Beltéri díszléc

Otthondíszítés: polisztirol stukkó, díszléc

A lakásdíszítés polisztirol stukkó és díszléc segítségével gyorsan elvégezhető, hosszú életű és szemet gyönyörködtető. Stukkó termékeink modern, dekoratív díszlécek. A holkerlécek olyan polisztirol stukkóelemek, melyekkel a fal és mennyezet közötti sarkot díszítheti. A mennyezeti díszlécek tökéletesen alkalmasak tükörmennyezet kialakítására, képek, tükrök és festmények keretezésére. Függönykarnisok, mennyezeti stukkó rozetták és dekorációs betűk teszik teljessé beltéri díszítés kínálatunkat. Válasszon kedve szerint stukkó kínálatunkból:


Több mint stukkó! Díszítés és funkció egyben!

Ön webáruházunkban többet kap mint egy stukkóléc, egy rendszert, beépítésre kész komplett stukkóelemeket kap a pénzéért.

Ebben a videóban megmutatjuk, hogyan és miben segítik termékeink Önt beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításában:

  • ötleteket meríthet, tervezhet szabadon

  • biztos lehet a kivitelezés végeredményben, az Ön tervei valósulnak meg

  • időt takarít meg a kivitelezés során, a beépítésre kész előregyártott elemekkel

  • pénzt takarít meg, miközben elkerüli a helyszíni barkácsolást

Most kérem nézze meg a videót és hasznosítsa mind azt az előnyt amit termékeink biztosítanak Önnek!

 

 


A beltéri díszítés alapelemei: polisztirol stukkó, díszléc

Válasszon ki most egy esztétikus díszlécet, holkerlécet! A kiegészítőelemek, melyek legtöbb díszléc termékcsaládját alkotják, megkönnyítik a beépítési munkát. A polisztirol díszítő elemekkel időt és pénzt spórol! Szeretnénk itt megemlíteni a díszléc könnyű beépíthetőségét, mellyel egy kiváló minőségű végeredményt érhet el!

Polisztirol díszléc, stukkó

 

Holker díszléc, holkerléc

 

A mintás stukkó, holkerléc és díszléc széles választéka külső és belső sarokelemekkel egészül ki – így jön létre a stukkók teljes termékcsaládja.

A díszléc alapanyaga extrudált polisztirol, azaz XPS polisztirol anyag. A díszlécek 2 méter hosszú, fehér színű stukkók. A lakásdekoráció legismertebb megoldása a holker díszítése holkerléc segítségével. Válasszon egy jól átgondolt stukkó rendszert, egy termékcsaládot, mellyel a siker biztosított.

Állítsa össze a stukkókat egyszerűen, mint a legót! Soha ne csak egy stukkóra vagy egy díszlécre gondoljon! Vegye figyelembe mindig az egész termékcsaládot, gondoljon a tervezésnél az eredményre és az ahhoz vezető útra! Díszléc termékcsalád: előregyártott sarokelemeket csak nálunk kap ebben az országban!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Érd 10 holkerléc

Egyik legkedveltebb díszlécünk az Érd 10 stukkó. Nem csoda, hiszen ez a holkerléc dekoratív mintával rendelkezik. Az esztétikus megjelenésének köszönhetően a klasszikus és a modern stílusú otthonokba is illik. A holkerléc beépítését a webáruházunkban található, a díszléccel méretben és profilban megegyező külső- és belső sarokelemek könnyítik meg. A kiegészítőelemeket az Érd 10 termékoldalán találja.

Polisztirol holkerléc Érd 10

 

A régi vagy kevésbé dekoratív függönykarnist az Érd 10 karnistakaró díszléccel teheti esztétikussá. A polisztirol karnistakaró díszléc méretben és mintában is megegyezik a klasszikus Érd 10 díszléccel. A különbség csupán az, hogy az Érd 10 karnistakaró díszléc felső ragasztási felülete szélesebb. Ezáltal a karnistakaró díszléc stabilan a mennyezetre rögzíthető.

Polisztirol stukkó karnistakaró Érd 10

 

A mennyezetdíszítésnél lehet a klasszikus mennyezeti díszléc elemeket a modern LED világítással kombinálni? Természetesen! Az Érd 10 holkerléc kiegészítőjeként kínálunk ahhoz illő LED stukkót is. A stukkót kínáljuk L-formában (stukkó és LED-ek a fal mentén) és U-formában (mennyezetdíszítés). Mindkét mennyezeti stukkó alkalmas LED izzó beépítésére.

Spot izzó világítás polisztirol stukkó Érd 400+10

 

Inkább a komplett megoldások érdeklik? Az sem probléma! Az Érd 10 holkerléc mintájával előregyártott LED lámpát kínálunk különböző méretben és formában!

LED spotlámpa Érd 10/1000x500 meleg fehér

 


Oldalfali díszléc

 

Mennyezeti díszléc, oldalfali díszléc

 

Az oldalfali díszléc polisztirol stukkó, mely a sima, egyenes hátoldalának köszönhetően a falra vagy mennyezetre ragasztható. A holkerléccel ellentétben, mely a fal és mennyezet közti sarokba kerül – az oldalfali díszléc keretként használható képek, tükrök körül. Engedje szabadon fantáziáját!

Válassza az oldalfali díszléc jól átgondolt rendszerét! Az oldalfali díszléc lehetővé teszi Önnek otthondíszítési ötletei gyors és egyszerű megvalósítását.

Webáruházunkban az oldalfali díszlécek széles választékát kínáljuk. Minden oldalfali díszléchez megtalálja a megfelelő polisztirol ragasztót a kiválasztott díszléc termékoldalán.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Oldalfali díszléc Balatonfüred 50

Legkedveltebb oldalfali díszlécünk a Balatonfüred 50. Két különböző falszín optikai elválasztására, bordűrként használva vagy egy esztétikus faldíszítésként beépítve a fallal azonos színben – ez a díszléc a helyes választás.

Mennyezeti,oldalfali stukkó Balatonfüred 50

 


Mennyezeti karnis műanyagból és karnistakaró díszléc polisztirolból

 

Műanyag függönysín, mennyezeti karnis

 

A „mennyezeti karnis” kategóriában megtalálja a műanyag mennyezeti függönykarnisokat, azok kellékeit, valamint a dekoratív polisztirol mennyezeti stukkó elemeket, melyekkel a karnis esztétikusan eltakarható.

A műanyag függönykarnis a függöny felfüggesztésének egy kedvező árú és praktikus alternatívája. A függönykarnis dekoratív megjelenéséhez kínálunk megfelelő díszlécet. Ez a polisztirol mennyezeti stukkó a karnistakaró díszléc, mely kiszélesített ragasztási felülettel rendelkezik, hiszen csak a mennyezetre lehet ragasztani. A díszléc szélesebb ragasztási felülete lehetővé tesz egy biztos beépítést akkor is, ha csak egy ragasztási felület (mennyezet) áll rendelkezésre.


3x2 perc a stukkó előnyeiről

Az idő pénz, tartja a mondás. Rohanó világunkban mi is nap mint nap tapasztaljuk, hogy valóban az időnk a legdrágább fizetőeszköz. Kétszer is meggondoljuk, hogy mire érdemes költenünk. Mindarra, ami nekünk fontos és értékes: családunk, barátaink, otthonunk. Értékelünk mindent, amivel idővel spórolunk magunknak, szeretteinknek, mégis előrébb visz minket, hozzátesz az életünkhöz, tájékoztat, ismeretet ad. Hiszen az információ érték.

Az alábbi három rövid- csupán 2-3 perces- videóban igyekeztünk összegyűjteni Önnek a legfontosabb információkat és bemutatni stukkóléceink kombinációs lehetőségeit, hiszen nem csupán egy díszlécet, hanem egy komplett rendszert kínálunk. Az előregyártott stukkóelemek egymással kombinálhatók és számtalan lehetőséget kínálnak Önnek beltéri stukkódíszítési tervei megvalósításához.

Kérem, tekintse meg a rövid videókat és ismerje meg a polisztirol stukkó nyújtotta előnyöket és lehetőségeket!

 

 

 


Stukkó rozetta

 

Rozetta, mennyezeti rozetta

 

Egy egyszerű, mégis stílusos díszítési alternatívát kínálnak a rozetták, mennyezeti stukkók. A mennyezeti stukkó széles választékában talál egyszerű és mintás polisztirol rozettát is. Kínálatunkat az egyedi polisztirol felhők teszik teljessé, melyek ideálisak mennyezeti stukkó díszként gyerekszobába.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Mennyezeti stukkó polisztirolból – Bácsalmás RZS-1

A szoba feltűnő dísze a Bácsalmás RZS-1 mennyezeti stukkó. A polisztirol stukkó kiemeli a lámpák és fények hatását, de üres fal- és mennyezeti felületek díszítésére is tökéletesen alkalmas.

Rozetta Bácsalmás RZS-1

 


Polisztirol betűk, 3D logók és cégtáblák

 

Cégtábla készítés, logó, habbetű, házszám

 

Díszléc webáruházunkban megtalálhatók 3D polisztirol dekorációs betűk (polisztirol habbetűk: a teljes magyar ABC) és 3D polisztirol számok (0-tól 9-ig) 3 különböző méretben. Kérésre egyéb betűtípusból és méretben is készítünk 3D betűket és 3D számokat, valamint 3D polisztirol logókat az Ön elképzelése alapján.

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 


Mennyezeti díszléc, polisztirol holkerléc, stukkó előnyei

 

 

Díszléc XPS-ből és EPS-ből

Kínálatunkban XPS és EPS alapanyagból készült polisztirolt használunk díszléceink gyártásához. A holkerlécekhez XPS alapanyagot használunk. A mintás díszlécek és azok sarokelemei EPS-ből készülnek. Mindkét alapanyagból készült termék könnyen beépíthető és vízbázisú festékkel festhető.

Díszléc kiváló hőszigetelőképességgel

Anyaguknak köszönhetően a stukkók megbízhatóan és tartósan szigetelnek.

Mennyezeti díszléc csekély súllyal

A mennyezeti stukkó, holkerléc kis súlya lehetővé teszi az egyszerű és gyors beépítést. Így a stukkót Ön is rögzítheti.

A díszléc kiváló ragaszthatósága

A polisztirol stukkók megfelelő ragasztási felülettel rendelkeznek, mely által a ragasztó kötése a felső réteggel biztosított.


Otthondíszítés polisztirol stukkó, mennyezeti díszléc és holkerléc segítségével

Díszítse a szobát holkerléccel, díszléccel – ez az alapdekoráció. Azonos mintájú stukkóval elrejtheti a függönykarnist vagy készíthet rejtett világítást is. Számos megoldást mutatunk weboldalunkon - „otthondíszítési ötletek – dekoráció polisztirolstukkóval”.

Mintacsomag rendelés...

Mire is használhatom? Szeretne vásárlás előtt meggyőződni a termék és a felhasznált anyagok minőségéről? Válasszon ki szériakínálatunkból egyes termékeket, melyek Önnek tetszenek. Rövid időn belül megkapja a kiszemelt mintadarabokat.

 

Mintacsomag

 

Ön is szeretne fogásmintát a stukkóüzemből? Kövesse a linket:

Itt rendelhet mintacsomagot >>>

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket