Design stukkólámpa Budapest 303/202 LED meleg fehér izzókkal és LED szalaggal

A Budapest 303/202 LED izzókkal és LED szalaggal ellátott LED mennyezeti design stukkólámpát mi állítjuk össze, így Önnek a négyzet alakú LED mennyezeti lámpát otthonában már csak bekötni és ragasztani kell. A dekoratív „Budapest 303/202” stukkólámpát a Budapest 202 díszlécből és egy négyzet alakú alapból gyártjuk. A stukkó alsó részébe 4 fehér, fix keretet és 4 meleg fehér LED spotot építünk be a hozzá tartozó elektronikával együtt. A lámpa díszlécébe LED szalag kerül. Az ár a stukkólámpát és a komplett LED világítást is tartalmazza!

In stock
SKU
303-202-meleg-feher-led-lampa-budapest-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 meleg fehér

Cikkszám: 303-202-meleg-feher-led-lampa-budapest

39 807 Ft

db

Indirekt világítás díszléc Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-plexi

Regular Price 1 838 Ft Special Price 1 563 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Indirekt világítás belső sarokelem Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-sb-plexi

2 410 Ft

db

Indirekt világítás külső sarokelem Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-sk-plexi

2 410 Ft

db

Indirekt világítás díszléc profilsimító Budapest 202 Plexi Plus

Cikkszám: 202-6142-ps-plexi

35 Ft

db

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 847 Ft

db

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó

5 837 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 894 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Budapest 303/202 design stukkólámpa meleg fehér LED izzóval és LED szalaggal

A polisztirol design stukkólámpa 140 mm magas és 4 beépített meleg fehér LED izzóval rendelkezik. A keret fehér és fix. A design lámpa díszlécébe LED szalagot helyezünk.

 

Budapest 303/202 design stukkólámpa LED izzóval – meleg fehér

 

 

Budapest 303/202 design stukkólámpa LED izzóval – meleg fehér

 

A Budapest 202 díszlécből készült letisztult mennyezeti lámpa alkalmazható LED mennyezeti világításként konyhában vagy fürdőszobában. Irodában és dolgozószobában is nagyszerű választás. Miért? Mert a design stukkólámpa lehetőséget nyújt egy hangulatos LED világítás és alacsony áramfogyasztás kombinálására.

Letisztult és modern: Mennyezeti világítás meleg fehér LED izzókkal és LED szalaggal

A Budapest 303/202 design stukkólámpával egy komplett, beépítésre kész lámpát kínálunk, melyet a szoba mennyezetén csak bekötni és polisztirol ragasztóval rögzíteni kell.

Kérem, olvasson tovább, mert megtudhatja, milyen elemekből készül a mennyezeti lámpa:.

Mit tartalmaz a Budapest 303/202 design stukkólámpa?

Stukkólámpa – polisztirol lámpatest

 

Stukkólámpa – polisztirol lámpatest

Üzemünkben a polisztirol lámpatesteket egy alapból és polisztirol díszlécből állítjuk össze. A design Budapest 303/202 stukkólámpához a Budapest 202 díszlécet és egy négyzet alakú alapot használunk fel. A kész lámpatestet egy vízbázisú fehér festékkel festjük le.

Indirekt világítás 3528 SMD LED szalaggal – meleg fehér

 

Indirekt világítás 3528 SMD LED szalaggal – meleg fehér

A rejtett világítás stukkóba egy 3528 SMD LED szalagot építünk be, mely 60 LED-et tartalmaz méterenként és meleg fehéren világítanak. Az egyöntetű rejtett világítás érdekében a LED szalagot úgy építjük be a díszlécbe, hogy a LED lámpa sarkai is meg legyenek világítva. A lámpa rejtett világítás teljesítménye kb. 8 W és fényereje 450 lumen.

Tápegység a LED szalaghoz

 

Tápegység a LED szalaghoz

A LED szalagnak 12 V egyenáramra van szüksége. A beépített trafó hálózati csatlakozóval átalakítja a hálózati feszültséget 230 V-ból váltóárammal 12 V egyenáramba a LED szalag működéséért. A földeléskapcsolónak köszönhetően a LED szalag számára a trafó a hálózati áramra csatlakoztatható és máris örömét leli az indirekt világításban.

LED dimmer a LED szalaghoz

 

LED dimmer a LED szalaghoz

Egy LED dimmert is beépítünk stukkólámpájába, mellyel a LED-ek fényerejét az Ön igényei szerint szabályozhatja. A hozzá tartozó távirányítóval lehetősége van a LED szalagot kényelmesen foteléből be- és kikapcsolni, illetve a LED szalag fényerejét állítani.

LED reflektorléc

 

LED reflektorléc

A LED reflektorlécek fontos szerepet játszanak, hiszen különböző feladatokat látnak el: Az alumíniumprofilok majdnem megduplázzák a LED szalag fényerejét és energiát is spórolnak. Ezenkívül a reflektorlécek megakadályozzák, hogy a LED szalag fénye a lámpa stukkóján átvilágítson, valamint arról gondoskodnak, hogy a mennyezeti lámpa díszléce bekapcsolt LED világítás közben is látható maradjon.

LED izzó – meleg fehér

 

LED izzó – meleg fehér

A Budapest 303/202 mennyezeti lámpát 4 meleg fehér LED izzóval látjuk el. Minden spotnak 5 Watt a teljesítménye és 400 lumen a fényereje. A 4 beépített izzó összteljesítménye 20 Watt. A lámpa fényereje 1600 lumen.

GU 10 foglalat

 

GU 10 foglalat

A kerámia GU 10 foglalatot a LED izzó egyszerű cseréje érdekében használjuk – pl. ha megváltozik az ízlése, az igénye vagy a szoba funkciója. A meleg fehér LED izzókat egyszerűen hideg fehérre cserélheti – vagy fordítva.

Lámpakeret

 

Fix fehér lámpakeret

A Budapest 303/202 stukkólámpa kínálatunkban fix, fehér kerettel érhető el. A lámpakeretek esztétikusak és nagyszerűen illenek a lámpatesthez.

Budapest 202 LED lámpa LED szalaggal és LED izzóval

 

LED design lámpa Budapest 303/202 4 LED izzóval

A mellékelt képen látható a készre szerelt Budapest 303/202 lámpa – letisztult és modern egyben! Felismerhető az esztétikus Budapest 202 díszléc, a dekoratív keretek és a 4 beépített meleg fehér LED lámpa.

Design stukkólámpa Budapest 303/202 más színű és fényerejű LED szalaggal

A Budapest 303/202 mennyezeti lámpába meleg fehér LED szalagot építünk be. A meleg fehér LED szalag helyett rendelhet hideg fehér és többszínű RGB LED szalaggal ellátott Budapest 303/202 lámpát is. A hideg fehér fény a napfényhez hasonlít, mely ideális pl. irodai világítás kialakítására. A többszínű RGB LED szalag alkalmas a hangulathoz illő fény színének kiválasztására.

 

Debrecen 304/205 lámpaszett hideg fehér fénnyel

 

 

Debrecen 304/205 izzó szett többszínű RGB szalaggal

 

 

Lámpaszett erősebb fényű LED szalaggal

 

A Budapest 303/202 design lámpába 60 LED/méter LED szalagot építünk be. Igény esetén Ön kérheti erősebb, 120 LED/méter LED szalag beépítését is. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben és jelezze változtatási igényét kollegánknak.

Budapest 303/202 design stukkólámpa más kerettel?

Budapest 303/202 design stukkólámpáinkat fehér, fix kerettel kínáljuk. Természetesen másik színt vagy fix keretet is választhat. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben és jelezze változtatási igényét kollegánknak. A következő 6 lehetőség közül választhat:

 

Fehér LED spot lámpa keret

 

 

Króm LED spot lámpa keret

 

 

Arany LED spot lámpa keret

 

 

Billentehtő Fehér LED spot lámpa keret

 

 

Billenthető Króm LED spot lámpa keret

 

 

Billentehtő Arany LED spot lámpa keret

 

Budapest 202 díszléc – Faldíszítés a design lámpa stukkójával

Budapest 202 díszléc

A beépített spotokkal ellátott stukkólámpa esztétikus, melyet a mennyezet és a fal közötti átmenetben beépített díszléc még inkább kihangsúlyoz. Ehhez ugyanazt a Budapest 202 díszlécet használjuk. Így érheti el a szoba egységes kinézetét.

Tekintse meg ajánlatainkat. Az első linkkel az indirekt világítás kiépíésére alkalmas díszlécekhez jut. A második link a direkt és indirekt világítás kiépítésére alkalmas kombi stukkókhoz vezet, melynek segítségével pl. az íróasztal felett polisztirol stukkót építhet be.

Hasonló polisztirol stukkó építése saját kezűleg?

Lehetséges? Építhetek én is polisztirol stukkóból és LED izzókból stukkólámpát? - Természetesen! Egy kis kézügyesség, türelem és idő kell hozzá.

Először döntse el, milyen hosszú legyen a stukkólámpája. Ezután rendelje meg a szükséges anyagokat: a Budapest 400+2x202 stukkót, az ahhoz tartozó csatlakozó elemet és a szögletes végelemet:

 

Direkt fény és rejtett világítás stukkó profil Budapest 400+2x202

 

 

Spot izzó és led rejtett világítás polisztirol profil Budapest csatlakozó elem 400+202

 

 

Direkt fény és rejtett világítás stukkó profil Budapest végelem 400+2x202

 

A direkt LED világításhoz rendeljen LED Izzókat, foglalatokat és esztétikus kereteket. A LED izzók beépítését a következő képgalériában mutatjuk meg Önnek:

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Nincs ideje a lámpát saját kezűleg összeszerelni? Mondja el nekünk, milyen stukkólámpát szeretne. Természetesen készítünk Önnek egy árajánlatot a polisztirol stukkólámpára. Akkor gyártjuk Önnek a mennyezeti lámpát, ha az ajánlatot elfogadja.

Küldje el e-mailben elképzelését: adja meg a pontos méreteket és a végelem formáját. Írja meg, melyik típusú LED izzót (meleg fehér vagy hideg fehér) és keretet (fehér, króm vagy arany – fix vagy billenthető) választja.

Kérem a tervezésnél gondoljon arra: polisztirol díszlécek és stukkólámpák gyártója vagyunk. Szívesen fogadunk új kihívásokat, ha polisztirol stukkóból készült LED mennyezeti lámpáról van szó! Jelentkezzen és valósítsa meg segítségünkkel saját LED mennyezeti világításról alkotott elképzelését polisztirol stukkóval!

A ledes stukkólámpákat csak rendelésre, egyedileg gyártjuk le az Ön által kiválasztott méretben és mintával, azaz nem minősülnek előre gyártott terméknek. Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételek ide vonatkozó részét.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket