Egyedi logók és egyedi 3D betűk polisztirolból

Egyedi házszám, céglogó

Egyedi házszám, céglogó

 

Egyedülálló céglogó érhető el nálunk, a stukkógyártónál beltéri és kültéri használatra. Egyedi dekor ötleteket keres nappalijába? Ön a habbetűk és céglogók gyártójánál jó helyen jár. Ön választhatja ki a betűtípust, méretet, színt és designt, valamint eldöntheti, hogy nézzen ki a polisztirol 3D logó vagy 3D házszám.


Habbetű, házszám

 

Habbetű: Home

 

Hagyja kreativitását szárnyalni és kezdje otthona dekorációjának tervezését! Szériakínálatunkban található habbetű mellett szívesen vállaljuk egyedi habbetű készítését is.

A házszám, habbetű tökéletesen alkalmas dekorációként nappaliban vagy irodában felállítva. Egyes polisztirol betűket vagy szavakat is rendelhet! Állítsa kedvenc szavait, mint 'Home', 'Relax' vagy 'Love' íróasztalára vagy egy polcra, hogy mindig emlékezzen arra, ami Önnek az életben fontos. A házszám, habbetű nagyszerűen alkalmas faldíszítésre is. Válasszon habbetűt vagy szavakat, melyek Önt inspirálják! Mi lenne, ha egy egész falfelületet díszítene kedvenc mottójával?

Szeretné a babaszobát vagy gyerekszobát dekor elemekkel díszíteni, mely senki másnak nincs?

Az sem probléma! A polisztirol habbetű tökéletes gyerekszoba dekorálására. A gyermek neve polisztirolból például az ajtót díszíthetné. Mesék és történetek figuráit fali díszként használhatná. A habbetű saját kezűleg díszíthető, hogy az öröm még nagyobb legyen. Ha gyermekével együtt festi a betűket, mindenképpen egyedi dekorációja lesz!

Az sem probléma! A polisztirol habbetű tökéletes gyerekszoba dekorálására. A gyermek neve polisztirolból például az ajtót díszíthetné. Mesék és történetek figuráit fali díszként használhatná. A habbetű saját kezűleg díszíthető, hogy az öröm még nagyobb legyen. Ha gyermekével együtt festi a betűket, mindenképpen egyedi dekorációja lesz!

 

Habbetű: HoHoHo

 

 

Habbetű:  Xmas

 

 

Habbetű: Advent

 

 

Habbetű: Winter

 

 

Habbetű: Ja

 

Szavakat, mint a 'Húsvét' vagy 'Napsütés' tavasszal és nyáron virágokkal és pillangókkal lehetne feldobni. Egy ilyen polisztirol felirat egy igazi szembetűnő díszítő elem! A házszám, habbetű és céglogó tetszőlegesen díszíthető, vízbázisú festékkel festhető és oda állítható, ahová a legjobban illik. A polisztirol habbetű nagy előnye, hogy ideiglenes dekorációként használható. Lehetősége van tehát a feliratot évszakonként változtatni, kiegészíteni vagy cserélni.

A házszám, habbetű tökéletes dekor eleme esküvőknek és születésnapoknak. Díszítsen valami különlegessel a nagy napon! Használjon 3D számot és betűt, melyeket ízlése szerint díszíthet. Remek ajándék, partikellék és később sokáig kézzel fogható emlék – mindegy, hogy születésnap vagy ezüst- ill. aranylakodalomról van szó.

Újabban a feliratokat az esküvő napján is gyakran használják. A polisztirol habbetű tökéletesen alkalmas a 'Mr & Mrs' vagy 'Love' feliratok létrehozására. Ha a 3D habbetű és házszám egy darabból van előállítva, a feliratot a friss házaspár a fényképezésnél vidám kiegészítőként használhatja. Most tervezi az eljegyzést? Rendelje az 'Igent mondunk!' feliratot és használja a polisztirol betűket jegyes fotózásnál. A feliratot még egyszer használhatja, ha a meghívókat saját kezűleg tervezi! Már tudja az esküvő dátumát? Tökéletes! Szívesen elkészítjük az esküvő dátumának számait. Polisztirol habbetű is használható a Save-the-date kártyákhoz is.

Kedvet kapott a 3D habbetű és házszám segítségével történő dekorálásra? Mesélje el ötleteit és elképzeléseit! Biztosan találunk egy praktikus és szép megoldást. Kérjen árajánlatot az egyedi polisztirol habbetű és házszám készítésére!

Tel: +36303248878

E-mail: info@stukko24.hu

Szériakínálatunkban a házszám és habbetű széles választékát találja. A különböző méretű polisztirol habbetűket és számokat itt találja:


 

Cég logó: Rieker Antisress

 

A polisztirolból készült kérgesített céglogók alkalmasak üzlete bejárata fölé a homlokzatra ragasztva vagy üzletében a kasszánál vagy információs pultnál való felállításra. A natúr kivitelű 3D céglogó dekoratív figyelemfelkeltő tárgyalóban, irodában vagy recepción.

 

Lorenzo Calvino 3D logó

 

 

Marc 3D logó

 

 

Paul Brial 3D logó

 

Barday 3D logó

 

Dolce Vita 3D logó

 

Eterna 3D logó

 

Mi lenne, ha egy 3D céglogó díszítené üzletében a falat vagy a speciális 3D habbetű cége minden termékét vagy leányvállalatát mutatná be? Egy ilyen 3D céglogó faldíszítés egyedi és karizmája felülmúlhatatlan! Milyen céglogót készíthetünk el Önnek?

Elkészítjük az Ön által megálmodott házszám és céglogó elemeket! Küldjön egy vázlatot vagy egy méretezett képet e-mailben és egy leírást hozzá. Ezután készítünk Önnek egy komplett, kötelezettség nélküli ajánlatot. A házszám és habbetű méreteinél megadhatja az egyes betűk szélességét vagy hosszát/magasságát. Minden esetben adja meg a mélységet. Ügyfélszolgálati munkatársunk 2 munkanapon belül jelentkezik Önnél.

A polisztirol céglogó és házszám számos előnyt biztosít Önnek:

Csekély súly: A polisztirol házszám és betű anyagának köszönhetően nagyon könnyű.

Egyszerű beépítés: A habbetűk, házszámok és cégtáblák könnyűek, ezért egyszerű a beépítésük. Nincs fúrás és szög. Minden kelléket, melyre a habbetű, céglogó beépítésénél szüksége van, a betűk, ill. logók rendelésénél kiválaszthatja. A polisztirolragasztó egy speciális ragasztóanyag polisztirol termékek, így természetesen házszámok és logók számára is.

Kiváló minőség: Minden webáruházunkban elérhető házszám és habbetű kiváló minőségű XPS alapanyagból készül. Az XPS alapanyag egy zárt cellaszerkezetű polisztirol, mely fagyálló. A házszám, habbetű és céglogó alkalmas kültéri használatra! Díszítse háza vagy irodája homlokzatát polisztirol betűkkel és számokkal!

Könnyen festhető: A polisztirol 3D házszámok, céglogók bármilyen színűre festhetők. Ehhez vízbázisú festékre van szükség! Amennyiben Ön nem szeretné a házszámot vagy logót festeni, vegye fel velünk a kapcsolatot! Adja meg a kiválasztott szín RAL-színkódját és kollégáink átvállalják Ön helyett a betűk és számok, ill. céglogók festését.

Számtalan lehetőség: Webáruházunkban lehetősége van arra, hogy a házszámokat és habbetűket direkt a stukkógyártótól vásárolja, azonban egyedi elképzeléseit is megvalósíthatja. Szériatermékünknél nagyobb/kisebb betűket és számokat szeretne? Más betűtípust szeretne? Nem probléma! Mondja el, hogy nézzen ki a polisztirol házszám és habbetű. Készítünk Önnek egy árajánlatot.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket