Beltéri stukkó dekorációs ötletek

Stukkó ötletek a lakberendezés világában

Stukkó ötletek széles választékát kínáljuk Önnek ezen az oldalon egy egyedülálló lakberendezés megvalósítása érdekében, hiszen a modern polisztirol stukkó új dimenziókat nyit az otthondíszítésben! Válassza ki a stukkó dekoráció elemeit saját ízlése szerint díszléc és rozetta kínálatunkból! Stukkó ötleteink garantálják az esztétikus lakásdíszítést és inspirációt adnak. Tekintse meg a következő 12 ötlettárat! Minden felhasznált polisztirol stukkó elemet megtalál az egyes stukkó dekoráció oldalán.

A díszléc és rozetta használatáról kiegészítő információkat, a gyors és tiszta stukkó ötletek kivitelezéséhez tippeket ezen az oldalon olvashat. Így lesz az Ön stukkó díszítés ötlete valóság!

Dekorációs ötletek – Lakberendezés polisztirol díszléccel és rozettával

Ezen az oldalon polisztirol stukkóval és rozettával megvalósított dekorációs ötleteket mutatunk be:

Az oldal elején lakberendezési ötleteket állítottunk össze, melyeket 12 alkategóriában osztottunk fel. Válasszon ki egy alkategóriát és kattintson a megfelelő képre. A megnyíló oldalon találhatók az adott kategória dekorációs ötletei. Tekintse meg a kiválasztott alkategóriát. Mely dekor ötlet felel meg az Ön ízlésének? Mely lakberendezési stílus varázsolna az Ön lakásából elegáns otthont? Válasszon ki egy dekor ötletet és kattintson az adott képre – ekkor egy új oldal jelenik meg, melyen a bemutatott lakberendezési ötletnél felhasznált díszlécek és annak kiegészítőelemei is megtalálhatók. A rozetták és díszlécek, ill. annak kiegészítőelemei (pl. sarokelemek, íves díszlécek és végelemek) méretben és mintában azonosak és szériakínálatunkból származnak.

Mely stukkókra van szüksége Önnek? Válogassa össze a polisztirol díszléceket saját igényeinek megfelelően. Már biztosan van néhány egyedi dekor ötlete az egyes stukkóelemek kreatív elrendezéséről. Valósítsa meg lakberendezési ötleteit polisztirol stukkóval, hogy a dekoráció az Ön ízlését tükrözze!

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Díszlécek, stukkók és rozetták az egyedi lakberendezéshez

Tekintse meg oldalunkat, hogy kiválaszthassa az Ön igényeinek és ízlésének megfelelő díszléc és rozettát. Számos polisztirol stukkóprofil, díszléc és díszítőelem közül választhat egyedi és kreatív lakberendezési ötletei megvalósításához:

 

Indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécek

 

Indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécek

 

A „Rejtett világítás” kategóriában díszléceket talál, melyekben az indirekt világításhoz nútokat alakítottunk ki. Ezeket a rejtett világítás kiépítésére alkalmas díszléceket ugyanolyan egyszerűen és gyorsan építheti be a holkerbe, mint a holkerléceket. A LED szalag beragasztása és bekötése után otthona egy meleg, rejtett világítás fényében fog ragyogni. Színes RGB LED szalag esetén a fény színét kedve szerint változtathatja.

 

Direkt világítás kialakítására alkalmas díszlécek

 

Direkt világítás kialakítására alkalmas díszlécek

 

A „LED díszléc profilok” kategóriában talál 3 különböző széles díszlécet, melyekbe egyéni igényei szerint építhet be LED izzókat. Egy- vagy kétsorosan, vagy akár eltolva – a LED izzók elhelyezését tetszés szerint variálhatja. A díszléceket egyszerűen beépítheti. A direkt világítás mindenütt ellátja Önt elegendő irányított fénnyel, ahol arra szüksége van.

 

Kombi világítás kialakítására alkalmas díszlécek

 

Direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas díszlécek

 

A „Direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas kombi stukkóprofil” kategóriában találja a díszléceket, melyekbe indirekt és direkt világítást építhet be. Ezt a stukkóprofilt pontosan úgy rögzítheti, mint a holkerlécet, azonban több kialakítási lehetőséget rejt magában. A rejtett világítás meleg fénye otthonát egyenletesen világítja meg. Az izzók direkt világítása a munkafelületeket világítja meg és hangsúlyozza ki.

 

Karnistakaró díszlécek a függönykarnis elrejtéséért

 

Karnistakaró díszlécek a függönykarnis elrejtéséért

 

A „Karnistakaró díszléc” kategóriában megtalálja azokat a díszléceket, melyek a függönysíneket esztétikusan elrejtik. A karnistakaró lécek méretben és mintában illenek a holkerléchez, így az egész szoba egységes stukkóval díszíthető. A holkerlécek és karnistakaró díszlécek közötti különbség a karnistakaró léc ragasztási felület mélységében mutatkozik meg, mellyel a karnistakaró léc a mennyezetre ragasztható. Szakszerűbben már nem is lehetne. Próbálja ki!

 

Polisztirol díszlécek és stukkóprofilok

 

Polisztirol díszlécek és stukkóprofilok

 

A „Polisztirol díszléc és stukkóprofil” kategóriában talál díszléceket, melyeket a fal és mennyezet találkozásába építhet be. A díszlécekhez passzoló belső- és külső sarkokat a kiválasztott díszléc adott termékoldalán találja. Általában minden díszlécet 3 különböző méretben kínálunk. Válassza azt a méretet, mely otthonához és a szoba méretéhez illik.

 

Mennyezeti és oldalfali díszlécek

 

Mennyezeti és oldalfali díszlécek

 

A „Mennyezeti és oldalfali díszlécek” kategóriában lapos hátoldalú díszléceket talál, melyek a falra vagy a mennyezetre ragaszthatók. Ezek a díszlécek tökéletesen alkalmasak kép- és tükörkeretezésre, bordűrök kialakítására. A polisztirol mennyezeti és oldalfali díszlécekkel hangsúlyossá teheti a felületet és a letisztult mennyezeti lámpából szembetűnő díszítés lesz. Használja ki a lehetőségeket, melyeket a polisztirol stukkó kínál Önnek!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket