Mennyezeti díszléc, oldalfali díszléc

Mennyezeti díszléc, oldalfali díszléc

Mennyezeti díszléc, oldalfali díszléc

 

A polisztirol oldalfali díszléc alkalmas sima felületű fal vagy mennyezet díszítésére. Polisztirol díszléc segítségével otthona falait és mennyezeteit egyéni igényei szerint díszítheti.

A különböző polisztirol díszlécek beépítésével tükörmennyezeteknek, fali polcoknak, képeknek és lámpáknak adhat esztétikus keretet és polisztirol bordűrökkel remek díszítést hozhat létre.

Amennyiben a hungarocell díszléc által határolt felületet más színűre festi, úgy további feltűnő fali díszítést alkothat. Az oldalfali díszléc beépítéséhez szükséges információkat és stukkóval történő díszítési tippeket ezen az oldalon lent talál.

15 Items

per page
Set Descending Direction

15 Items

per page
Set Descending Direction

Oldalfali díszléc – Polisztirol hungarocell díszléc

Polisztirol oldalfali díszlécek változatos fali- és mennyezeti díszítést tesznek lehetővé. Tekintse meg, milyen sokoldalúan készíthet keretet falon vagy mennyezeten, legyen az tükör, kép, lámpa vagy más tárgy hangsúlyozása:

Az oldal tetején a stukkók listáját találja, melyeket mennyezet és fal díszítésére is használhat egyaránt. Állítsa össze igénye szerint a dekoratív díszléceket egy esztétikus díszítéshez. A termékoldalakon mindent megtalál, ami az oldalfali díszléc, stukkó beépítéséhez és egy tökéletes dekorációhoz szükséges.

 

Mennyezeti,oldalfali stukkó Balatonfüred 50

 

 

Mennyezeti, oldalfali díszléc Békéscsaba 54

 

 

Stukkó díszléc oldalfalra, mennyezetre Ózd 59

 

A továbbiakban az oldal hasznos információkat nyújt a hungarocell dekor díszléc falra rögzítéséhez egy sikeres lakásdíszítés érdekében. A szöveg figyelmes olvasása, illetve a képek, videók megtekintése során számos tippet talál oldalfali díszléc beépítésével kapcsolatban.

Oldalfali díszléc felrakása, hungarocell dekor falra

Annak érdekében, hogy az oldalfali díszléc és stukkó sokáig örömet okozzon Önnek, a következő eljárást javasoljuk:

Először vigye fel a pontos méreteket a falra vagy a mennyezetre. Ez megkönnyíti a díszléc falra rögzítése során a pontos ragasztást. Ezután vágja méretre a polisztirol díszlécet egy sűrű fogazású fűrésszel. Egy gérvágó láda segítségével a helyes méret és szög betartása nagyon egyszerű. A díszléc fűrészelése után ellenőrizze még egyszer, hogy minden összeillik-e. Ekkor a hungarocell díszléc felületére hullámos formában vigyen fel ragasztót...

 

Kicsapó zsinór használata

 

 

Gérvágás

 

 

Illesztések fugázása

 

 

Illesztések eldolgozása

 

és ragassza az egyes stukkó elemeket az arra kijelölt helyre. Jól nyomja meg a stukkót! A díszlécek közötti, illetve a fal és mennyezet közti toldási hézagokat polisztirol ragasztóval zárja le, melyet ujjával egyszerűen elsimíthat. Végül fesse le a díszléceket egy vagy több rétegben vízbázisú festékkel. Kész a lakásdíszítés, melyben biztosan sokáig öröme lesz.

Polisztirol díszléc, oldalfali díszléc - Színek az otthondíszítésben

A hungarocell díszlécek és stukkók további felhasználási lehetőségeket kínálnak, ha Ön a szoba vagy fal egy részét különböző színűre szeretné festeni. Az egyedi ötletek megvalósításakor pl. a fal alsó részét egy mosható festékkel festheti le, a fal felső részére más színárnyalatú festéket vihet fel. A díszléc falra ragasztásával szakszerűen eltüntetheti a festékek közötti átmenetet. A polisztirol díszléc függőlegesen is beépíthető, ez esetben a faldíszítéssel helyiségeket választhat el optikailag egymástól pl. egy úgynevezett amerikai konyhát különítheti el a nappalitól, ahol a konyhában más színeket használ.

 

Mennyezeti, oldalfali, marbert díszléc B17

 

Oldalfali díszléc, stukkó: dekoráció polisztirol díszléc segítségével

A díszléc tökéletesen alkalmas falon történő dekoráció kialakítására, például ha bizonyos tárgyak a szívéhez nőttek és a figyelem középpontjába szeretné azokat állítani – legyen az egy festmény, egy kitüntetés, egy fotógyűjtemény vagy egy lámpa. Fesse a falat a díszlécek alkotta kereten belül és kívül ugyanazzal a színárnyalattal, a stukkó egy feltűnő díszítőelemet fog alkotni, mint azt a következő bal oldali kép is jól mutatja. Vigyen fel az oldalfali díszlécek által kiemelt falfelületre egy másik színárnyalatot, a faldíszítés máris szembetűnő, mint a következő jobb oldali képen:

 

Díszléc oldalfalra, mennyezetre Nagykőrös 58

 

 

Mennyezeti,oldalfali stukkó Balatonfüred 50

 

A polisztirol díszléc további nagyszerű felhasználási területe a helyiség optikai nagyítása vagy kicsinyítése. Ragassza a hungarocell díszléc elemeket a mennyezetre és fesse az elválasztott területeket különböző színárnyalattal, így az ilyen típusú mennyezeti kialakítással professzionális és kifinomult módon megváltoztathatja a helyiség méretét, illetve magasságát is:

 

Mennyezeti,oldalfali stukkó Balatonfüred 50

 

 

Mennyezeti,oldalfali stukkó Balatonfüred 50

 

 

Mennyezeti,oldalfali polisztirol díszléc Dunaújváros 57

 

Ragassza a polisztirol díszlécek tagjait a mennyezettől néhány centiméterrel lejjebb a falra és fesse a falakat azonos színárnyalattal. Így egy igazán letisztult felületet kap. Ha a mennyezetet világosabbra festi, a szoba nagyobbnak hat. Sötétebb színű mennyezet esetén a helyiség alacsonyabbnak tűnik. Próbálja ki! A beépített hungarocell díszléc még jobban erősíti a hatást!

Díszléc falra és mennyezetre

A díszléceket sokféleképpen beépítheti: egyedileg kialakított stukkórozetta vagy a polisztirol díszléc kiegészítéseként, a holker díszítéseként – a variációs lehetőségek korlátlanok. A minimalista, klasszikus, lekerekített élekkel díszített stukkóval és az elegáns, virágmintás sarokelemes, exkluzív hatású díszléccel fantáziáját szabadon engedheti. Alakítsa ki mennyezetét az Ön kívánságai és elképzelései szerint. Használjon továbbá világos és sötét színeket a még feltűnőbb mennyezeti díszítés érdekében:

Polisztirol díszléc: fal- és mennyezetdíszítés

A fal- és mennyezetdíszítéshez illően kínálunk hungarocell díszlécet a fal és mennyezet közti átmenetbe is. A holkerléccel azonos méretű és mintájú karnistakaró segítségével elegánsan és egyszerűen eltüntetheti a függönysíneket.

 

Az oldalfali díszléc és polisztirol stukkó kedvelt kombináció a mennyezet- és faldíszítés során. A díszléc stukkóprofilját még egyszer felhasználhatja a fal- és mennyezetdíszítésnél vagy tudatosan másik profilú stukkóval kontrasztot idézhet elő. Tekintse meg ötleteinket és valósítsa meg egyedi ötleteit és elképzeléseit!

LED díszléc: polisztirol díszléc LED izzóval

Nagyon egyedi varázst fejt ki a LED világítással ellátott díszléc. A rejtett világítás kellemes világosságot és meghitt hangulatot teremtenek. A stukkóinkba épített LED izzók elegendő fényt sugároznak ott, ahol Önnek szüksége van rá.

A direkt és indirekt világítás kialakítására alkalmas kombi díszléceinkkel a LED világítás mindkét fajtája gyorsan és egyszerűen kombinálható.

LED rejtett világítás kiépítésére alkalmas stukkó díszlécek

 

Engedje szabadon fantáziáját, alkossa meg saját díszítési ötleteit polisztirol díszléc és LED világítás segítségével az egyedülálló otthonért!

Hungarocell díszléc: díszítési ötletek stukkóval

Polisztirol díszlécekkel kialakított változatos és dekoratív ötleteket a „Díszítési ötletek stukkóval” kategória alatt talál. Itt számtalan javaslatot és ötletet talál, melyeket kínálatunk díszléceivel és kiegészítőelemeivel valósítottunk meg. Tekintse meg ezeket:

Megtalálhatók díszítési ötletek, javaslatok válaszfalak, pultok, fali polcok kialakításához – LED világítással és anélkül, valamint direkt és indirekt világítással.

Mennyezeti stukkó – LED világítás

 

Minden berendezési ötlethez talál egy terméktáblázatot a felhasznált díszlécekkel, melyeket személyes kívánságai szerint választhat és más stukkóelemekkel egészíthet ki:

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket