Egyedi logók és egyedi 3D betűk polisztirolból

Egyedi házszám, céglogó

Egyedi házszám, céglogó

 

Egyedülálló céglogó érhető el nálunk, a stukkógyártónál beltéri és kültéri használatra. Egyedi dekor ötleteket keres nappalijába? Ön a habbetűk és céglogók gyártójánál jó helyen jár. Ön választhatja ki a betűtípust, méretet, színt és designt, valamint eldöntheti, hogy nézzen ki a polisztirol 3D logó vagy 3D házszám.


3D céglogó, habbetű vagy felirat egyedi gyártása polisztirolból

Egy 3D céglogó vagy felirat gyorsan elkészíthető polisztirolból a megrendelő tervei alapján. Egy egyedi céglogó vagy felirat biztosan a helyiség meghatározó dekorációs eleme lesz, legyen szó akár irodáról, akár konferenciateremről. Cége logójához most igen kedvező áron juthat hozzá, hiszen lehetősége van közvetlenül a gyártótól rendelni.

 

Polisztirol felirat

 

Polisztirol céglogó

 

Céges logó készítése esetében először egy ingyenes árajánlatot állítunk össze. Ehhez mindössze az Ön által tervezett felirat vagy céges logó rajzaira és kívánt méreteire van szükségünk. Árajánlatunk természetesen egy méretekkel ellátott rajzot is tartalmaz.

Amennyiben szeretné, a 3D céglogót a kívánt színre festve is tudjuk szállítani. Ebben az esetben már az ajánlatkéréskor adja meg, hogy festett feliratot vagy céglogót szeretne. A logó gyártásakor szükségünk lesz a kiválasztott szín pontos RAL kódjára, melyet a RAL színskálából választhat ki.

A polisztirolból készült habbetűk és céges logók kiválóan alkalmasak beltéri használatra. Amennyiben kültérre, az épület homlokzatára szeretne feliratot rendelni, javasoljuk a kérgesített céges logó rendelését. A kérgesítés folyamán a betűket, illetve logókat egy homok-gyanta-bevonattal látjuk el, melynek köszönhetően a polisztirol habbetűk ellenállóak lesznek az időjárás viszontagságaival és a mechanikai sérülésekkel szemben is.

 

Poliszirol 3D céglogó

 

3D betűk és számok polisztirolból évfordulóra vagy rendezvényre

Kerek születésnap vagy céges jubileum közeleg? Szeretne erre a különleges rendezvényre egy olyan dekorációs elemet, melyen biztosan megakad vendégei szeme? Igazán kedves gesztus lehet egy családi vagy baráti összejövetelen egy polisztirolból készült felirat vagy szám. Egy egyedi gyártású 3D betű vagy szám a fotósarok remek kelléke lehet akár egy esküvőn is.

Céges rendezvényeken is rendszeresen nagy sikert aratnak ügyfeleink és üzleti partnereik körében a túlméretes számok és 3D betűk.

 

3D betűk polisztirolból

 

Rendezvényre készült, egyedi gyártású 3D betűk, számok, illetve 3D logók esetében is javasoljuk a kérgesített kivitelt. Egyrészt a kérgesített polisztirol logók kültérben is használhatóak, másrészt fotózás során fennáll a mechanikai sérülés veszélye, mely a kéregbevonatnak köszönhetően elkerülhető. A kérgesített 3D betűk és 3D logók természetesen a rendezvény után is használhatóak dekorációs elemként beltérben és kültérben egyaránt.

3D logó készítése

 

Céges 3D logó készítése

 

Modern homlokzat extra nagy házszámmal

A mai modern homlokzatokra gyakran jellemzőek a naturális trendek. Kedveltek az egyszerű formák, a földszínek, dekorációs elemek minimalista stílusban. Egy ilyen letisztult, modern homlokzathoz kevésbé illik egy díszes házszám, így a tulajdonosok szívesen választanak erre a célra polisztirol házszámokat.

A polisztirolból készült házszám vagy habbetű előnye, hogy szinte bármilyen betűtípust választhat megrendelőnk. Egyedi házszám gyártása előtt a kivált számról a kiválasztott betűtípussal méretekkel ellátott rajzot készítünk, melyet ingyenes árajánlatunkkal küldünk el ügyfelünknek. Az egyedi polisztirol házszám gyártása csak az ajánlat megerősítése után kezdődik.

Polisztirol házszám modern homlokzaton

 

Polisztirol házszám

 

A polisztirol házszámok a megfelelő ragasztóval egyszerűen rögzíthetőek a ház homlokzatára. Természetesen egyedi házszám gyártása esetén is van lehetőség kérgesített és/vagy festett kivitel rendelésére.

Polisztirolból a szokásos 15-25 cm magas számok és habbetűk mellett lehetőség van egyedi, akár nagy méretű házszámok gyártására is. Vegye fel a kapcsolatot kollegáinkkal és kérje ingyenes árajánlatunkat.


Habbetű, házszám

 

Habbetű: Home

 

Hagyja kreativitását szárnyalni és kezdje otthona dekorációjának tervezését! Szériakínálatunkban található habbetű mellett szívesen vállaljuk egyedi habbetű készítését is.

A házszám, habbetű tökéletesen alkalmas dekorációként nappaliban vagy irodában felállítva. Egyes polisztirol betűket vagy szavakat is rendelhet! Állítsa kedvenc szavait, mint 'Home', 'Relax' vagy 'Love' íróasztalára vagy egy polcra, hogy mindig emlékezzen arra, ami Önnek az életben fontos. A házszám, habbetű nagyszerűen alkalmas faldíszítésre is. Válasszon habbetűt vagy szavakat, melyek Önt inspirálják! Mi lenne, ha egy egész falfelületet díszítene kedvenc mottójával?

Szeretné a babaszobát vagy gyerekszobát dekor elemekkel díszíteni, mely senki másnak nincs?

Az sem probléma! A polisztirol habbetű tökéletes gyerekszoba dekorálására. A gyermek neve polisztirolból például az ajtót díszíthetné. Mesék és történetek figuráit fali díszként használhatná. A habbetű saját kezűleg díszíthető, hogy az öröm még nagyobb legyen. Ha gyermekével együtt festi a betűket, mindenképpen egyedi dekorációja lesz!

Az sem probléma! A polisztirol habbetű tökéletes gyerekszoba dekorálására. A gyermek neve polisztirolból például az ajtót díszíthetné. Mesék és történetek figuráit fali díszként használhatná. A habbetű saját kezűleg díszíthető, hogy az öröm még nagyobb legyen. Ha gyermekével együtt festi a betűket, mindenképpen egyedi dekorációja lesz!

 

Habbetű: HoHoHo

 

 

Habbetű:  Xmas

 

 

Habbetű: Advent

 

 

Habbetű: Winter

 

 

Habbetű: Ja

 

Szavakat, mint a 'Húsvét' vagy 'Napsütés' tavasszal és nyáron virágokkal és pillangókkal lehetne feldobni. Egy ilyen polisztirol felirat egy igazi szembetűnő díszítő elem! A házszám, habbetű és céglogó tetszőlegesen díszíthető, vízbázisú festékkel festhető és oda állítható, ahová a legjobban illik. A polisztirol habbetű nagy előnye, hogy ideiglenes dekorációként használható. Lehetősége van tehát a feliratot évszakonként változtatni, kiegészíteni vagy cserélni.

A házszám, habbetű tökéletes dekor eleme esküvőknek és születésnapoknak. Díszítsen valami különlegessel a nagy napon! Használjon 3D számot és betűt, melyeket ízlése szerint díszíthet. Remek ajándék, partikellék és később sokáig kézzel fogható emlék – mindegy, hogy születésnap vagy ezüst- ill. aranylakodalomról van szó.

Újabban a feliratokat az esküvő napján is gyakran használják. A polisztirol habbetű tökéletesen alkalmas a 'Mr & Mrs' vagy 'Love' feliratok létrehozására. Ha a 3D habbetű és házszám egy darabból van előállítva, a feliratot a friss házaspár a fényképezésnél vidám kiegészítőként használhatja. Most tervezi az eljegyzést? Rendelje az 'Igent mondunk!' feliratot és használja a polisztirol betűket jegyes fotózásnál. A feliratot még egyszer használhatja, ha a meghívókat saját kezűleg tervezi! Már tudja az esküvő dátumát? Tökéletes! Szívesen elkészítjük az esküvő dátumának számait. Polisztirol habbetű is használható a Save-the-date kártyákhoz is.

Kedvet kapott a 3D habbetű és házszám segítségével történő dekorálásra? Mesélje el ötleteit és elképzeléseit! Biztosan találunk egy praktikus és szép megoldást. Kérjen árajánlatot az egyedi polisztirol habbetű és házszám készítésére!

Tel: +36303248878

E-mail: info@stukko24.hu

Szériakínálatunkban a házszám és habbetű széles választékát találja. A különböző méretű polisztirol habbetűket és számokat itt találja:


 

Cég logó: Rieker Antisress

 

A polisztirolból készült kérgesített céglogók alkalmasak üzlete bejárata fölé a homlokzatra ragasztva vagy üzletében a kasszánál vagy információs pultnál való felállításra. A natúr kivitelű 3D céglogó dekoratív figyelemfelkeltő tárgyalóban, irodában vagy recepción.

 

Lorenzo Calvino 3D logó

 

 

Marc 3D logó

 

 

Paul Brial 3D logó

 

Barday 3D logó

 

Dolce Vita 3D logó

 

Eterna 3D logó

 

Mi lenne, ha egy 3D céglogó díszítené üzletében a falat vagy a speciális 3D habbetű cége minden termékét vagy leányvállalatát mutatná be? Egy ilyen 3D céglogó faldíszítés egyedi és karizmája felülmúlhatatlan! Milyen céglogót készíthetünk el Önnek?

Elkészítjük az Ön által megálmodott házszám és céglogó elemeket! Küldjön egy vázlatot vagy egy méretezett képet e-mailben és egy leírást hozzá. Ezután készítünk Önnek egy komplett, kötelezettség nélküli ajánlatot. A házszám és habbetű méreteinél megadhatja az egyes betűk szélességét vagy hosszát/magasságát. Minden esetben adja meg a mélységet. Ügyfélszolgálati munkatársunk 2 munkanapon belül jelentkezik Önnél.

A polisztirol céglogó és házszám számos előnyt biztosít Önnek:

Csekély súly: A polisztirol házszám és betű anyagának köszönhetően nagyon könnyű.

Egyszerű beépítés: A habbetűk, házszámok és cégtáblák könnyűek, ezért egyszerű a beépítésük. Nincs fúrás és szög. Minden kelléket, melyre a habbetű, céglogó beépítésénél szüksége van, a betűk, ill. logók rendelésénél kiválaszthatja. A polisztirolragasztó egy speciális ragasztóanyag polisztirol termékek, így természetesen házszámok és logók számára is.

Kiváló minőség: Minden webáruházunkban elérhető házszám és habbetű kiváló minőségű XPS alapanyagból készül. Az XPS alapanyag egy zárt cellaszerkezetű polisztirol, mely fagyálló. A házszám, habbetű és céglogó alkalmas kültéri használatra! Díszítse háza vagy irodája homlokzatát polisztirol betűkkel és számokkal!

Könnyen festhető: A polisztirol 3D házszámok, céglogók bármilyen színűre festhetők. Ehhez vízbázisú festékre van szükség! Amennyiben Ön nem szeretné a házszámot vagy logót festeni, vegye fel velünk a kapcsolatot! Adja meg a kiválasztott szín RAL-színkódját és kollégáink átvállalják Ön helyett a betűk és számok, ill. céglogók festését.

Számtalan lehetőség: Webáruházunkban lehetősége van arra, hogy a házszámokat és habbetűket direkt a stukkógyártótól vásárolja, azonban egyedi elképzeléseit is megvalósíthatja. Szériatermékünknél nagyobb/kisebb betűket és számokat szeretne? Más betűtípust szeretne? Nem probléma! Mondja el, hogy nézzen ki a polisztirol házszám és habbetű. Készítünk Önnek egy árajánlatot.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket