Kültéri beépítési videók

Beépítési útmutatók videókkal homlokzati profilokhoz

Ezen az oldalon részletes útmutatókat mutatunk Önnek polisztirol homlokzati stukkókhoz. A homlokzati profilokkal és timpanonnal elvégzett ablakkeretezés mellett talál dísztégla beépítési útmutatókat és tippeket, valamint az L-profilú stukkóval történő ablakkáva fedéséről is olvashat. Továbbá megmutatjuk Önnek, hogyan díszíthet egy betonoszlopot polisztirol oszlopburkolattal és hogyan készítünk egyedi kültéri 3D logókat és cégtáblákat.

Több, mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Webáruházunkban többet kap egy homlokzati profilnál; Ön egy komplett rendszert kap ütésálló, beépítésre kész kültéri stukkóelemekkel.

Ebben a videóban megmutatjuk Önnek, hogyan lehetnek segítségére stukkótermékeink tervei megvalósításában a homlokzatdíszítés során.

  • ötleteket gyűjthet, terveket készíthet

  • biztos lehet benne, hogy a kivitelezés sikerül és tervei megvalósulnak

  • előregyártott, beépítésre kész stukkótermékekkel sok időt takarít meg

  • pénzt spórol és elkerüli a helyszíni barkácsolást

Kérem, nézze meg videónkat és profitáljon a sok előnyből, melyet homlokzati stukkótermékeink kínálnak Önnek!

 


Ha a téma képére kattint, az ahhoz tartozó videóhoz juthat el.

Beépítési videók ablakkeretezéshez homlokzati profilokkal és timpanonnal, ablakkáva fedéséhez, oszlop burkolásához, dísztéglák beépítéséhez és 3D logók gyártása


Kérgesített homlokzati profilok méretre vágása és a toldási hézagok eltüntetése

A kérgesített polisztirol homlokzati profilok sokoldalúan felhasználhatók homlokzatdíszítéshez és a ház szigeteléséhez. Homlokzati profiljainkat polisztirolból állítjuk elő és egy speciális ütésálló kéreganyaggal vonjuk be. A homlokzati profilok a bevonatnak köszönhetően erősek és időjárásállóak, mégis rugalmasak maradnak. Homlokzati profiljainkat 2 m hosszú szálakban gyártjuk. A beépítésnél a stukkóprofilok méretre vághatók. Az első videóban megmutatjuk Önnek, hogyan tudja az ütésálló homlokzati profilokat egyszerűen és gyorsan méretre vágni.

A homlokzati profilok beépítéséhez természetesen a szükséges anyagokat is megrendelheti. A homlokzati profilok gyors beépítése érdekében webáruházunkban minden profilhoz megtalálja a megfelelő sarok- ill. végelemet. Két homlokzati profil vagy egy sarokelem és egy homlokzati profil között toldási hézag keletkezik. A toldási hézagok minimális idő- és költségráfordítással eltüntethetők. A második videóban megmutatjuk Önnek, hogyan rejtheti el a homlokzati profilok közötti toldásokat.


Ablakkeretező díszlécek és ablakpárkányprofilok beépítése

Ebben a két beépítési videóban megmutatjuk Önnek, hogyan alakíthat ki egy komplett ablakkeretezést díszléccel és ablakpárkányprofillal. Az első videóban láthatja, hogyan építheti be a díszléceket az ablak oldalához és felső részéhez. Lépésről lépésre megmutatjuk Önnek, hogy vághatja méretre és építheti be a díszléceket. A toldási hézagok elrejtését is bemutatjuk Önnek.

A második videóban ugyanazt az eljárást tekintheti meg az ablakpárkány beépítésénél. Egy polisztirol ablakpárkányprofil felhasználható ablakkeretezésnél, ha egy meglévő műanyag vagy kő párkányt szeretne díszíteni.


Komplett kültéri alumínium ablakpárkányok

Az ablakpárkány beépítése egy felelősségteljes feladat, hiszen minden ablakpárkánynak tökéletesen kell illeszkednie a kávába. Kültéri ablakpárkányaink polisztirolból készülnek és egy speciális ütésálló kéreganyaggal vannak ellátva. Az ablakpárkány felső része egy alumíniumborítást kap. Így a kültéri alumínium ablakpárkányok stabilak és erősek. Kültéri ablakpárkányainkat 3 különböző kávamélységgel és 19 eltérő kávaszélességgel kínáljuk. 3 stukkóminta közül választhat. A kültéri ablakpárkányok széles méretválasztékának köszönhetően a beépítésnél minimális az elvégzendő feladat.

A beépítési videókban megmutatjuk Önnek, hogyan állítjuk elő a komplett ablakpárkányt, és hogyan építheti be saját kezűleg az egyes ablakpárkányokat:

 

 


L-formájú profilok az ablakkáva és az ablak oldalsó részének fedéséhez – beépítés

A homlokzatdíszítés az L-formájú kávatakaró profillal gyors és egyszerű is. L-profiljaink alkalmasak az ablakkáva fedésére és az ablakkeret díszítésére. A stukkóprofil L-formájának köszönhetően az ajtó- vagy ablakkáva belső oldalát fedheti és a külső oldalát is díszítheti. Az L-profilokat 11 kávamélységben kínáljuk 3 különböző mintával. Az L-profilokat a jelölősablon segítségével egyszerűen és precízen vághatja és Soudal ragasztóhabbal felragaszthatja. Az L-profillal két lépést végezhet el egyszerre – a kávatakarást és az oldalsó léc beépítését, mellyel időt és költséget spórol! Ebben a két videóban bemutatjuk Önnek az L-profilok további előnyeit és a beépítés lépéseit.

 

 


Kávatakaró profilok és díszlécek az ablakkeretezéshez

Kínálatunk új termékei a kávatakaró profilok, melyek hosszanti illesztőbordával rendelkeznek. Az ablakkeretezésre alkalmas homlokzati stukkóink és a komplett timpanonok hátoldalait egy hosszanti núttal látjuk el. Az ablakkáva profilok az ablakkeretező díszléccel és a timpanonnal egy pattintással stabilan összeilleszthetők. Kávaprofiljainkat 3 különböző kávamélységgel kínáljuk.>

Kávaprofilok az ablakkeretezéshez >>>

 

 


Az ablak felső részének díszítése: timpanon az ablakkeretezéshez

A timpanonok megkönnyítik Önnek a homlokzatdíszítést új ház építésénél éppúgy, mint a homlokzat megújításánál. Építkezés vagy felújítás – a készre gyártott stukkó elemeknek köszönhetően a homlokzati stukkódíszítés rövid időn belül elkészül. Timpanonjainkat 3 formában kínáljuk: íves, csúcsos és egyenes. Timpanonjaink számos méretben készülnek és üzemünkben speciális bevonatot kapnak. A timpanonokat 19 különböző kávaszélességgel kínáljuk. Csak az ablakkávát kell lemérni és az ablak felső részéhez a kívánt méretet és formát kiválasztani. A beépítés néhány percen belül elvégezhető a Soudal ragasztóhabbal. A mellékelt beépítési videóban megmutatunk Önnek egy komplett ablakkeretezést homlokzati profilok és timpanon felhasználásával. A timpanon beépítését 5:28-tól láthatja.

Kérgesített timpanonok >>>

 


Sima, ütésálló dísztéglák beépítése

Ütésálló, gérvágással készült kváderköveinket néhány perc alatt beépítheti. Tekintse meg a dísztéglák beépítési videóját! A kváderköveket már üzemünkben 45 fokos szögben elvágjuk, így Önnek a homlokzatdíszítés a díszkövekkel gyerekjáték lesz. Ebben a videóban a sima, gérvágással készült dísztéglák beépítését tekintheti meg lépésről lépésre.

Kérgesített dísztéglák a homlokzat díszítéséhez >>>

 


Oszlop burkolása

Egy meglévő oszlop burkolása nagyon egyszerű. Ehhez beltérben nyugodtan használhatja natúr oszlopeleminket, kültérben pedig a kérgesített termékeinket. A meglévő oszlop burkolása csupán néhány munkafolyamatot igényel:

Helyezze fel az oszloptalpat és az oszlopfőt Soudal ragasztóhabbal. Mérje le a köztük lévő távolságot és vágja méretre sűrű fogazású fűrésszel az oszlopburkolat elemeket. Az oszloptest negyedeket már csak fel kell ragasztani. A kérgesített oszloptest toldási hézagait egy kevés kéreganyaggal töltjük fel. Az oszlopfő és oszloptalp toldási hézagait műgyantával és kvarchomokkal rejtheti el. A polisztirol stukkó száradása és festése után oszlopburkolata úgy néz ki, mintha egy darabból állna. A festéshez használjon vízbázisú homlokzati festéket.

Kérgesített oszlopelemek >>>

 


Dekor oszlop saját kezűleg

A dekor oszlop saját kezű építése egy remek lehetőség a kültéri stukkó önálló elkészítésének, mert a polisztirol stukkó kedvező árú és kész oszlopelemeinket használhatja. Amennyiben az oszlopok csak figyelemfelkeltésül szolgálnak, nyugodtan választhatja a natúr kivitelű oszlopelemeket. Ha erősebb stukkóelemekre van szüksége, rendelje a kész kérgesített oszlopelemeket. Minden esetben fesse le a stukkót – mint mindig, vízbázisú (diszperziós) festékkel.

A kész oszlopelemeket a komplett dekor oszlophoz már csak össze kell állítania! Egy alacsonyabb polisztirol oszlopot vagy lakásába utólag egy magas oszlopot szeretne? Biztos, hogy Ön is méretre tudja vágni és össze tudja állítani a polisztirol stukkót. Ehhez az épület statikáját se kell ellenőriztetni! Válasszon egy dekoratív oszlopelemet, rendelje meg a szükséges darabszámot és kezdjen hozzá a dekor oszlop építéséhez!

Kérgesített oszlopelemek oszlophoz >>>

Natúr stukkóelemek polisztirol oszlopokhoz >>>

 


Hajlítható díszléc beépítési útmutatója

Ebben a videóban a hajlítható díszléceinkkel ismerkedhet meg. Ezeket a stukkó léceket boltíves ajtó-ablak körüli szép keretek, körablakok, íves párkányok díszítéséhez fejlesztettük ki. A videóban végigkalauzoljuk Önt az ívre hajlítható díszlécek világában. Megismerkedhet a termékek funkcióival, felhasználási lehetőségeivel, emellett megmutatjuk Önnek, hogyan kombinálhatja a díszléceket további termékeinkkel.

A videó második részében pedig megmutatjuk Önnek, hogyan tudja beépíteni termékeinket. A beépítést a legnépszerűbb hajlítható díszlécünkkel, a Budapest 108-as homlokzati díszléccel mutatjuk be. Nézze végig videónkat és győzödjön meg Ön is róla, hogy nem csupán egy igazán impozáns díszítési lehetőséget kínálunk Önnek, hanem egy alaposan megtervezett és végiggondolt terméket, amivel a kivitelezés gyerekjáték lesz!

Tovább az ívre hajlítható díszlécekhez >>>

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket