Rozetta Bácsalmás RZS-1

Az RZS-1 stukkó rozetta közepét egy virág képezi, melyek körül különböző levelek húzódnak. A virág-levél motívumot 4 zsineg keretezi, melyek végei keresztezik egymást. A polisztirol rozetta a lámpa szépségét emeli ki, alkalmas azonban üres fal- és mennyezet díszítésére is. A rozettát polisztirol ragasztóval rögzítheti a mennyezetre és egy Önnek tetsző színárnyalatra festheti. Kérem a polisztirol termékekhez csak vízbázisú festéket használjon!

In stock
SKU
rzs-1-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Rozetta Bácsalmás RZS-1

Cikkszám: rzs-1

3 182 Ft

db

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 847 Ft

db

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó

5 837 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 894 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Polisztirol stukkórozetta Bácsalmás RZS-1

A polisztirolból készült stukkórozetta a mennyezetdíszítés nagyon kedvelt és időtlen eleme. A klasszikus stukkóminta egy középső virágból áll, mely levelekkel és zsineggel keretezett.

A rozettával egy egyedülálló mennyezetdíszítést valósíthat meg lámpája körül. Gazdag rozetta kínálatunkban megtalálja a diszkrét, a hagyományos, és a játékos motívumokat is. Ezek a polisztirolrozetták tökéletesen alkalmasak mennyezetdíszítésre és a falfelületek egyedi kialakítására, ezzel különleges jegyet adva otthonának. Egy rozettával igazi látványosságot hozhat létre vagy több rozettát is kombinálhat egymással. Ekkor Ön dönti el, hogy csak egy stukkómintát vagy különböző mintákat használ.

A Marbet design® stukkó rozetta EPS alapanyagból készül. A rozetta gyártástechnológiája egy kemény, könnyű szerkezetű felületet és a minta nagyon jó ábrázolását biztosítja.

 

Polisztirol stukkórozetta Bácsalmás RZS-1

 

Tudnivalók a polisztirol stukkórozettáról

A rozettákat festett állapotban kell felszerelni. Alkalmas vízbázisú festék és akril vagy pu-alapú diszperziós lakk. Nem használható mész, szilikát, szilikon gyanta és azok keveréke.

A polisztirol rozettákat a beépítés idejéig száraz helyen kell tárolni: ajánlott hőmérséklet +15°C-től +25°C-ig, páratartalom 45%-tól 65 %-ig. Az optimális végeredmény érdekében a feldolgozás és a beépítés utáni használat hasonló páratartalmi és hőmérsékleti feltételek mellett történjen. A nedves felületen történő megmunkálást vagy a gyorsított szárítást (párátlanító készülék), valamint a nagyon magas hőmérsékletet kerülni kell.

Ragasztási felületként alkalmas tapétázott, kezeletlen és festett vakolat. A felületnek egyenletesnek, tisztának, száraznak, simának, por- és zsírmentesnek kell lennie. Ellenkező esetben a mennyezet felületét csiszolni és tisztítani kell.

A polisztirol rozetta beépítése

Először jelölje be a mennyezeten vagy a falon azt a helyet, ahová a rozettát rögzíteni szeretné. Ha a lámpa kábelét a rozettán keresztül szeretné vezetni, a lyuk helyét rajzolja a rozettára és a lyukat fúrja ki egy lyukfúróval vagy óvatosan egy éles késsel. Olyan nagy lyukat vágjon, hogy a kábelek és a lámpa akasztásához használt horognak is legyen helye.

Vigyen fel polisztirol ragasztót hullámos formában a polisztirol rozetta ragasztási felületére, mely általában előzetes hűtés nélkül felvihető. A ragasztó átmérője kb. 1 cm legyen. Szükség esetén a polisztirol ragasztón kívül meleg ragasztó is használható. Ragassza a rozettát a helyére és töltse fel a rozetta és mennyezet, ill. rozetta és fal közötti hézagokat polisztirol ragasztóval.

Kérem figyeljen arra, hogy a lámpatest hőmérséklete nem lépheti túl a 70°C-ot, ha polisztirol rozettát használ.

 

Stukkó rozetta középének jelölése

Jelölés

 

Stukkó rozetta középének fúrása

Fúrás

 

Stukkó rozetta ragasztása

Ragasztás

 

Stukkó rozetta kihúzása

Kihúzás

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket