Önnek:

 • telihold: 1 lx

 • éjszakai utcafény: 2-30 lx

 • folyosóvilágítás: 80-100 lx

 • nappali világítása: 80-100 lx

 • íróasztal megvilágítása olvasáshoz: 250-500 lx

Kérem a LED-es stukkók és hangulatvilágítás vásárlása előtt gondolja át a helyiség adottságait és az egyes helyiségekben fennálló igényeit, vagyis: Hol és mihez milyen fényerőre van szükség? Kérem gondoljon arra is, hogy az életkor előrehaladtával látása is romlik. Ésszerű tehát kicsit erősebb LED szalag vagy néhány LED spottal többet tervezni. A LED szalag fényét napszaknak és hangulatnak megfelelően egy LED szalag dimmer segítségével világosabbra vagy gyengébbre állíthatja be.

A kalkulátorral lehetősége van fényerősséget (Lux) fényáramba (Lumen) átszámolni, melyet a LED szalag és LED spot csomagolásán és LED webáruházunkban az adott termékoldalakon olvashat. Ennek segítségével egyszerű lesz eldönteni, melyik LED szalag ideális rejtett világítása megvalósításához ill. hány LED spot szükséges direkt világítása kialakításához íróasztala vagy konyhapultja fölé.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket