Mennyezeti led spot lámpa polisztirol stukkók Abony 400+2x21

A polisztirol stukkó alaplapja 40 cm széles, melynek mindkét oldalát az Abony 21 díszléc díszíti. A stukkó alsó részébe egy- vagy kétsorosan építhet be LED izzókat és tetszés szerint lámpakereteket.

Ez a stukkóprofil 1 m hosszú – a beépítéshez méterenként 3 csatlakozó elemre van szükség (az elejére, a közepére és a végére). A terméktáblázatban szereplő stukkóelemek méretben és mintában megegyeznek.

Kérem a díszlécnél a kívánt méterszámot, a kiegészítőelemeknél a darabszámot adja meg!

In stock
SKU
400+2x21-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Mennyezeti led spot lámpa polisztirol stukkók Abony 400+2x21

Cikkszám: 400+2x21

3 667 Ft

méter

Mennyezeti spot lámpa polisztirol stukkók Abony csatlakozó elem 400+21

Cikkszám: 400+21-cse

629 Ft

db

Mennyezeti led spot lámpa polisztirol stukkók Abony toldó 400+2x21

Cikkszám: 400+2x21-toldo

2 970 Ft

db

Mennyezeti led spot lámpa polisztirol stukkók Abony végelem 400+2x21

Cikkszám: 400+2x21-veg

2 640 Ft

db

Mennyezeti led spot lámpa polisztirol stukkók Abony végelem 2 400+2x21

Cikkszám: 400+2x21-veg-2

2 970 Ft

db

Mennyezeti led spot lámpa polisztirol stukkók Abony végelem 3 400+2x21

Cikkszám: 400+2x21-veg-3

3 414 Ft

db

Polisztirol holkerléc Abony 21

Cikkszám: 21-4147

1 019 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Polisztirol holkerlec Abony belső sarok 21

Cikkszám: 21-4147-sb

1 528 Ft

db

Polisztirol holkerléc Abony külső sarok 21

Cikkszám: 21-4147-sk

1 528 Ft

db

Polisztirol holkerléc karnistakaró Abony 21

Cikkszám: 21-4147-kt

2 038 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Polisztirol holkerléc Abony karnistakaró belső sarok 21

Cikkszám: 21-4147-kt-sb

3 056 Ft

db

Polisztirol holkerléc Abony karnistakaró külső sarok 21

Cikkszám: 21-4147-kt-sk

3 056 Ft

db

Polisztirol holkerléc Abony profilsimító sarok 21

Cikkszám: 21-4147-ps

34 Ft

db

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 494 Ft

db

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó

5 667 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 810 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Abony 400+2x21 díszléc direkt világítás kialakításához

1 beltéri stukkó, 5 stukkódíszítési megoldás!

Abony 21 beltéri stukkó, az egyik legnépszerűbb díszlécünk.

Ebben a videóban megmutatjuk Önnek, hogyan tudja otthonát egységesen, visszafogott eleganciával díszíteni stukkóinkkal.

Stukkódíszítés és funkció egyben, 5 felhasználási lehetőség!

Kérem most nézze meg a videót!

 

 

A beépítés végeztével biztosan gyakran élvezni fogja a gyönyörű stukkókat és az utánozhatatlan LED világítást. A LED világítás számtalan lehetőséget kínál egy megfelelő világítás kialakítására szinte bárhol.

Amennyiben direkt fényforrást szeretne beépíteni, a LED izzó ill. LED spot tökéletes választásnak bizonyul. Tekintse meg videóinkat, melyek az egyszerű beépítés lépéseit mutatják meg.

Kapcsolja be számítógépén a hangot és tekintse meg a videókat!

 

 

A „direkt világítás kialakítására alkalmas Abony 400+2x21” stukkó szélessége összesen 570 mm és magassága 125 mm. A „direkt világítás kialakítására alkalmas Abony 400+2x21” 400 mm széles helyet biztosít a LED izzók számára.

Direkt világítás és LED mennyezeti világítás

Ez a stukkóprofil tökéletesen alkalmas a direkt világítás kialakítására LED izzókkal reggelizőpult vagy egy íróasztal fölé. Tekintse meg videóinkat és szerelési útmutatóinkat! Stukkóprofiljaink direkt világítás gyors és egyszerű beépítését teszik lehetővé!

Stukkóprofilok a direkt világítás kialakításáért a fal mentén

Szüksége van LED izzóra dolgozószobájában vagy a konyhában? Direkt világítás kialakítására alkalmas stukkóink egy egyszerű és dekoratív lehetőséget kínálnak a LED világítás kiépítésére. A kombi stukkó egy U-profilból (alól) és egy díszlécből áll (oldalt). Amennyiben közvetlen világítást szeretne kiépíteni, ezzel a stukkóprofillal időt és munkát spórol meg.

 

A képen is látható, hogy a LED izzók az U-profilba, tehát a stukkó alsó részébe kerülnek. A díszléc beépítésével dekorációt és világítást teremthet egyszerre. A közvetlen világítást legtöbbször egy bizonyos falfelületen használjuk – például a konyhában a munkapult vagy az íróasztal felett. A szoba többi falán azt a holkerlécet alkalmazhatjuk, mely a stukkó oldalát díszíti.

LED konyhai világítás

A képeken jól látható, hogy a LED konyhai világítás stukkóinkkal gyors és egyszerű. Tervezze meg saját LED konyhai világítását és valósítsa meg elképzeléseit új stukkóinkkal!

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

LED világítás a konyhában

 

LED konyhai világítás

 

Új stukkóprofiljaink a konyhai LED világítás kialakítására tökéletesen alkalmasak. A konyhában állandó jól irányított fényre van szükség. Díszléceinkbe gyorsan és egyszerűen építheti be LED lámpáit. A LED világítás energiatakarékos és stílusos is. Korábban a konyhai LED világítás csak gipszkarton kiépítésével volt lehetséges. A szükséges anyagok és szakemberek költsége lényegesen növelték a kiadásokat. Ezért fejlesztettünk ki egy új termékcsaládot, a LED világítás kialakítására alkalmas stukkót. Ez egy komplett megoldás. A stukkó alsó részébe energiatakarékos LED izzókat építhet be. A díszléc oldalsó része dekoratív díszléccel kombinált. A videón és képeken látható, hogy a LED világítást Ön is beszerelheti!

Mennyezeti világítás LED izzóval a direkt világítás kialakításához

Szeretné a tárgyalóban az asztalt vagy a konyhában a reggelizőpultot megvilágítani? Tekintse meg új stukkóprofiljainkat! Egy direkt világítás kialakítására alkalmas stukkó két részből áll: alól egy U-profil, ahová a LED izzókat építheti be. A két oldalán dekoratív díszléc gondoskodik az esztétikus megjelenésről. A díszléccel tehát 3 lépést old meg egyben. Szögletes és kerek végelemeket és csatlakozó elemeket is kínálunk a komplett megoldás érdekében.

 

Kínálatunk állandóan bővül. A direkt világítás kialakítására alkalmas új stukkóprofiljainkat LED izzóval folyamatosan töltjük weboldalunkra.

Stukkóelemek beépítése

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Kevés a hely, mégis irányított fényre van szükség?

Szüksége van irányított fényre, de kevés a hely, ott a LED izzó beépítése a legjobb megoldás. A konyhában a munkapult egy felső szekrény alatt, egy polc belső része, a fürdőszobában a mosdókagyló felett, a lépcső mellett – ezek a LED lámpák tipikus alkalmazási területei. Akár a hálószobában egy csillagos ég a mennyezeten is lehet LED világítással ellátott!

Kérem figyeljen arra, hogy direkt és indirekt világítás beszerelését képzett szakember végezze el. Csak LED szalagok és LED izzók alkalmasak a polisztirolba való beépítésre az alacsony hőtermelés miatt. Halogén világítás NEM alkalmazható polisztirol stukkóban!

Komplett megoldás profilléccel - Mennyezeti lécek

Tekintse meg a karnistakaró lécek beépítését!

 

Karnistakaró díszléc beépítése az Abony 21 stukkóval

A mennyezeti léceknél két ragasztási felületünk van. A stukkóprofilok és stukkóelemek két oldalát is rögzíteni kell a falra és a mennyezetre. A stukkó felső részét a mennyezetre, az alsó részét a falra kell ragasztani.

Amennyiben a függönysíneket szeretné elrejteni, találkozhat a problémával, hogy csak egy ragasztási felülete van, amivel a stukkóelemeket rögzítheti. A probléma megoldásaként speciális stukkókat fejlesztettünk ki. A függönysínek elrejtésére szolgáló stukkó mellett kínálunk azokhoz illő belső és külső sarkokat. A speciális díszprofilok ugyanolyan mérettel és mintával rendelkeznek, mint az azonos nevű díszlécek. A különbség, hogy a karnistakaró stukkó felső ragasztási felülete nagyobb. Így a díszléceket egyszerűbb ragasztani, nem kell a keskeny ragasztási felületen sokáig dolgoznia és azon sem kell aggódnia, hogy a díszlécek a kis ragasztási felülettel nem jól rögzíthetők.

 

Stukkó díszléc helytelen felragasztása

 

 

Stukkó díszléc helyes felragasztása

 

A függönysín takarását szolgáló díszlécet a karnis elé a mennyezetre kell beépíteni. Így a polisztirol díszléc támaszul szolgál, ha a falhoz rögzítés nem kivitelezhető. A karnistámaszok 2 m hosszúak. Igény szerint természetesen méretre vághatja a díszléceket. A vázlat mutatja, hogyan kell a díszlécet a függönysín elé ragasztani a mennyezetre. Karnistakaró díszléceinket remekül kombinálhatja műanyag függönysíneinkkel.

 

Karnistakarás stukkó díszléccel

 

A következő képeken további karnistakaró megoldásokat mutatunk Önnek. A karnis takarására alkalmas díszléceket mindig a kiválasztott díszléc kiegészítő termékeként találja. Természetesen a karnistakaró díszléc mellett belső- és külső sarkokat is rendelhet.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket