Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 RGB LED

A Budapest 303/202 LED izzókkal és LED szalaggal ellátott LED mennyezeti design stukkólámpát mi állítjuk össze, így Önnek a négyzet alakú LED mennyezeti lámpát otthonában már csak bekötni és ragasztani kell. A dekoratív „Budapest 303/202” stukkólámpát a Budapest 202 díszlécből és egy négyzet alakú alapból gyártjuk. A stukkó alsó részébe 4 fehér, fix keretet és 4 meleg fehér LED spotot építünk be a hozzá tartozó elektronikával együtt. A lámpa díszlécébe RGB LED szalag kerül. Az ár a stukkólámpát és a komplett LED világítást is tartalmazza!

In stock
SKU
303-202-mennyezeti-led-lampa-budapest-rgb-csoport
Grouped product items
Termék név Mennyiség
Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 RGB LED

Cikkszám: 303-202-mennyezeti-led-lampa-budapest-rgb

51 765 Ft

db

Indirekt világítás díszléc Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-plexi

1 838 Ft

méter (csak páros méter rendelhető)

Indirekt világítás belső sarokelem Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-sb-plexi

2 410 Ft

db

Indirekt világítás külső sarokelem Budapest 202 PLEXI PLUS

Cikkszám: 202-6142-sk-plexi

2 410 Ft

db

Indirekt világítás díszléc profilsimító Budapest 202 Plexi Plus

Cikkszám: 202-6142-ps-plexi

35 Ft

db

Polisztirol stukkó ragasztó

Cikkszám: mester-diszlec-stukko-ragaszto

1 847 Ft

db

FBS Szilikon Ragasztó csempe, fém, üveg, fafelületre

Cikkszám: fbs-szilikon-stukkó-ragasztó

5 837 Ft

db

Szilikonpisztoly

Cikkszám: szilikonpisztoly

2 894 Ft

db

Az árak az áfát tartalmazzák, a szállítási költség és adott esetben utánvételi díj külön fizetendő..
Minden méret milliméterben van megadva

Budapest 303/202 stukkólámpa LED izzóval – többszínű RGB

A polisztirol design stukkólámpa 140 mm magas és 4 beépített meleg fehér LED izzóval rendelkezik. A keret fehér és fix. A design lámpa díszlécébe RGB LED szalagot helyezünk.

 

Budapest 303/202 stukkólámpa LED izzóval – többszínű RGB

 

 

Budapest 303/202 stukkólámpa LED izzóval – többszínű RGB

 

Feltűnő design: Meleg fehér izzó stukkólámpa és RGB LED szalag

A Budapest 303/202 stukkólámpát komplett, készre szerelt állapotban kínáljuk, mely nagyon dekoratív! Az RGB LED szalag a helyiségnek egy kellemes hangulatot kölcsönöz, miközben a 4 LED szpot meleg fehér, direkt fényt sugároz.

Kérem, olvasson tovább, mert megtudhatja, milyen elemekből készül a Budapesst 303/202 RGB LED szalag:

Mit tartalmaz a Budapest 303/202 RGB LED lámpaszett?

Stukkólámpa – polisztirol lámpatest

Üzemünkben a polisztirol lámpatesteket egy alaplapból és polisztirol díszlécekből állítjuk össze. A Budapest 303/202 mennyezeti lámpához az indirekt világítás kialakítására alkalmas Budapest 202 díszlécet használjuk fel. Az alaplap formája egy darab polisztirolból áll. Az összeállított lámpatestet egy vízbázisú fehér festékkel festjük le.

Stukkólámpa – polisztirol lámpatest

 

LED reflektorléc

A LED reflektorléc egy nagyszerű találmány, hiszen optimalizálja a rejtett világítást: Az alumíniumprofilok majdnem megduplázzák a LED szalag fényerejét és energiát is spórolnak. Ezenkívül a reflektorlécek megakadályozzák, hogy a LED szalag fénye a lámpa stukkóján átvilágítson, valamint arról gondoskodnak, hogy a mennyezeti lámpa díszléce bekapcsolt LED világítás közben is látható maradjon.

LED reflektorléc

 

Indirekt világítás 5050 SMD RGB LED szalaggal – többszínű

Az indirekt világítás stukkó egy 5050 SMD RGB LED szalagot tartalmaz, mely méterenként 60 LED izzóval van ellátva. A fény színét Ön állíthatja be és igény szerint változtathatja. Az egyenletes indirekt világítás érdekében az RGB szalag úgy van a díszlécbe építve, hogy a lámpa sarkai is megvilágítottak legyenek. Az indirekt világítás fényereje kb. 1400 lumen és 24 W a teljesítménye.

5050 SMD RGB LED szalag

 

RGB Dimmer RGB szalaghoz

A stukkólámpába egy RGB dimmert is beépítünk, melynek segítségével Ön a fényerőt és az RGB LED-ek színét is változtathatja. A hozzá tartozó távirányítóval az RGB szalagot kényelmesen foteléből be- és kikapcsolhatja.

RGB dimmer

 

Tápegység a LED szalaghoz

A LED szalagnak 12 V egyenáramra van szüksége. A beépített trafó hálózati csatlakozóval átalakítja a hálózati feszültséget 230 V-ból váltóárammal 12 V egyenáramba a LED szalag működéséért. A földeléskapcsolónak köszönhetően a LED szalag számára a trafó a hálózati áramra csatlakoztatható és máris örömét leli az indirekt világításban.

Tápegység a LED szalaghoz

 

LED izzó – meleg fehér

 

LED izzó – meleg fehér

A Budapest 303/202 mennyezeti lámpát 4 meleg fehér LED izzóval látjuk el. Minden spotnak 5 Watt a teljesítménye és 400 lumen a fényereje. A 4 beépített izzó összteljesítménye 20 Watt. A lámpa fényereje 1600 lumen.

GU 10 foglalat

 

GU 10 foglalat

A kerámia GU 10 foglalatot a LED izzó egyszerű cseréje érdekében használjuk – pl. ha megváltozik az ízlése, az igénye vagy a szoba funkciója. A meleg fehér LED izzókat egyszerűen hideg fehérre cserélheti – vagy fordítva.

Lámpakeret

 

Fix fehér lámpakeret

A Budapest 303/202 stukkólámpa kínálatunkban fix, fehér kerettel érhető el. A lámpakeretek esztétikusak és nagyszerűen illenek a lámpatesthez.

Budapest 303/202 LED lámpa

Budapest 303/202 RGB LED lámpa

A mellékelt kép a készre szerelt „Mennyezeti LED lámpa Budapest 303/202 RGB LED” lámpát mutatja összes előnyével együtt: A LED reflektorléc megakadályozza a fény polisztirolon való átjutását, a sarkok egyenletesen megvilágítottak.

 

Design stukkólámpa Budapest 303/202 más színű és fényerejű LED szalaggal

A Budapest 303/202 mennyezeti lámpába RGB LED szalagot építünk be. Az RGB LED szalag helyett rendelhet hideg fehér vagy meleg fehér szalaggal ellátott Budapest 303/202 lámpát is. A hideg fehér fény a napfényhez hasonlít, mely ideális pl. irodai világítás kialakítására. A meleg fehér LED szalag a gyertyafényhez hasonlatos.

 

Debrecen 304/205 lámpaszett hideg fehér fénnyel

 

 

Indirekt világítás 3528 SMD LED szalaggal – meleg fehér

 

 

Lámpaszett erősebb fényű LED szalaggal

 

A Budapest 303/202 design lámpába, amennyiben meleg fehér, vagy hideg fehér szalaggal kéri 60 LED/méter LED szalagot építünk be. Igény esetén Ön kérheti erősebb, 120 LED/méter LED szalag beépítését is. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben és jelezze változtatási igényét kollegánknak.

Budapest 303/202 design stukkólámpa más kerettel?

Budapest 303/202 design stukkólámpáinkat fehér, fix kerettel kínáljuk. Természetesen másik színt vagy fix keretet is választhat. Kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy emailben és jelezze változtatási igényét kollegánknak. A következő 6 lehetőség közül választhat:

 

Fehér LED spot lámpa keret

 

 

Króm LED spot lámpa keret

 

 

Arany LED spot lámpa keret

 

 

Billentehtő Fehér LED spot lámpa keret

 

 

Billenthető Króm LED spot lámpa keret

 

 

Billentehtő Arany LED spot lámpa keret

 

Budapest 202 díszléc – Faldíszítés a design lámpa stukkójával

Budapest 202 díszléc

A beépített spotokkal ellátott stukkólámpa esztétikus, melyet a mennyezet és a fal közötti átmenetben beépített díszléc még inkább kihangsúlyoz. Ehhez ugyanazt a Budapest 202 díszlécet használjuk. Így érheti el a szoba egységes kinézetét.

Tekintse meg ajánlatainkat. Az első linkkel az indirekt világítás kiépíésére alkalmas díszlécekhez jut. A második link a direkt és indirekt világítás kiépítésére alkalmas kombi stukkókhoz vezet, melynek segítségével pl. az íróasztal felett polisztirol stukkót építhet be.

Hasonló polisztirol stukkó építése saját kezűleg?

Lehetséges? Építhetek én is polisztirol stukkóból és LED izzókból stukkólámpát? - Természetesen! Egy kis kézügyesség, türelem és idő kell hozzá.

Először döntse el, milyen hosszú legyen a stukkólámpája. Ezután rendelje meg a szükséges anyagokat: a Budapest 400+2x202 stukkót, az ahhoz tartozó csatlakozó elemet és a szögletes végelemet:

 

Direkt fény és rejtett világítás stukkó profil Budapest 400+2x202

 

 

Spot izzó és led rejtett világítás polisztirol profil Budapest csatlakozó elem 400+202

 

 

Direkt fény és rejtett világítás stukkó profil Budapest végelem 400+2x202

 

A direkt LED világításhoz rendeljen LED Izzókat, foglalatokat és esztétikus kereteket. A LED izzók beépítését a következő képgalériában mutatjuk meg Önnek:

 

A nagyításhoz kattintson a képekre!

 

Nincs ideje a lámpát saját kezűleg összeszerelni? Mondja el nekünk, milyen stukkólámpát szeretne. Természetesen készítünk Önnek egy árajánlatot a polisztirol stukkólámpára. Akkor gyártjuk Önnek a mennyezeti lámpát, ha az ajánlatot elfogadja.

Küldje el e-mailben elképzelését: adja meg a pontos méreteket és a végelem formáját. Írja meg, melyik típusú LED izzót (meleg fehér vagy hideg fehér) és keretet (fehér, króm vagy arany – fix vagy billenthető) választja.

Kérem a tervezésnél gondoljon arra: polisztirol díszlécek és stukkólámpák gyártója vagyunk. Szívesen fogadunk új kihívásokat, ha polisztirol stukkóból készült LED mennyezeti lámpáról van szó! Jelentkezzen és valósítsa meg segítségünkkel saját LED mennyezeti világításról alkotott elképzelését polisztirol stukkóval!

A ledes stukkólámpákat csak rendelésre, egyedileg gyártjuk le az Ön által kiválasztott méretben és mintával, azaz nem minősülnek előre gyártott terméknek. Kérjük, hogy megrendelése véglegesítése előtt figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételek ide vonatkozó részét.

A weboldalunk, szolgáltatásaink, továbbá a felhasználói élmények javítása érdekében úgynevezett sütiket (cookie-kat) használ.
A "Rendben" gomb lenyomásával engedélyezi őket, hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket