Homlokzati stukkó kültéri galéria

 

Homlokzati stukkó kültéri galéria

 

Alakítson ki házán egy esztétikus homlokzatot! Polisztirol homlokzati profil, párkány, dísztégla és oszlopburkolat segítségével háza homlokzatát az Ön egyedi ízlése szerint díszítheti. A modern polisztirol kültéri stukkó nem csak dekoratív, de gyorsan és könnyedén beépíthető. Még nincs homlokzatdíszítési ötlete? Tekintse meg képeinket és gyűjtsön ötleteket!


Párkányok és stukkóprofilok a homlokzat egyedi díszítéséhez

A kérgesített polisztirol párkányok és stukkóprofilok tökéletesen alkalmasak a homlokzat egyedi díszítésére. Egy ereszpárkánnyal esztétikus átmenetet hozhat létre a homlokzat és a tető között, mely homlokzatát egyedivé teszi. Az osztópárkány – vagy szintelválasztó párkány – segítségével a homlokzat vízszintes és függőleges felosztása valósítható meg. A homlokzat színe és a párkányok használata által egyedülálló homlokzatot alakíthat ki.

 

Kültéri stukkó profil

 

 

Kültéri kérgesített ereszpárkány

 

 

Kérgesített stukkó profil külterre

 

 

ültéri stukkó profilok

 

 

Kültéri stukkó

 

 

Kültéri stukkó díđzlécek

 

 

Polisztirol kéregsíett stukkó díszlécek

 

 

Ereszpárkány, osztópárkány

 

 

Kültéri ereszpárkány, osztópárkány

 

 

Osztópárkány kérgesített polisztirol stukkóból

 


Komplett polisztirol kültéri ablakpárkányok alumínium borítással

A polisztirol ablakpárkányok fontos funkciót töltenek be, emellett díszítésként is szolgálnak. Kültéri ablakpárkányaink polisztirolból készülnek és ütésálló bevonattal vannak ellátva. Így az ablakpárkány díszprofilja időjárásálló. Az ablakpárkány egy alumínium-bevonattal borított. A borítás enyhén lejt. A polisztirol kültéri ablakpárkányok természetesen vízorral is rendelkeznek, mely a csapadékot levezeti. Komplett alu-ablakpárkányainkat különböző stukkómintával kínáljuk.

 

Komplett aluminium ablakpárkány 124

 

 

Komplett aluminium ablakpárkány 105

 

 

Komplett aluminium ablakpárkány 107-F

 


Homlokzati profilok ajtó, -és ablakkeretezéshez

A homlokzatdíszítés kiemelten fontos területe az ajtó, - és ablakkeretezés. A polisztirolból készült, ütésálló kéregbevonattal ellátott kültéri díszlécek kiválóan alkalmazhatóak ajtók és ablakok díszítésére. Az ablakkeretező stukkóprofilok számtalan lehetőséget biztosítanak a stílusos díszítéshez. Az alábbiakban csak néhány példát mutatunk. További ablakstukkó ötleteinket kültéri díszlécekkel és stukkóelemekkel itt tekintheti meg.

 

Ablakkeretezés kérgesített kültéri profilokkal

 

 

Ablakkeretezés kültéri kérgesített profilokkal

 

 

Kültéri kérgesítettt profilok ablakkeretezésként

 

 

Kültéri kérgesített ablakkeretező profilok

 

 

Kérgesített kültéri stukkó ablakkeretező profilok

 

 

Ablakkeretezés

 

 

Ablakkeretezés egyenes timpanonnal

 

 

Ablakkeretezés farkasfogas díszlécekkel

 

 

Ablakkeretezés csúcsos timpanonnal

 

 

Ablakkeretezés farkasfogas csúcsos timpanonnal

 


L-formájú homlokzati profilok ablakkáva takarásához

Az L alakú homlokzati profilokkal egy lépésben takarja el az ablakkávát és az ablakot is keretezi. A polisztirol homlokzati profilokkal az ablakkávánál megakadályozza a hőhidak kialakulását és a penész keletkezését. A kávatakaró homlokzati profilokat különböző kávamélységgel kínáljuk. Minden méretben 3 stukkóminta közül választhat.

 

Ablakstukkó, ajtóstukkó L-formájú stukkó díszléc

 

 

Ablakstukkó, ajtóstukkó L-formájú stukkó díszléc 100

 

 

Ablakstukkó, ajtóstukkó L-formájú stukkó díszléc 102

 

 

Ablakstukkó, ajtóstukkó L-formájú stukkó díszléc 103

 


Dísztéglák, kváderkövek polisztirolból

A kváderkövek az épület külső keretét képezik. A dísztéglák már évszázadokkal ezelőtt betöltötték a díszítő és védelmező funkciót. Ma a kváderkövek polisztirolból készülnek és ütésálló bevonattal vannak ellátva. Az anyagnak köszönhetően a dísztéglák könnyűek és egyszerűen beépíthetők. A kéreganyagnak köszönhetően a homlokzati elemek időjárásállóak. A kváderköveket 2 formában és 3 kivitelben – a hagyományostól a modern mintáig – kínáljuk.

 

Dísztégla, kváderkő

 

 

Kváderkő

 

 

Dísztégla

 

 

Dísztégla polisztirolból kérgesítve

 

 

Kérgesíett gérbe vágott dísztégla

 


Kérgesített polisztirol oszlopok és dekor oszlopok

Az oszlopok minden épületnek elegáns és remek megjelenést kölcsönöznek. Polisztirol oszloptest, oszlopfő és oszloptalp segítségével az egyszerű betonoszlop is stílusosan díszíthető. A sima oszloptestek mellett kínálatunkban elérhetők a hagyományos, bordázott oszloptestek is. Oszlopfőket és oszloptalpakat 3 formában kínálunk. Az oszlopburkolatok 23 különböző átmérővel rendelhetők – 13-35 cm-ig. A kéreganyagnak köszönhetően a polisztirol oszlopburkolat időjárásálló és ütésálló. Varázsoljon polisztirol oszlopelemekkel otthonában egy dekoratív bejáratot és díszítse vele teraszát.

 

Stukkó oszlopfő

 

 

Kültéri stukkó oszlop borítás

 

 

 

 

Kültéri oszlopláb

 


Egyedi homlokzati profilok direkt a gyártótól

Széles kínálatunk ellenére néha előfordul, hogy ügyfeleink termékek egyedi gyártását kérik. Ennek különböző okai lehetnek: pl. a kiválasztott stukkóelemek és díszlécek szériakínálatunkból túl szélesek vagy nagyok. Gyakran előfordul az is, hogy az építtető saját osztópárkányt tervez, hogy megvalósíthassa kreatív ötleteit. Tapasztalt polisztirol stukkó gyártóként mindig örülünk a hasonló felkéréseknek! Küldjön e-mailben egy méretezett vázlatot a kiválasztott homlokzati profillal. Készítünk Önnek egy ajánlatot egyedi ötletéhez.

 

Kültéri stukkó egyedi gyártás

 

 

Egyedi gyártású timpanon

 

 

Stukkó homlokzat egyedileg gyártva

 

 

Egyedi gyártás stukkó oszlop burkolat

 

 

Egyedileg gyártott stukkó díszléc

 

 

Egyedileg gyártott stukkó homlokzat

 

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket