Design Lámpa csillagos égbolt Budapest 202

A LED izzókkal ellátott Budapest 202 LED lámpa egyesíti magában a direkt és indirekt világítást. A komplett, esztétikus design stukkólámpát beépítésre készen kapja, így Önnek a lámpát már csak bekötni és rögzíteni kell.

A négyzet alakú lámpatestet az indirekt világítás kialakítására alkalmas Budapest 202 díszléccel készítjük. A stukkó mintás részében a LED reflektorlécet rögzítjük, melyre a meleg fehér LED szalagot ragasztjuk. Az alaplapba 1 meleg fehér LED panel kerül fehér, fix kerettel. Mellette hideg fehér LED-eket osztunk szét, melyek úgy világítanak, mint csillagok az égen.

A megadott ár tartalmazza az egész szettet stukkóval, LED-ekkel, valamint egy tápegységet és a LED szalaghoz és LED izzókhoz használt dimmert!

In stock
SKU
design-lampa-202-csillagos-egbolt-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Design Lámpa csillagos égbolt Budapest 202

Cikkszám: 202-csillagos-egbolt-design-lampa

77 685 Ft

db

Indirekt világítás díszléc Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-plexi

Regular Price 1 838 Ft Special Price 1 563 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Indirekt világítás belső sarokelem Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-sb-plexi

2 410 Ft

db

Indirekt világítás külső sarokelem Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-sk-plexi

2 410 Ft

db

Indirekt világítás díszléc profilsimító Budapest 202 Plexi Plus

Cikkszám: 202-6142-ps-plexi

35 Ft

db

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 847 Ft

db

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó

5 837 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 894 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Budapest 202 design stukkólámpa LED izzóval

 

Budapest 202 design stukkólámpa LED izzóval

 

 

Budapest 202 design stukkólámpa LED izzóval

 

A stukkólámpa meleg fehér LED szalaggal, 12 W LED izzóval és LED lámpácskákkal

A Budapest 202 stukkólámpát komplett, készre szerelt állapotban kínáljuk, mely minden szoba látványossága! A LED szalag meleg fehér fénye a helyiségnek egy kellemes hangulatot kölcsönöz, miközben a 12 W LED panel meleg fehér, direkt fényt sugároz. A legelragadóbbak azonban a kis LED lámpácskák, melyek az alaplapon a panel körül vannak szétosztva és hideg fehér fényükkel csillagként tündökölnek.

Kérem, olvasson tovább, mert megtudhatja, milyen elemekből készül a direkt és indirekt világítás:

Mit tartalmaz a Budapest 202 design stukkólámpa?

Stukkólámpa – polisztirol lámpatest

 

Stukkólámpa – polisztirol lámpatest

Üzemünkben a polisztirol lámpatesteket egy alaplapból és polisztirol díszlécből állítjuk össze. A Budapest 202 mennyezeti lámpához az indirekt világítás kialakítására alkalmas Budapest 202 díszlécet és egy négyzet alakú alapot használunk fel. A kész lámpatestet egy vízbázisú fehér festékkel festjük le.

Indirekt világítás 3528 SMD LED szalaggal – meleg fehér

 

Indirekt világítás 3528 SMD LED szalaggal – meleg fehér

A rejtett világítás stukkóba egy 3528 SMD LED szalagot építünk be, mely 60 LED-et tartalmaz méterenként és meleg fehéren világítanak. Az egyöntetű rejtett világítás érdekében a LED szalagot úgy építjük be a díszlécbe, hogy a LED lámpa sarkai is meg legyenek világítva. A lámpa rejtett világítás teljesítménye kb. 8 W és fényereje 450 lumen.

Tápegység a LED szalaghoz

 

Tápegység a LED szalaghoz

A LED szalagnak 12 V egyenáramra van szüksége. A beépített trafó hálózati csatlakozóval átalakítja a hálózati feszültséget 230 V-ból váltóárammal 12 V egyenáramba a LED szalag működéséért. A földeléskapcsolónak köszönhetően a LED szalag számára a trafó a hálózati áramra csatlakoztatható és máris örömét leli az indirekt világításban.

LED dimmer a LED szalaghoz

 

LED dimmer a LED szalaghoz

Egy LED dimmert is beépítünk stukkólámpájába, mellyel a LED-ek fényerejét az Ön igényei szerint szabályozhatja. A hozzá tartozó távirányítóval lehetősége van a LED szalagot kényelmesen foteléből be- és kikapcsolni, illetve a LED szalag fényerejét állítani.

LED reflektorléc

 

LED reflektorléc

A LED reflektorlécek fontos szerepet játszanak, hiszen különböző feladatokat látnak el: Az alumíniumprofilok majdnem megduplázzák a LED szalag fényerejét és energiát is spórolnak. Ezenkívül a reflektorlécek megakadályozzák, hogy a LED szalag fénye a lámpa stukkóján átvilágítson, valamint arról gondoskodnak, hogy a mennyezeti lámpa díszléce bekapcsolt LED világítás közben is látható maradjon.

Direkt világítás 12 W LED panellel – meleg fehér

 

Direkt világítás 12 W LED panellel – meleg fehér

A stukkólámpa alaplapjában egy kerek 12 W LED panel van beépítve, mely wago vezeték összekötővel áramhoz csatlakoztatható. Az alacsony fogyasztású, meleg fehér LED fényereje 100 W. A fehér, fix keret kiemeli a meleg fehér fény hatását, a keret széle átlátszó és egy fénykört alkot.

LED lámpácskák a csillagos ég megvalósításáért

 

LED lámpácskák a csillagos ég megvalósításáért

20 LED lámpácska ragyogja körül a LED panelt. Minden lámpa teljesítménye 0,22 Watt, tehát 20 lámpa összteljesítménye 4,4 Watt. Természetesen ezek a LED-ek is szabályozhatók, így Ön kedve szerint erősebbre vagy gyengébbre állíthatja fényüket.

Budapest 202 LED stukkólámpa, LED szalag, LED panel

 

Budapest 202 LED stukkólámpa, LED szalag, LED panel

A mellékelt kép a készre szerelt „Budapest 202 LED stukkólámpa, LED szalag, LED panel” lámpát mutatja: A LED reflektorléc megakadályozza a fény polisztirolon való átjutását, a sarkok egyenletesen megvilágítottak. A kis LED lámpácskák csillagként ragyognak.

Budapest 202 stukkóprofil – rejtett falvilágítás a LED stukkólámpa kiegészítőjeként

Budapest 202 stukkóprofil

 

A rejtett világításnak megvan a maga összetéveszthetetlen bája. A Budapest 202 LED stukkólámpa hatását még növelheti, ha a Budapest 202 díszlécet használja rejtett világításként. Ezzel eléri, hogy az egész szoba egyenletesen indirekt fényben ragyogjon. Így a függönysíneket is eltüntetheti.

Az indirekt világítás kialakításának lehetőségei széleskörűek. Tekintse meg ajánlatainkat. Az első link az indirekt világításhoz vezet. A második link a direkt és indirekt világítás stukkóprofilokat mutatja be.

A ledes stukkólámpákat csak rendelésre, egyedileg gyártjuk le az Ön által kiválasztott méretben és mintával, azaz nem minősülnek előre gyártott terméknek. Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételek ide vonatkozó részét.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket