Beltéri stukkó dekorációs ötletek

Stukkó ötletek a lakberendezés világában

Beltéri stukkó dekorációs ötletek

 

Stukkó ötletek széles választékát kínáljuk Önnek ezen az oldalon egy egyedülálló lakberendezés megvalósítása érdekében, hiszen a modern polisztirol stukkó új dimenziókat nyit az otthondíszítésben! Válassza ki a stukkó dekoráció elemeit saját ízlése szerint díszléc és rozetta kínálatunkból! Stukkó ötleteink garantálják az esztétikus lakásdíszítést és inspirációt adnak. Tekintse meg a következő 11 ötlettárat! Minden felhasznált polisztirol stukkó elemet megtalál az egyes stukkó dekoráció oldalán.

A díszléc és rozetta használatáról kiegészítő információkat, a gyors és tiszta stukkó ötletek kivitelezéséhez tippeket ezen az oldalon olvashat. Így lesz az Ön stukkó díszítés ötlete valóság!


Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

  • ötleteket meríthet, tervezhet szabadon

  • biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg

  • időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

  • pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

 

 


Stukkó ötletek, stukkó dekoráció – Lakásdíszítés díszléc és rozetta segítségével

A polisztirol díszléccel és rozettával megvalósított stukkó dekoráció lehetőségeit ezen az oldalon mutatjuk be:

Az oldal tetején a stukkó díszítés ötleteit mutatjuk be, melyeket 11 alkategóriában foglalunk össze. Válasszon ki egy alkategóriát és kattintson a megfelelő képre. A megnyíló oldalon egy áttekintést talál az adott kategória példáival.

Nézzen körül a kiválasztott alkategóriában. Mely lakberendezési ötletek nyerték el tetszését? Mely stukkó dekoráció által lenne otthona a nyugalom szigete? Válasszon ki egy dekorációt és kattintson a megfelelő képre – ekkor megnyílik egy új oldal, melyen minden díszlécet és kiegészítőelemet megtalál, melyet a díszítéshez felhasználtunk. Minden stukkó, díszléc és rozetta, valamint a rendelkezésre álló kiegészítő elemek (pl. sarokelemek, íves elemek és végzáró elemek) méretben és mintában egymással azonosak és szériakínálatunkból származnak.

Milyen stukkóelemekre van szüksége? Állítsa össze igénye szerint a polisztirol stukkókat. Biztos van már néhány ötlete, hogyan kombinálhatná ezeket a stukkóelemeket érdekesen és változatosan, mellyel a stukkó dekoráció egyediséget sugároz és az Ön személyiségét tükrözik.

 

Stukkó dekoráció

 

 

Stukkó ötletek

 

 

Beltéri stukkó ötletek

 

A szöveg figyelmes olvasása, a képek és videók megtekintése során számos tippet kaphat a polisztirol stukkó felhasználásával történő stukkó ötletek megvalósításához. Tekintse meg először a következő áttekintést, melyben a legfontosabbakat foglaltuk össze Önnek:

Stukkó ötletek, stukkó díszítés – lakberendezés polisztirol díszléccel és LED világítással

Amennyiben komplett stukkó dekoráció ötleteket keres, itt a lakberendezési ötletek különböző lehetőségeiről tájékozódhat: A következők közül választhat: díszlécek, oldalfali díszlécek és mennyezeti díszlécek, indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécek, direkt LED világítás megvalósítására alkalmas díszlécek és kombi díszlécek a direkt és indirekt LED világítás kialakításához:

Holkerlécek, karnistakaró díszlécek és direkt LED világítás kialakítására alkalmas díszlécek LED izzó segítségével

Már egy letisztult díszléc is pozitívan befolyásolja a helyiség hangulatát. Tekintse meg a következő holkerléces képet, melyet a fal és mennyezet találkozásánál és a függönysínek elrejtésénél használunk. Ugye milyen letisztult? Ebben a 3 videóban lépésről lépésre megmutatjuk a polisztirol díszlécek beépítését. Az L-profilú és U-profilú díszlécekkel álmennyezetet is létrehozhat! Tekintse meg a beépítési videókat:

Kapcsolja be számítógépén a hangot és tekintse meg a videókat!

 

 

 

 

 

 

Az első videóban a helyes mérést és jelölést láthatja, ezt követi a díszléc és karnistakaró elem méretre vágása, valamint a díszléc és karnistakaró léc ragasztása a kijelölt helyekre. A 2. és 3. videóban megmutatjuk az L-profilok és U-profilok rögzítését, a direkt LED világításhoz használt izzók helyeinek mérését és fúrását, és végül a LED izzók beépítését. A következő 2 képen egy konyhai mennyezeti világítást és egy hálószobában kialakított oldalfali világítást mutatunk.

 

Stukkó ötletek a konyhában

 

 

Beltéri stukkó dekoráció

 

Indirekt LED világítás kialakítására alkalmas díszlécek

 

A rejtett világítás kialakítására alkalmas díszléc beépítése ugyanúgy történik, mint azt az 1. fenti videó mutatja a holkerléc és karnistakaró díszléc példáján keresztül. A mellékelt videóban megtekintheti a reflektorléc méretre vágását és beragasztását, mely a fényerőt megduplázza és a LED szalagot hűti. Ezután megmutatjuk Önnek, hogyan rögzítheti a LED szalagot az L-profil reflektorlécébe. Itt is talál további tippeket, melyek munkáját megkönnyítik és időt is spórolhat. 2 stukkó díszítés ötletet mutatnak a következő képek rejtett LED világítás kialakítására alkalmas polisztirol díszléc segítségével:

 

Stukkó ötletek a nappaliban

 

 

Stukkó ötletek az étkezőben

 

Kombi díszlécek a direkt és indirekt LED világítás megvalósításához

Még több variációs lehetőséget kínálnak a direkt és indirekt LED világítás kialakítására alkalmas kombi díszlécek, melyeket az Ön személyes igényei alapján állíthat össze. Ebben a 3 videóban megmutatjuk, hogy a kombi díszlécek beépítése is gyorsan és egyszerűen elvégezhető:

Kapcsolja be számítógépén a hangot és tekintse meg a videókat!

 

 

 

 

 

 

Eláruljuk Önnek, hol és hogyan tudja a trafót és a kábelt szakszerűen a polisztirol díszlécben elrejteni. A számos tipp mellett a 3 videó mindegyike más stukkó dekorációt mutat be, melyeket meleg fehér LED szalaggal alakítottunk ki a rejtett világításhoz.

Az 1. videó megmutatja a direkt LED világítás sarokba történő beépítését, a 2. videó a falhoz állított íróasztal irányított megvilágítását és a 3. videó a faltól a helyiség közepébe irányuló világítást, pl. pult vagy reggeliző asztal feletti világítás kialakítását. Hol tudná ezeket az ötleteket otthonában megvalósítani?

 

Stukkó ötletek a dolgozószobában

 

 

Stukkó ötletek beltérben

 

Kérem vegye figyelembe, hogy a rejtett világítást és a közvetlen világítást is képzett szakember szerelheti be. Csak LED szalag és LED izzó építhető be a csekély hőtermelés miatt a polisztirol díszlécbe. Halogén izzók erre a célra NEM alkalmasak!

Stukkó ötletek díszlécek és rozetták segítségével

Kérem nézzen körül, hogy megtalálja az ízlésének és igényének megfelelő díszléceket és rozettákat. Számos polisztirol stukkóprofil, díszléc és díszítőelem áll rendelkezésére az egyedi és kreatív lakberendezés megvalósításához:

 

Indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécek

 

Indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécek

 

A „Rejtett világítás” kategóriában díszléceket talál, melyekben az indirekt világításhoz nútokat alakítottunk ki. Ezeket a rejtett világítás kiépítésére alkalmas díszléceket ugyanolyan egyszerűen és gyorsan építheti be a holkerbe, mint a holkerléceket. A LED szalag beragasztása és bekötése után otthona egy meleg, rejtett világítás fényében fog ragyogni. Színes RGB LED szalag esetén a fény színét kedve szerint változtathatja.

 

Direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécek

 

Direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécek

 

A „Direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas kombi stukkóprofil” kategóriában találja a díszléceket, melyekbe indirekt és direkt világítást építhet be. Ezt a stukkóprofilt pontosan úgy rögzítheti, mint a holkerlécet, azonban több kialakítási lehetőséget rejt magában. A rejtett világítás meleg fénye otthonát egyenletesen világítja meg. Az izzók direkt világítása a munkafelületeket világítja meg és hangsúlyozza ki.

 

Polisztirol díszlécek és stukkóprofilok

 

Polisztirol díszlécek és stukkóprofilok

 

A „Polisztirol díszléc és stukkóprofil” kategóriában talál díszléceket, melyeket a fal és mennyezet találkozásába építhet be. A díszlécekhez passzoló belső- és külső sarkokat a kiválasztott díszléc adott termékoldalán találja. Általában minden díszlécet 3 különböző méretben kínálunk. Válassza azt a méretet, mely otthonához és a szoba méretéhez illik.

 

Direkt világítás kialakítására alkalmas díszlécek

 

Direkt világítás kialakítására alkalmas díszlécek

 

A „LED díszléc profilok” kategóriában talál 3 különböző széles díszlécet, melyekbe egyéni igényei szerint építhet be LED izzókat. Egy- vagy kétsorosan, vagy akár eltolva – a LED izzók elhelyezését tetszés szerint variálhatja. A díszléceket egyszerűen beépítheti. A direkt világítás mindenütt ellátja Önt elegendő irányított fénnyel, ahol arra szüksége van.

 

Karnistakaró díszlécek a függönykarnis elrejtéséért

 

Karnistakaró díszlécek a függönykarnis elrejtéséért

 

A „Karnistakaró díszléc” kategóriában megtalálja azokat a díszléceket, melyek a függönysíneket esztétikusan elrejtik. A karnistakaró lécek méretben és mintában illenek a holkerléchez, így az egész szoba egységes stukkóval díszíthető. A holkerlécek és karnistakaró díszlécek közötti különbség a karnistakaró léc ragasztási felület mélységében mutatkozik meg, mellyel a karnistakaró léc a mennyezetre ragasztható. Szakszerűbben már nem is lehetne. Próbálja ki!

 

Mennyezeti és oldalfali díszlécek

 

Mennyezeti és oldalfali díszlécek

 

A „Mennyezeti és oldalfali díszlécek” kategóriában lapos hátoldalú díszléceket talál, melyek a falra vagy a mennyezetre ragaszthatók. Ezek a díszlécek tökéletesen alkalmasak kép- és tükörkeretezésre, bordűrök kialakítására. A polisztirol mennyezeti és oldalfali díszlécekkel hangsúlyossá teheti a felületet és a letisztult mennyezeti lámpából szembetűnő díszítés lesz. Használja ki a lehetőségeket, melyeket a polisztirol stukkó kínál Önnek!

 

Polisztirol rozetták és felhők

 

Polisztirol rozetták és felhők

 

A „Rozetták és felhők” kategóriában tökéletes kiegészítő elemeket talál a díszlécekhez. Egy esztétikus stukkórozettát gyakran nevezik a mennyezet koronájának. Emelje ki a lámpa szépségét egy egyszerű vagy művészien kialakított rozettával. Kínálatunkban a rozetták széles választékát találja a letisztulttól az elegánsig. Különleges stukkóelemeink a polisztirol felhők, melyekkel a gyerekszoba díszítése tökéletesen kialakítható.

Díszléceink, stukkóprofiljaink előnyei

XPS-ből készült díszlécek

Díszléceink és stukkóprofiljaink XPS alapanyagból készülnek. Az XPS egy nagyon könnyű, mégis erős anyag, mely zárt cellaszerkezettel rendelkezik.

Jó hőszigetelő képességű stukkóléc, stukkóprofil

Polisztirol stukkóprofiljaink és díszléceink megbízhatóan és tartósan szigetelnek. A szoba sarkaiba és a falak éleihez beépített díszlécek alkalmasak a hőhidak keletkezésének megakadályozására.

Magas mechanikai ellenállóképességű díszlécek

Polisztirol díszléceink magas nyomásállósággal, húzószilárdsággal, hajlítási szilárdsággal és nyírásnak való ellenállással rendelkeznek. Az XPS alapanyagból készült díszléc, modern stukkó továbbá ütésálló és ellenáll a dinamikus terhelésnek.

Díszléc magas víz- és gőzellenállással

A zárt cellaszerkezet hatása, hogy hungarocell díszléceink nedvességgel való tartós érintkezés esetén is megőrzik stabilitásukat. Így alkalmasak az XPS alapanyagból készült stukkók fürdőszobai és konyhai használatra.

Díszlécek egyszerű feldolgozása és ragaszthatósága

Polisztirolból készült stukkóink feldolgozása és sűrű fogazású fűrésszel történő méretre vágása egyszerű. Amennyiben a szoba sarkai nem 90 fokosak, a szöget a helyiség adottságainak megfelelően választhatja ki. A stukkóelem méretre vágása után a díszléc egyszerűen polisztirol ragasztóval a falra rögzíthető. Néhány csepp forró ragasztó kiegészítő használata a ragasztófelületen megspórolja Önnek a hosszú várakozási időt vagy a körülményes alátámasztást. Holker díszléceink és stukkóink megfelelő ragasztási felülettel rendelkeznek, mely által a ragasztó kötése a felület felső rétegével biztosított. Így azonnal kezdheti a következő stukkóelem feldolgozását, hogy a stukkómunka gyorsan és saját kezűleg elvégezhető legyen.

Stukkó, díszléc csekély súlya

A polisztirolból készült modern stukkó nagyon könnyű, ezért lehetővé teszi a gyors és egyszerű beépítést. Győződjön meg róla!

Stukkó ötletek díszlécekkel és LED világítással

A következőkben képválogatást talál modern lakberendezési ötletek felhasználásával. A stukkó díszítés a hosszú élettartamú, könnyen kezelhető díszléceinkkel és energiatakarékos LED világítással történtek. Tekintse meg a stukkó ötletek összeállítását. Van közte otthonához illő? Biztos! Kombinálja a stukkó ötleteket és polisztirol stukkóinkat egy egyedülálló, rendhagyó díszítés megvalósításához LED világítással. Biztos vagyok, hogy az egyedi lakberendezés sikerülni fog! Tervezzen és valósítson meg egy új stukkó dekorációt!

A nagyításhoz kattintson a képekre!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket