Polisztirol stukkó led spot lámpa világításhoz Pécs 310

A stukkó a LED izzók és LED panelek beépítésére alkalmas, melyeket a díszléc alsó részében kell rögzíteni. A Pécs 310 stukkó diszkrét megjelenést kölcsönöz otthonának. További előnye, hogy bármikor dönthet arról, melyik dekoratív díszléccel egészíti ki. A stukkóhoz illő díszléceket a holkerlécek, a LED stukkókat a rejtett világítás kategóriában találja.

Kérem figyeljen arra, hogy a direkt világítás díszlécek 2 m hosszúak, ezért a rendelésnél csak páros számokat tud beírni (pl. 2 m, 4 m, 6 m, …). A LED izzók nem tartalmazzák az árat, azokat külön kell megrendelni és a helyszínen beszerelni.

Kérem a díszlécnél a kívánt méterszámot, a kiegészítőelemeknél a darabszámot adja meg!

In stock
SKU
310-9220-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Polisztirol stukkó led spot lámpa világításhoz Pécs 310

Cikkszám: 310-9220

3 790 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Polisztirol stukkó led spot lámpa világításhoz végelem Pécs 310

Cikkszám: 310-9220-veg

781 Ft

db

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 847 Ft

db

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó

5 837 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 894 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Pécs 310 stukkó LED izzó beépítéséhez

Mennyezeti világítás

Direkt fény izzóval

 

Direkt fény izzóval

 

Nincs lehetősége direkt világítás stukkót indirekt világítással kombinálni? Vagy csak egy egyszerű megoldásra vágyik? Nem probléma! A Pécs 310 stukkóval a direkt világítást mennyezeti világítással használhatja vagy mennyezeti világítást LED lámpával egyszerűen beépítheti.

LED mennyezeti lámpa és direkt világítás

 

LED mennyezeti lámpa és direkt világítás

 

A Pécs 310 stukkó a tökéletes megoldás a direkt fény konyhában vagy irodában történő kialakításra. Amennyiben a Pécs 310 stukkót nem faltól falig építi be, a két végére rendelhet záróelemeket.

Mennyezeti világítás beépítése saját kezűleg

A Pécs 310 LED-es stukkó belső részében elegendő hely áll rendelkezésre a LED izzók és azok kábelei, illetve elektronikai tartozékai számára.

A LED lámpák kereteit egyszerűen csak be kell pattintania. A mennyezeti világítás LED izzókkal valóban gyorsan beépíthető.

A Pécs 310 stukkók 190 mm szélesek. Amennyiben a direkt világítás kialakításához szélesebb felületre van szüksége, építsen több Pécs 310 díszlécet egymás mellé.

 

 

 

 

 

 

Direkt világítás LED izzóval – LED lámpa a mennyezeten

LED izzót a mennyezeten a Pécs 310 segítségével építhet be. Ez egy ideális megoldás a direkt világítás kialakításához étkezőasztal fölé vagy tárgyalóban. A stukkóba épített LED világítás egy igazi látványosság! Most Ön is egyedivé varázsolhatja otthonát. A szükséges stukkót, a LED világítást és azok tartozékait kedvező áron rendelheti meg és Ön építheti be.

Gyűjtsön ötleteket!

 

 

 

 

 

 

Közvetlen fény stukkóval és LED mennyezeti lámpák egy falon

A direkt világítás kialakítására alkalmas Pécs 310 stukkó a mennyezet és a fal közötti sarokba is beépíthető. Ez egy kedvelt variációja az íróasztal, sportkupák vagy a munkapult megvilágításának. A stukkót és a direkt fényt Ön is beépítheti! A LED-es stukkóval egy egyedülálló hangulatot teremt otthonában.

 

 

 

 

 

 

Kérem figyeljen arra, hogy direkt és indirekt világítás beszerelését képzett szakember végezze el. Csak LED szalagok és LED izzók alkalmasak a polisztirolba való beépítésre az alacsony hőtermelés miatt. Halogén világítás NEM alkalmazható polisztirol stukkóban!

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket